Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
13
Favori
308.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocky20034

    devamı

     [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU


    orda kac tane cizgi var usta gozukmuyor burdan kor olucam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herhangi1i

    quote:

    Orijinalden alıntı: rocky20034

    devamı

     [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU


    orda kac tane cizgi var usta gozukmuyor burdan kor olucam

    8 9 tane bende saymadım açıkcası adam belli zaten ölesine almış özene bözene almamış nicki niyet bozuk
  • ya bunları ss ile göndersek banlamaları lazım akıl var mantık var hileci oldukları belli yane
  • 8 tane diye biliyorum ben kara listeye alırken bide o saçma sapan nickini saydım:D Ayrıca bu çocuk gs li takımı ilk baş gs di sonra real madrid yapmış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 24 Ekim 2011; 22:33:31 >
  •  [PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU



    Benimde kadrom bu 75m$ degerinde kadrom gunde 15 mac falan yapiyorum millet messiyi falan nasil dizmis anlamadim hic bi zamanda anlamicam :(
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Kasım 2011; 12:38:07 >
  • Cok iyi ama PS3 bölümü catir catir adam tavsiyesi falan yapior PC bölümü nelerden bahsedior.. Supersiniz gercekten..
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Kasım 2011; 12:38:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

    Ben 2 yere de bakıyorum, sen de öyle yap ki yapıyorsun. O zaman tamam.


    Bu arada seninle bi mac yapmiştim hatirladinmi? bişi isticem senden yaaa kimse anlatmamiş ama biz bu kadromuzla hangi turnuvalara nasil katilicaz mesela su anda en yakin turnuva 3.K Kupasi buna falan nasil katilicaz yada AL ACİK turnuvasi bunlara menu menu nasi girilecegini anlatirmisiniz ben bulamadim..
  • önce peskolojiyle oynadım arkasından da kucukeremreydi galiba "ottomanyasir oyun nicki" ikisinde de her zaman yaptığım gibi kaydettim maçı sonra dedim ki ya türkçe seçeyim de dili sadece forumdakilerle karşılaşayım "danisman" diye bi şeref yoksunu geldi bende nasılsa türk diye kaydetmedm maçı 2-0 oldu maç 10, dakika da kapattı maçı 3-0 mağlup sayıldım takımın tamamı da yorgun sayıldı sözleşmeler eksildi puan gitti sadece gol attığım ekranda çıkacağını anladım da allahtan kaydettim şimdi işi gücü bırakıp konamiye video yollamaya uğraşacam ne karaktersiz herifler var ya
  • beyler karalisteye alınca karşılaşmıyor musunuz o rakiple bir daha ? birde oyuna bağlanamıyan var mı benden başka ? futbol life ana lig online a girince giriş yapılamıyor yazısı çıkıyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 25 Ekim 2011; 9:40:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo

    beyler karalisteye alınca karşılaşmıyor musunuz o rakiple bir daha ? birde oyuna bağlanamıyan var mı benden başka ? futbol life ana lig online a girince giriş yapılamıyor yazısı çıkıyor ?

    Bende de online girmek istediğimde bugün girmiyor giriş yapılamadı diyor
  • 560 puan civarı bırakmıştım. İnş. D2'ye düşerim
  • beyler karalisteye alınca karşılaşmıyor musunuz o rakiple bir daha ?
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Kasım 2011; 12:38:34 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Kasım 2011; 12:38:44 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 13 Kasım 2011; 12:38:58 >
  • arkadaşlar sabahtan beri online bölümüne giremiyorum ya'' giriş yapılamıyor ''yazıyor bugün böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba yukarılarda bir arkadaş yazmış ama onun cd keyinde sorun varmış oyunu değiştirmiş ben yaklaşık 10 gündür oynuyorum herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım acaba sorun ne olabilir cd keyimimi çaldılar yoksa:) sinir oldum 2 saattir giremiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo

    beyler karalisteye alınca karşılaşmıyor musunuz o rakiple bir daha ? birde oyuna bağlanamıyan var mı benden başka ? futbol life ana lig online a girince giriş yapılamıyor yazısı çıkıyor ?

    Pes 2011'de karalisteye almak bir işe yaramıyordu, yani yine de karşılaşılıyordu aynı kişiyle.

    var var bende giremiyorum ohh şükür demekki sorun bende değilmiş genel galiba evet arkadaşlar birde bu kara liste olayını açıklayan olursa sevinirim küfür etmek istemiyorum ama adam yenilince hemen kaçıp gidiyor hem para kaybediyorum hem sinirim bozuluyor hemde zamanım boşa gidiyor bir maç 2 dakika sürüyor en az adam tutup 80.dakikada çıkıyor cinnet geçiresim geliyor bunun bir çözümü olmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

    quote:

    Orijinalden alıntı: angelsbjk

    önce peskolojiyle oynadım arkasından da kucukeremreydi galiba "ottomanyasir oyun nicki" ikisinde de her zaman yaptığım gibi kaydettim maçı sonra dedim ki ya türkçe seçeyim de dili sadece forumdakilerle karşılaşayım "danisman" diye bi şeref yoksunu geldi bende nasılsa türk diye kaydetmedm maçı 2-0 oldu maç 10, dakika da kapattı maçı 3-0 mağlup sayıldım takımın tamamı da yorgun sayıldı sözleşmeler eksildi puan gitti sadece gol attığım ekranda çıkacağını anladım da allahtan kaydettim şimdi işi gücü bırakıp konamiye video yollamaya uğraşacam ne karaktersiz herifler var ya

    danisman bana da geldi 3-4 kere, her seferinde de yendim herifi. Onun sayesinde bir tane batch kazanmışım hatta mypes'te, sürekli aynı rakibi yenme diye bir şey vardı. =) Sonraki 2 gelişinde yine ben yenerken kopardı bağlantıyı, yenile yenile bağlantı koparmayı öğrenmiş heralde.

    :D banada geldi o çakal 3 4 kere oynadık benim kadro zayıftı yenildim ben kapatmadım sonra birkaç gün sonra ben toparladım biraz 2 kere ben galip durumdayken son dakikalarda kopardı adi bende şimdi her geldiğinde yeniliyorum dakika 89 olunca kapatıyorum oyunu :D inat değilmi var böyleleri ne yaparsın insan yerine koyuyorsun ama insanlıkla alakaları yok otur adam gibi oyununu oyna herkesi yeneceksin diye bir kural yok elbetteki yenileceğiz ben 8 0 da yenildim ama kapatmadım tabi birkaç kere kapattığım oldu itiraf edeyim ama onun sebebi başka.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.