Şimdi Ara

Eşit Ağırlıktan alan en iyi, en güzel bölümler hangileridir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Eşit Ağırlıktan alan en iyi, en güzel bölümler hangileridir?



  • hukuk,pdr,sınıf öğretmenliği,psikoloji,felsefe grubu öğretmenliği
  • her bölüm güzeldir, her bölüm para da kazandırır isimde yaptırır.olay biraz bireyselde bitiyor.
    ülkemizde genel olarak toplamda en yüksek seçilme oranı (başarılı diye tahmin ettiğim -25000 için konuşuyorum) hukuk pdr psikolojidir.
    Fakat olay sizde bitiyor.iyi üniversitelerin bazı bölümleri tamamen farklı bir olaydır.boğaziçi felsefe,sosyoloji yine özel ve yüksek puanlı devlet üniversitelerinde işletme iktisat...bunlarda size hitap ediyorsa bu bölümlerde hele de iyi bir üniversitede olunca daha fazla mutlu olabilirsiniz.
  • Hukuk,İşletme,Pdr,Psikoloji,İktisat,Uluslararası ilişkiler bu bölümlerden birini iyi bir üniversite de okursan ve kendini geliştirirsen çok iyi yerlere gelebilirsin..
  • hem manevi açıdan hemde maddi açıdan gelecek için iyi bir meslek şart. Karıyeride olan bir meslek olması gerek sanırım tm de ki bölümlerde bunlar var. Pdr hakkında pek bilgim yok bilgilendirirseniz seviinirim arkadaşlar teşekkürler hepinize...
  • Ea da birde İç Mimarlık ve Çevre tasarımı vardı galiba.. O iyi değil mi sizce?
  • pdr yani psikolojik danışma rehberlik özellikle son yıllara dışarda yani yurt dışında ilgi gören bir bölüm bizim ülkemizde yeni yeni beli doğrulmaya başlıyor.şimdi size aslında uzun uzun bölüm mezunları ne yapar nasıl çalışır nerde çalışır yazmak isterdim ama google de ufak bi aramayla hepsine erişebilirsiniz.ben kocaeli üniversitesinde 1. sınıfı bitirdim kolay bir bölüm gibi görünüyor.tabi ikinci senesi üçüncü senesi işin rengi belki de değişecektir.özellikle eğitim bilimleri hocaları biraz ters olabiliyor.hani şu ben öğretmen öğretmeniyim diyenler :D halbuki karşında danışman var ne gider yaparsın hoca




    quote:

    Orijinalden alıntı: Boztas03

    Ea da birde İç Mimarlık ve Çevre tasarımı vardı galiba.. O iyi değil mi sizce?


    ilgi alanınız ise seçince mutlu olabileceğiniz bir bölüm daha. Hacettepe de okuyunca ayrı bir muhteşem olur :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 8 Eylül 2011; 10:55:03 >




  • "En iyi, en güzel" bölümden kastın nedir bilmiyorum da, prestijli bir üniversitede okuduktan sonra (kişisel fikrim) başta Ekonomi olmak üzere İşletme ve Hukuk için çok güzel imkanlar var.
  • En iyi en güzelden kastım Eşit ağırlığın en gözde en kolay iş sahibi yapan mezun olunca rahat iş bulabileceğim bir bölüm. Ve çok kazandıran bir bölüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gothic10

    En iyi en güzelden kastım Eşit ağırlığın en gözde en kolay iş sahibi yapan mezun olunca rahat iş bulabileceğim bir bölüm. Ve çok kazandıran bir bölüm.


    Hukuk, İktisat, PDR. Bunlar bölümün ağırbaş meslekleri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.