Şimdi Ara

Silinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
24.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poker in the Face

    "kesin" öldürür diye bir şey yok

    doktorların 1 ay yaşamaz dediği insanlar senelerce yaşayabiliyorlar. yani ölüm allah istemedikçe gerçekleşmez...


    Allah'a bağlanmayın insan hayatını. Artık tıp gelişti Allah istese bile bilim istemiyorsa insan yaşayabiliyor.
  • allah bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin babana acil sifalar diliyorum rabbim yardımcınız olsun geçmiş olsun
  • Halam Akciğer kanseri olmuştu malesef kurtulamadı
  • Allah acil şifalar versin.
    Sigara içen arkadaşlar durumunuzu bir kez daha sorgulayın gördüğünüz gibi sonuçlarının telafisi zor oluyor.
  • Eniştem,Akçiğer kanserini atlattı. Uzun bir zaman önce idi hemde ve hala sapa sağlam. Sadece biraz dikkatli doktor seçin ve mutluluk çok önemli.Allah acil şifalar versin
  • Allah acil şifalar versin
  • Allah acil şifalar versin.
  • Ananas suyu,süt,papaya suyu,kivi suyu,şeftali suyu bunları eşit miktarda karıştır babana içir
    Sonra Isırgan otunu hergün yedir babana hücreleri hızlı şekilde yenilenir
  • Babamı geçen cumartesi akciğer kanserinden kaybettik.
    Eğer ameliyat edilebiliyorsa mutlaka yaptırın. Sakın kimsenin sözüne bakmayın.
    Babam ameliyata girmişti ama doktor kitle çok büyük olduğu için alamamıştı.
    Doktor eğer ameliyat olmazsa en fazla iki seneyi görür demişti. Malesef doğru çıktı. Moral vermek isterdim ama acı gerçek bu.
    Geçen ramazan ayından bu ramazana kadar sürdü.
    Birtakım psikolojik ve uyku sorunları olabilir normal karşıla bu durumlarda mutlaka bir psikiyatriye götür.
    Çok zor bir hastalık inan çok üzüldüm.
    Allah acil şifalar versin.
  • Çok geçmiş olsun. Bir ara annemede kanser riski teşhisi konuldu. Dünyam başıma yıkılmıştı aynen senin gibi. Ama şükür teğet geçti.
  • Allah'tan acil sifalar diliyorum. Metastaz yapip, yapmamasi cok onemlidir. Bir an once pet scan taramasi yaptirin. Sayet baslangicta ise ve sicramamissa kurtulma sansi yuksektir.


    Maalasef, babami 2009 da bu hastaliktan kaybettim. Ancak bizdeki durum tamamen farkliydi.
  • Zor hastalık.

    Öncelikle kabullenmen gereken herkesin öldüğüdür.Koca çınar olarak gördüğün baban veya şefkatlli kollarında seni uyutan annen olması farketmiyor ne yazıkki herkes ölüyor.

    Yaşın itibari ile kendi ayakları üzerinde duracak yaştasın.Boş yere ağlayıp sızlanmanın kimseye faydası olmaz.En başta sana.

    Şimdi yapman gereken güçlü olmak,dik durmak ve aileni bir arada tutmak.

    Bu süreçte çok ama çok yıpranacaksın.Herşeye hazırlıklı ol.Dost sandığın kişilerin yardım etmemesinden,Sevgilin dediğini kızın seni terketmesine kadar..

    Baban için yapabildiğin herşeyi yap.Yapki vefat ettiği zaman "Keşke şunuda yapabilseydim babam için" cümleleri vicdanını kemirmesin..

    Ülke olarak maalesef kanser'e teslim olmuş durumdayız.Sigara,Çernobilin etkileri,Başımızdaki gerizekalıların işgüzarlıkları..Saymakla bitmez..

    Babanı önce sigaradan uzak tutacaksın.Moralini her zaman yüksek tut.Senin bir derdin olsa bile yansıtma.Bu hastalığın tek çaresi yüksek moral.Sonra tedavi süreci..

    İnşallah kısa sürede iyileşir baban..
    Yaşadıklarımdan örnekler verdim .Bunları moralin bozulsun diye yazmadım gerçekler bunlar...




  • Allah acil şifalar versin ..
  • Halami gecen hafta akciger kanserinden kaybettim. Buradan uzun uzun yazmanin faydasi yok. Sorularin olur ise ya da destek istersen pm atabilirsin. Gecmis olsun ve kanserin tedavi denebilecek tedavinin moral vermek oldugunu unutma.
  • geçmiş olsun arkadaşım. hemen fırsat çıkmışken başımıza gelen olayı anlatayım;
    benim de dedem akciğer kanserinden gitti. gözünü korkutmak istemem ama öyle böyle değil. çok ızdırap çekti. yakın akrabalar falan 6-7 ay sonra gider diyordu yaklaşık 20 ay uykusuz, yemek yiyemeden, ağrıdan uyuyamayarak cehennem azabı gibi acı çekerek vefat etti.
    sebebi şuydu: ilk teşhis konulduğunda 3. evredeydi. (4 aşama oluyor yanlış bilmiyorsam) evet biraz geç kalınmıştı ama doktor cidden moral olarak destek çıkarsak atlatılabileceğini çok samimi şekilde söylemişti. tedaviye ilk olarak kemoterapiyle başlandı, klasik..
    ilk kemoterapiden sonra, benim dedem yapısı gereği hareketli ufak bir adamdı ama zayıftı, baya bir elden ayaktan kesildi. ben bu kemoterapiye dayanamam diyip gözü korktu. sonra hemen şifalı ilaçlara başvurdular. isim veremeyeceğim, televizyonda o aralar en meşhuru ve muhafazakar gözükeninden sipariş ettiler :/ küfür basmamak için zor tutuyorum, bunu satan adama da bizzat gittiler ve o kişi dedemin bütün o tomografileri filmleri falan yırtıp atmış, seni kurtarıcam amca, kaya gibi olacaksın Allahın izniyle diyip 600 küsür tl'ye ilaçları gagalamış.
    Benim küçük teyzemin kocasının saçmalamasıyla bu yola başvurmuşlardı. Teyzem de saftiriktir birazcık. Annem kararsızdı. Babamla ben çok karşı çıktık. Dayım da 2 arada 1 derede kalınca artık hastane sürecini iptal edip ilaçlara başladı dedem. Baya vücuda direnç verdi, kendini toparladı ama olaya bak ki Akciğer kanseri denen dünyanın en illet hastalıklarından biriyle mücadelede vücuda güç ve direnç kazandırarak başedilebileceği gibi aptal bi fikre inandılar. Günden güne kanser ilerledi ve daha yavaş bir şekilde hastalık belirginleşmeye başladı. baktılar olmuyo o ........ ile tekrar irtibata geçmeye çalıştılar. ofisine gittiler bi türlü bulamadılar falan derken normalde olsa kemoterapiyle kısa sürede ya ölüm ya da yaşam belli olabilecekken yavaş yavaş hem dedemin yaşam süresini hem de çektiği acıyı artırdık. kullandığı ilaçlar hastalığı iyileştirmedi sadece vücut direncini artırıp çektiği acının süresini artırdı. daha yavaş ve acılı bir ölüm getirdi. size tavsiyem sakın ola ki modern tıptan şaşmayın. yok bıçak altıymış yok ağır tedaviymiş sakın korkmayın. Aklın yolu ne diyorsa onu yapın.
    Acil şifalar.




  • Öldürmez, süründürür. Sigara içenler için artık üzülmüyorum.
  • Kanser ilk asamada ise sanslisin hele ki tek bir akcigerde ise o akcigerin alimi ile cozum olabilir. Bence sevinmelisin. Halaminkini 4. Evrede fark ettik. Halam durduk yere ben kanserim bence dedi ertesi gun doktora gittik ve gercekten oyleymis. Zaturre diye tedavi ettikleri sey kansermis. Allah belasini versin oyle doktorlarin. Haziran ortasinda oldu bunlar. 27 temmuzda da vefat etti.

    Doktor iyi demis metin ol ve doktora git neler yapilabilir diye sor, panige verme ortaligi babani da bundan uzak tut.
  • Allah acil şifalar versin.Bu dönemlerde moralini yüksek tutmak lazım.Başlangıç ise kurtulma olasılığı çok yüksek ki buna önce sen inanmalısın.
  • allah şifalar versın,sıgarayı bıraksın öncelıkle sıgarayı bırakmamak demek az az zehıre devam etmektır, Bol bol dua edın
    gözumun onunden ölecegım gectıde daha en yaşadım kı su fanı dunyada , ölum zor moral denıldıgı gıbı cok etken haberlerde turk doktorların kanserle ılgılı yenı ılaç bulunmuş felan denılıyordu o doktorları bulup danısabılırsınız
    :
    tekrardan gecmıs olsun
  • dedem 67 yaşında 6ayda vefat etti.
    Başka bi tanıdığım 1yıllık tedavilerden sonra şu an sağlığına kavuştu.
    Siz moralini bozmayın babanın,gerisi kısmet,almadığı canı almıyor..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.