Şimdi Ara

KOCAELİ PS3 OYUNCULARI GRUBU (AKTİF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumumuzda bir konumuz var ancak malesef konu sahibi en son 2010 senesinde konuyu güncellediği için Kocaeli'nde ikamet eden çoğu arkadaş malesef takas olanaklarından yararlanamıyor. Burda sizlerin de yardımıyla hep güncel olan bir takas havuzu oluşturmayı planlıyorum. Umarım çoğu kişi buradan yararlanır.

    İsteğim herkes ikamet ettiği yeri ve elinde olan ve takaslamak istediği oyunları ve son olarak varsa psn adreslerini yazarsa rahat bir şekilde kim neyi istiyor öğrenebiliriz. Sadece takas da değil sorunlarımızı da burda paylaşırsak daha efektif bir şekilde çözüm bulmamız kaçınılmazdır. Herneyse umarım bu konumuz silinmez diğer konun varlığından haberdarım ancak malesef etkinliğini kaybetmiş bir konu aynı zamanda.




    engwashere--- psn: elenaidoloveyou--- İzmit--- Elinde olan oyunlar: FİFA11, RDR, Mirror's Edge, Batman: AA GOTY, Splinter Cell: Double Agent, F.E.A.R 2 (şuan için takas düşünmüyor)


    maximum54--- psn: maximum54--- Bayındırlık 6. ada


    isamil--- psn: belirtilmemiş--- Kalıcı Konutlar 19. ada--- Elinde olan oyunlar: FİFA09 ve PES09


    denizgoren--- psn: nsgs1905--- Derince


    garrote--- psn: HaRuNq--- Gebze, Çayırova


    Return Zuha--- psn: ReturnZuhaa--- İzmit, Plajyolu--- Resident Evil 5, RDR, FIFA10WC, Tekken6, Ghost Recon: Advanced Warfight 2, NBA09, PES09, GTAIV, Uncharted 2, Battlefield: Bad Company 2, Heavenly Sword, GT5, F1 Championship Edition, Uncharted 2 (şuan için takas düşünmüyor)


    olizvel--- psn: karakartal80--- Gebze--- Elinde olan oyunlar: GoW3, PES2009, Uncharted 2: Among Thieves, MGS4


    by_GoKhAn--- psn: gokhanTR84--- İzmit, Cumhuriyet Parkı


    Kru--- psn: Krutr--- Gebze--- Elinde olan oyunlar: FIFA11, FIFA10, KZ3, KZ2, CoD: Black Ops, Fracture, Terminator, Legendary, SSF4, GT5, GoW3


    levent_taka61--- psn: levent_taka61--- Gebze--- Elinde olan oyunlar: PES10


    vurall--- psn: belirtilmemiş--- İzmit-Gölcük--- Elinde olan oyunlar: Heavenly sword, NFS: Pro Street, PES11, PES09, Virtua Tennis 4, Uncharted: Drake's Fortune, Assasin's Creed: Brotherhood


    CmLtPc--- psn: cmltpc--- Dünya Bankası--- Elinde olan oyunlar: FIFA11, Assasin's Creed: Brotherhood, Heavy Rain, Sports Champion, Killzone 3, Gran Turismo 5, BLUR, Little Big Planet (L.A Noire ve Rock Band: The Beatles arıyor, Brotherhood'u NBA2K11 takasında kullanmak istiyor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engwashere -- 21 Haziran 2011; 13:01:19 >







  • yok aslanım malesef kısaca sana korsan oyna diyorlar ama sen bunlarla boşuan uğraşıyorsunhttp://www.kegames.net/ şu siteye gir telefonları msnleri herşeyi var ara kendin sipariş et çok basit şeyleri zora sokmanın anlamı yok ben kendimde 2 kere aldım sorunsuz geldi ama izmiti unut sen izmit bitik ps3 oyunu konusunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.