Şimdi Ara

GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları Bölüm kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
11.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz gibi GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları Bölümü, forumumuzun gözde bölümlerinden birisidir. Ancak son zamanlarda bir kargaşa, tartışma ve bir dizi aksaklık görmekteyiz ne yazık ki bölümümüzle. Bu nedenle biz de kurallarımızı revize etmek durumunda kaldık.

    Kurallarımız aşağıda mevcuttur ve biz bu bölümdeki üyelerimizi bunları okumuş ve kabul etmiş sayarız. Bu kurallara uymayan kullanıcı(lar)ın davranışları kesinlikle ENGELLENECEKTİR !


    1) Mesajlarda programlara ait serial, crack ve buna benzer yasal olmayan konuların konuşulması, istenmesi ve verilmesi kesinlikle YASAKTIR.
    (PM yolu ile verilmesi ve istenmesi de ceza alınmasına sebeptir.)


    Ayrıca Forum kuralları madde 2)
    Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır. Yukarıdaki hususların dikkate alınmaması durumunda, kullanıcı derhal ve süresiz olarak siteden uzaklaştırılır ve lüzumu halinde servis sağlayıcısı da haberdar edilir. Her mesajın IP adresi ve giriş tarihi gerektiğinde yetkili makamlara verilmek üzere kaydedilmektedir. Kullanıcılar, bu forumun moderatörlerinin, adminlerinin veya webmasterının, kendi iradeleri doğrultusunda herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul etmektedirler. Kullanıcılar, girdikleri her bilginin veritabanında saklanacağını kabul etmektedirler. Her ne kadar bu bilgiler, 3. şahıslara verilmeyecek olsalar da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgilerin 3. şahısların eline geçmesi halinde, webmaster, moderatör ya da adminler sorumlu tutulamazlar.

    Açtığınız konularda firma ve marka karalamaya, kişi ve kurumları küçük düşürmeye yönelik mesajlara yer veremezsiniz.(Forum kurakkarı madde 16)
    Bu durumun olması halinde konunuz/mesajınız hakkında işlem yapılacaktır,
    tekrarlanması durumunda ise forum/bölüm uzaklaştırması alabilirsiniz.



    Ayrıca smile ve +1, +1907, +1905 ,mesajım bulunsun,up,güncel,şeklinde atılan mesajlarda görüldüklerinde SİLİNECEKTİR.
    Tekrarında ise üye ceza alacaktır ... !

    2) Cihaz tavsiyesi isteyin tamam. Ancak benzer tavsiyeli konular yeteri kadar varsa bu başlıklar altında isteyebilirsiniz.Aynı tavsiyelerin istendiği konular mesaj sayısına bakılmaksınız silinecektir...

    3) Forumda tartışmaya yol açabilecek proveke edecek,marka ve firmayı karalayacak ortamı gerecek,alaycı,aşağılayıcı uslupla mesaj yazmak,ortamı germek için konulara alakasız mesaj yazmak,kullanıcılarla karşılıklı ikili tartışmalara girmek kesinlikle yasaklanmıştır ve ceza sebebidir.

    4) Forum içerisinde rahatsız olduğunuz, kural dışı gördüğünüz mesajları mesajın sağ üst köşesinde bulunan şikayet butonuna basarak şikayet sebebini açıklayarak bize bildirin.
    Gereği en hızlı şekilde yapılacaktır.Kural dışı gördüğünüz mesajı şikayet etmek yerine cevap vermeye çalışırsanız aynı cezayı sizde alabilirsiniz bunu unutmayın.

    5)Herhangi bir konu açarken "acil yardım", "bir sorunum var", "ne olur yardım edin" gibi başlıklar kullanılmamalıdır. Sorununuzu kısaca açıklayacak bir başlık seçmeye özen gösteriniz. Bu tip başlıklar daha sonra aynı sorunu olanların sizlerden faydalanmasını engelleyebilir. Gerekirse bu tip başlıklar herhangi bir uyarı vermeden kapatılacaktır.

    6)Polemik yaratmak amaçlı açılmış konular forumun gidişatı gereği kapatılabilir. "Benim konum neden kapandı" diye durumu üstünüze almanıza gerek yoktur. Unutmayın ki yönetim herhangi bir şekilde bazı kişilere imtiyaz/kısıtlama getiriyor değildir. Bu duruma paralel olarak forumda polemik yaratmak amacıyla yazı yazanlara verilen düzgün cevaplar da beraberinde silinebilir. Eğer bir şahsın gereksiz bir şekilde forumu veya başlığı meşgul ettiğini düşünüyorsanız "şikayet et" butonunu kullanınız. Zamanınızı gereksiz mesajlara cevap vermek için harcamayınız.

    7)Konulara yazılan alakasız,konunun gidişatını değiştirebilecek, mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.

    8)Bölüm kurallarına göre silinmesi gereken mesajları alıntı yapmayınız. Aksi takdirde mesajınız silinebilir.

    9)Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir

    10)Açtığınız bir konunun neden silindiğini sormak için şikâyet mesajı butonunu ( ) kullanınız. Bu işi yeni konu açarak yaptığınız takdirde cevap verilmeksizin konunuz silinecektir.

    11)Ceza alan üyelerin başka bir kullanıcı hesabı alarak foruma yazmaya devam etmeleri yasaktır. Bu durumu tespit edilen üyelerin sonradan aldıkları kullanıcı hesapları kilitlenecek, asıl hesaplarının cezası ise uzayacaktır. Bu tutumlarını ısrarla sürdüren üyelerin ise asıl kullanıcı hesapları bir daha açılmamak üzere kilitlenecektir. (Yönetimin bu üyelerin sahte kullanıcı hesapları ile yazdıkları tüm mesajları silme hakkı saklıdır.)

    12)Bazı konulara her gün yazılmakta olan şu cihaz şurada şu fiata gibi kampanya mesajları bundan böyle yönetimin aldığı kararlahttp://forum.donanimhaber.com/forumid_193/tt.htm linkteki sıcak fırsatlar bölümünde paylaşılacaktır.Konu içerisinde sadece cihazile alakalı teknik,yazılımsal ve donanımsal paylaşım yapılacaktır.Bu tür kampanya mesajları silinecek tekrarında üye uyarı alabilecektir.

    13) İmzalarımızı kontrol edelim ve imza kurallarına uygun hale getirelim. Kural dışı imzanız yönetim tarafından uyarılmadan silinecektir. Aynı imzada ısrar eden yada tekrardan kural dışı imza kullananlar ceza alacaktır
    İmza Kuralları için TIKLAYINIZ


    TEKRARDAN :
    Bu bölümde paylaşım sağlayan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.
    Kurallara uymayanlar gereken şekilde cezalandırılır.

    İSTEĞİMİZ :
    Forumda biz olmazdığımız zamanlarda bile lütfen kurallara uymayan arkadaşlarımıza
    bu konuyu hatırlatarak kurallarımızı okumalarını sağlayın..

    Bütün kullanıcılarımızın kurallara severek ve isteyerek uyacağı kanaatindeyiz.
    Bu kurallar forumumuzun düzeni ve güzelliği içindir.

    Moderasyon kişilere değil konu ve mesajlara yapılmaktadır

    Şimdiden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve iyi forumlar diliyoruz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.