Şimdi Ara

GREEN SALADS DH YE ÖZEL %15 sefaköy ArmoniPark Outlet Center

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir sıcak fırsat paylaşımıda benden olsun istedim.

    sefaköy de bu yaz başı hizmete açılan green salads şubesinde dh üyelerimize özel iskonto sözü aldım. magaza sorumlusu AYBERK BEY tüm dh vasıtasıyla gelen arkadaşlarımıza özel %15 indirim sözü verdi. ayrıca guruplara özel içecek ikramları da olabilir.

    menü fiyatları 10/15 tl arasında degişmektedir ortalama. bu fiyatlar üzerinden %15 indirim olacaktır. diger şubelerle ilgili bir çalışma kısa bir süre içinde sonuçlanırsa bu ilan altından sizleri bilgilendirecegim.
    ben lezzet/ doyum açısından tüm dh üyelerimize bizzat kefil oldugumu belirtmek isterim.
    sizler için netten buldugum bazı yorumları buraya ekliyorum. şayet üyelerimizden daha önce gitmiş ve yemek yemiş olanlar varsa olumlu/ olumsuz görüşlerini buraya aktarabilirler.



    Green Salads
    Çağdaş mimarisi ve modern konsepti ile büyük beğeni toplayan ArmoniPark, çatısı altında bulunan markalarıyla birlikte giyimden ev aksesuarlarına, teknolojiden gıdaya her türlü ihtiyaca rahatlıkla cevap veriyor. Her noktası konforlu ve ferah olan ArmoniPark’ta market devi CarrefourSA ve teknoloji devi TeknoSA merkezin en gözde mağazaları olarak öne çıkıyor. Merkezin üst katında yer alan ve son teknolojiyle donatılmış 7 salonlu Prestige sinema kompleksi, en yeni vizyon filmlerini sinemaseverlerle buluşturuyor. Fast food katındaki şık restoran ve cafelerde, hem geleneksel hem de modern en güzel lezzetleri tatma imkanı bulunuyor. Aileler merkez içinde alışveriş yaparken çocuklar devasa oyun alanı Starpark’ta günün keyfini çıkarıp yepyeni arkadaşlıklar kuruyor.


    İTÜ SÖZLÜK/ EKŞİ SÖZLÜK: YORUMLAR



    capacity avm ve airport avm'de bulunan süper salataları ve ızgaraları leziz soslarla servis eden bir restoran. daha çok yerde açılması ümidiyle
    (viola, 20.11.2010 01:25 ~ 01:27)

    çok az şubeye sahip olmasından dolayı henüz pek fazla kişi tarafından keşfedilmediğini düşündüğüm ama kesinlikle yemekleri bağımlılık yapan restoran.
    (vereliniverbanaeftelya, 08.04.2011 00:15)

    türkçesi yeşil salatadır.
    (emmartinedenrah, 08.04.2011 00:17)

    dün rastgele leziz yemeklerinden yeme şansına eriştiğim restoran.
    açıkçası beni cezbeden tek şey, tam hatırlamıyorum ama, çoğu yemeğin içinde tavuk bulundurmasıydı. köri soslu tavuk, erişte, salata 3lüsünü birlikte görünce, eyvahlar olsun hayvan gibim yiyeceğim diyerek hemen yemeğimi aldım. fiyatları da gayet uygun görünce, tereddüt ettim tabii. çok açtım ve içimden lütfen lezzetli olsun diye sayıklıyordum. neyse ki beklediğim gibi çıkmadı. hem görünüş, hem de lezzet bakımından cidden iyiydiler.
    bu arada marmara forum' da denk geldim ben kendilerine. haber edeyim.


    http://www.turklezzeti.com/lezzet-duraklari/green-salads.html



     GREEN SALADS  DH YE ÖZEL %15 sefaköy ArmoniPark Outlet Center


     GREEN SALADS  DH YE ÖZEL %15 sefaköy ArmoniPark Outlet Center


     GREEN SALADS  DH YE ÖZEL %15 sefaköy ArmoniPark Outlet Center







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.