Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.064
Cevap
45
Favori
168.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem2602

    Keep2share için öneri yapabilecek var mı?

    Ustahttp://www.superdown.com.br/en/ burası var limitsiz olarak bir tane daha vardı hatırlamayamadım onuda hatırlarsam yazarım.


    - # Edit -

    http://multihosters.com Diger adresde budur usta keep2share en randımanlı bunlarda çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezxy -- 6 Aralık 2014; 8:35:00 >




  • Debridlerde kötü bir dönem başladı bir kaç aydır, çevirdikleri an işe yarıyor, anlık gibi yani. Şimdi çeviriyor, biraz sonra çevirmiyor, bugün çeviriyor, yarın öbür gün çevirmeyebiliyor, çevireceğinin hiç bir garantisi de yok, bu şekilde idare edeceğiz artık.
  • myfastfile kullanan var mı?
    Sitede tüm siteler sorunsuz gözüküyor, ben de kanıp aldım ama 2 günder 1 tane site bile çalışmıyor. Para çöpe.
    Alldebrid'den vazgeçmem bi daha...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symplegad

    merhaba arkadaşlar jetdebrid sitesi keep2share ve rapidgator sitelerinde performansı nasıl, kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum

    Üçkağıtçı bir site. Sitenin açılmadığı günleri sonradan premium hesaba ekleyeceğim diyip sitenin açılmadığı günlere eklemiş. Ne turbobit, ne de letitibit desteği yok. Satın alırken sormama rağmen siteden doğru düzgün faydalanamadım. Önermiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoraNb

    AllDebrid'in torrent servisi nasıl arkadaşlar? Uptobox'a upload ediyor sanırım torrenti. İndirirken hızda problem oluyor mu?

    Torrentten indirme yapanlarla uğraşılmaya başlanırsa, buralar şenlenir gibime geliyor. :)

    Ben kullanıyorum.Ramazan öncesi yaklaşık 85 GB lık indirme yaptım. Evet, Uptobox a yükleniyor sonra da 1 er GB lık link olarak indiriyorum ben. Öyle daha kolay oluyor. Gündüz indirme yapınca zaman zaman hızda dalgalanma oluyor ama gece saatlerinde normal hızda iniyor. 25Mb (Kablonet) kullanıcısıyım.IDM ile 3MB/sn hızı rahat görüyorum.Hata biraz daha fazlasını da.

    Normal Torrent , yasaklayabilirler ama Debridler de ki Torrent sistemi için biraz zor görünüyor.Çünkü,Torrent i (Magnet link ya da dosya) Alldebrid e girdiğimizde, veri tabanında varsa anında indirme linki çıkıyor yoksa da dolmasını bekliyoruz. Bizim IP numaramız ile değil kendi sunucuları üzerinden yapıyorlar diye biliyorum bunu.

    Normalde Https ile bağlanıyoruz zaten. Ha, Debridleri de yasaklarlarsa o başka.toptan engellerler olur biter.




  • Bir süredir Alldebrid'de Turbobit kullanımlarımda günlük 5 GB ı geçen indirimler yapamıyorum.5 GB kota koymuş,dolunca hemen limitli sunuculara atıyor ve uyarı çıkıyor. Ne anladık bu işten... Alldebrid'in de suyu ısındı demek ki.

    [simage]
     alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?
    [/simage]




  • 20 gün sonra bitecek olan Alldebrid aboneliğimi 3 aylık daha uzattım.Birikmiş 150 vefa puanım ile 1 ay daha uzadı ve böylece toplam da; 140 günlük kullanım hakkı doğdu.

    Alldebrid'de bir ara Turbobit'de kota var diye yazmıştım ve bunun içinde bir daha almayı düşünmüyordum,ama şu an için bir kota gözükmüyor,o yüzden de kullanmaya devam.

    Yeni Bilgi: Mkv formatında 11 GB lık veri indirdim ve yan tarafta yine kota uyarısı çıktı...
    Günlük 10 GB dan fazla indirmeye izin vermiyor arkadaşlar.Almak,uzatmak isteyenler dikkate alsınlar...

    [simage]
     alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?
    [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 14 Ocak 2018; 9:5:17 >




  • Ben kiralık alldebrid alıyorum. Bu kur fiyatlarıyla normal üyelik almanın imkanın yok


    @deneme1 @Boomcu

  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

    Debrid'i film izlemek ve jdownloader ile desteklenen linkleri download etmek için kullanabiliyorsunuz. Bir de debrid sitesine torrent linkini yapıştırıp indirmeyi onlara yaptırıp, torrenti http linkine çevirebiliyorsunuz.

    Kodi'nin 4K kaynak sayısı çok daha fazla oluyor. Altyazı kaynağı da fazla. Ama çok fazla ayarı vs olduğu için ilk kurulum zor oluyor. Bir de güncelemeler de eklenti uyumsuzlukları vs oluyor. Uğraşmak istemem derseniz stremio, en iyisi olsun derseniz kodi daha iyi.

  • @dezenfekte39 @nty35


    Arkadaşlar Stremio konusunda fikrim son versiyonunu denememle değişti. Ağustos ayı gibi Android TV'ye özel bir versiyon çıkmış ve TV'de Stremio işi gerçekten çok iyi bir noktaya gelmiş. Ben tabii daha önceki standart Android versiyonun tecrübesi üzerine yorum yapmıştım. Şu anki haliyle Stremio çok kullanışlı geldi.

  • azizsilin A kullanıcısına yanıt

    1 aylık denemek için real debrid satın alın. Real debridin kendi sitesinde api keying yazdığı bi yer var onu görürsünüz. O api keyi kopyalayıp torrentio'daki ilgili kutucuğa yapıştırmanız yeterli. Bence 50 mbit real debrid olursa çoğu film için yeterli olur. Saniyede 5 mb indirse. 1 saatte 18 gb veri eder. Tüm dizileri hiç takılmadan izletir. Filmlerde ise mesela 2 saatlik 35 gblık filmi teorik olarak hiç takılmadan izletmesi lazım. 30 gb altındaki filmleri her türlü izletir ama 50 mbit hız

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertunc23

    Şu anda iki sitede'de yoğun saldırı var.Bu yüzden siteler kapatıldı.Saldırı biter bitmez açılacak.Kendim 80 günlük pre aldım fakat daha 1 defa kulanabildim.Real-debrid sürekli saldırı altında ve açılmıyor keza all-debrid'de aynı.Bir dahaki seferehttps://www.fast-debrid.com/ alacağım en azından saldırı almıyor.

    Eğer alıcaksanız aylık alın benim gibi 80 günlük almayın paranıza yazık... :(


    fast-debrid.com sitesinin saldırı almadığını nerden biliyorsunuz ?




  • Benim el attığım yer çürüyor

    İlk defa **** premium aldığımda **** sistemini değiştirdi ve artık millet ****'a upload yapmayı bıraktı.

    Daha sonra Hotfile alayım dedim ve aldıktan sonra telif hakları nedeni ile hotfile tüm uploadları silmeye başladı.

    Sonra Fileserve aldım, herkes ''sırada fileserve var'' dedi.İlk zamanlarda gerçekten bir çok link ölü idi ama sonradan biraz düzeldi.

    Şimdi de Alldebrid aldım ama 2 gündür download yapamıyorum.
  • "Birincil DNS: 85.17.255.198, İkincil DNS: 46.19.33.120" olacak şekilde ayarlıyorsunuz. Günlük 2 GB bittiğinde başka bir üyelikle devam edebiliyorsunuz sanırım sitedeki tabloda Free kullanımda dahi IP başına pc kullanımını Unlimited olarak göstermiş, öyle değilse bile bilinen yöntemlerle indirmeye devam edebilirsiniz.
    Siteler ise Rapid-share, Mega-upload, Hotfile, Megavideo, Fileserve, Filesonic ve Wupload ile sınırlı... (site kendini bu paylaşımda sitelerinde premium üyelik olarak gösteriyor siz mesela **** e bağlanıyorsunuz orada sanki "debridns" isimli bir üyelikle giriş yapmış gibi karşılanıyorsunuz)
    Ama dnsnizi değiştirdiğinizde bazı sitelere giremeyebiliyorsunuz aksaklıklar oluşabiliyor bunu da söyleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadowada -- 12 Ekim 2011; 16:53:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dellopos

    letitbit için hangi siteyi önerirsiniz?

    multidebrid'i öneririm.3 aydır kullanıyorum aldığım günden beri destek verdiği tüm siteler sorunsuz.
  • Rica ederim. PM attım mesajınızla ilgili.

    @emirmustafa

    Turbobitte kota olduğunu bilmiyordum. Sitesinde güya sınırsız yazıyor download için. Mesaja cevap vermemeleri dediğiniz gibi takmamalarından veya işlerine gelmemiş. Download ekranında güya firefox plugin yazısı var ona tıklayınca download sayfasına yolluyor. Haliyle bununla ilgili mesaj atmıştım tekrar ne zaman eklenir tarzında ama cevap gelmedi. Multidebrid'in en kötü yanı desteklediği site sayısı çok az. Keşke 5-10 tane daha popüler site eklense.

    @forver101
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katilpence

    Merhaba arkadaşlar bugün multi-debrid den üyelik açtım ama giriş yapamadım "Could not open socket" sürekli bu hatayı veriyor.Sorun nedir ? Denemek istiyorum 1 aylık ama malesef üyelik sonrası yok.

    Bir haftada sinir sahibi yaptı.

    Her girişte bende de aynı hatayı verip duruyor. Captcha yi yanlış mı girdim diye bakıyorum, o da doğru. 7-8 defa denedikten sonra nasıl oluyorsa kabul ediyor girişi. 1 yıllık almıştım şimdiden bıktırdı.Her gün, hatta giriş yapıp çık yine girmek iste aynı sorun... Böyle giderse bir daha almam zaten.
  • Ray Donovan
    Alldebrid, realdebrid, multi-debrid sunucu yada vpn türevlerine izin vermiyor. Premiumize ile sunucu yada vpn kullanmak mümkün ancak genel olarak bu sistemleri sunucu yada türevi ortamlarda kullanmak hesabı her daim riske sokacaktır. O nedenle en doğru bilgiyi almak için hizmet almak istediğiniz host ile irtibat kurmanızı öneririm. Zira vpn bahane gösterip hesabınızı banlayabilirler.


    Could not open socket hatası
    Bu hata ile karşı karşıya kalmamak için ekranda çıkan ilk kodu girmeyin. Kodu 2/3 kere yenileyin ve öyle girin. recaptcha ile alakalı bir hata bu. Tarayıcılar yenilendikçe bu gibi uygumalarda sorun olabiliyor ve ilk kodu okuyamıyor.

    Kef14
    debridlerde inaktif dosyaların hiç bir garantisi yok. Saat veriyorum diyen yalan söyler (sitelerden söz ediyorum). Programlama yaparken saat değil yoğunluk ve disk kapasitesi göz önüne alınır. O nedenle hangi debrid olursa olsun, dosyayı indirebileceksiniz çevirin. Dosyayı inaktif duruma düşürmeyin. En büyük maliyet disktir ve açıkcası debridlerin bol bol disk sunacağını sanmıyorum.

    Katilpence
    Listelere aldanmayın. Şurada birşeyler yazmıştım;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89900837




  • Arkadaşlar gelip bir de utanmadan yok cbox'tan çevirttim, link dağıttım, serverdan kullandım falan diyorsunuz. Arkadaşın sabrını falan mı test ediyorsunuz anlamadım ki? Debrid sitelerinde her türlü usulsüzlüğü yapın, torrent aleminde fake uploadın dibine vurun sitelerden ülke olarak banlanalım. Vallahi delirmemek elde değil. Bilmiyordum, etmiyordum laflarına da ben pek inanmıyorum açıkçası. Debrid kullanan adam cbox'un, server'ın yasak olduğunu bilmeyecek? Güldürmeyin insanları.

    Kota olayını bilmiyorum ama günlükse az. Ben aynı gün içinde 5 film indirip arşive atmak isteyebilirim. Aylık olması gerekir bu sistemin.
  • aldebrid yada realdebrid bak hocam ama turbobit genelde sorunlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 11 Ekim 2014; 17:27:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.