Şimdi Ara

Acil toshıba ekran kartı sorunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar. önce sorunumdan bahsedeyim,

    toshıba a200 1bp markalı laptop (nvidia geforce go 7300) umda birden bire ekranda görüntü bozuldu (kırmızı lekeler belirdi ekranda) ve kısa bir süreliğine donduktan sonra bilgisayar bu sorunu çözdü filan diye bir hata uyarısı verip mavi ekran hatası geldi arkasından, sonra da hemen yeniden başlattı. bekledim toshıba yazısından sonra siyah ekran var görüntü yok.

    bilg. güvenli modda acılıyordu sadece , ilk başta bende güvenlği modda açıp ekran kartını devre dışı bıraktım suan vga ile düşük çözünürlükte normal olara açılıyor makina. ama ekran kartı driverinı yükleyince siyah ekran geliyor açılmıyor. windows geri yüklemeyi filan denedim ama hepsinde siyah ekran çıktı yeniden başlatınca.

    arkadaşlar bazı yerlerde mauel olarak ekran kartını yükle sorunlu ekran kartı böylece çalışır filan demişler yada sunu dene bunu dene diye, ne yapmam gerekiyor sizce bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sorunmu ve donanımsal ise bunu nasıl çözebilirim. zamanım kısıtlı ve bir tamirciye son derece uzağım bir şehir merkezinde değilim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.