Şimdi Ara

Sirke ile radyatör temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
55.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sirke ile radyatör temizlendiğini duydum böyle bişey var mı ?Deneyen oldu mu ?

    Önce radyatördeki suyu boşaltıyomuşsun sonra sirke koyup 1-2 gün bindikten sonra tekrar boşaltıp yeni su koyuyomuşsun kireci falan temizliyormuş.Doğrumu bu ?



  • Geçmiş olsun istanbulda süzer radyatör diye bir firma var ilaçla (kimyasal madde ile) Radyatörün temizliğini yapıyor temizliği tıkanıklığa göre kullanıdığı kimyasal miktarına göre işi fiyatlandırıyor. 40TL 60 TL Eğer içini açarak temizlerse gene tıkanıklığa göre 70 100 TL arası ücret alıyor. eğer sirke ile temizliği deneyip istenmedik bir sonuçla karşılaşmak istemiyorsanız bu firmaya ulaşın derim.Yaptıkaları işe 1 yıl garanti veriyorlar.
    tel :0 212 549 60 61

    www.suzerradyator.com.tr
    www.radyatortamiri.com

    kendi aracım için intercoll temizliği yaptırdım turbo arızasından sonra aracım caddy aynı yöntemle radyatör temizliği de yapmaktalar. Umarım sizlere faydası olur saygılar
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    şeker yok
    www.taylankumeli.com/haberler.asp?id=521

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sirkede asit oranı düşüktür. asitin zarar vereceği yerler olabilir mesela lastik conta olan yerler. lastik contaları sertleştirip ömürlerini kısaltabilir. ama yinede emin olmak lazım. deneyenlerden...
    antifiriz pası ve kireci çözüyorsa herhangi bir yere zarar vermiyorsa 1 litrelik sirke + geri kalanına su doldurarak 100 km gibi bir yol yaparsak zarar vermeden pasları ve kiri temizlemiş olurmuyuz acaba? antifiriz pahalı ve sirke ucuz olduğu için araştırıyorum. buyrun aşağıdaki linki inceleyin.

    http://www.basgaza.com/radyatorum-tikali-ne-yapmaliyim-konuID-10699.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.