Şimdi Ara

[PC] PES 2012 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
13
Favori
308.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dursuncoskun5560

    bende pes 2011 var. her zaman oynuyorum ama artık sıkıldım. ben pes 2012 nerde ve ucuz bulabilirim samsun civarında olsa iyi olur.

    cd key al.
  • Allah rızası için ingilizcesi iyi olan biri bana yardım etsin bu bağlantı koparmalarla ilgili kısada olsa şikayet dilekçesi gibi birşey yazsın lütfen ayrıca bir daha asla konamiden oyun almayı düşünmediğimide belirtirse sevinirim içinde bolca küfürde olabilir ana avrat ve yedi sülalerini işin içine katabilirsiniz konamiye göndericem lanet olsun bunların yapacağı oyuna ilk defa oyun aldım bir daha da alırsam ne olayım aq çocuklarıyla bizi muhattap ediyorlar eziklerle oyun oynuyoruz varmı böyle birşey ya ciddi ciddi kısada olsa rica ediyorum şikayet etmemiz lazım düzeltsinler bir an önce bunu sanki çok zor birşey bunu yapmak aynı gün içinde 3 kere bağlantı koparanların 1 haftaüyeliklerini dondursunlar mesela götleri yiyormu bakalım ondan sonra bir daha yapmaya
  • oyuna şuan girmiyor sizdede öylemi arkadaşlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Renovatio26

    oyuna şuan girmiyor sizdede öylemi arkadaşlar..

    valla ben giriyorum hatta OKaNTaN diye bi elemanı yendim kudurdu
  • Ben iki saattir oynuyordum şimdi kapattım. Hamsik ile güzel bir gol attım(bana göre)



    Nedense video kalitesi kötü,frapsta sorun çıktı zannedersem(ek olarak ses nasıl alınıyor bilen varsa onu da anlatabilir bana )
  • arkadaşlar allahını seven yazsın anasını avradını soyunu sopunus s. evlatları eğer yanımda olsalar ağız burun kafa dalarım şerefsiz haysitetsizler adamla maç yapıyorum ilk yarı 4-1 2. yarı oynamıyorum o atak yapıyor kızmasınlar diye fazla yüklenmiyorum adam dakka 88 de çıkıyor ya varmı 3 elemanla oynadım 3üde aynı ya birleşip beni delirtmeyemi çalışıyor bu aq evlatları bilen biri söylesin ya division4 deyim division1 e yükselenler puanı iyi olanlar nasıl yaptı biri ne olur yazsın ya kafayı yicem ben birşey yapmıyorum benide bu o.ç bir tutuyorlar nezaket puanım hep düşük bir dahada orijinal oyun alırsam allah belamı versin benim yemin ediyorum ateş saçıyorum şuanda 1 saatte 3 tane maç yaptım 0 param var oyuncu alacam para biriktirecem diyorum adamların yüzünden parada biriktiremiyorum lütfen bilen söylesin bu oyunun bir hilesi filanmı var yoksa bu adamlar oyundan çıktıkları için paramı kazanıyorlar konamiye mail atacam ana avrat sövecem türkçede olsa adamların mail adreside yok a.q.ç. a.q.ç. bilen yasın okuyup geçmeyin lütfen ben adam gibi oyun oynamak turnuvalara katılmak istiyorum siz bunu nasıl başardınız nasıl yaptınız lütfen yol gösterin anlatın ya az kaldı klavye kasa ne varsa kıracam birazdan böyle devam ederse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semamca_07

    arkadaşlar allahını seven yazsın anasını avradını soyunu sopunus s. evlatları eğer yanımda olsalar ağız burun kafa dalarım şerefsiz haysitetsizler adamla maç yapıyorum ilk yarı 4-1 2. yarı oynamıyorum o atak yapıyor kızmasınlar diye fazla yüklenmiyorum adam dakka 88 de çıkıyor ya varmı 3 elemanla oynadım 3üde aynı ya birleşip beni delirtmeyemi çalışıyor bu aq evlatları bilen biri söylesin ya division4 deyim division1 e yükselenler puanı iyi olanlar nasıl yaptı biri ne olur yazsın ya kafayı yicem ben birşey yapmıyorum benide bu o.ç bir tutuyorlar nezaket puanım hep düşük bir dahada orijinal oyun alırsam allah belamı versin benim yemin ediyorum ateş saçıyorum şuanda 1 saatte 3 tane maç yaptım 0 param var oyuncu alacam para biriktirecem diyorum adamların yüzünden parada biriktiremiyorum lütfen bilen söylesin bu oyunun bir hilesi filanmı var yoksa bu adamlar oyundan çıktıkları için paramı kazanıyorlar konamiye mail atacam ana avrat sövecem türkçede olsa adamların mail adreside yok a.q.ç. a.q.ç. bilen yasın okuyup geçmeyin lütfen ben adam gibi oyun oynamak turnuvalara katılmak istiyorum siz bunu nasıl başardınız nasıl yaptınız lütfen yol gösterin anlatın ya az kaldı klavye kasa ne varsa kıracam birazdan böyle devam ederse.

    http://forum.donanimhaber.com/m_53187270/mpage_9/key_/tm.htm
    Bir önceki sayfa...

    Bi bak, bizden birisi e-posta göndermiş onlardan da yanıt gelmiş. Ekran görüntüsündeki e-posta adresini al adamların geçmişlerinden geleceklerine kadar nerelerine küfür etmek istiyorsan et. Hatta tüm küfür dağarcığını yaz oraya, belki rahatlarsın.

    Ayrıca 15 gün kadar bu oyunu oynama, yoksa cinnet geçirip evdekilere zarar verebilirsin. Yazık, kendine ediyorsun...
  • aynı dertlerden bizde sıkıntılıyız kardeş oyuna başladığımdan beri ben sövmekten bıktım bu ezikler hile yapmaktan bıkmadı şerefs,zler insanı oyundan soğutuyolar konamiye raporlayın hilecileri arkadaşlar fraps ile videolarını çekip gönderin şu adrese: en_support@konami-europe.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Ekim 2011; 16:06:11 >
  • ayrıca demin ezik danışman denk geldi frapsı açtım neyse maça başladık 1-0 öne geçtim baglantıyı kopardı ama bu sefer ben 3-0 galip sayıldım şok oldum resmen ezik kendi kazdığı kuyuya düştü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Ekim 2015; 13:05:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velnor

    @rocky20034

    birebirde çalım yememek istiyosan R2+x e basarak defans yap. o zaman geri geri giderek adamın önünde duruyo. r2 yi bırakınca da hamle yapıyo. ilk baslarda daha kötü gelebilir ama alışınca birebirde adam geçemez. ama pas kesme falan tamamen tecrübe gerisi sana kalmış :)

    eywallah hocam
  • exPress isimli hayvanı 2-0 yeniyordum,maçı bıraktı,hayvaninsanın puanı 642 maç tamamlama oranı çok düşük,biz demek ki hileli oynasak 800 filan olurmuşuz
  • yuh dakkada bir hileci raporu herkesmi yapıor artık 11de böle deildi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dursuncoskun5560

    bende pes 2011 var. her zaman oynuyorum ama artık sıkıldım. ben pes 2012 nerde ve ucuz bulabilirim samsun civarında olsa iyi olur.

    bende samsunda yaşıyorum cd key bulmak samsunda biraz zor gibi en iyisi yine oyunu almak bence...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganyan78

    exPress isimli hayvanı 2-0 yeniyordum,maçı bıraktı,hayvaninsanın puanı 642 maç tamamlama oranı çok düşük,biz demek ki hileli oynasak 800 filan olurmuşuz

    banada yaptı aynısını exPRESS denen gavat 1-0 koyuyorum kopardı baglantıyı birde o galip sayıldı bu arada bende d1 i hic sevmedim yauu puanım 560 civarı yeniliyim diyorum bilerek onada gonlum razı olmuyor adamlar oyundaki bütün iyi oyuncuları almıs ama hepsini eksiksiz hepsini zaten bir bok yapmasa zaten otomatik oynuyor oyun bunu sabah aksam gece gündüz oynamış demekki looserlar baska isleri gucleri okulları karıları kızları sevgileri yokki ezik ezik oyun oynuyolar ben karar aldım valla masterlige haftada bir yada iki giricem bende onları gibi olmak istemiyorum adam resmen walking dead pes player olmus bende dejenere olmıcam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyyah5525

    quote:

    Orijinalden alıntı: dursuncoskun5560

    bende pes 2011 var. her zaman oynuyorum ama artık sıkıldım. ben pes 2012 nerde ve ucuz bulabilirim samsun civarında olsa iyi olur.

    bende samsunda yaşıyorum cd key bulmak samsunda biraz zor gibi en iyisi yine oyunu almak bence...

    netten satıyolar birader 40 lira gitti gidiyor a bak boşa para verme o kadar.....
  • D2 turnuvasi finalinde 6 tane attim adam agliyodu : D
    4-5 macta 25M para kazandim ne guzel : )
  • az once kralex denen rezil herifle maç yaptım ben d3 üm o d1 almış ronaldoyu deli gibi koşturuyo pas tuşu yok heralde arkadaşın :D neyse benden iki kat dajha iyi kadrosuyla beni yenemedi çıldırdı küfür ediyo tabi bende durmadan skoru yazdım çıldıdı kaçtı :D ne adamlar var yaaa :D w.love la mphela yı forvete koydum if ve sf olarak arkalarına dotan off diyoruım süper oldu :D birde şuan çaylak tırnuvasındayım adamların sözleşmesi bitti satıp değiştirim diyorum izin vermiyor uyuz oldum yaaa...
  • fotoraf yüklüyorum ama niye görünmüyo anlamadım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Ekim 2011; 23:28:08 >
  • fifa çok gerçekçi ya

  • fotoraf yüklüyorum ama niye görünmüyo anlamadım..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.