Şimdi Ara

Havalimanında unutulan ürünler Avcılar'da satılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
37
Favori
126.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün gazetede okudum bugün gidipte bakiyim dedim.Çok güzel şeyler var.350 liraya iphone 3g vardı.Daha yüzlerce telefon vardı.Ama hepsi kayıtsız..Onlarca foto makinesi vardı.Ben 90 liraya Panasonic DMC-FX10 aldım.Yanlız hiçbirinin şarj aleti yok.Canon 450D vardı bitane.950 lira dedi.Çeşit çeşit kameralar,laptoplar,ufak ekranlı vcd playerlar falan.Ne ararsan var.Yüzlerce bavul,çanta,binlerce giysi..PSP'lere 185 lira dediler.Ama pazarlık yapınca indiriyorlar..Annemle beraber gittim.Annem bagajı doldurdu ağzına kadar.5 liraya ufak taburelerden aldı bir sürü.Pazar arabası aldı 10 liraya.Aklınıza ne gelirse var..Yok yok yani.Gitmenizi tavsiye ederim.

    Avcılarda Marmara cad.No:7 Çağatay iş merkezinde.Trafiğe kapalı cadde.Arabanızı yukarıda bırakıp yürümeniz lazım..

    EDİT : Şimdi aklıma geldi.Yüzlerce güneş gözlüğü vardı.Çoğu da orjinal..Orjinal Ferrari gözlüğü vardı adamın teki 70 liraya aldı.Raybanlar falan var.Ama sabah erken giderseniz daha iyi.Öğleden sonra çok kalabalık oluyor.Zaten dükkan çok küçük ve dar.Malların çoğu dükkanın dışında ama yinede bakmak incelemek çok zor oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 22 Eylül 2011; 20:06:58 >



  • allalllaaa
  • Foto makinesinin içinden 4 gb'lık kart çıktı..Çoğunun içinde kart var zaten..Ama mutlaka pazarlık yapın.Yanımdaki adam 250 liralık foto makinesini 210 liraya aldı.Markasını hatırlamıyorum ama güzel bişeydi..
  • Metrobüsten inince nasıl gideriz,buluruz burayı?Biraz tarif eder misiniz?
  • Bu bir paylaşım sitesi. Ve sizin gibi burayı takip eden yani forum donanım haberi takip eden ve reytingini arttıran bütün kullanıcılar sebeplenecektir tabiki. Bunun aksi bir davranışa yöneltmek site gelirlerini de direkt etkileyecektir. Yazılım uzmanı olduğunuz ve siteyle ilginiz olabileceğini düşünerek yazdım.
  • iphone'a 350 demişlerse htc vs trevi telefon varsa 200 250 ye verirler

    sabah bi dh buluşması yapsak mı orda
  • valla kardeş ucuz telefonlar fln var arkadaşın dediği gibi ama cihaza bakıyosun ve alıyorsun çok fazla pırkalattırmıyorlar. Aldıktan sonra da iade etme gibi şansın yok işin tamamen şans. Geçen senede ben alacaktım buradan telefon ama güvenip alamamıştım telefon açılmıyordu açılanlara ise hat takıp deneyemiyordunuz. Zaten içeri 3 4 kişi zor sığıyor bakkal dükkanı gibi bi ufacık bir yer. Gidin görün derim genede
  • metrobüsten inince üst geçitten karşıya geçin.sağ tarafınızı e5'e verecek şekilde yürüyün.300 metre sonra sola dönen bir cadde göreceksiniz.taksiler falan durur.ordan aşağı doğru inin.tam karşınıza trafiğe kapalı bi cadde göreceksiniz.o caddeye girin.7 numarayı bulun.
  • sabah ilk uçak istanbula kaçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayars

    Bu bir paylaşım sitesi. Ve sizin gibi burayı takip eden yani forum donanım haberi takip eden ve reytingini arttıran bütün kullanıcılar sebeplenecektir tabiki. Bunun aksi bir davranışa yöneltmek site gelirlerini de direkt etkileyecektir. Yazılım uzmanı olduğunuz ve siteyle ilginiz olabileceğini düşünerek yazdım.

    Mantıklı bir yorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunayek

    valla kardeş ucuz telefonlar fln var arkadaşın dediği gibi ama cihaza bakıyosun ve alıyorsun çok fazla pırkalattırmıyorlar. Aldıktan sonra da iade etme gibi şansın yok işin tamamen şans. Geçen senede ben alacaktım buradan telefon ama güvenip alamamıştım telefon açılmıyordu açılanlara ise hat takıp deneyemiyordunuz. Zaten içeri 3 4 kişi zor sığıyor bakkal dükkanı gibi bi ufacık bir yer. Gidin görün derim genede

    bu mesajı okuyunca işkillendim azıcık,

    unutulan telefonlar çalışır durumda olmalı bence, hele imei kayıtsızlar da zaten ya sıfır ya da turist telefonudur ki onlar da çalışır durumda olmalı.

    bozuk telefonları unutulud ayağına satıyor olmasınlar, özellkle gözlükleri de 5 liraya işportada satmak yerine araya sıkıştırıp nasılsa orjinaldir diye alanlar çıkar elbet diye düşünüp satıyo olmasınlar :)
  • Ah ah, şimdi mi söylenir bu? Daha 1 hafta önce döndüm İstanbul'dan, bileydim bunu önceden keşke, orayı iyice bi talan ederim yeğenimle.
  • Bileydik bizde giderdk talana gçn hafta,neyse artk başka sefere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salih

    Dün gazetede okudum bugün gidipte bakiyim dedim.Çok güzel şeyler var.350 liraya iphone 3g vardı.Daha yüzlerce telefon vardı.Ama hepsi kayıtsız..Onlarca foto makinesi vardı.Ben 90 liraya Panasonic DMC-FX10 aldım.Yanlız hiçbirinin şarj aleti yok.Canon 450D vardı bitane.950 lira dedi.Çeşit çeşit kameralar,laptoplar,ufak ekranlı vcd playerlar falan.Ne ararsan var.Yüzlerce bavul,çanta,binlerce giysi..PSP'lere 185 lira dediler.Ama pazarlık yapınca indiriyorlar..Annemle beraber gittim.Annem bagajı doldurdu ağzına kadar.5 liraya ufak taburelerden aldı bir sürü.Pazar arabası aldı 10 liraya.Aklınıza ne gelirse var..Yok yok yani.Gitmenizi tavsiye ederim.

    Avcılarda Marmara cad.No:7 Çağatay iş merkezinde.Trafiğe kapalı cadde.Arabanızı yukarıda bırakıp yürümeniz lazım..

    EDİT : Şimdi aklıma geldi.Yüzlerce güneş gözlüğü vardı.Çoğu da orjinal..Orjinal Ferrari gözlüğü vardı adamın teki 70 liraya aldı.Raybanlar falan var.Ama sabah erken giderseniz daha iyi.Öğleden sonra çok kalabalık oluyor.Zaten dükkan çok küçük ve dar.Malların çoğu dükkanın dışında ama yinede bakmak incelemek çok zor oluyor.


    İs merkezine girince görebiliyor muyuz yoksa üst katlarda mı?
  • harbiden.. telefonun sahibi türk ise ve savcılıkta çalıntı olarak tutanak tutturduysa ne ifade vereceğiz polise..?
    bir de ne dükkanı arkadaş bu benim bildiğim bu malzemeleri böyle kıytırık bir pasaj kenarında satmazlar devlete ait bir yerde müzayede gibi satılıyordu diye hatırlıyorum. bu şahıs bunları toplayıp geldi kar marjı koyup elden mi satıyor acaba?
    3gs dışında fiyatlar da süper cazip gelmedi bana.. Canon 450D 950tl.. ikinci el 5-6 yıllık bir SLR modeli için pahalı bile.. psp ikinciel eski modelleri 180-200 civarı zatenn..
  • dediginiz yere daha once goz atmistim car cop doluydu yukarida arkadasin dedigi gibi isporta mallari kayniyordu icerisi orjinal ayagina satiyorlar. made in prc
  • çok ucuz olsa bir şekilde zaten yok olur böyle bizim gibi yeni haberi olanlar birşey düşüremez yani sanmıyorum.
  • Aynı tip mağazadan sirkecide de var arkadaşlar. Uzağa gidemeyenler için söylüyorum. Medikalcilere gelmeden biraz geride sorun gösterirler.
  • TELEVİZYONDA ÇIKTI BURASI ELEMAN İHALEYE GİRMİŞ TÜM ÜRÜNLERİ TOPLAMIS ALMIS HAVALİMANIN DAN DEDİKLERİ GİBİ BAKKAL DÜKKANI GİBİ BİRYERDE SATIYOR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.