Şimdi Ara

ANDROID telefon'a nasıl Format atılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ANDROID telefon'a nasıl Format atılır ?

    Merhaba, Nokia N86 kullanıyorum ve Telefonu kapatıp; * + 3 + YES + Açma/Kapama tuşlarına basarak attığımız HARD formatı Adroid telefonlarda nasıl uygulayabiliriz ? Telefona program yükle, kaldır v.s uygulamalar sonucu elbette sıfır gibi olmayacaktır. Tamamen ilk günkü hale getirmemiz yani Format atmamız mümkünmü ve nasıl oluyor ! İmzamdada yazdığım gibi, bir aksilik olmazsa Xperia NEO kullanıcısı olacağım ve daha önce hiç Android kullanmadım ve görmedim dahi

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 24 Haziran 2011; 11:51:56 >



  • Recovery'den Wipe All User Data diyerek telefonu ilk günkü gibi yapabilirsiniz.
  • cihazı ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına döndürmek tüm kişisel bilgi, veri ve uygulamaları silip, yeniden kurulum yapacaktır.

    SD kart içeriğine dokunulmaz. bu işlemden önce sd kartı da biçimlendirirseniz cihaz da kart da kutudan çıktığı hale döner.




    genelde yöntem yeniden kurulum bittiğinde cihazı 3-5 dk kendi haline bırakmak sonra da bir kere kapatıp tekrar açmaktır. bundan sonra normal kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Teşekkür ederim. Ben fabrika ayarlarına dönmenin sadece ayarları sıfırlayacağını, data ve uygulamara müdahale etmediğini sanıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.