Şimdi Ara

İcradan Araç Almak Mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
19.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • icradaki her araç yarı fiyatına peki 2.elde felan normal değerinde para verip araç alınacağına neden icradan araç alınmıyor,araba ihaleyle alındıktan sonra masraflarımı çok oluyor yada araç yarı fiyatına denip mesela 20binlira ile başlayıp tekliflerle araba mesela 40000 lira olan piyasa değerine mı alıcı buluyor, avantajları&dezavantajları nedir ?

    icra siteleri var, arabaya talip olup ihale usulu teklif vere vere alınıyor galiba araç ?

    bide alan var mı yada bu durum yaygın mı ?

    edit : ıcralık bir şey, bankaya ödenemeyen taksitlerden dolayı mı oluşuyor? (hipotek olan şey elinden mi alınmış oluyor?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 11 Eylül 2011; 0:47:43 >



  • tahmin ettiğim gibi yazdınız, peki her durum için geçerlimidir, uçra köşede yada çoğu kişinin ismini bilmediği bir ilçede olan araç icralık ise yine aynı sistemde mi elden çıkar? ben araba sahibi elinden çıkmış bir araç sanıyordum icralık araçları yani araba sahibi etkin rolü yok sanıyordum..

    peki bankaların resmi duyurduğu ilanlarda mı aynı, biraz farklı gibi duruyor(sahibinden alınmış arabayı piyasa değerine satıyorlar galiba)http://www.halkbank.com.tr/items/items.asp?type=30&vehicleType=2
  • İcradan Araba Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
    İcradan araba alırken en çok aracın bunca zaman içerisinde devlete olan vergi borcunun ondan sonra yasaklı olarak tutulduğu otopark cezalarının doğru bir şekilde kanunlara uygun bir şekilde ödenmesi ve bu aracın ilerde alan kişiye sorun çıkartmaması çok önemli unsurlardan biridir. Hatta gerekirse bu işlerin tanıdık avukatlarla daha kolay daha sağlıklı olması için iyi bir avukatla bu işin peşine düşerek icralık araç satın alabilirsiniz.
    İcradan satılık arabaya katılım şartları nelerdir?
    Eğer siz aracın vergi borcu ve ödenmemiş otopark cezası gibi unsurların tam işleme konulmadan icradan arabalar almaya kalkışırsanız belli unsurların olduğu gibi ilerde sizi yine sorunlarla karşı karşıya bırakacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegerxwin -- 2 Haziran 2013; 17:03:32 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.