Şimdi Ara

15 gün içinde mazeretsiz geri iade ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
26.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aldığımız ürünleri 15 gün içinde sebepsiz iade diye bi olay var mı ? varsa hangi ürünlerde ve hangi şartlarda geçerli ?deneyimleri olanlar paylaşabilirler mi ? ya da tüketici haklarını bulabileceğim bi adres verebilir misiniz ?

    ve de tüketici hakları diye bi üst konu olsa herkes deneyimlerini falan yazsa , haklarımızı öğrensek ,bilinçli tüketiciler olsak iyi olmaz mı ? ne dersiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 7 Ocak 2006 16:01:00 >



  • http://www.tukoder.org.tr/tr/mevzuat.asp kardeş tüketici hakların buradan ulaşabilirsin.malesef ki ürün arızalı olmadığı sürece eğer online sipariş vermediysen iade hakkın yok.online alınan ürünlerde 1 hafta,arızalı çıkan ürünlerde ise 1 ay iade süresi mevcut.eğer philipsin TR temsilcisi ile görüşebilirsen,iade edebilirsin.
  • biraz araştırınca tüketici kanunu buldum.linki veriyorum.okumaya üşenen arkadaşlar için elden alınan(dükkandan veya işyerinden bizzat alınan) ürünlerde keyfi olarak iade hakkı yoktur.artık insanları yanlış bilgilendirmeyelim.internetten alınan ürünlerde 7 gün,arızalı ürünlerde 30 gün içinde iade hakkı vardır.http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfano=952
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.