Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
20.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Multiplayer betasını denedik

    FPS, Spor ve TPS gibi oyun türlerinde multiplayer modlara alışkınız. Bu türdeki oyunlar tasarımları gereği multiplayer modlar barındırmazlarsa bir bakıma eksik sayılıyorlar. Peki ya aksiyon-macera-platform öğelerini içeren Assassin's Creed serisinin multiplayer modlara sahip olmaması bir eksiklik olarak görülebilir mi? Bence bu sorunun yanıtı kesinlikle hayır. Zaten serinin hayranlarının büyük çoğunluğu da Assassin's Creed: Brotherhood'ta multiplayer modları olacağı açıklanmadan önce bu konuda sızlanmadılar. Tabi Brotherhood'ta multiplayer modların olması heyecan vericiydi, ne de olsa hayranlar Assassin's Creed başında daha fazla zaman geçirmek istiyorlardı. Ubisoft'un bu kararı almasında multiplayer oyunlara gösterilen büyük ilginin yanı sıra oyunun ikinci el satışlarını azaltmak ve böylece genel satış adedini arttırmak (ne de olsa multiplayer modları oynayan kişi oyunu satmayacaktı) da bulunuyor. Aslında bu hamlenin Ubisoft için bir bakıma tamamen ticari olduğunu düşünüyorum. İşin garip yanı bu tür ticari hamleler zorunluluktan yapıldığı için genel olarak başarısız olur. Garip bir şekilde Assassin's Creed: Brotherhood'un multiplayer modlar belki çok fazla olmasa da belli oranda başarı elde etti.

    ''



    Oyuncular şimdi ise 15 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Assassin's Creed: Revelations'a hazırlanıyor. Bu oyunun senaryo modunu başta biz Türk oyuncular olmak üzere milyonlarca oyuncu büyük bir merakla bekliyor. Serinin iki önemli karakteri olan Ezio Auditore ve Altair Ibn La'Ahad'ın öyküleri ile ilgili ayrıntılara ulaşacağımız bu oyunun İstanbul'da (zamanının Constantinople'ünde) geçecek olması bizim gözümüzde oyunu daha da özel yapıyor. Senaryo modunda kendimizi kaybedeceğimizi düşündüğümüz Assassin's Creed: Revelations'ın da tıpkı Brotherhood gibi multiplayer modları bulunacak. Yine başta İstanbul'daki mekanlar olmak üzere çok çeşitli yerlerde suikastçilik yapma şansı yakalayacağız. Oyunun multiplayer betasını Playstation 3'e özel olarak yapan Ubisoft bu defa karşımıza daha ayrıntılı modlarla çıkacağının sinyallerini şimdiden veriyor. İsterseniz betaya şimdi yakından bakalım.

    ''



    Betayı açtığımızda Story Mode, Abstergo Training Program, Options, Extras ve Uplay gibi seçeneklerle karşılaşıyoruz. Tabi beta sürüm bizi doğrudan Abstergo Training Program'a yönlendiriyor. Bu kısımdan oyunun multiplayer betasını oynama şansı yakalıyoruz. Siz Animus'un içinde günümüzdeki (2012 olabilir) bir Abstergo çalışanısınız ve yine Assassin'ler ile Templars arasındaki bir mücaleyle ilişkilisiniz. Ubisoft bu konuda çok fazla bilgi vermiyor. Oyunun tam sürümünde level atladıkça bu konuda daha fazla bilgi sahibi olacağız gibi görünüyor. Söylenenlere göre Ubisoft'un amacı hem tek kişilik, hem de multiplayer modlarda iki değişik senaryo sunmakmış. Bence multiplayer modlara da bu türden bir hikayenin eklenmesi çok akıllıca düşünülmüş.

    Oyuna ilk olarak Patron Picture'ı seçerek başlıyoruz. Burada ilk aşamada iki seçim hakkımızın olduğunu görüyoruz, daha sonra ise her 5 level'da bir karakter açılıyor ve Level 30'da 6 karakter seçimi olduğunu görüyorsunuz. Burada seçimlerimizi yaptıktan sonra ise multiplayer'ı nasıl oynayacağımızı öğreniyoruz. Yani nasıl adam öldürülür, nasıl düşmanlara fark edilmeden hedefe ulaşılır gibi en önemli şeyleri öğreniyorsunuz. Sonrasında ise Galata, Anioch, Knights hospital adlı 3 haritada suikast yapmaya başlıyoruz.

    Ön İncelemenin devamı için tıklayınız










  • Beta hala devam ediyor mu? Lütfen kaçırdığımı söylemeyin
  • Beta'da türkçe dil desteği yoksa, normal oyundada türkçe dil desteği olmaz. Çünkü Pes 2011'in demosunda türkçe dil desteği vardı.
  • Yapma be Dostum Ubi yetkileri oyuna Türkçe altyazı ve Türkçe dil desteği koyacağına dair sinyaller veriyordu.En çok talep edilen 10 dil içinde Türkçede vardı ve Birşeyler yapabileceklerini söyluyolardı.Son anda bir Süpriz yapar inşallah Ubi bize Yapmassada zaten İngilizce oynuyacaz.
  • Tüm oyunların Video Ön incelemesini yapıyorsunuz keşke bununda zaman ayırıp yapsaydınız. Nede olsa AC de diğerleri gibi popüler bir oyun ve İstanbul'da geçiyor. Son olarak bu oyunda Türkçe olmazsa gidip korsan alıcam. İyice bizi çocuk yerine koydular. Hem Türkiye'de geçiyor hemde yok kardeşim ben Türkçe koymicam diyorsun bu kadarıda pes.
  • Sırf para uğruna assasins creed serisine multiplayer koyanlara yazıklar olsun, bu oyun single oynanır
  • Açıkçası boşuna uğraşıyorlar. Multiplayer ile çok fazla ilgilenen yok asıl olay singleda
  • Bna gÖre multiplayer boşuna yapılmış bişe değil oyunu bitirdikten sonra tabikide bu oyunu yine devamnı dilersiniz ama multiplayerla ezio olmadan az da olsa aksiyona gireriz bna kalırsa
  • AdemKinq
    16.09.2011 11:56:54

    kendinden genelleme yapma ben mp yi 3 ay oynadım...


    Halleluja
    16.09.2011 11:37:13

    heralde oynamadın :? multıplayerı :?

    multıplayerda en zevk aldığım yapımlardan birisidir... ya oynayamıyorsunuz.. yada korsancısınız...
  • Karakter sayısı çok az brotherhoodda karaktere doymuştuk bu sefer karakter sıkıntısı çekicez anlaşılan
  • TDM modunu öldüren oyun. Hunter modundan farkı yok. Böyle bi oyunda dişe diş kana kan kapışmadıktan sonra sarmaz. Ayrıca at yarışı modu hâlâ yok :D
  • Brotherhood multi oynamayanlara güzel gelecektir ama ben brotherhood'u 2 ay oynadığın için açıkçası beni sarmadı
  • Ben Brotherhood'un multiplayerini uzun süre zevk alarak oynadım,Revelations'un betasını oynarken de çok zevk aldım,bu oyunun senaryo modu çok iyi evet ama bitirdikten sonra oyunu rafa mı kaldıracağız yani ? Multiplayer özelliği çok büyük bir nimet.
  • Oyunun multiplayer'ı oyun süresini kesinlikle arttırır.
  • Multiplayer modu daha ziyade oyunun korsan kullanımını azaltmak maksatlı bir eklenti gibi.Assassin's Creed adına yakışır bir içeriği de yok açıkçası.Maksat oyunun adını kullanıp, Multiplayer'a merak uyandırarak satış rakamlarını arttırmak.Tamamen ticari amaçlar ki ilk 3 oyunun da önce konsollara,aradan geçen epey zaman sonra PC'ye çıkması da buna başka bir örnek.
  • "Bu 8 karakter gibi giyinmiş NPC'ler de (yani oyuncu olmayan karakterler de) alanda bulunuyor. Bu da sizin halktan birisi gibi davranmanıza imkan sağlıyor."
    Yanlış bilgi Deathmatchte oynanabilir karaktere benzer NPCler yok.
  • İnceleme için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu
  • volkan_hto
    16.09.2011 17:38:50

    gözlerine baktır arkadaşım bende oynadım ...basbayada vardı... hatta başkasından kaçarken.. bi gruba daldımda beni kovalayan kişi başkasını oldurdu..
  • quote:

    stun
    16.09.2011 19:33:13
    gözlerine baktır arkadaşım bende oynadım ...basbayada vardı... hatta başkasından kaçarken.. bi gruba daldımda beni kovalayan kişi başkasını oldurdu..

    arkadaşım morph diye bir özellik ve blender diye bir perk var lütfen kaç video izledim kaç forum dolaştım ilk çıktığı günden beri oynuyorum betayı adamlar bunu açıkçana belirttiler deathmatchte benzer npc'niz olmadığından daha gizli olmalısınız diye. ubisoftun resmi beta rehberinde ya da forumunda vardı bu istersen araştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Beta'da türkçe dil desteği yoksa, normal oyundada türkçe dil desteği olmaz. Çünkü Pes 2011'in demosunda türkçe dil desteği vardı.


    Pes 2011 PS3 demosunda Turkce yoktu Bence Istanbulda gecen bir oyunun eger Turkce destegi yoksa bu buyuk bir hatadir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.