Şimdi Ara

İnternete Bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
61.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merheba arkadaşlar. Bilgisayar internete bağlanmıyor.Sorunu biraz daha açarsam belki soruna çare bulabilirsiniz.5 bilgisayarlı bir odada zYxel 660R serisi modem huba bağlı ve bilgisayarlarda huba.Şimdi diğer bilgisayarlar internete bağlanabilirken ve birtanesi bağlanmıyor.Bilgisayarlar birbirlerini görüyor ve internete bağlanamayan bilgisayar üzerinden printer çıktısı alabiliyorlar.

    Çözüm olarak IP ve DNS otomatik algıla yaptım, yeni ağ bağlantısı kurdum fakat ne yaptıysam başaramadım.IP leri el ile vermeme rağmen yinede olmuyor.

    Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim.....

    Herkese Teşekkürler....



  • hocam tahmin ediyorum senin bu bağlanmayan makine açıkken diğer makineler de internette kasıyorlardır.
    sebebini spyware olarak tahmin ediyorumwww.download.com da spybot diye arat oradan spybot search&destroy programını indir kur ve sistemi tarat sonra restart çek
    kolay gelsin!
  • Ayrıca;

    http://216.180.233.162/~merijn/files/HijackThis.exe adresindeki programı çalıştır ve ilk gelen açıklama kısmını OK ile geç daha sonra "Do a system scan and save a log file" tuşuna bas, bir tarama yapacak ve notepad ile bir log dosyası açacak bu dosyanın tüm içeriğini buraya kopyalarmısın lütfen? Ondan sonra kapat programı direk hiç bir işlem yapma, logu görelim beraber işlem yaparız. (Screenshotları da gönder lütfen bu 2. bir öneri, ilk mesajımı yoksayma.)

    Tşk,

    Hicks
  • Selam,

    http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html adresinden Winsock Reset işlemi için bir program indirmenizi isteyeceğim bu TCP/IP ve Winsock ayarlarinizi yenileyecek. Otomatik IP alamazsa bunu deneyeceğiz, indirin elinizde bulunsun ilk mesajın sonucune göre kullanırız.

    Tşk,

    Hicks



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Ocak 2006 17:28:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.