Şimdi Ara

Dişe vurulan iğne acıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
26.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çürük dişlerim var. Bugün 1 tanesini dolgu yaptırdım, ağrı var hala iğne vurdurmadım ama sanırım diğerlerine vurulması lazımmış. Morfinsiz vuracaklar, acıyor mu vururken? Bi sorum daha 1 çürüğe kaç tane iğne vuruyorlar?



  • Utanmasan bagiracak derecede bir aci verir.1.den sonra 20 tane daha vursalar duymazsin korkma.
  • Hissetmezsin bile
  • biraz geç cevap vermiş olacağım fakat daha gitmediysen yazacaklarım iyi gelir muhtemelen. ben kendim hayatım boyunca iğneden korktum ve hala korkuyorum yalan yok 20 yaşımıza geliyoruz ama aynı hatta geçen yıl zatüre oldum 3 gün ateşim inmedi doktor serum bağlayıp yatıracaktı beni hemen hastaneye kaçtım tamam dedi ilaç yazarken sordum iğneyi sildirdim o derece yani sonra bendede çürükler vardı dişlerimi fırçalıyordum ama bir tanesi çok kötüydü kurtaralamıyacak kadar kötüydü ilk önce biraz apse yaptı kimseye çaktırmadım falan sonra indi 1 ay sonra bir şişti tabi saklayamadım annemler gördü ağzımda yemek var sandılar ama anlamaları geç olmadı hemen acile gittik oradan ilaç verdiler 7-8 gün sonra bitecek tabi apse geçince direk çekilecek bende başladı korku kimseye bir şey diyemiyorum kocaman adam dalga geçiyorlar birazda uzun boyluyum sakal vs. yaşımdan hep büyük gösterdim ama mecbur gittik dişçiye ilk başta bu çekilecek dedi. tamam dedim ama ben gözlerimi kapatacam sizde iğneyi yaptıktan sonra haber verin tamam dedi. ellerine sağlık çok ilgilendi kahrımızı çekti ben bekliyorum acıcak hissetmedim bile. dişi çekti falan hatta komedi uyuşunca dudağımı falan hissetmedim sarkıyor ailem gülüyor falan sonra ben kendi ayağımla gittim hep takıyordum kulağıma müziğimi 1 diş çekti 5 dolgu yaptı 1 kanal tedavisi yaptı hepsini beyaz dolguyla şuanda dişlerime çok iyi bakıyorum ve bembeyazlar. en erken vakitte gitmeni tavsiye ederim. hiç acıma olmuyor benim gibi birisi gittiyse herkes gider
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
    quote:

    Orijinalden alıntı: ß@tWo

    biraz geç cevap vermiş olacağım fakat daha gitmediysen yazacaklarım iyi gelir muhtemelen. ben kendim hayatım boyunca iğneden korktum ve hala korkuyorum yalan yok 20 yaşımıza geliyoruz ama aynı hatta geçen yıl zatüre oldum 3 gün ateşim inmedi doktor serum bağlayıp yatıracaktı beni hemen hastaneye kaçtım tamam dedi ilaç yazarken sordum iğneyi sildirdim o derece yani sonra bendede çürükler vardı dişlerimi fırçalıyordum ama bir tanesi çok kötüydü kurtaralamıyacak kadar kötüydü ilk önce biraz apse yaptı kimseye çaktırmadım falan sonra indi 1 ay sonra bir şişti tabi saklayamadım annemler gördü ağzımda yemek var sandılar ama anlamaları geç olmadı hemen acile gittik oradan ilaç verdiler 7-8 gün sonra bitecek tabi apse geçince direk çekilecek bende başladı korku kimseye bir şey diyemiyorum kocaman adam dalga geçiyorlar birazda uzun boyluyum sakal vs. yaşımdan hep büyük gösterdim ama mecbur gittik dişçiye ilk başta bu çekilecek dedi. tamam dedim ama ben gözlerimi kapatacam sizde iğneyi yaptıktan sonra haber verin tamam dedi. ellerine sağlık çok ilgilendi kahrımızı çekti ben bekliyorum acıcak hissetmedim bile. dişi çekti falan hatta komedi uyuşunca dudağımı falan hissetmedim sarkıyor ailem gülüyor falan sonra ben kendi ayağımla gittim hep takıyordum kulağıma müziğimi 1 diş çekti 5 dolgu yaptı 1 kanal tedavisi yaptı hepsini beyaz dolguyla şuanda dişlerime çok iyi bakıyorum ve bembeyazlar. en erken vakitte gitmeni tavsiye ederim. hiç acıma olmuyor benim gibi birisi gittiyse herkes gider


    1 dişimi dolgu yaptırdım iğnesiz. Sinirlere değince az acıyor. Yarın tekrar gideceğim 6 tane daha dolguluk diş var. Bendekiler çürüğün başlangıç safhasında, senin ki kadar ilerlememişti. Sordum dişçiye, iğne vurmadan önce sprey sıkıyormusunuz diye hayır deyince ondan çekindim birazda.
    Birde benim dolgum gri renk, yarın sorayım beyaz yapıyorlar mı diye.
  • Spreye gerek yok bence direk yapincada hiç bir acı hissetmiyorsun benim çekilen dişime 3 tane iğne yaptı tek diş için hissetmedim. Dolgular benim hepsi beyaz aslında 3 dis cekilcekti birini çekti birisini baya ugrasti kanal tedavisiydi bir sürü şey falan sıktı öyle kurtardı birinede Buda çok kötü kurtarmaya caliscam dedi ama normal dolgu yapicam baska turlu olmaz dedi iyi dedim fark etmez ama normal dolgunun üstüne beyaz atmış belli olmuyor. Bana sorarsan mutlaka beyaz kaptır çok dolgun var seninde gülerkene falan çekinirsin ve iğne yaptir merak etme hiç birsey hissetmiceksin hissedersen burda söyle bana :)
  • İğne vurmadan önce sprey sıktığı için az acıtıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Times -- 3 Kasım 2011; 20:59:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.