Şimdi Ara

Opel corsa Lastik seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2000 model Opel corsa 1.4 GLS sahibiyim.Aracıma lastik alacağım ama ne alsam kararsız kaldım.Boyutu 165 /70/13 olmalı kesinlikle.Eğer 185 in rahatsız etmeyeceğini bilsem bridgestone turanza er 300 alacaktım.

    Neyse, aklımda şu an fazla model yok eğer siz bir model önerirseniz onu da araştırırım.Yalnız michellin olmassa sevinirim.


    *Toyo 350 (Az çok bilgi sahibiyim marka hakkında ancak model olarak nasıldır bilemiyorum kullanan varsa görüşlerini dinlemek isterim.)

    *Achilles Platinum 7 (Benim gerçekten en çok merak ettiğim markalardan biri duymadım ancak deseni çok şık. Bu lastik hakkında ne düşünüyorsunuz ?)

    *Continental ContiEcoContact 3

    *Lassa Atracta

    *Sanırım good year ın bu boyutta lastiği yok 165/70/13 var eğer bir problem olmaz derseniz ve kayda değer bir lastik varsa incelemek isterim.

    *Bridgestone B250 Bunun da boyutu 165/70/13

    *Hankook K715

    *Pirelli Cinturato P4

    Arkadaşlar bir de nokian markasını forumlarda çok duyuyorum benim aracıma uygun nokian marka bir lastik söylerseneniz sevinirim.

    Az önce buldum 2 tane

    Nokian W+ boyutu 165/70/13

    Nokian WR G2 boyutu 165/70/13

    Herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 21 Mart 2012; 16:30:17 >



  • Birde nokian i3 modeli var Ankara yıldız da bir bayisini buldum eğer iyi derseniz arayıp bir fiyat almayı düşünüyorum.Ancak 165/70/13 boyutu araçta bir sıkıntı yaratır mı bunu bilmem gerekiyor.
  • Arkadaşlar bir de şu sitede lastik incelemeleri bulunuyor.Ben almak istedeğim tüm lastiklere baktım. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/350.htm

    Toyo 350 in puanı inanılmaz.Site güvenilir midir ?
  • güncel
  • Nokian'lar iyi lastiktir. Boyutların sorun çıkartıp çıkartmayacağını bayiler bilir, sormakta fayda var.
  • onlar kullanıcı puanlarıdır, gerçek testlerwww.adac.de sitesinde var en güvenilir sitelerden biridir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erakcora

    onlar kullanıcı puanlarıdır, gerçek testlerwww.adac.de sitesinde var en güvenilir sitelerden biridir.

    Hocam verdiğin site almanca.Bende hiç âlmenja. Yardımcı olursan.
  • Bu arada bridgestone ve pirelli den vazgeçtim ikisi de iyi değiller.Bu ikisi de kış lastiği nokian W+ , Nokian WR G2 .Achilles i çok sevmiş olmama rağmen o da çok duyulmadığı için vazgeçtim. Continental ContiEcoContact 3 bu lastik için bir tane türk forumunda çok olumlu yorumlar var.Goodyearı da elemiş bulunuyorum.Hankook tan da vazgeçtim.Lassa atracta Şu an arabam da lassa var hangi modeli bilmiyorum ama farklı bir marka denemek istediğimden pek istemiyorum.Eğer çok iyi lastik demezseniz almayı düşünmüyorum. Biraz daha araştırdım.Donanımhaber de de bu lastiketen memnun olmayanlar gördüm bunu da elemiş bulunuyorum.Yani şu an için aklımda yalnızca aşağıdaki 3 lastik kaldı.

    1)_Continental ContiEcoContact 3

    2)_ Nokian i3 aslında zor bulunan bir lastik.Ancak Türkiye de olmasa da yurt dışında çok populerler.Özellikle kış lastiği alırsam kesinlikle nokian olur diye düşünüyorum.

    3)_Toyo 350 (Bu lastikle ilgilide yalnızca kullanıcı yorumları iyi diyor yabancı forumlarda, bizim Türkler de sesi çok içeri alıyor ve çabuk balon yapıp patlıyor diyorlar.

    Yardım edin de alayım artık şu lastikleri.
  • Aslında arkadaşlar bu 3 lastiğin de deseni aynı sayılır.Sadece i3 biraz daha farklı.Artık birileri güzel bir açıklama yapsın.Gideyim alayım bu üçünden birini.
  • Güncel


    1)_Continental ContiEcoContact 3

    2)_ Nokian i3

    3)_Toyo 350



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 27 Ekim 2011; 9:27:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

    http://www.praktiker.com.tr/oto-lastikleri/155-70r13-75t-ceat-spider-3+1/239294

    Hocam praktiker da hiç istediğim boyutta lastik bulunmamakta.Birde ceat spider iyi midir?
  • ceat ler pirellinin yan urunu, bulabilirsen (ebat olarak) metroda ceat formula miydi oyle bir modeli daha var, o daha iyi, forumda da cok konusulan kaliteli bir lastik, ebata da o kadar takilma, 3-5 deger oynamasiyla birsey olmaz paranda cebinde kalir...
  • gecen hafta corsa c araca 185 55 15 contipremium lastik aldık şu an gayet iyi michelin arasında kalmıştım ama bunun daha dayanıklı oldugunu söylediler

    nokian hakında cok olumlu görüşler var afyonda bulabilseydim inceleme fırsatım olacaktı ama malesef yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

    ceat ler pirellinin yan urunu, bulabilirsen (ebat olarak) metroda ceat formula miydi oyle bir modeli daha var, o daha iyi, forumda da cok konusulan kaliteli bir lastik, ebata da o kadar takilma, 3-5 deger oynamasiyla birsey olmaz paranda cebinde kalir...

    Yalnız hocam paramın cebime kalması gibi bir durum söz konusu değil: Verdiğiniz linkte ki lastik 4 tane 349 lira Toyo 350 4 tanesi 340 lira.Continental ne kadar bilmiyorum. Gidip bugün bir kaç lastikçiyle konuşacağım nokian ve continentalın fiyatlarını.


    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga86

    gecen hafta corsa c araca 185 55 15 contipremium lastik aldık şu an gayet iyi michelin arasında kalmıştım ama bunun daha dayanıklı oldugunu söylediler

    nokian hakında cok olumlu görüşler var afyonda bulabilseydim inceleme fırsatım olacaktı ama malesef yok.

    Hocam aslında bende şu an nokian i3 ile continental arasında kaldım.Toyo için babam "benim brava da vardı çukura girdim patladı ne kadar iyi derlerse desinler" dedi Onun lastiği de Toyo proxes II iydi. Ankara da yıldızda bir yerde var nokian, eğer birde continental dan çok pahalı ise onu da elerim.
  • aracın üzerindeki orjinal lastikleydi continental. derib bi çukur sonucu yarıldı ama lastikte ömrünü tamamlamıştı 5 yıl ve 60000km olmulştu. yoksa ne cukurlar gördü yarılan o lastik continental den memnunum o kunuda. ama nokian bire bir karsılastırmak lazım bilemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga86

    aracın üzerindeki orjinal lastikleydi continental. derib bi çukur sonucu yarıldı ama lastikte ömrünü tamamlamıştı 5 yıl ve 60000km olmulştu. yoksa ne cukurlar gördü yarılan o lastik continental den memnunum o kunuda. ama nokian bire bir karsılastırmak lazım bilemiyorum

    Madem öyle diyorsun yarın arayım gideyim şu yıldızda ki lastikçiye.Olmassa her iki lastiğin fotoğraflarını çekeyim buraya koyayım.Hamur sertliklerini felanda yazayım buraya.Ama dediğim gibi umarım nokianın fiyatı çok yüksek değildir.
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.