Şimdi Ara

DEMİRDÖKÜM NİTRON MODELİNE RF 6001 ODA TERMOSTATI NASIL BAĞLANIR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
11
Favori
183.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    quote:

    Orijinalden alıntı: tgenc

    hocam ben varim ugrayan :) 6001 alayimmi ne diyorsunuz? :)

    Kablosuz almak zorunda değilsen alma, kablosuz zoraki ama bütçe ayırmak istemiyorum diyorsan al.

    bende zaten kablolu olanından var ama sadece salonda duruyor. diger odaya gittigimde de calismasina ihtiyacim var. o yuzden dedim mekanik kablolu olanla calisirken 6001 alsam problem olur mu diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgenc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    quote:

    Orijinalden alıntı: tgenc

    hocam ben varim ugrayan :) 6001 alayimmi ne diyorsunuz? :)

    Kablosuz almak zorunda değilsen alma, kablosuz zoraki ama bütçe ayırmak istemiyorum diyorsan al.

    bende zaten kablolu olanından var ama sadece salonda duruyor. diger odaya gittigimde de calismasina ihtiyacim var. o yuzden dedim mekanik kablolu olanla calisirken 6001 alsam problem olur mu diye

    Kullandıgınızın hassasiyeti ne eger +-1 dereceden dusukse hayal kırıklıgına ugrayabilirsiniz...

    Ama kablosuz olusu kesinlikle buyuk rahatlık ozellkle komisi benim gibi zor ulasılar alanlarda olanlar ve birden cok odada yasayanlar için.

    Asla kablolu almayı dusunmem/dusunmedim bedava da taksalar kullanmam acıkcası... :)




  • arkadaşlar ben bu nitron kombiye rf6001 i bağlatamadım ney imiş efendim 24v güç anakartın neresinde bilmiyorlarmış diğer iki ucun girişi var imiş ama 24 v luk güç girişini bulamadılar. bende aklıma su geldi 24 voltluk bir adaptör le termostata enerjiyi prizden sağlasam diğier iki ucun zaten kombide yeri var acaba çalışırmı? mantık olarak zaten 24v luk olan termostata enerji için bağlanıyor ne dersiniz
  • Sonunda Nitron Kombiye rf6001 termostatı bağladım yakında resimlerinin yayınlayacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fmk289

    arkadaşlar ben bu nitron kombiye rf6001 i bağlatamadım ney imiş efendim 24v güç anakartın neresinde bilmiyorlarmış diğer iki ucun girişi var imiş ama 24 v luk güç girişini bulamadılar. bende aklıma su geldi 24 voltluk bir adaptör le termostata enerjiyi prizden sağlasam diğier iki ucun zaten kombide yeri var acaba çalışırmı? mantık olarak zaten 24v luk olan termostata enerji için bağlanıyor ne dersiniz

    EVET ÇALIŞIR AYRICA RF 6001 DC VE AC VOLTAJLA ÇALIŞABİLİR.
  • RF 6001ODA TERMOSTATININ NİTRON VE NİTROMİKS KOMBİLERE BAĞLANMASI
    ......................................................................................................................
    Nitromix Kombilere RF6001 Kurulum Talimatı

    Nitromix kombilerde RF6001 oda termostatı uygulamalarında kullanılan kablo ağacı 4 telli tek kabloludur. İlgili yedek parça kodu 0020119016 dir. Sarı ve Beyaz kablonun bağlı olduğu 24 v besleme soketini anakart üzerindeki X31 bağlantısından alır. Diğer iki kablosu ise siyah oda termostatı soketindeki kırmızı kablo çıkartılarak ilgili yere bağlanır. X31 soketi uygulamada erişilmesi zor bir soket olduğundan arka kapağın çıkartılması gerekir. 4 Telli çıplak kablolardan sarı ve Beyaz kablolar Oda termostatı + 24v besleme uçlarına Yeşil ve kahverengi kablolar kontak ucuna bağlanmalıdır.


    Oda termostatı bağlantı kablosu 0020119016
    .....................
    Nitron Kombilere RF 6001 Kurulum Talimatı

    Nitron kombilere RF 6001 Oda termostatı bağlantısı yapılırken,Program saatine bağlanan soketli kablo iptal edilerek 0020119015 malzeme kodlu oda termostatı bağlantı kablosu kullanılmalıdır.Bağlantı gerçekleştirilirken 4’lü soketlerden biri elektronik kart üzerine diger 4’lü soket ise program saatine bağlanmalıdır.Dört adet tek telli kablolardan sarı ve beyaz kablolar oda termostatında +24 V besleme klemenslerine Yeşil ve Kahverengi kablolar ise termostat kontak uçlarına bağlanmalıdır.Çıplak olan iki adet yeşil ve kahverengi kablo ise kontrol paneli üzerinde bulunan oda termostatı bağlantı klemns köprü kablosu sökülerek bağlantı gerçekleştirilmelidir.

    Nitron kombi oda termostatı bağlantı kablosu 0020119015


     DEMİRDÖKÜM NİTRON MODELİNE RF 6001 ODA TERMOSTATI NASIL BAĞLANIR




  • NİTRON

     DEMİRDÖKÜM NİTRON MODELİNE RF 6001 ODA TERMOSTATI NASIL BAĞLANIR
  • termostat

     DEMİRDÖKÜM NİTRON MODELİNE RF 6001 ODA TERMOSTATI NASIL BAĞLANIR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz981

    kombiye sabit bağlanan kablolu ünite üzerinden kontrol edebiliyorsun. Kumandayı kapatıp normal kullanıma yada kumandalı kullanıma alabilirsin.
    bağlatıp memnun kalmassan söktürmene yada sökmene gerek yok. Diyelimki ;

    memnun olmadın.
    1)Kumanda üzerinden oda ısısını max.olan 30 a getir. bırak kombi normal çalışmasını önceki çalışma yöntemini algılayacak.
    2)Pili bitti yada bozuldu aldın evden gittin.....vs. onda da yine kablo bağlı ün ite üerindeki düğmeye basman manuel ledinin yandığını görmen yeterli.
    3)Kumandayı 30 a getir bırak bulunduğu oda ısısı 30 olamayacağı için oda da dijital termometre gibi kullanmaya devam et.

    yani kombi normal eski mevcut ayarlı çalışma mantığına göre çalışacaktır ne ayarladıysan
    ,

    Pekiyi bu durumda modülasyon (alev boyu kısma) devrede olacak mı?!

    Bildigim akdarıyla termostat bağlı kullanımlarda bu mümkün değildi

    resimleri geçte olsa epeydir aranızda olmadığım için yeni paylaştım.

    alev modülasyonu dönüş suyu sıcaklığına göre yaptığı için her zaman yapıyor. nitromixtee oda termostatıyla filan bağlanmasıyla alakası yok. bağlasanda bağlamasanda dönüş suyu sıcaklığını kontrol ederek modülasyon yapıyor.
    termostat sadece oda ısısı ayarlana dereceye geldiğinde komple kombiyi durduruyor. zaten nitromixte harici dışardan kontrol modülasyon yok..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fmk289

    Sonunda Nitron Kombiye rf6001 termostatı bağladım yakında resimlerinin yayınlayacağım

    Ortam sıcaklığını başka OT dışında başka bir termometre ile ölçtünüz mü? bende ki yaklaşık 2 derece eksik ölçüyor ortam ısısını
  • Kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir oda termostatı ortam sıçaklığını düzgün ölçemiyor +1 -1 aralığında çalışıyor ki bu çok büyük bir aralık benim Nitromix de takılı ama kullanmıyorum onun yerine termo vanalar ile kontrol ediyorum ve bu termostattan kat ve kat daha konforlu oluyor ev
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musti423

    [size=3] Kardeş senin RF6001 arızalı falan değildir. Ben de ilk aldığımda çalıştıramadım fakat iki cihazı frekans olarak birbirine tanıtman gerekiyor. Nasıl mı???
    1- Alıcı modüle 24V DC elektriği bağladığında üzerindeki Yeşil LED yanacak. sonra alıcı üzerinde bi buton var tek tık yapınca Alev (kırmızı LED) yakıp söndürüyor. kırmızı LED ister açık olsun ister kapalı. Sen bu butona sürekli basılı tut. en sağdaki SARI LED yanacak ve sinyal verecek.
    2- Sonra Digital cihazdaki Sinyal resimli butona basılı tut. Ekranda F20 veya başka F ile başlayan kod verecek. o sürede alıcıdaki Sarı LEDi kıpırdatacak. daha sonra alıcıdaki butona basıp SARI LED i söndür. Digital cihazdaki alttaki Derece tuşuna bas bi defa normal derece ekranı gelecek.
    3- Nasıl test ederim??? Örneğin şuan oda sıcaklığın 20C ise, sen ayar düğmesini 30 a getir ve pil kapağını çıkar tekrar tak, o sırada sinyal atıyor cihaza. Digital ekranda Alev resmini görünce alıcıdaki Kırmızı LED yanacak. Tekrar pil kapağını çıkar düğmeyi 5C getir. Tekrar pil kapağını tak Alev işaretini cihaz söndüreceği için alıcıya söndür komutunu gönderiyor. işlem bu kadar...
    4- Başka bi konu da Diyelim ki evinizde güvendiğiniz bir Digital termometre var. Diyelim evdeki diğer alet 15C sıcaklık gösterirken, bizim RF6001 20C gösteriyor. Diyeceksin ki bu yanlış gösteriyor... Ayarı şöyle: Ekranda şuanki sıcaklığı gösterdiğinde kutu üzerindeki Altlı üstlü 2 tuşa da aynı anda basılı tut. Ekrandaki Ev resmi yanıp sönecek... Aşağı basarsan rakamları aşağı, yukarı basarsan yukarı çıkar. Sen de diğer dereceyi yakala ve 5 Sn falan elleme. Cihazın kalibrasyonu tamamlanmış oldu.
    5- Kalibre etmek için iki cihaz da en az 10 Dk falan aynı yerde yanyana durursa sıcaklığı tutturabilrisin :)
    ========================
    Kendi çabalarımla buldum bunu :)) Haa test için sadece 2 tane 12V aküyü seri bağlayıp 24V yapıp, alıcı modüle öyle bağladım. Zaten gerisi Röleyi AÇ/KAPAT işlemi. başka bişe yok.
    Kolay gelsin.........

    Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Bende bu modelden taktırdım ve kalibre olayını sizin dediğiniz gibi yaptım. şu anda çok memnunum. 2-3 derece düşük gösteriyormuş. o nedenle baya metreküp gaz yakıyordu. çok sağolun. diğer arkadaşlara da denemelerini tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz981

    Yine arkadaşlar rf6001lerin mevcut haliyle ortam ısısını algılayıp ekrana getirmesi yani hassaslığı biraz zayıf. bu yüzden de hissedilir derece düşüşlerine tepkisi, kombiyi konumlandırması biraz uzun sürüyor. kullanan arkadaşlar bilir. Bu nedenle ben şuanda kendi evimde kullandığım termostat üzerinde elektronik anlamda bir kaç değişiklikle daha hassas ve stabil ölçüm yapmasını sağladım. elektronik anlamda 100% başarılı durumda.
    Ancak gömülü yazılım olması ve dd arge biriminin de bu bilgileri paylaşmaması nedeniyle yazılımsal bir çalışma yapamadım. yine +/- 1 derece olarak çalışıyor.

    elektronik yenilik ile şunu yakaladım ;

    kumandayı soğuk bir yere aldığımda diyelimki 15derecelik bir ortama aldığımda burayı ekran okuduktan sonra 23 derecelik (+8) bir odaya aldığımda kumanda ekranında ilk okumada yani 1dk içinde ortam ısısını görebiliyor. Orjinal haliyle bu süre 8derecelik bir fark en az en kötü ihtimal ile 4dk da stabil ölçülürdü. yani siz ortamda ki her 0.2derecelik farkı o dakika göreceksiniz. orjinali 0.2 lik değişimleri 3-4dk da yakalıyor. Ürn fotograflarını yarın bu sayfadan görebilirsiniz.
    Yani ölçüm hassaslığı güçlendi. 20tl karşılığında bu elektronik değişikliği orjinal haliyle size sunabilirim.

    ne oldu yılmaz bey bu konuda başarılı olamadınızmı yeni termostad arıyorsunuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz981

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz981

    quote:

    Orijinalden alıntı: selimy34

    arkadaşlar selam,

    yazdıklarınızı okudum ve kafam çok karıştı.
    şimdi bu 6001 nitron kombiye uygulanabiliyor, onu anladım.
    fakat kullanım açısından nasıldır? işimi görür mü? gerçekten gerekli mi?
    sıcaklık hata değerine bazı arkadaşlar çok demişler.

    bu termostatı bağlatan arkadaşlardan biraz görüş, öneri, tavsiye alsak

    bu hatalı ölçümleri giderdim ?
    Kahramanmaraştan rf 6001 kullannan arkadaşlar ile birebir irtibat kurabilir. Kendi cihazlarınada bunu uygulayabilirim. İsteyen kargo ilede gönderebilir.


    olayı nasıl çözdün ustam paylaşımını bekliyorum 2 gündür :) bugün bu cihazdan sipariş verdim mecburiyetten. çünkü kombi üzerindeki 24v dc uçlarından kaveyi yani +24ü beyazla köprüleiğim halde kombim start almadı servis gelsin bir taksın bakalım nasıl çalıştıracak sonra ben de 0,2 hassasiyetle start alması için biraz kurcalayacağım. kombim protherm lynx 24kw

    parametrelerden oda termostatı konumunu aktif hale getirmeniz gerekiyor.

    hangi parametreden? cihazım protherm lynx oda termostat paramatresini nerden nasıl girecem?

    Hangi parametrelerden bahsediyorsunuz anlamadım !!!
    nitromix ve rf 6001 için hiç bir parametre yok. kombi klemensindeki kırmzı kısa kabloyu söküp termostatın kontak uclarını buraya bağlıyorsun tamam.


    lynx 24 kw yazmış arkadaş o yüzden parametreye girmesi gerekiyor.yoksa nıtromıx için parametreye gerek yok

    parametre konusunda da yardımcı olursan sevinirim hangi parametre nerden gireceğim? bilgi verebilir misin???

    protherm lynx oda termostatı parametre degişikligi
    1-ısıtma dügmesi max. alınıyor
    2-sıcak su dügmesi 3 kez min. dan max. getiriliyor ve ayarlara giriyorsunuz
    3-ısıtma dügmesi ile 11 nolu kodu buluyorsunuz
    4-reset te basıyorsunuz ve PP 01 çikacak sık sık basarak PP 06 geliyorsunuz ve 2 saniye basılı tutuyorsunuz ve 6 parametre ayarına girmiş oluyorsunuz mevcut 01 ayarı 00 yapıyorsunuz sıcak su dügme yardımıyla sağa-sola çevirerek ve tekrar resete 2 saniye basıp hafızaya alıyorsunuz ve ısıtma dügmesini min. çevirip sonra max. getirip ayarlardan çıkıyorsunuz .

    teşekkür ederim cevabınız için ve bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle. lynx cihazım kartı 2 defa değişmiş olmasına rağmen özellikle sabaha karşı hiç bir arıza vermeden duruyor ekran da ne eco(E) ne de comfort(C) ibareleri çıkıyor. kombi yazlık moddaymış gibi kaloriferi kapatıp bekliyor şalteri kapatıp açınca çalışıyor bı konu da bilginiz var mı sorun nedir ya da ne yapabilirim?

    hımm garip valla ama kartla alakalı bişey kesinlikle kombi dışarıdamı duruyor acaba soguk bi yerde mi yani tesisat işareti falandamı çıkmıyor.sanki ekran donuyor gibi geldi ama

    yok arkadaşım dışarıda değil şöyle balkonum komple kapalı ve ılık sayılır orası hani ben sigaramı falan orda rahatça içebiliyorum. ekranda sadece derecesi yazıyor pompa dönüyor sesini duyuyorum yani ama ateşleme yapmıyor. bekliyorum zaten bu sefer kameraya çekecem. adamları inandıramıyorum sanki kış ortasında çok meraklıyım kombiyle uğraşmaya da servis geliyor şuan sorun yok olsun öyle bakalım diyor dedim kameraya çekecem bu sefer. iyi olur dedi. ya bu demirdöküm nasıl bir firma anlamadım gitti...

    KULLANIM SUYUNDADA ÇALIŞMIYORMU EGER ÇALIŞMIYORSA MALESEF KART DEĞİŞECEK DOSTUM

    denemedim ama dedim ya deneyeceğim hem de kameraya çekeceğim nette yayınlayacağım sorunumu çözmezlerse kimse almasın arkadaş lynx. kart 2 defa değişti yine aynı şekilde duruyor ne zaman duracağı belli değil canı ne zaman isterse o zaman duruyor. babamda da aynı kombiden var onunda duruyor hatta benim kartın değiştikten 10 15 gün sonra durmuştu onun da durmuş enteresan :) ilgine teşekkürler tekrar. ama çözümün kart olduğunu sanmıyorum eğer ki kartsa 2 defa değiştiği halde hep aynı sorun bakalım bulacaz bir yolunu ya kombiyi değiştirecem garanti bitince ya da çözüm bulacaklar.

    KART HARİCİ BİŞEY OLMASI ZOR GÖZÜKÜYOR DOSTUM ÇÖZÜMÜ BULUNUNCA MESAJ ATARMISIN

    kombi pompasını 2den 1 e aldım sizinle konuştuktan snra aralık sonundada tekrar 2 ye aldım şu güne kadar herhangi bir sıkıntı olmadı inşallah da daha olmaz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz981

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz981

    quote:

    Orijinalden alıntı: selimy34

    arkadaşlar selam,

    yazdıklarınızı okudum ve kafam çok karıştı.
    şimdi bu 6001 nitron kombiye uygulanabiliyor, onu anladım.
    fakat kullanım açısından nasıldır? işimi görür mü? gerçekten gerekli mi?
    sıcaklık hata değerine bazı arkadaşlar çok demişler.

    bu termostatı bağlatan arkadaşlardan biraz görüş, öneri, tavsiye alsak

    bu hatalı ölçümleri giderdim ?
    Kahramanmaraştan rf 6001 kullannan arkadaşlar ile birebir irtibat kurabilir. Kendi cihazlarınada bunu uygulayabilirim. İsteyen kargo ilede gönderebilir.


    olayı nasıl çözdün ustam paylaşımını bekliyorum 2 gündür :) bugün bu cihazdan sipariş verdim mecburiyetten. çünkü kombi üzerindeki 24v dc uçlarından kaveyi yani +24ü beyazla köprüleiğim halde kombim start almadı servis gelsin bir taksın bakalım nasıl çalıştıracak sonra ben de 0,2 hassasiyetle start alması için biraz kurcalayacağım. kombim protherm lynx 24kw

    parametrelerden oda termostatı konumunu aktif hale getirmeniz gerekiyor.

    hangi parametreden? cihazım protherm lynx oda termostat paramatresini nerden nasıl girecem?

    Hangi parametrelerden bahsediyorsunuz anlamadım !!!
    nitromix ve rf 6001 için hiç bir parametre yok. kombi klemensindeki kırmzı kısa kabloyu söküp termostatın kontak uclarını buraya bağlıyorsun tamam.


    lynx 24 kw yazmış arkadaş o yüzden parametreye girmesi gerekiyor.yoksa nıtromıx için parametreye gerek yok

    parametre konusunda da yardımcı olursan sevinirim hangi parametre nerden gireceğim? bilgi verebilir misin???

    protherm lynx oda termostatı parametre degişikligi
    1-ısıtma dügmesi max. alınıyor
    2-sıcak su dügmesi 3 kez min. dan max. getiriliyor ve ayarlara giriyorsunuz
    3-ısıtma dügmesi ile 11 nolu kodu buluyorsunuz
    4-reset te basıyorsunuz ve PP 01 çikacak sık sık basarak PP 06 geliyorsunuz ve 2 saniye basılı tutuyorsunuz ve 6 parametre ayarına girmiş oluyorsunuz mevcut 01 ayarı 00 yapıyorsunuz sıcak su dügme yardımıyla sağa-sola çevirerek ve tekrar resete 2 saniye basıp hafızaya alıyorsunuz ve ısıtma dügmesini min. çevirip sonra max. getirip ayarlardan çıkıyorsunuz .

    teşekkür ederim cevabınız için ve bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle. lynx cihazım kartı 2 defa değişmiş olmasına rağmen özellikle sabaha karşı hiç bir arıza vermeden duruyor ekran da ne eco(E) ne de comfort(C) ibareleri çıkıyor. kombi yazlık moddaymış gibi kaloriferi kapatıp bekliyor şalteri kapatıp açınca çalışıyor bı konu da bilginiz var mı sorun nedir ya da ne yapabilirim?

    hımm garip valla ama kartla alakalı bişey kesinlikle kombi dışarıdamı duruyor acaba soguk bi yerde mi yani tesisat işareti falandamı çıkmıyor.sanki ekran donuyor gibi geldi ama

    yok arkadaşım dışarıda değil şöyle balkonum komple kapalı ve ılık sayılır orası hani ben sigaramı falan orda rahatça içebiliyorum. ekranda sadece derecesi yazıyor pompa dönüyor sesini duyuyorum yani ama ateşleme yapmıyor. bekliyorum zaten bu sefer kameraya çekecem. adamları inandıramıyorum sanki kış ortasında çok meraklıyım kombiyle uğraşmaya da servis geliyor şuan sorun yok olsun öyle bakalım diyor dedim kameraya çekecem bu sefer. iyi olur dedi. ya bu demirdöküm nasıl bir firma anlamadım gitti...

    KULLANIM SUYUNDADA ÇALIŞMIYORMU EGER ÇALIŞMIYORSA MALESEF KART DEĞİŞECEK DOSTUM

    denemedim ama dedim ya deneyeceğim hem de kameraya çekeceğim nette yayınlayacağım sorunumu çözmezlerse kimse almasın arkadaş lynx. kart 2 defa değişti yine aynı şekilde duruyor ne zaman duracağı belli değil canı ne zaman isterse o zaman duruyor. babamda da aynı kombiden var onunda duruyor hatta benim kartın değiştikten 10 15 gün sonra durmuştu onun da durmuş enteresan :) ilgine teşekkürler tekrar. ama çözümün kart olduğunu sanmıyorum eğer ki kartsa 2 defa değiştiği halde hep aynı sorun bakalım bulacaz bir yolunu ya kombiyi değiştirecem garanti bitince ya da çözüm bulacaklar.

    KART HARİCİ BİŞEY OLMASI ZOR GÖZÜKÜYOR DOSTUM ÇÖZÜMÜ BULUNUNCA MESAJ ATARMISIN

    kombi pompasını 2den 1 e aldım sizinle konuştuktan snra aralık sonundada tekrar 2 ye aldım şu güne kadar herhangi bir sıkıntı olmadı inşallah da daha olmaz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • oda termostatları 2 uçlu veya 4 uçlu olabiliyor...
    2 uçlu olanlar kısa kablo sökülüp onun yerine kolayca bağlanıyor...

    4 uçlu olanlar oda termostatı + program, zamanlayıcı ünite şeklindedir...
    2 uç termostat ucu, diğer 2 uç ise ilave aksamın çalışma voltaj uçlarıdır...

    nitron kombide programlama ünitesi zaten vardır...
    bu nedenle 4 uçlu termostata gerek yoktur...
    2 uçlu termostat alınız...
    kısa kabloyu söküp oraya bağlayınız...
    yönsüzdür, her iki şekilde de takılabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 24 Ocak 2013; 8:40:47 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Termostatımı satıyorum.

    İlginenen arkadaşlara duyurulur..

    http://forum.donanimhaber.com/m_71018166/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71018166

    Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halils2

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliance21

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.