Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.833
Cevap
92
Favori
186.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu Buckiex'den devralınmıştır.


    Steam'den Önemli Haberler:


    DH Giveaway Grubu Aktif Çekilişler:


    STEAM
    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Künye
    Geliştiren: Valve Corp.
    İlk Yayınlanma: 12 Eylül 2003
    Programlama Dili: C++
    Platform: Microsoft Windows, OS X, PlayStation
    Resmi Sitesi: steampowered.com
    İndirme Bağlantısı:https://store.steampowered.com/

    Steam Nedir ?
    Valve firmasının, dijital oyun dağıtımı ve dijital hak yönetimi(DRM) sağlayan platformudur. Oyunlara ve onlarla ilgili içeriklere internet üzerinden, dijital olarak sahip olmanıza olanak sağlar.

    Neden Steam Kullanmalı ?

    1. Satın aldığınız oyunlar hesabınızda ömür boyu durur ve istediğiniz an indirip oynayabilirsiniz. Bu sayede disk çöplüğünden kurtulmuş olur, aynı zamanda disklerin bozulması, kırılması, kaybolması vb. sorunları yaşamazsınız.
    2. Satın aldığınız oyunlar anında hesabınıza eklendiğinden, kargo masrafı ve oyunun gelmesini bekleme gibi şeylerden kurtulmuş olursunuz. Oyunu kutulu olarak sipariş vermiş olan arkadaşınız siparişinin kendisine ulaşmasını beklerken, siz oyunun tadını çıkarıyor olacaksınız.
    3. Satın aldığınız oyunlar için yeni güncelleme yayınlandığında steam sizin için güncelleme yapar ve bu sayede oyununuzun güncelliği korunmuş olur. Aynı zamanda otomatik olarak oyundaki bug, hata vb. sorunları en aza indirmiş olursunuz.
    4. Steam’in oyuncular için sağladığı topluluk sistemi sayesinde, oynadığınız oyuna arkadaşlarınızı tek tıkla davet edebilir ve birlikte eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilir, oyun içi görüntüleri profilinizde paylaşabilir, arkadaşlarınıza oynadığınız oyunları tavsiye edebilir ve onlarla sesli veya yazılı olarak sohbet edebilirsiniz. Steam Toplulukla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi rehberimizde “ Steam Servisler/Steam Topluluk” bölümünde bulabilirsiniz.
    5. Oyunlarınızın kayıt dosyaları sizin için ayrılmış depolama alanında yedeklenir ve bu sayede başka bir bilgisayarda oyunuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Aynı zamanda format vb. durumlarda kayıt dosyalarınızı kaybetmenizin önüne geçmenizi sağlar. Ayrıntılı bilgiyi reberimizde “Steam Servisler/Steam Cloud” bölümünde bulabilirsiniz.
    6. Steam’in kendine has anti hile koruması sayesinde multiplayer oyunlar daha güvenli. Ayrıntılı bilgiyi reberimizde “Steam Servisler/Steam Anti-Cheat” bölümünde bulabilirsiniz.
    7. Steam’e özel başarım sistemi sayesinde oyunlardan aldığınız zevk bir kat daha artar.
    8. Steam Atölye’de diğer kullanıcılar tarafından tasarlanan eşya, mod vb. sayesinde oyunuza yenilik katabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiyi reberimizde “Steam Servisler/Steam Workshop” bölümünde bulabilirsiniz.
    9. Steam’in kendine has oyun içi arayüzü sayesinde oyunu kapatmadan, internet üzerinde gezinti yapabilir, steam üzerinden yaptığınız sohbetlerde kesinti yaşamadan oyununuzu oynayabilirsiniz.
    10. Steam’in kendine özel DRM sistemi sayesinde, diğer DRM yazılımlarında ortaya çıkan key aktivasyon limiti, formattan sonra tekrar aktif edememe vb. sorunları yaşamazsınız.
    11. Özel indirim haftaları ve günlerinde diğer satış yerlerine göre çok daha uygun fiyatlara orjinal oyunlara sahip olabilirsiniz.
    12. Ön Siparişlerde steam’e özel tekliflerden faydalanabilirsiniz.
    13. Diğer dijital platformlara göre daha optimize yapısıyla daha az bilgisayarınızı yorar. Buda kullanıcılara daha düşük sistemli bilgisayarlarda bile rahat bir steam kullanımı sunar.

    Steam’in oyun sektöründeki etkileri nelerdir ?
    Steam’in günümüzde orjinal oyun satışlarının artışında önemli bir payı vardır ve bir çok firma steam sayesinde oyunlarını dijital ağırlıklı olarak satmaya başlamıştır. Aynı zamanda dijital satıştaki geleceği gören diğer firmalarda steam gibi kendi dijital dağıtım platformlarını kurmuşlardır.
    Steam, bağımsız oyun geliştiricileri içinde oyunlarını oyuncular ile buluşturabilmelerini kolaylaştıran bir platformdur.

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steamworks, Steam’in DRM sistemidir. Diğer DRM yazılımlarındaki key aktivasyon limiti, formattan sonra aktivasyon sıkıntıları vb. sorunları oyunculara yaşatmaz. Steam’in diğer hizmetleri ile etkileşimlidir.
    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Anti Hile, Steam’in kendine has hile önleme sistemidir. Diğer anti hile sistemlerin aksine oyuncuyu anlık olarak oyundan atmak yerine oyuna tamamen erişimini engeller. Yani VAC tarafından bir oyundan banlanmış bir kişi artık o oyunu oynayamaz. Eğer Valve’ın Source motorunu kullanan Team Fortress 2, Counter Strike: Source gibi oyunlardan birinden VAC tarafından banlanırsanız, Source motoru kullanan hiç bir oyunu oynayamazsınız. Bu yüzden Call of Duty’de profil klasörlerini fazla mıncıklamayalım

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Bulut, bu özelliği destekleyen oyunlarda kayıt dosyalarınızı ve oyun sistem ayarlarınızı kendi sunucularında size özel ayırılan kısımda depolar. Bu sayede başka bir bilgisayardan hesabınıza bağlandığınızda kaldığınız yerden oyuna devam edebilirsiniz. Aynı zamanda kayıt dosyalarınızı kaybetme gibi riskleride ortadan kaldırır.

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Atölye, bu özellliği destekleyen oyunlar için oyuncuların kendi modlarını yapıp, özel atölye sayfasında sergilemesine olanak sağlar. Şuan için The Elder Scrolls V: Skyrim ve Team Fortress 2 oyunlarında bu servis aktif.
    Eğer 3D Modelleme hakkında bilginiz var ve sizde Steam Atölye'de kendi eşyalarınızı sergilemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantılardan bilgi alabilirsiniz
    Team Fortress 2:https://www.teamfortress.com/workshop/
    Skyrim:https://www.youtube.com/watch?v=EU4oAKZE1VI
    -Creation Kit:https://wiki.bethesda.net/wiki/creationkit/Main/

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Topluluk, steam’in mağaza sayfasından sonra en önemli ikinci kısmıdır. Oyuncular arası tüm aktivitelerin yapıldığı kısım burasıdır. Steam Topluluk servisi içinde bir çok özelliği barındırır bunlar;
    -Kullanıcı Profili
    -Kullanıcı envanteri
    -Oyun istatistikleri
    -Arkadaş Listesi
    - Günlük
    -Gruplar
    -Ekran görüntüleri ve Videolar
    -İstek Listesi
    -Steam Workshop
    -Steam Takas

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Cüzdan, steam hesabınıza para ekleme servisidir. Bu sayede her alacağınız oyunda kredi kartı kullanmanız gerekmez, çocuğunuza oyun satın alma limiti belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda Team Fortress 2 gibi oyunlarda, oyun içi paralı eşyaları satın almanız için Steam Cüzdanınıza para aktarmanız zorunludur.

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam’in hesap koruma sistemidir. Sistem hesabınıza farklı bir bilgisayar veya tarayıcı üzerinden erişilmek istendiğini algılar ve onaylı olan eposta hesabınıza bir aktivasyon kodu gönderir. Bu kodu girerek erişim işlemi tamamlanabilir, aksi halde hesaba erişim mümkün değildir. Ayrıca Intel işlemcilere özel “Intel® Identity Protection Technology” teknolojisinide barındırmaktadır. Bu teknolojinin steam guard ile nasıl çalıştığı hakkında bilgi almak içinhttps://help.steampowered.com/en/ adresini ziyaret ediniz.

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Kullanıcıların envanterinde bulunan eşyaları takas etmesini sağlayan sistemdir

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam’in Android ve iOS işletim sistemine sahip tablet ve cep telefonları için hazırladığı uygulamasıdır.https://store.steampowered.com/mobile adresinden ulaşabilir ve cihazınıza uygun uygulamayı indirebilirsiniz.

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Greenlight, bağımsız geliştiricilerin steam'de oyunlarını satışa sunabilme imkanı buldukları bir projedir.https://steamcommunity.com/greenlight/ adresinden kullanıcıların steam'de yer almasını istedikleri oyunları oylayarak geliştiricilere destek olabilmektedirler. En çok oy alan oyunlar Valve tarafından incelenerek Steam'de satışa sunulmaya başlanır.

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Big Picture, Steam'i Oturma odanızdaki Televizyonunuza taşıyan servistir. Televizyon ve gamepad için özel tasarlanmış bir arayüzüyle bilgisayarınızda konsol keyfini yaşamanızı sağlar. Ayrıntılı bilgi için:https://store.steampowered.com/bigpicture

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Trading Cards(BETA), oyunlara özel kartları toplayarak elde ettiğiniz rozetlerle profilinizde çeşitli özelleştirmeler yapabiliyor, indirim kuponları kazanabiliyor, ve benzeri şeyler yapabiliyorsunuz. Ayrıntılı bilgi için:https://steamcommunity.com/tradingcards

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Steam Pazar, diğer adıyla Topluluk Marketi Dota2,Team Fortress 2 gibi oyunlarda kazandığınız eşyaları, envanterinizdeki oyunları, steam beta servislerinin davetiyelerini satma ve almanıza imkan sağlayan servistir. Yapmış olduğunuz satışlardan gelen para Steam cüzdanınıza eklenir siz ister oyun içi eşyalar alabilirsiniz, ister bu paraları biriktirir steam mağaza'dan istediğiniz bir oyunu alabilirsiniz.

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    • Dolar kuru düşükken steam cüzdanınıza para eklediğinizde, oyun satın alacağınız zaman kur yükselmişse kârda olursunuz.

    • Steam Guard tarafından mail hesabınıza aktivasyon kodu gelmeme sıkıntısı yaşıyorsanız, format atacağınız zaman veya başka bilgisayardan hesabınızı açmak istediğiniz zaman önce Steam Guard’ı devre dışı bırakın, ardından işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra tekrar Steam Guard’ı aktif etmeyi unutmayın.

    • Steam’in kendi yedekleme sistemini kullanmak yerine “.../steamapps/common/” dizininde istediğiniz oyun klasörünü winrar, 7z gibi programlar ile mümkün olduğunca sıkıştırıp başka bir diskte veya bir dvd’de saklayın.

    • Durumunuzu “ Film izliyor” olarak göstermek için sol alttan “oyun ekle> oyun kısayolu ekle” yolunu izleyin, ardından açılacak pencerede video oynatmak için kullandığınız programı seçin ve “tamam” buttonuna basın. Kütüphanenizde programın adının üstünde “sağ tık>özellikler” yolunu izleyerek özellikler penceresini açın adını “Film izliyor” olarak değiştirin, “Tamam” buttonuna basın ve ardından “oyna” buttonuna tıklayın program açıldığında arkadaşlar penceresinde “Film izliyor” olarak görüneceksiniz. Aynı zamanda Film izlerken Shift+Tab’a basarak film izlerken steam oyun içi arayüzünüde kullabilirsiniz . Bu yöntem ile farklı durumlar oluşturabilirsiniz. Bu durum Profil sayfanızda gözükmez onuda belirteyim.

    • Steam Profil Durumunuzu “Sadece Arkadaşlar” olarak ayarlamanız steamID veya customURL ile profil bilgilerinizi çeken sitelerden, sizin bilginiz dışında bu işlemin yapılmasını engeller, hesap güvenliğinizi arttırır.

    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1161035 adresindeki arayüzleri kullanarak steam’i daha şık hale getirebilirsiniz. İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içindeki klasörü “.../steam/skins” dizinine klasörünün içine çıkartın. Ardından üst menüden “steam>Ayarlar” yolunu izleyin, açılan Ayarlar penceresinde “arayüz” sekmesine geçin ve burada “<Varsayılan Görünüm>” yazan yerde tıklayıp yüklediğiniz arayüzün adını seçin ve “Tamam” buttonuna basın. Steam yeniden başlatıldığında yeni arayüzü kullanmaya başlayacaksınız.

    • Eğer AMD Ekran kartına sahipseniz Steam sayesinde sürücülerinizi hep güncel tutabilirsiniz, üst menüden “Steam> AMD Görüntü Sürücülerini Güncelle” yolunu izleyin.

    • Güvenliğiniz açısından steam hesabınıza trojan bulunduran bilgisayarda bağlanmayın, Steam şifrenizi, şifre hatırlatma, otomatik doldurma programlarına kayıt etmeyin.
    <Bu bölüm geliştirmeye açıktır sizlerinde bildiği püf noktaları varsa konuda bizimle paylaşabilirsiniz.>

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    1. Soru: Sabit diskim doldu, yeni oyunlar yüklemek istiyorum ne yapmalıyım ?
    Cevap: Windows’un junction özelliğinden faydalanarak oyun dosyaları farkı bir sabit diske veya disk bölümüne taşıyıp, bunu steam’in kendi kurulum klasöründeymiş gibi göstererek oyunlarımızı istediğimiz yere kurabilmemiz mümkün. Ayrıntılı bilgi için Steam Oyunlarını Farklı Dizine Kurma(Video Anlatım) adlı konuyu ziyaret edin.
    2. Soru: Takas işlemi nasıl gerçekleştirilir ?
    Cevap: . Bir arkadaşınızı takasa davet etmek için arkadaşlar penceresinden istediğiniz kişinin profili üstünde “Sağt ık>Takasa davet et” veya sohbet penceresinde sağ üst kısımdaki “menü butonu>takasa davet et” seçeneğine tıklayarak takas için davet gönderebilirsiniz.
    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]
    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    3. Soru: Satın alacağım oyunun Steamworks olduğunu nasıl anlarım ?
    Cevap: Satın alacağınız oyunun steamwork olup olmadığını aşağıdaki adresleri ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Ayrıca belirmek gerekir ki, bazı oyunlarda dijital sürümü steamworks, retail sürümü farkı bir DRM yada tam tersi gibi istisnai durumlar olabilir. Satın almadan önce satın alacağınız yerden bilgi almanızda fayda var
    Wikipedia Steam Oyun Listesi:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Steam_games
    Hangi oyun Hangi DRM:https://www.pcgamingwiki.com/wiki/The_Big_List_of_3rd_Party_DRM_on_Steamthe-big-drm-list
    4. Soru: Retail olarak aldığım oyunu steam’e nasıl kayıt ettirebilirim ?
    Cevap: Öncelikle oyununuzun retail sürümünün steamworks olup olmadığına bakmalısınız. Eğer Steamwork ise kayıt ettirebilirsiniz. Kayıt işlemi için, üst menüde “Oyunlar>Steam’de ürün etkinleştir” yolunu izleyerek ürün etkinleştirme penceresini açın, ardından ürün anahtarını istediği adıma kadar gelin ve bu adımda ürün anahtarınızı girin ve “ileri” buttonuna basıp bekleyin, aktivasyon işlemi tamamlandıktan sonra steam size oyunu indirip, indirmek istemediğinizi soracaktır. Bundan sonrası size kalmış... 

    5. Soru: Steam’i nasıl Türkçe olarak kullanabilirim ?
    Cevap: Sol üst menüden “Steam>Ayarlar” yolunu izleyin açılan Ayarlar penceresinden “interface” sekmesine tıklayın, language kısmından “Turkish(Türkçe)” seçeneğini seçin. Steam yeniden başlatıldığında Steam’i Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

    6. Soru: İnternet bağlantısı yokken steam’deki oyunlarımı nasıl oynarım ?
    Cevap: Bunun için internet bağlantınız varken çevrimdışı modda steam’i çalıştırmış olmanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için Üst menüden “Steam>Çevrimdışı ol” yolunu izleyin, steam çevrimdışı modda açıldıktan sonra aynı yerden “çevrimiçi ol” seçeneğini seçin. Bundan sonra İnternet bağlantınız olmadığında steam’e bağlanmak istediğinizde aşağıdaki ekran göründeki gibi bir pencere ile karşılacaksınız. Bu pencerede “Çevrimdışı modda başlat” buttonuna tıklayarak internet yokkende oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Ancak kazandığınız başarımlar geçerli olmaz, steam could destekleyen oyunlarda kayıt dosyalarınız ve ayarlarınız steam tarafından yedeklenemez.
    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]


    7. Soru: Bir Hesabı birden fazla kişi kullanabilir mi ?
    Cevap: Evet, farklı zamanlarda bir hesabı birden fazla kişi kullanabilir.

    8. Soru: Bir bilgisayar üzerinden birden fazla hesap kullanabilirmiyim ?
    Cevap: Evet kullanılabilir fakat aynı anda birden fazla hesaba bağlanamazsınız, birinden çıkıp diğerine girmeniz gerekir.

    9. Soru: Herhangi bir sorunum olduğunda kime, nereye bildireceğim ?
    Cevap: Steam Destek servisine bildirmeniz gerekir. Bunun için öncelikle Steam Destek sayfası için ayrı bir üyelik almalısınız, ardından sorununuzla ilgili bir ticket yollamalısınız. Yollayacağınız ticketde, sorununuzu ingilizce olarak belirtmelisiniz. Steam Destek servisinin henüz Türkçe hizmeti bulunmamakta.
    Steam Destek Üyelik:https://help.steampowered.com/en/
    Steam Destek Ticket Oluşturma:https://help.steampowered.com/en/

    10. Soru: Hesabımda yer alan bir oyunun olduğu bir paketi satın alacağım, bu oyunun fazladan kopyası verilecek mi ?
    Cevap: Bazı oyunların fazladan kopyaları verilirken bazılarının verilmemekte bununla ilgili ayrıntılı bilgiyihttps://help.steampowered.com/en/faqs/view/7FA6-7318-AC7F-AF99 adresinden alabilirsiniz.

    11. Soru: Rus key kullanmak veya bölge kısıtlamasını aşmak hesabıma zarar verir mi ?
    Cevap: Bölge kısıtlamalarını aşarak(örn: VPN kullanarak US Store veya RUS Store’dan alışveriş yapmaya çalışmak) hesabınızın sınırsız olarak kapatılmasına kadar gidecek derecede riskleri vardır. O yüzden bu tarz bir şeyi denemeyin. Ancak ülkenizde engelli olan bir oyunu başka bir Resmi satıcıdan alıp steam’e eklerseniz bu herhangi bir sorun teşkil etmez. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanızda resmi satıcıdan satın aldığınız için sorununuzu kısa süre içersinde çözebilirsiniz. Bunun yanı sıra kullanacağınız Rus keyleri satan kişiler resmi satıcı olmadığı için herhangi bir güvencesi yoktur. Hesabınızın kısıtlanması veya sınırsız kapatılması durumlarıyla karşılaşma riskiniz vardır ancak bu rus key kullanıdığızda kesinlikle bir ceza alacağınız veya almayacağınız anlamına gelmez. Distributor firmalardan tedarik edilen keyleri satan satıcılarda bu risk en azdır. Eğer rus key almayı düşünüyorsanız güvenilir bir satıcı bulun ve hesabınıza gelebilecek zararları göze alarak bu işlemi gerçekleştirin. Çevrede söylenen “Rus key kullanan banlanır” , “kullan hiç birşey olmaz”, “ben şuana kadar banlanan birisine rastlamadım” gibi sözlere kulak asmayınız. Zamanında Call of Duty MW2 keyleri yüzünden canı yanan bir çok insan olmuştur. Aşağıda linklerde bunun bir kanıtı niteliğindedir.
    Örnekler:https://forums.whirlpool.net.au/thread/1324635
    https://www.ign.com/articles
    https://forum.donanimhaber.com/mw2-key-22-sorunsuz-calisiyor--36099565
    Daha fazla örneği kendiniz araştırarakta bulabilmeniz mümkün.
    Bu risk sebebiyle ucuz alma sevdasına kapılıp rus key alarak hesabınızı riske atmak yerine resmi satıcılardaki indirimleri takip etmeniz daha iyi olacaktır.

    12. Soru: Steam’de hangi sıklıkta indirim yapılır, belirli indirim dönemi var mı ?
    Cevap: Evet, belirli indirim dönemleri var. Bunun yanı sıra süpriz indirimlerde olabiliyor. Belirli indirim dönemleri şu şekilde;
    • Yaz İndirimi: Steam’in en önemli indirim dönemlerinden birisidir. Hazıran Sonu ile Temmuzun ilk haftalarında başlar, Yaklaşık 2 hafta sürer. Her gün özel indirimler olduğu gibi, bir çok yayıncı firmanın özel indirimli paketleri satışa sunulur. Aynı zamanda çeşitli etkinlikler düzenlenir ve indirim sezonu sonunda büyük çekiliş gerçekleştirilir.
    • Kış İndirimi: Yaz indirimi ile benzer bir indirim sezonudur. Steam’in en büyük ikinci indirim dönemidir.
    • Haftalık yayıncı indirimleri: Bir hafta boyunca bir yayıncı firmanın(örn: Bethesda) oyunları indirime girer. Belirli bir tarihi yoktur.
    • Hafta ortası indirimi: Her Salı akşamından, Perşembe akşamına kadar süren indirimlerdir.
    • Haftasonu çılgınlığı: Perşembe akşamı başlar ve Pazartesi akşamına kadar sürer.
    • Günün Teklifi: 24 saat süren günlük indirimlerdir. Her gün 20:00’da yeni bir indirim gelir. Genellikle geri planda kalmış oyunlar indirime girsede arada kaliteli yapımlarda indirime girer.

    13. Soru:Call of Duty'de yanlışlıkla hackli bir sunucuya girdim. VAC ban ihtimali nedir ? Eski seviyeme geri dönebilir miyim ?
    Cevap: Hack işlemi sizin tarafınızdan yapılmadığı için VAC BAN almazsınız ancak eski seviyenizi ve istatistiklerinizi unutun. Ya mevcut haldeki profiliniz ile devam edeceksiniz yada İstatistiklerinizi sıfırlayacaksınız. Bununla ilgili bilgi aynı sorunu yaşayan Ölü Ozan adlı üyenin Steam Supportdan aldığı cevapta yer almaktadır. Aynı zamanda bu cevap banlanmayacağınıza ait referanstır.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ölü ozan

    steamdan cevap geldi
    ( birden lvl 70 olduğum için soru sormuştum )

    quote:

    Hello,

    Thank you for contacting Steam Support.

    It appears that you have connected to a hacked server. This will not cause your account to be VAC banned.

    Unfortunately, we cannot reclaim stats and ranks that have been corrupted. However, if you would like to permanently reset your stats and start over, please complete this process:

    * Exit from Steam and go to your Steam Install folder (default location: C:\Program Files\Steam\ )
    * Delete all of the files in this folder *except* The Steamapps folder and Steam.exe (If 'exe' is not visible, look for the black and white Steam icon)
    * In the Library list in Steam, right click the listing of "Modern Warfare 2 - Multiplayer" and go to "Properties"
    * Click the Updates tab, uncheck the box next to "Enable Steam Cloud synchronization" and then select "Close"
    * Restart Steam and launch your game to begin at Rank 1

    Once you have played a few rounds, please go back into the Properties menu and enable the Steam Cloud feature to continue updating your rank.

    If you require any further technical support for Modern Warfare 2, please contact Activision Support:
    https://support.activision.com/


    herhalde ban yemeyecek mişim
    doğru mudur ?
    teşekkürler


    14. Steam web sitesine ulaşımda sorun var, sadece beyaz sayfa ve yazılar geliyor. Nasıl çözebilirim ?
    Sorunun çözümüne geçmeden önce nedenini anlamamız daha iyi olur. Çünkü bir çok kullanıcı sorunun sansürden dolayı steam’in engellendiğini veya kullandığı DNSlerde problem olduğunu düşünüyor ancak sorunun kaynağı ne tam olarak steam’den kaynaklı nede sansürden kaynaklı. Sorunun kaynağı Steam’in kullandığı CDNlere erişilememesindendir. Bunun detaylı açıklamasına geçmeden önce kısaca CDN nedir ve ne işe yarar sorularının cevabını verelim.
    CDN Nedir ?
    CDN, açılımı Content Delivery Network, Türkçe karşılığı içerik dağıtım ağı olan sayfa içerisindeki statik içeriklerin(resim, müzik, video vb.) barındırıldığı sunucu ağıdır.

    CDN Ne İşe Yarar ?
    CDN, yüksek trafiğe sahip sitelerin daha hızlı ve daha çabuk görüntülenebilmesini sağlar diyebiliriz.

    Peki bu nasıl olur ?
    Siteniz içerisinde bulunan statik içerikleri(resim, müzik, video vb.) başka sunucuya taşıyarak, sitenizin bulunduğu sunucun yükünü azaltır ve bu sayede sitenin açılma süresi azalır ve aynı zamanda çok daha fazla kişi sitenize aynı anda bağlanabilir.

    CDN, Adı üzerinde ağ olduğu için bir çok ülkede sunucuları bulunur ve bulunduğunuz konumu tespit ederek, size en yakın sunucuya yönlendirir. Bu sayede, site içerisindeki statik içerikleri bulunduğunuz konumdan dolayı zaman kaybetmeden görüntüleyebilirsiniz. Örneğin bağlanacağınız sitenin suncuları ABD’de ise ve ABD’den bağlanan bir kullanıcı ABD’deki sunuculardan içerikleri alırken, siz ABD’deki sunuculara bağlanmakla uğraşarak zaman kaybetmek yerine, bulunduğunuz ülkeye en yakın sunucudan içerikleri alırsınız.
    CDN’in ne olduğuna ve ne işe yaradığına dair genel bir bilgimiz olduğuna göre sorunumuzun açıklamasına geçelim.

    Sorunumuzun Steam’in kullandığı CDN’e erişilemediğini söylemiştik. Bunu biraz daha açarsak, Kullandığımız DNS firmasının sunucuları, steam’in kullandığı CDN hizmeti içerisindeki sunuculardan bizim bağlanmaya çalıştığımız suncuya erişemediği(veya zor erişebildiği) için steam’deki resim, video vb. tüm içerikleri tam olarak görüntüleyemiyoruz, buda sitenin beyaz ve sadece yazılardan oluşan bir şekilde açılmasına neden oluyor. Kullandığımız İSSlerin DNSleri ile siteye bağlandığımızda sorunsuz şekilde açılmasıda bunun bir kanıtı. Bunun dışında bu sorunu sadece Türkiye’den değil diğer bir çok ülkedede bu sorunu yaşayan kullanıcıların olması bu sorunun sansürden kaynaklı olmadığının bir göstergesi.

    Sorunun tamamen çözülebilmesi için ya steam’in kullandığı CDN üzerinde düzenleme yapması gerekiyor yada kullandığınız DNS firması kendi sunucularında düzenleme yapması gerekiyor.
    Bu kadar açıklamadan sonra geçelim bizim yapabileceğimiz geçici çözümlere:

    Aşağıdaki çözüm yöntemleri farklı farklı sitelerden toplanmıştır. Çözüm yöntemlerini paylaşan tüm kullancılara öncelikle teşekkür ediyorum. Ardından bu çözümlerden bir tanesi ilede sorununuzu çözebileceğiniz gibi, birden fazla yöntemi uygulayarakda sorunu çözebileceğinizi belirterek çözüm yöntemlerine geçiyorum.

    1.Hosts Dosyası Yöntemi
    Yapmanız gereken;
    C:/Windows/System32/drivers/etc/ dizinindeki hosts dosyasını bir text editoru ile açıp en son satırdan sonra aşağıdakileri yazmanız.

    87.248.217.254 cdn.steamcommunity.com
    87.248.217.254 media.steampowered.com
    87.248.217.254 cdn.store.steampowered.com
    87.248.217.254 cdn.steampowered.com
    87.248.217.254 cloud.steampowered.com
    87.248.217.254 cloud-2.steampowered.com


    Dosyayı kaydedip çıkın. (Eğer kaydetmez ise, Notepad'i ADMINISTRATOR olarak açın, bu şekilde açtığınız Notepad içinden HOSTS dosyasını açarak değişiklik yapın, şimdi kaydedecektir)

    Ardından tarayıcınızdaki çerezleri temizleyip, bilgisayarınızı yeniden başlatın.

    2. Comodo DNS Yöntemi
    Yapmanız gerekenler:
    Modeminizden veya bilgisayarınızdan DNS ayarlarınızı aşağıdaki gibi ayarlayınız.
    8.26.56.26
    8.20.247.20

    3.FoolDNS Yöntemi
    Yapmanız gerekenler:
    Modeminizden veya bilgisayarınızdan DNS ayarlarınızı aşağıdaki gibi ayarlayınız.

    87.118.111.215
    80.79.54.55

    4.İSS DNS yöntemi
    Yapmanız gereken kullandığınız DNS ayarlarını standart hale getirerek kullandığınız internet servis sağlayacısının DNSlerini kullanmanız.

    5.VPN Yöntemi
    Steam’e sorunsuz olarak bağlandığından emin olduğunuz bir VPN kullanarak, sadece siteye giriş amaçlı kullanabilirsiniz. Steam’e bağlanıp oyun oynarken veya birşey satın almaya çalışırken bu yöntemi tercih etmeyin çünkü hesabınızın kapatılmasına veya kısmı olarak kısıtlanmasına neden olabilir.


    <Bu kısım geliştirmeye açıktır, merak edilen yeni sorular konu altında yazıldıkça eklemeler yapılacaktır.>

    Steam Hakkında Önemli Başlıklar
    Steam Takas Konusu
    Steam Kampanyalar Konusu
    Steam Oyunlarını Farklı Dizine Kurma(Video Anlatım)
    Steam Trading Cards Konusu


    Steam Donanımhaber Grupları
    DH Game Grup
    DH Trade (Oyun Takas)
    Donanımhaber Oyun Grubu
    Donanımhaber TF Serisi
    Borderlands Türkiye DH
    DH Red Orchestra
    DH Orjinal Oyun Destekçileri
    DH Dungeon Defenders
    DH Giveaway Grubu
    Battlefield Türkiye DH
    Ghost Recon Future Soldier Grubu
    DH Trading Cards Grubu
    DH Counter Strike Global Offensive Grubu

    Steamle ilgili Faydalı Linkler
    -UYARI: Aşağıdaki bazı siteleri kullanmak için, steam id ve şifresi ile giriş yapmayı gerektiriyor olabilir veya sadece idnizi girmeniz gerekebilir. Bu tarz siteleri kullanırken sorumluluk tamamiyle kullanıcıdadır.
    1.SteamCard
    Steam Profil kartı oluşturmaya yarayan bir site.

    2.Steam Calculator(chamurpeace'in katkılarıyla)
    Steam Hesabınızın değerini hesaplayan bir site

    3.Steam Prices(streamin'in katkılarıyla)
    Steam oyunlarının güncel indirimleri, gelecek indirimleri vb. duyurulduğu bir site

    4.Steam Profile(Sapaz'in katkılarıyla)
    Steam Profil kartı oluşturmaya yarayan alternatif bir site

    5.Steamgifts
    Steam oyunlarının çekiliş ile dağıtıldığı bir site

    6.SteamTrades
    Steam Oyunlarınızı takas edebileceğiniz bir site

    7.marlamin.com
    Steam oyun listesi veritabanı

    8.Playblink.com(FurkyZ'in katkılarıyla)
    Ücretsiz Steam oyunlarının dağıtıldığı bir başka site. Üyelik için davetiye gerekir

    9.thebronasium.com
    marlamin.com gibi bir başka steam oyun listesi veritabanı

    10.Alabasterslim Steam Calculator(mdxceed'in katkılarıyla)
    Steam hesabınızın değerini hesaplayan bir başka site. Bu daha iyi sonuç veriyor, indirimleri de hesaplıyor.

    <Bildiğiniz başka siteler varsa paylaşabilirsiniz, paylaştığınız siteler ana mesaja eklenecektir>


    Donanımhaber Steam Kullanıcıları ID Listesi
    *IDniz steam'de sağ üst köşede "xxx's account/ hesap sahibi: xxxx" şeklinde yazmaktadır.
    DH ID - Steam ID

    1-iARDAs - arda371
    2-Anjeliqué - mbanduts
    3-South Park - CastielTR
    4-TheFatal - heavensend
    5- .:c:E:E:E:m:. - Buckminsterfulleren
    6-muratozcirpici - muratozcirpici
    7-Barkara - niekine
    8-ozerayan - naya41
    9-EstrEmO - estremodesign
    10-Enchantedd - Enchanted
    11-Gogoesteban - Gogoesteban_06
    12-DestZ - dests
    13-CCaaNN - ccaann
    14-unalcan319 - unalcan636
    15-gogozeybek - gogozeybek
    16-RoyaLGuarD - guardboy445
    17-l3bron - yourocktr
    18-Xerias - xerias890
    19-Sp!deR - mehmetr
    20-Phantom7 - Glorfindel822
    21- -Ufuk - Sp1eluhr
    22-chamurpeace - chamur
    23-Emre Candemir - emrecandemir
    24-CellaTurcica - dejafait
    25-losthell - losthell
    26-G.USTA - stgkhn
    27-Itachi - hinatahyuga87
    28-Hell_Spawn - xxelwingxx
    29-CaPAxA - alpergs89
    30-moondalina - moondalina
    31-kene. - kene549
    32-ReDDoG - rddo81
    33-Jimmy Wales - Sapaz
    34-wolwerine0 -wolwerine0
    35-blank42 - project2007
    36-Chronos1121 - Chronos1121
    37-ozguref - ozguref
    38-CodeMachine - masterofcoders
    39-Cocker - badem
    40-Valhallarian - Valhallarian(VIP2)
    41-med_cezir197 - med_cezir197
    42-bykrm - KrMDc
    43-Just1c3 - exzlj2864519a
    44-NinovaTR - KnightTR
    45-Boqe - boqe
    46-SymPhoney - SymPhoney
    47-Jlozde - Jlozde
    48-burakyeke - cssxtrm
    49-erdemh - tyrael690
    50-ilkeraistlin -ilkeraistlin
    51-NeCRiS - necrisdp
    52-Çır****er - cir****er
    53-DeathScream - DeathScream
    54-Faramir - ouzzz0005
    55-cet5 - atay5
    56-erocano - Cashimist!
    57-TooRop. - dhktceyun
    58-ForYouKill - 5arpergun
    59-asasinodepulgas - AsasinoDePulgas
    60-Night_Stalker - trnightstalker
    61-£se® - NoCry_
    62-Winters - by_srtc
    63-D3XTER - dob3rman94
    64-Valavaukar - Valavaukar
    65-NDS - nds4356
    66-theFaLLeN - coskungurel
    67-siriusblack2051 - uzman01
    68-KLayToN - klayton7
    69-furi1923 - furious1923
    70-FasTBoY - f4s7b0y
    71-srv5 - srv5
    72-piquet - piquet_dp
    73-Beyond Birthday - MeYoRebellion
    74-pelerinli - pelerinli123
    75-Mike Oldfield - prot_
    76-RaDReS - RaDReS
    77-cLao - cansinlao
    78-3pisode - brk_life
    79-Asetil CoA - honconex
    80-Rechorb - Dre4mG0d
    81-ThUgLiFeOgUz - thuglifeoguz
    82-Zordion - Emir [TR]
    83-FinaL_İmPacT - emreguralp
    84-mdxceed - mdxceed
    85-iamburak - Wheatley
    86-kazze - kazzzzze
    87-BaDRuLe - BaDRuLeTR
    88-serhat_katliam - serhat_katliam
    89-Ve İkinci Sarı Kart - birkanvaran
    90-1z1a1q - CordLife
    91-emre-34bjk - emre_bjk34
    92-khefren - Khefren
    93-synaX:Lecter - synax133790
    94-cod635 - cod63535
    95-leiwatzler - levni01
    96-Cpt. Price - TTWMithrandiR
    97-legendaddy - legendaddy
    98-Burak Erdal - BurakErdal
    99-Orion Pax - dantedmc67
    100-Boushveg - ZGAli
    101-Hasenk - hasenk
    102-Cold Death - dextercan
    103-BeyinPremium - BeyinPremium
    104-PhTx3 - SelimF
    105--Vinsanity- - Vinsanity24
    106-richardbozkurt - richard99usa
    107-birmanyak - birmanyak
    108-sterilsenfoni - helter342
    109-Z-Gear - Z-Gear
    110-Social Engineering - dozingol
    111-wéndigo - musashi_tr
    112-Saitou Hajime - brs6194
    113-.CorpsE. - CorpsE
    114-Frécoß - FrecoB
    115-veto1214 - veto1214
    116-We Are Oscar Mike - We Are Oscar Mike
    117-High Dragon - High_Dragon227
    118-Ken Masters - erenpaksoy
    119-oceanmist - harmanbasi
    120-RayLeigh~` - v_HudeyS
    121-governors - Falconboy89
    122-Mr.Kosmos - Lamamba
    123-solidfrost - solidfrost
    124-CruieuX - gspgrp
    125-HapLoo - haplo84
    126-grn00b - oguzgs
    127-PoisonR - PoisonR
    128-WalkingMan1212 - killertr544
    129-ApistoGraMMa - [MW3]Lock[TURK]
    130-svstrgmr - svstrgmr
    131-tunc-rıdvan - RIDVAN-TOLGA
    132-JackinSeğirenGözü - Mockingbirdx
    133-MacroIceTR - MacroIceTR
    134-macpo333 - macpo33
    135-procaptain - berkayerd
    136-artenis - DrLabas
    137-Titanio22 - emredrsn
    138-LegendTr01 - Rockerturk
    139-MBerkO - MBerkO
    140-pronefroz - pronefroz
    141-Zendagi Migzara - cethinee
    142-Atreides52 - Atreides52
    143-Mr.Legend - berkin768
    144-ghimco -Dreamer985
    145-n_geen - NGEEN
    146-Nostribox -FuDeiDara
    147-akinba - azap83
    148-sinergy_05 - sinergy_05
    149-oBLoOd - oblood20
    150-Jinnet - Jinnet0z
    151-Luc1fer^ - berkonsas
    152-Travis Touchdown - Panzer D Marduk
    153-Ronakai - Ronakai
    154-serkaneker - serkaneker
    155-Salvation27 - Selam_sancar
    156-cosonic94 - cosonic94
    157-enesemre1996 - enesemre1996
    158-gorkemuse - gorkemuse
    159-Avicenne - BeyazEtliPrens
    160-altairEzio - altairEzio
    161-Krone - Krone17
    162-Kadirea - miXum08
    163-soldat88 - HeavyBlitz90
    164-fatihburak95 - fatihburak95
    165-umitusta - Awesome
    166-_-GHoST-_ / _-GHoST-_
    167-Prince Zuko - Prince Zuko
    168-t3ony - t3ony
    169-ProgreSsive aTTacK - artsn
    170-lewisaoy - lewisaoy
    171-baran7889 - baran7889
    172-sayınalpbey - ^1aallpp96[TR]
    173-mertgunes10 - mertgunes188
    174-ugurcan0123 - rude_boy_tr
    175-ItsThaKingHomie - itsthakinghomie
    176-xelforia - Xelforia
    177-magnvs - sayko666
    178-Le Parlé - shiuann12
    179-emilgaz - ilgazzem
    180-LaHire - EtienneDeVignolles
    181-evrenakbunar - kucuk_eniste
    182-feyzalstyle - feyzalstyle
    183-fastkinq - Worden
    184-Bolu Beyi - TurgayTR
    185-Feel The... - muratersin
    186-numan75 - numan75TR
    187-ScriptKidie - maybe1dante
    188- buludag89 - buludag89
    189-E4EN - GameMaker
    190-ozgurr84 - bonk1071
    191-ßlackie - doktorkim
    192-diamond4000 - anatolianeagle01
    192-Ölü ozan - umitusta
    193-kerrjo1 - kerrjo
    194-Artizt - live2playy - mr9turk(ek hesap)
    195-fukarakoala - archangel
    196-alemci006 - gerhard06
    197-moundor - moundor
    198-C.H.N - c_h_n
    199-aminoasit - mavzer
    200-arifc1 - arifc1
    201-Blue Fox - bluefox557
    202-RyhLeX - RyhLeX
    203-sungur 13 - lonesomecowboy1
    204-Bullet Ride. - onurjohn66.
    205-SzolnoK - szolnok
    206-FuruKasulye - DontCryJustPlay
    207-qoweq2 - Wessasione
    208-TMF - TouchMyFear
    209-Semper-Fidelis - semper26fidelis
    210-deadtimes - inscrutability
    211-Ti5a - ti5a
    212-boffin - kartalcim
    213- OnurÖzer - onurozer1
    214-webmaker07 - canalpkoyuncu
    215-MaRKeRs - Markers34
    216-St Batuhan - stbatuhan
    217-klog - kolo75001
    218-Ozan1213 - 1mm0rtaL_hacker
    219-bnemre2010 -@bnemre2010@
    220-cocoloccomaya - cocoloccomaya
    221-Prooptik - ProOptik
    222-DarkSpacee - hamdifb
    223-Darkonick - TheDarkonick
    224-LeCola - TheLeCola
    225-theodorus321 - world_greatest01
    226-heavyblitzer - heavyblitzer
    227-LIvERBiRD - hhsyni
    228-A.l.p.r - janissary207
    229-sofinindünyası - backburner333
    230-sanerdk - sanerdk
    231-DH Sezer - espiritus9588
    232-ugurcani - ugurcani
    233-LupDup - lupdup
    234-DeSolo of Turco - soloturco
    235-viktor1574 - viktor1574
    236-ssenginss - ssenginss
    237-Skalpell - silentdanger
    238-ramazanyurt - rambetiko07
    239-king22 - -F- kìng«»²²
    240-Kauppatore - aliisot
    241-[-ShaD-] - OnerTR
    242-FOX-BytkN - bytkn
    243-Bursa1289 - Howken RevL
    244-Avesome - dazzle7772
    245-farukdanis - wanted0000
    246-faati-puskevit - faatipuskevit
    247-egeliilkerr - egeliilker
    248-Bruschetta - skyprotector
    249-feckless - DevrimEmre
    250-M4RS C. - M4RS C.
    251-necipfazil2041 - xNFAx
    252-IchabodCrane - ardaulutas
    253-fasafiso21 - flevour10
    254-SüperEspri - AlperKRKSH
    255-Jinora - OkanDRDYK
    256-enja - Spetsnaz
    257-Odeon - arc_thunder
    258-norkun - norkun
    259-yursey00 - TR_deatHx
    260-PEGABRK - PEGABRK
    261-qedo - adnan1979
    262-Ares48_ - _Ares_
    263-American History X - krhacker1
    264-lightsword5 - lightsword808
    265-LimitedEdition - denizcrk
    266-manifeto - forzindrap
    267-Gibson Les Paul - afterlifeforfun
    268-Amrothrim - kilgharrah97
    269-RæmireZ - RamireZ990
    270-nicknamebulamadim - glorfindelHakan
    271-Yusuf1653 - TheTRactoR
    272-qwertydevil34 - qwertydevil34
    273-Ambarad - Ambarad
    274-samibatu - Engelmacherr
    275-Osmna - iosmna
    276-Elessar Eredhian - FFfurkandeger
    277-backlit - Voidofdeath
    278-predator-21 - yunhez
    279-commando_xr - commando_xr
    280-rapperman58 - baatu
    281-cianni - cianni44
    282-LivingDeads69 - livingdeads69
    283-Stay Away From Me - Piwro
    284-frt33 - Almora35
    285-LuckZor - LuckZor2
    286-Pizza Hot - PizzaHot
    287-ali554 - Fareler
    288-Qrt_ - qarutsze
    289-r0ket - jimcarr€y
    290-erdy232 - Erdy
    291-EudaimoniA - eudaimonia_tr
    292-kreasom - kreasom
    293-kaptancoo - itsftg
    294-Affliction - inf
    295-AfterAll - afterall
    296-Efsunger - sorrowulnoctuam
    297-hirdagor - hirdagor
    298-kaleee17 - kaleee17
    299-Gedo Mazo - TheAsuraPath
    300-Mü'min - macr0cosmos
    301-Skyr3x - s3rht
    302-Cpt.Claw - dalperyilmaz
    303-RuinQS - GG.Facepalm[☂]开艾儿诶艾
    304-fasakasa - fasakasa
    305-PuNkDuNk - punkdunk_90
    306-Zornocu3169 - DoğukanAydar
    307-nec06 - -NecdetAli-
    308-The Joke® - isikcelik
    309-Empower - Emoshean
    310-Niste - Niste
    311-AltairinZırhı - Sgt.Ghost
    312-Bleeeed - DelPiedra
    313-edwardweo - oyunbaz48
    314-wictoRy - utbuscus
    315-DarkStoneTR - DarkStoneTR
    316-memothegreat - greatmemo
    317-LimitedEdition - dnzcrk
    318-ozozca - ozozca
    319-fuatnazli - fuatnazlikamis
    320-Wolfenk - wolfenk
    321-FlukiestFaun150 - Massoillu
    322-Jackson Teller - j4cksonteller
    323-ILCaRNaGeIL - starkiller742
    324-Erdo4 - Erdo4
    325-50pho50 - 50pho50
    326-DeadSpace00 - dishonored77
    327-Sportsx90 - Samim341
    328-NiKIL - nihkoc
    329-mehmet: - memolikar 55
    330-berke012 - andurilhqr
    331-Ahmet-79 - ahmet79
    332-furcin -furkancingoz31
    333-Kont Alucard - earendil94
    334-Harry_James_Potter - Cpt. Jack Sparrow
    335-krocker09 - krocker09
    336-FMsunay - fmsunay
    337-Mecnun1302 - btml1302
    338-adam haklı beyler - coreeye
    339-StageTR - StageTR
    340-λkatsukî - gamerdeath
    341-heavy86 -mrszgn
    342-sfoker - sfoker
    343-wazzie - alperensrf
    344-Allen Walker - holyowl
    345-Damaged Brain - mtnmr6
    346-fasakasa - tosunx
    347-ŞahinAbi - Rodoplu
    348-yabik - ikkaida ikkaides
    349-Ahmi524 - SgtWoodsTr
    350-sanalforum - kehanist07
    351-BadenPowell - eminbozkrt
    352-Doctoré - doctoresilas7
    353-Tyber - Deception
    354-BartuTr - acitush
    355-Bow Tie - rebelypso
    356-M.İ - mtnmr
    357-thanatos13 - thanatos13
    358-alpkan32 - alpkan32
    359-Tiegro - darkdemontr
    360-Berke KURT - pndmc35760
    361-HanqMan07 - HanqMan07
    362-Soğansız Dürüm - ataberk_ylmz
    363-RockMafia - ShiKasTa
    364-Fossa Olecrani - erhanergul
    365-okidoki_1976 - kjsakas
    366-Symbolsong - sembolsong
    367-KadranqueL - Sör Aragorn
    368-senatorts - hackerts
    369-kesbi - kesbi
    370-TsuMura - tekin37
    371-wasinh - wasinh
    372-Mü'min - AyberkAdam
    373-evo5558 - evo5558
    374-MrvKrt - MrvKrt
    375-AdamınBiriVarmış - ismkdc
    376-necropotance - necropotance
    377-erjunt - erjunt
    378-foreone - foreone
    379-Ardozs - Ardozs
    380-azazel61 - carsiaras
    381-kilwallen - kilwallen
    382--b0Ni - b0Nii
    383- XoPeD - XoPeD
    384-Feyizli Abi - berkay98/
    385-yasinaslan - mys86
    386- Honololu - BURK
    387-mahmutcancingi - BILDIRCAN
    388-m-99 - diablobaris
    389-skymach2083 - skymach2083
    340-Hand_of_Doom - ozze35
    341-AirBlock - hursit_steam
    342--KaJMeRaN- - ibrahimturgut
    343-TheGameMonster - LeaderTR
    344-AlbertEinstein - tridyumf
    345-Mr.Kertenkele - Tuncf1
    346-d3vr1m - tearsofthesun
    347-Kil'jaeden - jotunneim
    348-oNoMeRcY19o - cCcZarAdamcCc
    349-Cihan Unlu - teckboy07
    350-LordOfTheDarknesss - ubescreamerts9
    351-bozkurt453 - bozkurt453
    352-MrCnR06 - MrCnR
    353-WaMoreau - WaMoreau
    354-DogumGunuCocugu - mfurkany71
    355-WuFuu5 - WuFuu
    356- musaonur - musaonurtemiz
    357- yukos - yukos10
    358-Velasquez - bgrhn789
    359-Root* - emrebrknyasat
    360-furkovic - furkovic
    361-The Rolling Stones - therollingstones
    362-orhanyıldız - orhan6624
    363-SiluetAntares - siluet
    364-Orkunkaansimsek - orkun5556
    365-Akcura - akcura2
    366-regujohn - regujohn
    367-VaSoOo. - VaSoOo*
    368-Aquarium Bird - AquariumBird
    369-meazzer - Eren[TR]
    370-oguyes95 - oguyes95
    371-Advancensar - advancensar
    372-Naima - hastar
    373-crankestain - machoman06
    374-Skrdr - ottomangamers
    375-devrim_moswant - devrim_moswant
    376-Fear_B - demonic666
    377-ilisyus - ilisyus
    378-tranquels - Deathnote
    379-wertywertyy - wertywertyy
    380-E'zraK - mahz3N


    - Siz konuya mesaj attıkça güncelliyorum mesajı.



    İMZALAR
    Hazırlayan:The Shogun


    1.İmza

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Kodu:

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_48981251/mpage_1//tm.htm][image]http://imageshack.us/a/img577/8359/5107.png[/image][/link][/center]


    2.İmza

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Kodu:

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_48981251/mpage_1//tm.htm][image]http://imageshack.us/a/img542/3619/6xv.png[/image][/link][/center]


    3.İmza

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Kodu:

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_48981251/mpage_1//tm.htm][image]http://imageshack.us/a/img41/241/qxej.png[/image][/link][/center]


    4.İmza

    DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım]

    Kodu:

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_48981251/mpage_1//tm.htm][image]http://imageshack.us/a/img593/3830/r8pf.png[/image][/link][/center]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 15 Aralık 2023; 14:40:12 >







  • Steam sen cok yasa diyerek bir giris yapiyorum
  • Steamı severim sayarım

    Steam id imzada yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Mayıs 2011; 20:27:26 >
  • Arkadaşlar steam da bulunan oyunları silme imkanımız var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dextercan

    Arkadaşlar steam da bulunan oyunları silme imkanımız var mı?



    Yuklu oyunlardan mi bahsediyosun?
    Onlari direk yine
    Kontrol Paneli
    Program ekle/kaldir dan yapiyosun.

    Ama yok aldigim oyunlari Steam kutuphanemde gozuksun istemiyorum diyosan sanirim oyle bisey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dextercan

    Arkadaşlar steam da bulunan oyunları silme imkanımız var mı?


    Listende oyunun üstüne tıkla ''diskteki dosyaları sil'' de tamamdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saşha

    Steamı severim sayarım

  • Konuya hoşgeldiniz arkadaşlar.Post kasıyor demeleri umrumda değil lakin sizler tarafından gerekli görülürse oraya geçiş yapabiliriz.


    Ayrıca oyun silmek isteyen arkadaş için;

    Eğer PC üzerinden silinecekse arkadaşlar yukarıda bilgi vermiş.Lakin hesaptan komple silinecekse oyun Steam ekibine ticket atmanız gerekiyor.

    Ayrıca isterseniz herkesin birbirini rahatça bulması için program üzerinden, konuya ID'lerinizi ekleyin liste yapayım ben ana mesajda.Hem derli toplu görünüm sağlarız, hem de kolaylık olur.


    Benden de bir soru gelsin.Uygun fiyattan Brink Steam keyi alabileceğim site/şahıs bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buckiex -- 12 Mayıs 2011; 18:33:31 >
  • Benim Steam ID : iARDAs
  • Steam gibi si yok

    id: mbanduts
  • Steam candır.
  • O degilde bu TEMIZ INTERNET davasi ile yakinda Steam'i filan banlanlarsa ne yapariz?

    Gidip bir gun hukumet oyun satiyosunuz steam olarak bize vergi verin der, kardesim bi git derse gayet te guzel kapanabilir steam e erisim.

    Ornekleri malesef var ulkemizde.

    bir kac site maclarin gollerini veriyo diye koskoca blogspot.com a erisim bile engellendi.

    Steam den tek tirstigim nokta bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turquia

    O degilde bu TEMIZ INTERNET davasi ile yakinda Steam'i filan banlanlarsa ne yapariz?

    Gidip bir gun hukumet oyun satiyosunuz steam olarak bize vergi verin der, kardesim bi git derse gayet te guzel kapanabilir steam e erisim.

    Ornekleri malesef var ulkemizde.

    bir kac site maclarin gollerini veriyo diye koskoca blogspot.com a erisim bile engellendi.

    Steam den tek tirstigim nokta bu.





    Bu kadar ileriye gidemezler bence.
  • http://steamcommunity.com/id/CastielTR/

    Neredeyse her oyun mevcut,Dhdenseniz takılırız beyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reticlum


    quote:

    Orijinalden alıntı: Turquia

    O degilde bu TEMIZ INTERNET davasi ile yakinda Steam'i filan banlanlarsa ne yapariz?

    Gidip bir gun hukumet oyun satiyosunuz steam olarak bize vergi verin der, kardesim bi git derse gayet te guzel kapanabilir steam e erisim.

    Ornekleri malesef var ulkemizde.

    bir kac site maclarin gollerini veriyo diye koskoca blogspot.com a erisim bile engellendi.

    Steam den tek tirstigim nokta bu.





    Bu kadar ileriye gidemezler bence.



    Isallah.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheFatal

    beyler şimdi kampanya başlığını da takip edelim mi yoksa tüm muhabbet buraya mı dönecek?

    Edit:http://steamcommunity.com/id/heavensend



    Asıl niye konuyu açmamdaki.Moderatörlerin baskısı sonucu kampanya dışı herşeyi burada paylaşmak.Kampanya duyuruları eski konudan devam edecek.Burada Steam ve benzeri kuruluşlarla ilgi her türlü şeyi paylaşabiliriz.
  • evet gördüm mesajı. neyse artık iki başlıktan takip ederiz. orada her kampanyadan sonra o oyunlar hakkında muhabbet iyi oluyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFatal -- 12 Mayıs 2011; 19:32:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turquia

    Steam sen cok yasa diyerek bir giris yapiyorum

  • Kredi kartımın ırzına geçse de saygı duyuyoruz kendisine

    Steam ID: Buckminsterfulleren
  • muratozcirpici burda :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.