DonanımHaber'de AraYENİ GELİŞMİŞ ARAMA
ForumBu Bölümde Ara
İnternete Bağlanamıyorum
47
Cevap
0
Favori
60.689
Tıklama
Tüm Forumlar >> İnternet >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> İnternete Bağlanamıyorum
Sayfaya Git:
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      18 Ocak 2006 11:18:29

      Merheba arkadaşlar. Bilgisayar internete bağlanmıyor.Sorunu biraz daha açarsam belki soruna çare bulabilirsiniz.5 bilgisayarlı bir odada zYxel 660R serisi modem huba bağlı ve bilgisayarlarda huba.Şimdi diğer bilgisayarlar internete bağlanabilirken ve birtanesi bağlanmıyor.Bilgisayarlar birbirlerini görüyor ve internete bağlanamayan bilgisayar üzerinden printer çıktısı alabiliyorlar.

      Çözüm olarak IP ve DNS otomatik algıla yaptım, yeni ağ bağlantısı kurdum fakat ne yaptıysam başaramadım.IP leri el ile vermeme rağmen yinede olmuyor.

      Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim.....

      Herkese Teşekkürler....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      6128 Mesaj
      18 Ocak 2006 11:23:33
      ip elle verince ağ geçidine modemin ipsini yazdınmı?


      _____________________________

      Since 2004
    • Yüzbaşı
      766 Mesaj
      18 Ocak 2006 11:26:48
      DNS ve ağ geçidi numaralarını kontrol et. eğer sorun devam ederse bilgisayarda bulunan bağlantı durumlarını kontrol et (yeni ağ bağlantısı eklenmiş olabilir). farklı bir bağlantı şekli varsa sil.


      _____________________________

    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      18 Ocak 2006 11:39:46
      Cevaplarınız için teşekkürler ama dediklerinizi yapmıştım.Bu arada bu bilgisayarda birde ağ bağdaştırıcı var bumu sorun oluşturuyor acaba.Onu göz önüne alarak ağ bağdaştırıcıyı kaldırdım fakat yinede olmadı.

      Başka ne yapabilirim acaba arkadaşlar....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yüzbaşı
      272 Mesaj
      18 Ocak 2006 11:49:14
      5 Makinada Aynı İşletim Sistemlerine mi Sahip? İnternete Girmeyen Makina Farklı Bir İşletim Sistemine Sahipse Bunu Belirtebilirmisin? Ağı Görüyor Olman Ethernet Kartından Tam Olarak Performans Alıyorsun Anlamına Gelmez. Ethernet Kartını, Ethernet Kablonu ve Ağ Yapılandırmanı Tekrar Gözden Geçirmeni Tavsiye Edeceğim. Dediğim gibi Farklı Bir İşletim Sistemi Kullanıyorsan Bunuda Ayrıca Belirtmeni rica edeceğim. Daha açık yardımcı olabilelim... Kolay Gelsin


      _____________________________

      AşK DeDiĞiN KoCa BiR YaLaN, RüyaNDa GöRSeN iNaNMa!!!
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      18 Ocak 2006 12:09:42
      Çok sağol burak işletim sistemleri aynı ağ yapılandırmasında sorun olduğunu zannetmiyorum ama burda aciz kaldım sorunu aşamıyorum her nedense...

      Bu sorun yaklaşık bir 20 gündür böyle gidiyor çözebilirim diye çok uğraştım ama olmadı son çare olarak sizlere bir danışayım dedim....

      Yardımlarınız için bekliyorum çok çok teşekkürler....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      18 Ocak 2006 15:18:43
      Arkadaşlar varmı bir bilen yardımcı olursanız çok iyi olacak....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      18 Ocak 2006 15:58:20
      Çalışan bir makinadan;

      GATEWAY
      DNS

      IP lerine bakalım (Start/Run/CMD --- >> IPCONFIG /ALL) daha sonra sorunlu makinadan aynı komutla bilgileri alalım birebir eşleşiyor mu? Modeminiz mi IP dağıtıyor? Çalışan ve çalışmayan makinalardan 2 örnek kaydı yukarıdaki komuta göre buraya kopyalarmısınız lütfen.

      Tsk,

      Hicks


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      18 Ocak 2006 16:37:01
      hemen yapıp cevap atacağım çok çok sağolun


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      2679 Mesaj
      18 Ocak 2006 17:00:53
      kullandığın güvenlik duvarı antivür filan devre dışı bırakarak dene.


      _____________________________

    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      18 Ocak 2006 17:20:29
      Çalışmayanınki şöyle;

      Windows IP Yapılandırması

      Ana bilgisayar adı:ilhan
      Birincil DNS son eki: -
      Düğüm türü: Bilinmiyor
      İp Yönlendirme: Hayır
      WINS Proxy Etkin: Hayır

      Ethernet bağdaştırıcı Yerel ağ Bağlantısı:

      Bağlantıya özgü DNS soneki: -
      Açıkalama: NVIDIA nForce Networking Controller
      Fiziksel adres: 00-11-Diye gidiyor
      Dhcp Etkin: Evet
      Otomatik Yapılandırma etkin: Evet
      IP Adres: 192.168.1.33
      Alt ağ maskesi: 255.255.255.0
      IP adres: fe80::211:d8ff: diye gidiyor
      Varsayılan ağ geçidi: 192.168.1.1
      DHCP Sunucusu: 192.168.1.1
      fec0:0: diye gidiyor

      Tünel bağdaştırıcısı Automatic Tunneling Pseudo-Interface:

      Bağlantıya özgü DNS son eki: -
      Açıklama: Automatic Tunneling Pseudo-Interface
      Fiziksel adres: C0-A8 diye gidiyor
      DHCP Etkin: Hayır
      Ip adres: fec0:0:0 diye gidiyor
      Tcpip üzerinden NetBIOS: Devre dışı

      ? ve modemim IP dağıtıyor

      İşte böyle resim yapıştıracaktım ama kullandığım bilg mac olduğu için hata veriyor.
      Bu arada internete girmeyen bilgisayarda ağ bağdaştırıcı var 1394 bağlantısı diye birşey
      yardımlarınızı bekliyorum .....



      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlhankayhan -- 18 Ocak 2006 17:26:04 >
      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      18 Ocak 2006 18:28:25
      Malesef güvenlik duvarı ilede ilgili değil,

      Arkadaşlar yok mu bir bilen görüşlerinizi yada yardımlarınızı bekliyorum....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      18 Ocak 2006 20:20:14
      Merhaba,

      Gönderdiğiniz bilgiye göre konuşursak;

      DNS bilgisini göremiyorum ve bu bilgi olmadan internette isim çözümlemesi yapmanız mümkün değil dolayısı ile internet baglantısı olması hic bir isinize yaramaz.

      Başlat/Denetim Masası/Ağ Bağlantıları na girelim.
      Etkin olan yerel ağ bağlantısının üzerine sağ tuş yapıp özellikler diyelim.
      Internet Protokolu (TCP/IP) secili iken özellikle tuşuna basalım.
      Aşağıdaki DNS sunucularını kullan ı işaretleyelim
      Birincil DNS olarak açılan alana 192.168.1.1 yazalım ve TAMAM tuşları ile pencereleri kapatıp test edelim.
      Sonuc vermezse DNS adresi olarak 212.175.13.115 yazıp yeniden deneyelim.
      (Çalışan makinadaki DNS adresini de biraz once anlattığım komut ile gorup yazabilirsiniz.
      212.175.13.115 TTNet DNS i ama çalışmıyor olabilir TTNEt ten etkin DNS adresi ogrenip o şekilde de deneyebilirsiniz.

      Bu adımlar çözüm olacaktır.

      Tsk,

      Hicks



      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yarbay
      2679 Mesaj
      18 Ocak 2006 23:26:43
      bi de ağı yeniden kurmayı dene.


      _____________________________

    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 09:11:25
      Deneme yapma şansınız oldu mu?


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 10:22:49
      Hicks ve diğer arkadaşım çok sağolun söylediklerinizi deneyeceğim, bana göre burda sorun bir ağ bağdaştırıcısının olmasından kaynaklanıyor.Bu ağ bağdaştırıcısı bu bilgisayara şunun için takılmış; 3 bilgisayarlı bir oda haricinde 2 bilgisayarın olduğu bir odaya ikinci bir hub takılmış ve bu huba bu iki bilgisayar bağlanıp aradaki kablo bağlantısı teke indirilip, huba bağlanan bu iki bilgisayarın bağlantısı modeme bağlı olan huba yönlendirilmiş.Daha sonra 3 bilgisayarlı odadaki bilgisayarlardan birinde sorun çıktı ve 2 bilgisayarlı odadaki ve şu an iternete bağlanamayan bu bilgisayar taşınıp 3 bilgisayarlı odaya alındı.İlk başta bilgisayarı kurduğumda internete sorunsuz bağlanıyordu fakat sonraki gün sorun oldu ve o gündür internete girmiyor.Sorunu çözebilmemiz açısında olayı biraz daha açtım umarım teklifleriniz olacaktır.Ağ kurulumunu birden fazla denediğim için o gerekli olmayabilir.Fakat hicks arkadaşımın söylediğini deniyeceğim.Cevabı hemen atacağım. Teşekkürler.....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 10:32:38
      Sorunu biraz daha açacağım yoksa burda kafayı yicem

      Şimdi arkadaşlar ben ağ bağlantılarına sağ klik dediğimde karşıma 2 tane bağlantı çıkıyor.Biri YEREL AĞ BAĞLANTISI diğeri 1394 BAĞLANTISI.Şimdi burda ağ bağdaştırıcısından kastım işte bu 1394 bağlantısı, burada bu bağlantıyı iptal ettim çünkü bana yerel ağ bağlantısı yeterli diğerine ne gerek var diye düşünerek fakat bilgisayar yeni açılıp kapandığında kendisi otomatik olarak bu aygıtı yüklediğinden ağ bağlantılarımdaki bu iki bağlantıdadan herhangi birisi eksilirse internete bağlantı yapılamayacağını düşüyorum.Hicks arkadaşım verdiğim bilgilerde birincil DNS son eki gerçektende yok yani ipconfig/all yaptığımda gözükmüyor.Fakat yerel ağ bağlantısının ve 1394 bağlantısının tcpip lerine atanmış durumda ama yinede olmuyor her nedense.Durum işte bundan ibaret....

      Napayım ben şimdi dur kafamı vuraym biraz dağıtırım hiç olmazsa deilmi....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 10:59:40
      Birincil DNS son eki değil ihtiyacımız olan; DNS SERVER bilgisi IPCONFIG /ALL yapınca DNS SUNUCUSU olarak ne görünüyor o önemli. 1394 e kafanı takma o firewire kartın sorun olmaz :)


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 11:02:01
      Physical Address. . . . . . . . . : 00-08-02-0A-6B-B6
      Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
      Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
      IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.36
      Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
      Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
      DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.6
      DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.0.6
      Lease Obtained. . . . . . . . . . : 19 Ocak 2006 Perşembe 08:38:56
      Lease Expires . . . . . . . . . . : 22 Ocak 2006 Pazar 08:38:56


      Yukarıda bold olarak yazan alan önemli...


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 11:27:16
      ya ne yapmalıyım ozaman hıcks, ben tekrar yeni bir bağlantı kurarak tekrar deneyeceğim, ne sorundur anlamadım ya


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 12:34:19
      Lütfen biri bu bilgisayarı benim elimden alsın yoksa kıracağım


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Teğmen
      157 Mesaj
      19 Ocak 2006 12:37:46
      hocam tahmin ediyorum senin bu bağlanmayan makine açıkken diğer makineler de internette kasıyorlardır.
      sebebini spyware olarak tahmin ediyorum www.download.com da spybot diye arat oradan spybot search&destroy programını indir kur ve sistemi tarat sonra restart çek
      kolay gelsin!


      _____________________________

      Er olmadan Ermiş Olunmaz!!!!
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 12:56:56
      Selam,

      Sorunlu makinanın ve sorunsuz makinanın ayrı ayrı "Ağ Bağlantıları Özellikleri" ve "IPCONFIG /ALL" bilgilerini screenshot olarak göderirmisin lütfen? 4 ayrı resim olmalı 2 çalışan 2 çalışmayan makinadan böylelikle daha rahat çözüm üretebiliriz. En fazla 10 dk. nı alır bunları yapmak, 2 gündür uğraşıyorsun 10 dk. ayırabilirsin umarım.

      Tşk,

      Hicks


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 13:02:35
      Ayrıca;

      http://216.180.233.162/...ijn/files/HijackThis.exe adresindeki programı çalıştır ve ilk gelen açıklama kısmını OK ile geç daha sonra "Do a system scan and save a log file" tuşuna bas, bir tarama yapacak ve notepad ile bir log dosyası açacak bu dosyanın tüm içeriğini buraya kopyalarmısın lütfen? Ondan sonra kapat programı direk hiç bir işlem yapma, logu görelim beraber işlem yaparız. (Screenshotları da gönder lütfen bu 2. bir öneri, ilk mesajımı yoksayma.)

      Tşk,

      Hicks


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 13:39:19
      Hicks dışardaydım gelince hemen baktım.Bu dediklerini yapıp gerekli olan bilgileri buraya girmem herhangi bir tehlike oluştururmu acaba


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 13:47:21
      PM attım size...


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 14:42:32
      tamam attım alıp bir bakarsan sevinirim


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 16:06:06
      Merhaba,

      IPv6 aktif durumda bu makinada. Yerel ağ bağlantısı özelliklerinde "Bu bağlantı aşağıdaki öğeleri kullanır" listesinden "Microsoft TCP/IP version 6" yı seçip kaldır diyelim. Burada ayrıca NWLink protokulleri görüyorum bunları kaldır demeyelim ama sadece yanlarındaki kutuları boşaltalım.

      Bu şekilde ayarladıktan sonra tekrar deneyip sonucu bildirirmisiniz?

      Tşk,

      Hicks


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 17:17:59
      Hı hı listeden kaldırdım fakat olmadı malesef, ne yapayım peki şunu diyebilirmiyim modem zYxel 660R serisi acaba modemin setupını mı kurmalıyım diyeceğim fakat kurulmuyor çok acayip bir durum web sitesine giriyorum setup dosyası diye birşey bulamadım.Zaten elimdeki orjinal cd sindede set up dosyası bulunmuyor. Öneri ve yardımların için teşekkür ederim


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 17:21:35
      Merhaba,

      Modemin setup ına falan gerek olmaz. Simdi otomatik IP ve DNS almasını sağlar mısın? İki ayarı da otomatik hale getirip restart atalım ve açlınca deneyelim sonuç alamazsan IPCONFIG /ALL bilgilerini otomatik halde iken tekrar rica edeceğim.

      Tsk,

      Hicks


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      19 Ocak 2006 17:23:36
      hemen yapıyorum


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      19 Ocak 2006 17:25:38
      Selam,

      http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html adresinden Winsock Reset işlemi için bir program indirmenizi isteyeceğim bu TCP/IP ve Winsock ayarlarinizi yenileyecek. Otomatik IP alamazsa bunu deneyeceğiz, indirin elinizde bulunsun ilk mesajın sonucune göre kullanırız.

      Tşk,

      Hicks


      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicks -- 19 Ocak 2006 17:28:12 >
      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      20 Ocak 2006 16:36:00
      hicks sana zahmet verdim ama dediklerini yaptım en son o programıda indirdim büyük ihtimalle olacak diye düşündüm fakat yine bağlanmıyor sence çözüm formatmı olmalı....


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Teğmen
      100 Mesaj
      20 Ocak 2006 16:37:48
      bir şey anlamadım



      _____________________________

      bilgisayarcıııııııııııııııı
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      20 Ocak 2006 16:45:49
      Niye anlamadığın yerde yazabilirim bir önerin olacaksa


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      20 Ocak 2006 19:32:28
      bu iş olmıcak heralde arkadaşlar, yarım eden etmeyen herkese çok çok teşekkürler


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yüzbaşı
      438 Mesaj
      22 Ocak 2006 18:32:29
      Evet formattan başka bir çözüm önerisi olan varmı?


      _____________________________

      Dual Core AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+/ Asus A8N-SLI PR NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p / KİNGSTON 1024 MB (PC3200 400 MHz DDR SDRAM) / SAPPHIRE ATI X1300 (128Bit) 512 MB AVIVO 16X (TV DVI) / 120 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 8MB / FRISBY DU-09AL-BK USB ATX KASA SİYAH / LG 16X4X16X DVDRW / 17" PHILIPS 107S FLAT / Akü:INFORM GUARD 600AP KGK (AVR/RS232)
    • Yarbay
      3272 Mesaj
      23 Ocak 2006 14:15:08
      Merhaba,

      O makinanın yanında olmak isterdim açıkçası :)

      Aklıma başla bir seçenek gelmiyor üzgünüm. Hemen hemen herseyi denedik. Bir tek şu seçenek kalıyor geriye 3rd party bir program bu sistemi bir sekilde engelliyor. Denedigimiz islemleri "Safe Mode with Networking / Ağ Desteği ile Güvenli Kip" te açıp tekrar etmeniz...

      Tsk,

      Hicks


      _____________________________

      |Gigabyte P67 DS3 - B3|Intel Core i7-2600K + H50|Corsair Vengeance DDR3 2133 MHz. 2x4 GB.|Corsair F60 SSD|Western Digital 1TB Caviar Black|CM Stacker 810 + Tagan 2 Force II 800w.|ASUS Strix Nvidia GTX 970 4GB.|ASUS MS248H LED|Creative Inspire 5200|Microsoft SideWinder X6 Keyboard|Microsoft SideWinder X8 Mouse|Microsoft Xbox One + Kinect|
    • Onbaşı
      20 Mesaj
      27 Nisan 2007 11:18:48
      arkadaşlar benimde benzer bir problemim var buna bir çözüm arayabilirmiyiz.problem şu aynı modeme bağlı iki pc var bunların bir tanesi internete bağlanırken diğeri bağlanmıyor.bağlamyan pc farklı bir ip alıyor.ağ bağlantılarım da ayarlarım otamatik ip al ve otomatik dns şeklinde.manuel ip verdiğimde de modemi görmüyor yine farklı bir ip alıyor.modeme bağlanmak için 192.168.1.1 e girmeye çalıştığımda ise giremiyorum.bu bağlanmayan pc iki gün önceye kadar internete bağlanıyordu.sistem geri yüklemeyide kullanamıyorum.lütfen şu işe bir el atın format atmadan kurtaralım pc yi.


      _____________________________

    • Binbaşı
      1691 Mesaj
      27 Nisan 2007 11:53:59
      öncelikle bilgisayarı bağladığınız ethernet kablosunu kontrol edin
      daha sonra internet seçeneklerinden bağlatı sekmesinde bulunan yerel ağ ayarlarına girerek burada bulunan ayarları otamatik algılayı işaretleyelim
      büyük ihtimalle sorunun çözülecektir
      varsa firewall devre dışı bırakmayı unutmayalım


      _____________________________

      biliyorsan konus ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar
    • Onbaşı
      20 Mesaj
      27 Nisan 2007 12:15:12
      dostum kabloyu değiştirdim aynı kablo diğer bilgisayarda çalışıyor.ayarlar ise otomatik te zaten.firewall devre dışı ama sorun çözülmüyor.


      _____________________________

    • Binbaşı
      1691 Mesaj
      27 Nisan 2007 12:25:43
      _____________________________

      biliyorsan konus ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar
    • Onbaşı
      20 Mesaj
      27 Nisan 2007 12:30:20
      dostum yardımların için teşekkür ederim.hicks nickli arkadaşın verdiği linkteki proyu indirdim diğer pc ye yükleyip fixleyince düzeldi.yani problem aşılmış oldu.çok sağol.


      _____________________________

    • Binbaşı
      1691 Mesaj
      27 Nisan 2007 12:53:17
      hayırlı olsun güle güle kullanın


      _____________________________

      biliyorsan konus ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar
    • Yüzbaşı
      563 Mesaj
      27 Nisan 2007 13:09:43

      quote:

      Orjinalden alıntı: İlhankayhan

      Evet formattan başka bir çözüm önerisi olan varmı?


      arkadaşım ethernet kartın güncel driverı indirip kaydet. aygıt yöneticisinden tamamen etherneti kaldır. restart edip yeni donanım bulundu uyarısı ile güncel driverı yükle


      _____________________________

      poseidon
    • Yüzbaşı
      391 Mesaj
      27 Nisan 2007 13:28:59
      ethernet kartını imkanın fvarsa değiştir derim. ayrıca bi tester cihazıyla da kabloları kontrol et derim ben... çözüme ilk önce basit yoldan başlamak en mantıklısıdır.....kolay gelsin


      _____________________________

      İmzanız kural dışı. ((ben kendim kural dışıyım zaten!!!))
    • Er
      1 Mesaj
      25 Ekim 2009 06:43:30
      selam arkadaşlar benim pikatel quartetmax isimli kablolu modemim var bununla internete bağlanırken TPLİNK TD_W8901G marka kablosuz modemimle internete bağlanamıyorum. ancak leptop kablosuz ağdan başka birinin modemine bağlanabiliyor. bu konuda yardım istiyorum. 3 gündür ugraşıyorum



      _____________________________

    • Er
      1 Mesaj
      27 Mayıs 2010 11:44:21
      merhaba arkadaşlar arkdaşın problemine benzer bir problem bende var iş yerim de 2 tane internet ağı bulunmakta normalde kullanıdığım ağda ağa bağlı bilgisayarları görüyorum fakat internete bağlanamıyorum. diğer yani 2. ağa girdiğimde hiç bir sorun yaşamadan ağa ve internete girebiliyorum. modem bağlantı ıp numarımı değiştirdirim ağ kablolarını değiştirdim fakat sonuç aynı bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
      not: bir arkadaşım statik ıp ile ilgili bir problem olabileceğini söyledi olabilirmi sorun buysa çözümü nasıl olur


      _____________________________

Sayfa: [1]
Tüm Forumlar >> İnternet >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> İnternete Bağlanamıyorum
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Facebook Sayfamız
Foruma Git
Bölümde Ara
Reklamlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.