Şimdi Ara

Ne kadar kredi çekebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan bana 10bin tl lazım beyler kredi çekmem lazım annemlere söyledim tamam çekelim dediler napıcan dediler motor alıcam dedim sövdüler Neyse ben çalışıyorum aylık 650 maaş + sigortam var + baba tarafından sigortadan gelen 250 lirada para var buda eder 900 lira para ama ben işi eylül gibi bırakıcam mecburiyetten dolayı şimdi bir bankaya başvursam bana kredi verirlermi verirler ise ne kadar verirler? Yaş 19.



  • Sana kredi vermeleri için ya işin olması gerekiyor(ki eylülde ayrılıyorsun) ya da babanın kefil olması lazım.Eğer motoru kendin alacaksan,düzenli olarak çalışabildiğin bir işe girersen o zaman kredi işine bulaş derim.Ailenin maddi gücü elvermesse zor duruma sokabilirsin onları.2 sene içerisinde ödemeyi kabul etsen aşağı yukarı (24 ay)550-600 lira aylık ödemen gerekecek çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 3 Haziran 2011; 18:28:34 >
  • bankadan kredi cekmene gerek yok motor bayisine git onlar senin yerine cekip krediyi motoru veriyorlar ama nakitde lazim dersen o zaman sen bilirsin ama sunu unutma bütün bankalar ihtiyac kredisini maasinin 10 katina kadar verebilir o da 6500 tl yapar onuda maas borduron ile belgelemen lazim babandan aldigin maasida belgelersen daha fazlada cekebilirsin ayrica min.2 aylik sigortali olman lazim umarim yardimci olabilmisimdir.
  • Hadi ya Şu motorcu kredi çekme olayını araştırmam lazım. Yada para biriktirmem gerek veya 2-3 bankadan ayrı ayrı kredi alma imkanım varmı?
  • Sigortalı isen maaş bordrosu ile başvur. Bankacılık sisteminde kötü sicilin yoksa ve sigortan belli bir süreden yüksek ise büyük ihtimal çıkar ama ne kadara çıkar bilemem 650tlden bordrolu olsan 10bin vereceklerini sanmam... Sigortan 1-2 aylıksa deneme bile, çıkmaz kolay kolay
  • dostum bu halde geri ödeme yapabileceğini sanmıyorum.650 tl maaş alan insan kredi ödeyemez.ama sen diyorsanki faiz oranını yükseltelim.sana bir güzellik yaparız.net 10.000 tl ne karşılık geri ödeme olarak 13.800 tl ödeyeceksen.sözleşme,senet,+noter de onaylı yapabiliriz bunları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.