Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.842
Cevap
9
Favori
159.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR 2010 TRAİN -WORLD ANA MENÜSÜ KOLAY VE ANLAŞILIR BİR MENÜDÜR..SON SÜRÜMLERDEKİ GİBİ KARIŞIK DEĞİLDİR..

    RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR OYUNUNA YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN TAVSİYEM OLUR.


     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
  • BURADA ÇOK UZUN ZAMANDIR RAİLWORKS HUSUSUNDA BİLGİLER VERİYORUM...BU FORUMDA KONU ANLATIMI AÇISINDAN EN FAZLA ANLATIMDA BULUNAN KİŞİ BENİM..BUNUN AKSİNİ İDDİA EDEN VARSA ÇIKSIN AÇIKÇA DESİN...RAİLSİMULATOR.COM BENİM BABAMIN MALI DEĞİL...BEN ONLARINDFA UŞAĞI DEĞİLİM VE RAİLSİMULATORÜ ZORLA KİMSEYE SEVDİRMEK GİBİ BİR NİYETİMDE YOK..BURADA , YOK ŞU SİMULATOR BÖYLE , YOK EFENDİM ŞURASI ŞÖYLE , SEN NE ANLATIYORSUN , KİME YUTTURMAYA ÇALIŞIYORSUN BU YAMUK SİMULATÖRÜ , DER GİBİ ÜSTÜ KAPALI BEYANLAR YAPILIYOR..İSTEYEN BUNU YAMUL GÖRÜR BEĞENMEZ , BEĞENMİYORUM DİYE BURADA BU SİMULATOR İÇİN VEYA BANA ELEŞTİRİ YAPILMASI DİYE BİR MECBURİYET YOKTUR..SANIRIM BAZI KİŞİLER BU KONUDA ELEŞTİRİ YAPMAK MECBURİYETİNİ DUYUYORLAR..BEĞENMİYORSAN BU SİMULATÖRÜ , BEĞENME , ZORLA SANA BEĞENDİRECEK GİBİ BİR KURALIM DA YOK...BANA ELEŞTİRİ YAPAN DEĞİL , BANA BU SİMULATÖRÜ SEVENLER LAZIMDIR..BEN ONLAR İÇİN HİÇ BİR BEKLENTİM OLMADAN ŞİMDİYE KADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM..BİR OYUN SİMULATOR YAPMAK HER İNSANIN HARCI DEĞİLDİR...EĞER BU SİMULATÖRÜ BEĞENMİYORSANIZ DAHA İYİSİNİ YAPIN DA GÖRELİM , HERKES ALKIŞLASIN...EĞER BU SİMULATÖRÜN DAHA İYİSİNİ YAPAMIYORSAN , AZICIK DA OLSA BU SİMULATORÜ YAPANLARA SAYGI DUYULMASI GEREKİR..ONLARDA KİMSEYE BUNU ZORLA BEĞENDİRMEYE ÇALIŞMIYORLAR...AMA ONLAR TİCARET YAPIYOR ELBETTE CEBİNE GİRECEK PARAYI DÜŞÜNECEKLERDİR..EĞER YAPILAN SON SÜRÜMLERLE GÖZ BOYAMA YAPILIYORSA ALIN SİZE İŞTE GÖZ BAYAMA YAPILMAYAN VE YİNE ONLARIN YAPTIĞI TREN SİMULATORÜ..." RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR 2010 "...ÇOK GENİŞ KAPSAMLI KURULUMU OLAN BİR SÜRÜMDÜR..BİR ÇOK ROTA YAPILDI BU SİMULATOR İÇİN...DLC SIKINTISI HİÇ YOK..SİMULATOR EDİTÖRÜNDE HİÇ BİR SORUN YOK..SÜRÜŞLERDE KOLAY KULLANIM PANELİ VAR..EĞER BUDA YETERLİ GELMİYORSA YAPILACAK BİRE ŞEY YOK , BEN BU SİMULATÖRÜ BEĞENENLERE SELAMIM OLSUN DERİM , BEĞENMEYENLERE EYVALLAH DER GEÇER GİDERİM.

    RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    SAMİ SAMİOĞLU




  • BU FORUMDA TREN SİMULATORÜN GÖZ BAYAMASIZ SÜRÜMÜ İLE YETİNMESİNİ BİLENLER YOK GİBİ GELDİ..TREN SÜRMEYİ SEVİYORUM DİYEN BİR KİŞİ İÇİN " RAİLWORLS TRAİN SİMULATOR ALT SÜRÜMLERİ DAHİ YETERLİ GELİR VE O KİYE KEYİF VERİR..FAZLASI , DAHA FAZLASINI İSTEYENLER BU SİMULATORDEN HİÇ BİR ZAMAN MEMNUN KALAMAZLAR.


    RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    SAMİ SAMİOĞLU
  • HİÇ BİR KİMSEYİ BU SİMULATOR İLE MEMNUN ETMEK GİBİ BİR AMACIM OLMAMAZ...

    BENİM YANIMA BU SİMULATÖRÜ SEVİYORUM DİYENLER GELSİN..ONLARA HER ZAMAN KAPIM AÇIK OLACAKTIR...VAR OLDUĞUM SÜRECE BU KURAL HİÇ BİR ZAMAN DEĞİŞMEZ.


    RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    SAMİ SAMİOĞLU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 12 Ekim 2015; 21:52:47 >
  • BU GÜNDEN İTİBAREN BU FORUMDA BENİM İÇİN RAİLWORKS KONUSU KAPANMIŞTIR...

    RAİLWORKS HUSUSUNDA BİLGİ EDİNMEK İSTEYENLER İÇİN BLOG SİTESİ ADRESİNİ VERİYORUM..:

    RAİLWORKS YORUMLAR BLOG SİTESİ

    www.sami-ralworksyorumlar.blogspot.com

    ÖZEL ULAŞIM ADRESİM...:

    E-MAİL...: olg.ressammaz@gmail.com


    RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    Ressam Sami Samioğlu
  • OLDUKÇA KIZGINIM..BİR ARKADAŞIMIZ RAİLWORKS EDİTÖRÜNDE RAY NASIL DÖŞENİR BİLGİSİ HUSUSUNDA YARDIMCI OLMAMI İSTİYOR..BEN DE BU KONUDA BİR ŞEYLER VERMEYE ÇALIŞIYORUM , BİRİ ÇIKIYOR ÇORBAYA LİMON SIKIP GİDİYOR...OH NE GÜZEL İŞ..BEN RAİLWORKS' UN ŞİKAYET MERKEZİ DEĞİLİM...RAİLWORKS ' U BEĞENMEYİP ŞİKAYET VEYA ELEŞTİRİ YAPANLAR YANLIŞ ADRESE GELİYORLAR...OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY...FORUMDAN SOĞUTMAK VEYA KAÇIRMAK BUNA DENİR..


    RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    SAMİ SAMİOĞLU
  • Railworks 2 Yorum kullanıcısına yanıt
    Azizim haklısın haklısında bu kemale ermiş yaşlarımızın bizlere öğrettiği şeyi göz ardı etme. Ne demişler meyva veren ağaç taşlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    En son yorumu ben yazdım, dolayısıyla son yazdıklarınızı üstüme aldım, bu konuyu ve sizi oyuna ilgimden dolayı uzun zamandır takip ediyorum, olumlu eleştirilerin yanında olumsuz eleştiriler tabiki olacak, olumsuz eleştiri yapıyor olmam bu oyunu oynamadığım anlamına gelmez zaten ben sizi değil yapımcıyı eleştirdim, siz niye bu konu benim için bitmiştir diyecek kadar agresifleştiniz? Burası sizin kişisel konunuz değil her forum üyesi olumlu veya olumsuz istediğini yazabilir, sizin emeklerinizi gözardı eden yok.


    Tahminimce sana değildir o kırgınlık. 1 - 2 senedir bir arkadaş Sami beye yüklenip oynucak oyunmu bulamadın şu oyun daha iyi diye mesajlar atıyor o olabilir sebep.
  • tren simulasyonunuda ilk defa duydum youtubeden izliyeyim merak ettim, bilgilendirme için teşekkürler
  • Mantıklı düşününce bana yazılmadığı çok açık ama ilk gördüğümde "noluyoruz" dedim,

    Neyse konuya girdikçe dayanamadım 2016'yı indiriyorum, yük değil ama banliyö hatları hoşuma gidiyor, ek olarak World of Subways Vol. 3: London Underground ve Vol:4 New York Line 7'yi bu aralar oynuyorum, geç kalmış seferde yetişmeye çalışma, bakım çalışması yüzünden yavaşladığımız yerlerde gitme gibi değişik ama eğlenceli senaryolar, raylı sistem fiziğinden pek anlamam ama çok kötü değil.

    Sami Bey umarım forumu bırakmaz ben hep sessizce takip ettim, bir şeye tutkusu olan insanları seviyorum, kim ne derse desin boş verin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    Mantıklı düşününce bana yazılmadığı çok açık ama ilk gördüğümde "noluyoruz" dedim,

    Neyse konuya girdikçe dayanamadım 2016'yı indiriyorum, yük değil ama banliyö hatları hoşuma gidiyor, ek olarak World of Subways Vol. 3: London Underground ve Vol:4 New York Line 7'yi bu aralar oynuyorum, geç kalmış seferde yetişmeye çalışma, bakım çalışması yüzünden yavaşladığımız yerlerde gitme gibi değişik ama eğlenceli senaryolar, raylı sistem fiziğinden pek anlamam ama çok kötü değil.

    Sami Bey umarım forumu bırakmaz ben hep sessizce takip ettim, bir şeye tutkusu olan insanları seviyorum, kim ne derse desin boş verin.


    White Devil...Kızgınlığım kesinlikle size karşı değil...Bilakis simulator hususunda yaptığınız yoruma bile destek verdim..Kızgınlığım daha önceki olumsuz eleştirilere yöneliktir..Ad veya isim vermem mezu bahis değildir..Genel anlamda konuyu açıklayacak olursam , her nedense Railworks hususunda her zaman olumsuz eleştiriler yapılmıştır..artık bu tür eleştirilerden sıkıldım...Anlatmak istediğim gayet açıktır..Bu simulator ile ilgili şikayet edenler için ve bu şikayetini burada dile getiirenler için cevap vermek istemiyorum..Cevap vermek veya bu simulatorun savunucu ve de muhatabı olmak gibi bir inadım yoktur..Railworksu üstün görüyor veya savunucusu olduğumu sananlar var..Ben böyle bir kanının oluştuğu yönünde şüphelerim oldu..Eğer böyle düşünen varsa yanılır , ben bunu izah etmek istedim ve bu konuda kızgınlığımı dile getirdim..Tekrardan ifade ediyorum , bu simulatörü beğenmeyen , burada ben şurasını beğenmedim böyle simulator olur mu , yada şöyle olmalıydı , böyle olmalıydı gibi eleştirilerin muhatabı değilim...Bu tür olumsuz yorumları bir kenara bırakıp simulatorün olumlu yönlerini dile getirerek , tren sevgisini içinde taşıyanlara bu simulatörü anlatmamız gerekir..Noksanları var mı var...Ama artıları daha fazla , olumlu yönleri oldukça doyurucudur..Railworksu olumsuz eleştirmek yerine olumlu yönleri ile ilgilenerek , oyunu oynama hevesinin artırılmasına yönelik güzel açıklamalar olması bence çok daha iyi olacak..Bu forumda bir simulator oyunu için sürekli olumsuz eleştiri yapılırsa bu foruma olan talep ve ilgi azalır..Bu azalmayı fark ettim...Bu neden ile Railworks Train Simulator hususunda olumsuz eleştirileri biraz azaltmakta fayda olacaktır..Oyuna yeni başlamak isteyenler için olumsuz eleştirilerin fazla olması durumunda , o kişiler bu forumdan sürekli kaçarlar..Ben de , böyle çok fazla olumsuz eleştiriler olan bir forumdan sıkılır ve kaçarım..DAHA NET BİR İFADE BU FORUMDA TRAİN SİMULATOR İÇİN OLUMLU YORUM VE TALEPLERİN OLMASINI İSTERİM..EĞER BU YAPILMAK İSTENMİYORSA BU FORUMDA HİÇ BİR ÜYE UZUN SÜRELİ KALMAK İSTEMEZ....SANIRIM DURUMU İZAH EDEBİLMİŞİMDİR. AYRICA TRAİNZ SİMULATOR HUSUSUNDA BEĞENİSİNİ DİLE GETİREN ARKADAŞIMIZ İÇİN ELBETTE KIZGINLIĞIM ONA DA VAR..TRAİNZİ ÇOK TUTAR VE BEĞENEBİLİR , BU GÜZEL BİR ŞEY...İSTEYEN İSTEDİĞİ SİMULATORE DESTEK VERİR VE OYNAR..AMA ONUN TEK YANLIŞI ARADA BİR BURAYA GELİP RAİLWORKS TRAİNZ SİMULATÖRÜ KÖTÜLEMESİ HİÇ HOŞ DEĞİL..BU AÇIKÇA RAİLWORKS İLE YENİ TANIŞMAK İSTEYENLERİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLER VE BU FORUMDAN O ÜYELERİN KAÇMASINA SEBEP OLABİLİR..O ARKADAŞIMIZA DA BU NEDENLE KIZGINIM.

    RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    RESSAM SAMİ SAMİOĞLU




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    Azizim haklısın haklısında bu kemale ermiş yaşlarımızın bizlere öğrettiği şeyi göz ardı etme. Ne demişler meyva veren ağaç taşlanır.

    Evet Üstadım çok haklısın....Çok büyük taş olursa , bu büyük taşlar dallarıma zarar verebilir..Zarar gören dallar meyve vermez hale gelebilir..Taşın dozunun iyi ayarlanması gerekiyor..Küçük taşlar önemsizdir , bir meyve için büyük taş gelmesin yeter üstadım..
  • RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR 2016 YORUMUM...!

    Train Simulator üç ana bölümden oluşur...
    1- Ana Menü ve Alt Menülerin olduğu Bölüm..
    2- Oyun oynanış yani sürüşlerin yapıldığı bölüm..
    3- Editör Aktiviteler bölümü

    BAKIYORUZ Kİ ADAMLAR BUNDAN BİR ÖNCEKİ RAİLWORKS TRAN SİMULATÖR 2015 OLDUĞU GİBİ ALMIŞLAR , BİRİNCİ BÖLÜMÜ BOYAMIŞLAR YENİ BİR ELBİSE GİYDİRMİŞLER , ADINI DA RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR 2016 DEMİŞLER..ÖZÜNE BAKTIĞIMIZDA DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY YOK..YENİ ROTALAR İLAVE EDİLMİŞ , ELBETTE OLACAK ONLAR...YENİ LOKOMOTİFLER İLAVE EDİLMİŞ , ELBETTE O KADAR ONLARDA OLACAK..AMA BURADA ASIL BAKILMASI GEREKEN YER SİMULATORÜN ÖZÜDÜR , ANA YAPISIDIR..İNCELEDİM , ARAŞTIRDIM , BAKTIM VE GÖRDÜM...TS 2016 NIN TS 2015 DEN HİÇ BİR FARKI YOK..

    BENDE YAPARIM ONU..BİRİNCİ BÖLÜME BİR KAÇ FARLI EKRAN GÖRÜNTÜ RESMİNİ DEĞİŞTİREREK KOYARIM , BİR İKİ FARKLI ROTA ADINI DA RAİLWORKS TRAİN SİMULATOR 2017 DERİM AL SİZE GÖZ BOYAMALI YENİ BİR SÜRÜM..BU ASLINDA TİCARET , TS 2015 '! E YENİ BİR FARKLI ELBİSE GİYDİRMEK İLE , FARKLI BİR SÜRÜM YAPILDIĞI İZLEMİNİ VERMEKTİR..RAİLWORKSU İYİ TANIRIM , ÖZÜNDE ŞİMDİYE KADAR KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM OLMADI..ZATEN OLMASI DA GEREKMİYOR..ÖZÜNÜN UYGULAMALARI YETERİNCE GÜZEL VE ÜSTÜNDÜR , VERİMLİDİR..TS 2016 DA BİR KAÇ YENİ MODEL LOKOMOTİF VAR..BU LOKOMOTİFLERDE YAPILAN MODELLEME ÇOK İYİ VE FARKLIDIR...BU YAPILAN MODELLER TS 2015 DE DE ÇALIŞIR , TS 2014 DE DE ÇALIŞIR..YANİ TS 2016 NIN ÇOK FARKLI BİR SÜRÜM OLDUĞUNUN DÜŞÜNÜLMESİ DOĞRU DEĞİLDİR..ADAMLAR ZATEN RAİLWORKS 2 ' Yİ ALDILAR , ANA MENÜYE YENİ BİR ELBİSE GİYDİRDİLER TS 2012 DEDİLER..TABİ BAZI EXTRA DOSYALAR DA İLAVE EDİLİYOR..BU İLAVE EDİLEN YENİ DOSYALAR ANCAK KENDİNE AİT OLAN SÜRÜMLERDE UYUMLU OLDUĞU İÇİN DİĞER SÜRÜMLERDE BU DOSYALAR ÇALIŞMIYOR..BU DURUM NETİCESİNDE HER SÜRÜMÜN KENDİNE HAS DOSYA VE DOSYA UZANTI EKLENTİLERİ VAR...BU DOSYA VE DOSYA UZANTILARI BAZI BİLGİSAYARLARDA HATA VEREBİLİYOR...BANA GÖRE HER RW KULLANICISI KENDİ BİLGİSAYARINDA HANGİ RW SÜRÜMÜ İYİ ÇALIŞIYOR VE HATA VERMİYORSA O SÜRÜMÜ BİLGİSAYARINA YÜKLEMELİDİR..BİR BAŞKASINSA RS 2016 SORUN OLMADAN ÇALIŞIR , DİĞER BİR BİLGİSAYARDA TS 2016 ÇALIŞMAYABİLİR..YANİ HER BİLGİSAYARA GÖRE ÇALIŞAN MUTLAKA BİR RAİLWORKS SÜRÜMÜ VAR.

    RAİLWORLS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    SAMİ SAMİOĞLU




  • Sami bey ben şahsen yaptığınız çalışmaları çok güzel buluyorum.Oyun ile alakalı aydınlatıcı bilgileriniz yanında bana göre en az oyunun yapım ekibi kadar tecrübe birikiminiz saysesinde paylaşımlarınız oyundan daha fazla zevk almamıza sebeb oluyor.Ben stres atmak,kafamı boşaltmak adına bu oyunu oynuyorum ve genelde favori trenlerim hep yük trenleri oluyor.Farklı model yük trenlerini ve rotalarını yüklemek için dlc haricinde custom çalışmaları yükleyebilceğimiz bir kanal varmıdır acaba?DLC paketler zaten yıl içerisinde dağıtım yapılıyor ama custom bazı çalışmalarda (sizin gibi) çok güzel olabiliyor dolayısı ile bu noktada yeni 2016 için nasıl bir yoldan gitmek gerek,tavsiye verebilirmisiniz.
  • doğru düzgün harita oluşturamıyorsun ray ekleyemiyorsun
    çeşitlilik yok denecek şekilde az

    pekii

    doğru düzgün ray ekleme kendi haritanı oluşturma
    ve bol çeşitlilik sizce nerde?
    auran trainz simulator 2004-2006 vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    Sami bey ben şahsen yaptığınız çalışmaları çok güzel buluyorum.Oyun ile alakalı aydınlatıcı bilgileriniz yanında bana göre en az oyunun yapım ekibi kadar tecrübe birikiminiz saysesinde paylaşımlarınız oyundan daha fazla zevk almamıza sebeb oluyor.Ben stres atmak,kafamı boşaltmak adına bu oyunu oynuyorum ve genelde favori trenlerim hep yük trenleri oluyor.Farklı model yük trenlerini ve rotalarını yüklemek için dlc haricinde custom çalışmaları yükleyebilceğimiz bir kanal varmıdır acaba?DLC paketler zaten yıl içerisinde dağıtım yapılıyor ama custom bazı çalışmalarda (sizin gibi) çok güzel olabiliyor dolayısı ile bu noktada yeni 2016 için nasıl bir yoldan gitmek gerek,tavsiye verebilirmisiniz.


    Çok sağ olun...
    Sanal ortamda tren sürmenin birinci amacı stres atmak içindir..Eğer kişi tren simulatörü severek oynayıp , stres atabiliyorsa ve bundan da ayrıca keyif alıyorsa o simulator oyunu amacına ulaşmış olur..Zaten keyif almadan hiç bir şey hiç bir işe yaramaz..Siz bu oyundan stres atarak , keyif alıyor ve isteyerek oynadığınız net biçimde anlaşılıyor , bu yeterlidir..

    Yük trenleri ve bu konuda hazırlanmış özel rotalar var...Bir kaç site bu konuda paylaşım yapıyorlar...Bunlardan birisi de Railworksamerica.com sitesidir...İkinci olarak Rail-sim -de sitesi , amicitreni.com gibi siteler..Railworks america.com sitesinden indirme yapılır..Yükleme dosyaları Train Simulatorün kurulu olduğu yerde bulunan " Utilities " uygulama sayfasından " İnsatal yükleme botunu ile yükleme yapıldığı gibi , kopyala , yapıştır yöntemi ile de bazı indirmeler yapılır..Eğer indirilen ve yüklenen DLC hata verirse , bu her zaman mümkündür , zira hiç bir DLC nin sağlam olduğu ilk anda anlaşılmadığı için Utilities "Unnistal ile yükleme dosyaları kaldırılır..Eğer indirilen DLC kopyala - yapıştır yöntemi ile yapılmışsa , yüklenen klasörden bu DLC ye ait klasör ve dosyaların silinmesi gerekli olabilir.

    RAİLWORKSAMERİCA.COM ' DAN HER ÇEŞİT DLC İNDİRİLİR...BU KONUDA RESİM VERİYORUM VE SİTENİN LİNKİNİ VERİYORUM..ÖZELLİKLE ROTA İNDİRMELERİ İSTENİYORSA , RW 2014 VEYA 2015 , 2016 İÇİN HAZIRLANMIŞ ROTA İNDİRMELERİNİN YAPILILARAK YÜKLENMESİ ŞARTTIR..EĞER İNDİRİLMEK İSTENEN ROTA RW 2014 , 2015 , 2016 İÇİN YAPILMAMIŞSSA RW DE YÜKLÜ OLMASI GEREKEN " VARLIKLAR KLASÖRÜ " ÜNDE OLAN VERİLER NOKSAN OLDUĞU İÇİN ÇALIŞMAZLAR..BU KONUDA İNDİRME YAPILAN SİTEDE DE HER İNDİRMENİN ÖZET AÇIKLAMASI YAZILIDIR..BURADA YAZILI OLAN UYARI VE BİLGİLERE GÖRE HAREKET EDİLMESİ İLE HATALI İNDİRME VE YÜKLEME YAPILMASI ÖNLENMİŞ OLUR.

    SİTENİN LİNKİ..: Railworksamerica.com
    http://railworksamerica.com/download-library/rolling-stock-repaints

    RESİMDE GÖRÜLEN " DOSYA KÜTÜPHANESİNDEKİ LİSTEDE KATAGORİLERE GÖRE DLC İNDİRME SAYFALARINA ULAŞILIR..ÖRNEĞİN " Rota Koleksiyonu " YAZILI OLAN YERDEN ÇOK ÇEŞİTLİ TÜRDE ROTALAR İNDİRİLİR...VE BU LİSTEDE LOKOMOTİF TÜRLERİ VE YÜK VAGAN TÜRLERİ DE VAR..AMA ÖZELLİKLE LOKOMOTİF İNDİRMELERİNDEN %100 SAĞLIKLI OLAN LOKOMOTİF MODEL İNDİRMESİ OLMAZ..İNDİRİP YÜKLEYİP DENEMEDEN DE ANLAŞILAMAZ..BU KONUDA SİTEDE DLC İNDİRME ÖZET SAYFASINDAKİ BİLGİLER DİKKATLİCE OKUNUP ONA GÖRE YÜKLEME YAPILMALIDIR...YÜK VAGONLARI DLC İNDİRMELERİNDE HİÇ BİR SIKINTI OLMAZ...YÜK VE YOLCU VAGON İNDİRMELERİNDE VAGONLAR %90 SAĞLIKLI ÇALIŞIR.

    KOLAY GELSİN.

    RAİLWORKS YORUMCUSU VE EDİTÖRÜ
    SAMİ SAMİOĞLU



     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]




  • RAİLWORKSAMERCA.COM SİTESİNDEN DLC İNDİRMEYE BİR ÖRNEK...

    LİSTEDEN " MOTOR İNDİRME " YAZILI OLAN BUTONA TIKLANINCA ÇEŞİTLİ TÜRDE LOKOMOTİF İNDİRME SAYFASI AÇILIR..HER BİRİNİN ALTINDA " İNDİR " VE " DAHA FAZLA AYRINTI " BUTONU BULUNUR...BURADAN DİREKT " İNDİR " BUTONUNA BASMAYIN..." DAHA DAZLA AYRINTI " BOTUNA BASIN VE KARŞINIZA İNDİRECEĞİNİZ KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA VE İNDİRME SAYFASI GELİR...ÖZET VE DETAYLI ANLATIM BÖLÜMÜNÜ TÜRKÇEYE ÇEVİRİP OKUYUNUZ İŞİNİZE GELİYORSA " İNDİR " BUTONU İLE İNDİRİN.



     Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]




  • Genç ve yaşlı buluşması, güzel tesadüf olmuş.

    https://www.youtube.com/watch?v=rRM2cnZOn3s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    Genç ve yaşlı buluşması, güzel tesadüf olmuş.

    https://www.youtube.com/watch?v=rRM2cnZOn3s



    Yabancılar bir çok şeyin kıymetini bizlerden daha iyi biliyor...TCDD Kara Tren diye bir şey kalmadı...Buharlı makineler çürümeye terk edildi..Genç ve Yaşlı buluşması güzel bir tesadüf..Sanırım bizde böyle genç yaşlı buluşması bildiğim kadarıyla yok..Varsa da ben rastlamadım.
  • Çok teşekkürler Sami bey bilgilendirme için,akşam deneyeceğim .
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.