Şimdi Ara

AKTİF SUBWOOFERLAR (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.849
Cevap
60
Favori
224.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    Hem de Monster 5100 e bağlıyken mi oldu bu durum

    Evet ya, voltaj vs. kısımlarını aklıma getirmek istemiyorum. Evde voltajla alakalı bir sıkıntı yok, her cihaz nereye bağlıysa o da aynı yere bağlı sonuçta. Görüştüm bugün önce Boyut Dijital sonra Forumaudio sonra da servisle. Yarın geri gönderiyorum servise iletilmek üzere.

    Garantisi var, net olarak 3 günlük cihaz ama karşımıza ne çıkacak bakalım.
  • Aleti kargolamak için kutusuna koyacaktım ki, bir sağına soluna bakayım dedim. Sonra alt tarafındaki vidayı alttaki resimlerde olduğu gbi gördüm. Beni kıllandırdı ama bana bariz bir şekilde tornavida değmiş gibi geldi. Bu işin uzmanı arkadaşlar ne der buna diye merak ettim.

    Koli de geldiğinde, subwoofer ın çıktığı poşette öyle süper muntazam durmuyordu, bantı falan biraz gelişi güzeldi sanki. Arayıp sorsam mı dedim ama çalıştıktan sonra o an buna takılmadım açıkçası.

    Üzerine gidilmesi gereken bir şey midir bu?

     AKTİF SUBWOOFERLAR  AKTİF SUBWOOFERLAR




  • Gerçekten tornavida değmiş gibi. İnternetten aldıysanız iade hakkınızı kullanın bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Gibisi fazla üstat.Bariz sökülmüş o vida.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O vida işinde hem fikirim. İşlem görmüş. Yanlız şöyle tatsız bir anım var; Zamanında 3 kere üst üste pf 15 yakmışlığım var. Sorun benim Da 50 amp dan çıktı. Sub çıkışından Pf 15 e hem ses sinyali hemde elektrik yolluyomuş. Topraklama sorunuda yoktu ev tesisatında. Ama amp ın içinde topraklama sorunu vardı. Neyse hallettik sonra ama olan pf 15 lere oldu. Pf 15 dede sigorta devresi vardı aynı sizinki gibi devreyi atlayıp subı yakıyodu. Tecrübeden dolayı anlatayım dedim. Belki işinize yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • charnel kullanıcısına yanıt
    3günlük cihaz bence forum audio cihazı geri almalı ve değiştirmeli. Kesinlikle sizi teknik servisler ile uğraştırmamalı. Müşteri memnuniyeti bunu gerektirir. Muhtemelen amfi katında bir sorun var üretim hatası da olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem ürün kusurlu görünümünde duruyor ambalajından itibaren. Servisle falan uğraştırmamaları lazım 1/1 değişim olmalı bencede. Remzi bey yardımcı olur diye düşünüyorum
  • sub kablo satan olursa ilgilenebilirim, 3 metre işimi görür, deneme imkanı olursa da mükemmel olur :) 3 metre işimi görür
  • Subwoofer ile playbar kendine geldi. Akşam olsada müzik dinlesem modundayım. 5.1 yapmadım henüz. Ama, müzikte harika. Bunca yıl, boşuna yatıyormuş playbar. Tek sorun, zaman bulamıyor oluşum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 24 Ekim 2016; 22:25:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenarda kullanmadığınız orta kalite sub kablosu olan varsa, denemek için rica edecektim :) ona göre kablo seçimi yapmayı düşünüyorum, satmanız gerekmiyor :) 1 hafta bakıp geri yollarım
  • Arkadaşlar merhaba, bende de garip bir sıkıntı var, sizlere danışmak istiyorum.
    Cumartesi günü yeni sistemimin kurulumunu yaptım.
    Dali ikon 7 - 2 - vokal 2 mk2 speakerlar, denon 52oo avr, forcefield 4 de sub var.
    Dün akşam birkaç film izledikten sonra, ortam tamamen sessizken bir ses dikkatimi çekti. Nasıl anlatayım, sanki böyle 2 saniyede bir, aralığı hiç sekmeden, desibeli çok da yüksek olmayan, sadece ortam sessizken duyulabilecek seviyede güm diye bir ses.
    Speakerları dinledim tek tek, onlarda değildi, sonra suba kulağımı dayayınca anladım ki subdan geliyor. Pc bağlıydı avr ye pcyi kapattım, ses devam etti. Avr yi kapattım ses devam etti, sub kablosunu söktüm ses devam etti. En son powerı söktüm, yeşil ışık yandığı sürece ses aynen devam etti, ışık sönünce ancak gitti.
    Ne dersiniz bu sorun için? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Subu taktığın prizden başka bir prize takıp denermisin birde bakalım sonuç ne olacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turushan bey supra sub kablosunu şiddetle tavsiye ederim can hifide var al uzun bir süre kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etraftan manyetik (RFI-EMI) gürültü çekiyor olabilir. Elektrik hattınız üzerindeki sigortaya buzdolabı,klima vb. bağlımı? Bina veya elektrik hattınız eski mi?
  • Aynı olayı bende focal sib cub 3 sub ile yaşadım anfiden gelen sub kablom çok kalitesizdi diğer elektrik kablolarında prazit alıyormuş supra sub kablosu aldım sorun çözüldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tema59

    Turushan bey supra sub kablosunu şiddetle tavsiye ederim can hifide var al uzun bir süre kullan

    tmm teşekkürler, ilk fırsatta değerlendireceğim
  • Merhaba arkadaşlar forumda pek sony avr hop vs sevilmez ama ben oldukça beğenir ve severim kendilerini eski alışkanlıklar olsa gerek neyse sorum şu sistemi ilk kurduğumda aldığım ve olçukça memnun kaldığım ve halen de kullandığım sony sa w2500 var... ayrıca sony avr olarak hop olarak sanırım yeniden gelmiş ülkemize bir ara yoktu diye hatırlıyorum ülkemiz piyasasında... bende geçenlerde avr sini aldım 5+2 benim avr ve yeni aldığım magnatlar ile biraz ayarlamalar dan sonra güzel bir ekip parçası oldu diyebilirim... şimdi sony tekrar bir sub daha çıkarmış SONY SA-CS9 benim suba göre nasıldır bana özellik olarak muadil gibi geldi değiştirmeye gitmek mantıklı olur mu? yada avr de +1 daha sub çıkışı var iki sub ile nasıl bir ses performansı olur? salon 30-33m2 anca vardır... nedersiniz? saygılarıma teşekkürler.




  • yenisi biraz daha güçlü ve yakışıklı
  • Himm hadi onu referans alalım peki 1 e 1 değişim e gerek varmıdır? Sızın bu soruya katkı seviye düzeyiniz nedir? Saygılarımla teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.