Şimdi Ara

YAĞ EKSİLTME PROBLEMİ OLAN ARAÇLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
83.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar;

    Öncelikle tüm forum üyelerimize Hayırlı Ramazanlar Dilerim.

    Benim bildiğim yağ eksiltme problemi olan iki araç var, diğer modelleri çok tutulmasına rağmen donanımına rağmen bu araçların piyasası oldukça düşük.

    1- Toyota Corolla 1999-2000 corolla AE111 kasa kodlu ve 2000-2001 corolla ZZE112 kasa kodlu (patlak göz ve patlak gözün makjazlısı) bildiğim kadarıyla bu

    araçlarda 1.6 VVTİ motor kullanılmaktadır. Ve yağ eksiltme problemleri yüzünden bir önceki kasa 1993-1998 corolla AE101 efsane kasa dediğimiz modelden

    piyasası daha düşük. Başka sebebi var mı bilmiyorum. Birde 2002-2006 corolla ZZE121 kasa da bu problem giderilmiş midir?

    2- Opel Astra F kasa bu araçta donanımına rağmen bir Polo kadar hatta Europa kadar rağbet görmemektedir. Bu kasalarda da yağ eksiltme probleminin

    olduğunu duydum. Sizinde bildiğiniz başka araçlar varsa burda paylaşır mısnız? Yada bu araçlar da yağ eksiltme olayının aksini idaa eden kullanıcılar var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 1 Ağustos 2011; 17:45:26 >







  • Konu hortlamış ama ben canlandırayım biraz.

    Toyotası olan bunu kesin okumalı ! -http://yilmazayl.blogspot.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pozx

    Konu hortlamış ama ben canlandırayım biraz.

    Toyotası olan bunu kesin okumalı ! -http://yilmazayl.blogspot.com/

    Konu hortlamış derken senden önceki adam 2011de yazmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Ben yakın zamanda 2010 Model Audi A4 aracımdaki ciddi yağ eksiltme sorunu nedeniyle motorunu revizyona sokturmak zorunda kaldım. Geçen hafta işlemler tamamlandı. Oldukça yüksek bir masrafın altına girdim. Bu durum Audi'nin bir tasarım hatasından kaynaklandığı halde, destek talep ettiğim Audi AG ve Audi Türkiye'nin en ufak bir ilgisi olmadı.

    Gerekçe: Aracın 7 yaşında olması. Böyle bir hatanın ne zaman ortaya çıkacağına ben karar veriyormuşum gibi. Daha da ötesi önceki sahibi aracı 2 yaşında iken bu şikayetle servise götürmesine rağmen.
    Daha da ötesi ABD'de bu sorunu çözmek adına üst limitleri uzatıp 80 bin mil'e kadar ücretsiz düzeltme işlemlerini yapmaktalar. Tabi ABD'deki müşterilerin Audi'ye dava açıp kazanmalarının buna etkisi olsa gerek.

    Özetle Audi'ye ve Audi Türkiye'ye ilgisizlikleri nedeniyle tepkiliyim. Bir protesto videosu ile beraber bir logo değiştirme kampanyası başlattım birkaç gün önce. Aracı yağ eksilten ve üretici firmasının destek olmadığı herkesi bu tepki hareketine katılmaya ve destek olmaya davet ediyorum.

    Hazırladığım protesto videosunun linkleri:
    https://www.youtube.com/watch?v=YS5p9BzNJo8
    https://youtu.be/YS5p9BzNJo8

    Not: Dava seçeneği de halen masada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumcakirm -- 16 Haziran 2017; 15:23:23 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.