Şimdi Ara

YENİ ÜRÜN BOSCH Avantixx 9 ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dış görünüşüne aldanmayın, yeni Bosch Avantixx 9 tam 9 kilo çamaşır yıkayabiliyor

    Dış görünüşüne aldanmayın, yeni Bosch Avantixx 9 tam 9 kilo çamaşır yıkayabiliyor



    Bosch Ev Aletleri’nden “hem yer kaplamasın hem de çok çamaşır yıkasın” diyen özellikle kalabalık aileler için eşsiz bir teknoloji: Bosch Avantixx 9 Otomatik Çamaşır Makinesi. Dış görünüş itibariyle diğer makinelerle aynı ölçülerde olan Bosch Avantixx 9, özel tasarımlı kazanıyla 9 kg çamaşır yıkama imkanı sunuyor. A enerji sınıfından yüzde 20 daha tasarruflu

    olan Bosch Avantixx 9, Bosch’un yeni geliştirdiği VarioPerfect teknolojisi ile EcoPerfect ve SpeedPerfect özelliklerini bir arada sunuyor ve kullanıcıya, hem hızlı hem de ekonomik yıkama olanağı tanıyor. Çamaşır yıkamada sessizlik konusunda devrim yaratan Bosch EcoSilence Drive™ teknolojisi sayesinde de banyo ve mutfakların en şık ve fısıltı kadar sessiz çamaşır makinesi oluyor.

    “Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan ve hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, Bosch WAP24321TR Avantixx 9 Otomatik Çamaşır Makinesi ile kapasitede inanılmaz boyutlara ulaşıyor. Üstelik makinenin çamaşır yıkama kapasitesi tam 9 kilograma çıkarken, ölçülerinde hiçbir değişiklik olmuyor. Kalabalık ailelerin sık ve çok çamaşır yıkama ihtiyacına, yerden de kazandıran bir teknoloji geliştiren Bosch, bu yeni üründe kazan hacmini büyütürken, makinenin genel büyüklüğünü değiştirmemeye odaklanmış. Bosch WAP24321TR Avantixx 9’un ölçüleri, 7-8 kg. kapasiteli çamaşır makineleri ile aynı ama tek farkı aynı ölçünün içine 9 kg. çamaşırı sığdırması. Bu eşsiz teknoloji sayesinde kalabalık aileler, makine daha fazla yer kaplamadan daha fazla çamaşır yıkayabilmenin keyfini yaşayabiliyor.



    Bosch Avantixx 9, A enerji sınıfından bile yüzde 20 daha tasarruflu

    Avantixx 9 çamaşır makinesi, eşsiz tasarımının yanı sıra EcoSilence Drive™ teknolojisi ile verimlilik, sessizlik ve dayanıklılık konusunda da devrim yaratıyor. Bosch tarafından geliştirilmiş olan devrimci EcoSilence Drive™ fırçasız motor, kendinden öncekilerin tümüne kıyasla daha sessiz, daha hızlı, daha çok enerji verimliliğine sahip, daha sağlam ve daha güçlü bir performans sergiliyor. Akıllı elektronik kontrolü sayesinde A enerji sınıfından bile yüzde 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.



    VarioPerfect Teknolojisi ile hızlı ya da ekonomik yıkama

    Bosch’un yeni geliştirdiği VarioPerfect ise kullanıcılarına her iki seçeneği aynı anda sunuyor. EcoPerfect ve SpeedPerfect özellikleriyle VarioPerfect, her iki durumda da mükemmel temizliğin garantisi olarak ön plana çıkıyor. Zamanı olmayan veya çamaşırlarını en kısa sürede yıkamak isteyenler için geliştirilen SpeedPerfect, seçilen programın süresini otomatik olarak yüzde 60’a kadar azaltıyor. Çamaşır yıkama konusunda acelesi olmayan ve aynı zamanda enerjiden tasarruf etmek isteyen kullanıcılara uygun olan EcoPerfect ise mükemmel temizlikten ödün vermeden daha fazla enerji tasarrufuna olanak tanıyor. EcoPerfect, yıkama programını otomatik olarak ayarlıyor ve daha az enerji kullanarak çamaşırları mükemmel bir şekilde yıkıyor. EcoPerfect enerji tüketimini 0,15 kWh/kg’ye kadar düşürüyor, yani A sınıfından yüzde 20 daha az enerji harcayarak hem aile bütçesine hem de doğaya katkı sağlıyor.



    Temizlikten değil, zamandan tasarruf edin

    VarioPerfect’in mükemmel yıkama performansının yanında sunduğu esnekliğin sırrı ise kullanıcıların seçimine göre yıkama parametrelerinin otomatik olarak birbiriyle uyumlu bir şekilde ayarlanabilmesinde saklı. Enerjiden tasarruf edilen bir yıkama işlemi daha çok zaman alırken, zamandan tasarruflu bir yıkama sırasında daha hızlı hareket ve ısıtma gerekiyor. Burada kritik olan nokta, kullanıcının seçmiş olduğu tasarruf değişkeninin en iyi sonucu vermesi. VarioPerfect ile kullanıcının seçimi ne olursa olsun, en ağır lekeler bile mükemmel bir şekilde çıkarılabiliyor. Böylece ön yıkama ihtiyacı azalacağından enerji ve zaman ile beraber kullanılan sudan da tasarruf edilebiliyor.



    Banyo ve mutfaklardaki en şık ve fısıltı kadar sessiz çamaşır makinesi

    Yeni Avantixx 9 çamaşır makinesinin mutfak ve banyolara getirdiği şıklık, EcoSilence Drive™ teknolojisinin sunduğu nimetlerle tamamlanıyor ve kullanıcılar için harika çözümler sunuyor. EcoSilence Drive™ teknolojisi, çamaşır yıkamadaki sessizlik konusunda da devrim yaratıyor. Geleneksel motorların tersine son derece sessiz olan EcoSilence Drive™, fırçasız olduğu için her tür yüksek frekanslı motor fırçası gürültüsünü ortadan kaldırıyor ve aynı zamanda makinenin ömrünü uzatıyor. Motoru tüm kirlerden koruyan hareket sarmalayıcı, makinenin ömrünü uzatırken, bir yandan da sesi mümkün olan en düşük seviyeye çekiyor.



    Bosch Avantixx 9’un ayrıcalıkları bitmiyor

    Bosch Avantixx 9, aynı zamanda, nazik ama güçlü bir şekilde yıkamaya olanak tanıyan VarioSoft tambur yapısı, dünyanın ilk süper kısa yıkama programı olan Süper-Kısa 15’ programı ve başlatıldıktan sonra makineye tekrar çamaşır koyulabilmesine olanak tanıyan yeniden yükleme özelliklerine de sahip.



    Bosch WAP24321TR Avantixx 9 Otomatik Çamaşır Makinesi – Teknik Özellikler

    9 kg kapasite
    Devir sayısı: 400 - 1200 dev/dak
    Enerji tüketimi: "A -%20" (A enerji sınıfından %20 daha tasarrufludur)
    Özel programlar: Süper-Kısa 15', Mix, yünlü, Hassas/İpek
    TouchControl tuşları (dokunmatik tuşlar): Kolay ütüleme, İlave durulama
    VarioPerfect: Mükemmel yıkama performansı sağlayan, optimum süre ve enerji kullanan programlar
    Konfor/Güvenlik
    XXL tambur hacmi: 65 l
    Daha kısa ve daha hassas yıkama sağlayan VarioSoft tambur sistemi
    EcoSilence Drive: Uzun ömürlü sessiz motor
    Program akışını, kalan süreyi gösteren, bitiş zamanının 24 h ertelenebildiği display
    Tüm yıkama programları ve özel fonksiyonlar için tam elektronik kontrol
    Otomatik dengeleme sistemi
    Program bitiminde akustik sinyal
    32 cm çaplı 165 derece açılabilen kapak
    Boyutlar (Y x G x D): 84.2 x 60 x 59 cm



  • 65lt ile nasıl 9kg yıkıyormuş iyice saçmalamaya başladılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    65lt ile nasıl 9kg yıkıyormuş iyice saçmalamaya başladılar.



    İşte candogan için bocsh-siemens-prifolocu diyenlerin utanması gereken bir yanıt, taşkafa iyi oku.
  • Geçen hafta avantixx8 modelini aldım.1000 devirde sıkarken uçak gibi keskin bir sesi var gece çalışıtıramıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CDY

    Geçen hafta avantixx8 modelini aldım.1000 devirde sıkarken uçak gibi keskin bir sesi var gece çalışıtıramıyoruz.

    Keşke almadan haber verseydiniz.

    Aldığınız cihaz 58lt tamburla gerçekte7kg yıkıyor. Kazanı yapıştırma; ileride bir rulman arızası olursa komple kazan ve tambur grubunun değişmesi gerekecek.
    Motoru da klasik tip fırçalı motor olduğundan ve ağırca hızlandığından uçak kalkışı izlenimi veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.