Şimdi Ara

Bulduğum en ucuz çin sitesi tavsiye olunur (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.424
Cevap
35
Favori
149.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deryacanderya

    burda alısverıs yapmanın yolu nedır kapıdamı odeme yapıyoruz


    PayPal sistemi ile yapıyorsunuz.
  • Bu siteyi tavsiye edenden Allah razı olsun.Dün bende 29dolarlık alışveriş yaptım indirimlerle 24dolara geldi.Bugünde mail geldi postaneye vermişler.Ayrıca birde tracking number vermişlerEbay da sennheieser kulaklıklar var 13dolara orjinalmidir acaba nasıl anlarız.Ucuza orjinal sennheieser kulaklık arıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crux2005

    Bu siteyi tavsiye edenden Allah razı olsun.Dün bende 29dolarlık alışveriş yaptım indirimlerle 24dolara geldi.Bugünde mail geldi postaneye vermişler.Ayrıca birde tracking number vermişlerEbay da sennheieser kulaklıklar var 13dolara orjinalmidir acaba nasıl anlarız.Ucuza orjinal sennheieser kulaklık arıyorum.


    Amin cümlemize Allah razı olsun. Ben de bu siteyi bizim forumda görmüştüm o arkadaş tavsiye etmişti. Tesadüf dedim dealextremeden alış veriş yapıyordum bi karşılaştırayım fiyatları, bir karşılaştırdım ondan sonra patladı gitti Ben de şu çinlilere ve google da emeği geçenlere dua ediyorum, helal olsun ki dünyaya emekleri çok




  • @crux2005 hocam kulaklılklarla ilgili şunları buldum işine yarar sanırım

    http://forum.donanimhaber.com/m_43925339/tm.htm

    http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&s=1&id=201549

    http://forum.iyibey.com/nakliye-shipping/3124-pigheadman-adly-satycydan-sennheiser-cx300-alayym-my-yardim-ylk-tecruebem.html

    http://www.itusozluk.com/duyurular/kulakl%C4%B1k+tavsiyesi/79900 de yazmış biri

    quote:

    cd temizleme bezi sennheiser bir numara yahu
    bütçe dersen şöyle bi önerim olacak, ebay den orjinal olmayan sennheiser lerden alabilirsin. hem orjinal hem çakma sennheiser kullanan birisi olarak çakmaların da gayet tatmin ettiğini söyleyebilirim.



    geneli riske girme demiş ama çakmasını kullananlar bile yazmış. Tercih senin hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 30 Mayıs 2011; 9:05:34 >




  • Evet hocam ebay gibi sitelerde satılan sennheieser ürünlerinin çok büyük bi bölümünün çakma olduğunu öğrendim.Birçok konuda çin malları gerçekten çok ise yarıyor ve büyük bi ihtiyacı karşılıyor ancak kulaklık konusunda işi riske atmak istemem.Bu konuda kalite üründen yana tercihimi kullanmak isterim.Çin mali sitede o denli ucuz ürünler buldum ki beni bırak ablam dahi müptelası oldu:)Ben siparişi verdikten hemen sonra kendi ürünlerine has bi sepet oluşturdu.Para geldiği gibi onunda siparişini vericez.Siteyi gezince anladım hepsi burada olsun veya başka siteler olsun bi ürünü en az 3 kat gibi bi parayla sattıklarını öğrendim.Hepsi buradadan almış olduğum 17tl lik usb çoklayıci adaptörün buyincoins de 2.4 dolar olduğunu görünce şok geçirdim:)Üstelik hepsiburada istanbul içinden dahi olsan kargoyu 3.5tl ye gönderirken adamlar dünyanın bi ucundan taa buralara bedava kargo imkanı ile hizmet sunuyorlar.Gerçekten takdirlik bi olay.Bizleri böyle siteden haberdar ettiğin için tekrardan teşekkür ediyorum




  • Benim sipariş PTT'ye yansımış. Bakalım ne zamana gelecek. Haftaya perşembe gelse en son güzel olur.
  • Deneme amaçlı 17 dolarlık ufak tefek şeyler,bende sipariş verdim 29unda paketlendi,bakalım ne zaman gelicek:)

    Bişi sorucam başka bildiğinin ucuz elektronik devre satan(robotik parçalar mesela)site varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w_wallace

    Deneme amaçlı 17 dolarlık ufak tefek şeyler,bende sipariş verdim 29unda paketlendi,bakalım ne zaman gelicek:)

    Bişi sorucam başka bildiğinin ucuz elektronik devre satan(robotik parçalar mesela)site varmı?


    http://www.focalprice.com/

    bu sitede var Sık Kullanılamlarımda ama hiç denemedim burayı :)

    araştırıp karşılaştırmak lazım. Ürün Yelpazesi oldukçada geniş bi site.

    Coupon Code : SFP5OFF



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamurpeace -- 31 Mayıs 2011; 1:32:38 >




  • Gönderim İstanbul'a gelmiş bakalım gerisi PTT'nin hızına kalmış. Bu arada siteye gönderimi nereden takip edeceğimi sorduğumda banahttp://www.track-trace.com/post sitesini söyledi.
  • kargomun gümrüğe takılıp takılmadığını nasıl öğreneceğim? 26 mayısta istanbula gelmiş kargom. halen bir hareketlilik yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reactor1111

    kargomun gümrüğe takılıp takılmadığını nasıl öğreneceğim? 26 mayısta istanbula gelmiş kargom. halen bir hareketlilik yok



    kargonun gümrüğe takılacağını sanmıyorum, 150 euroyu geçmemiştir çok yüksek ihtimal, geçse de 150 euroyu çinliler yazmaz düşük fiyat yazar yüzde doksan. Sistem şöyle işliyor oradan verildiğinde ve kargo oranın gümrüğünden geçtiğinde bir kayıt atıyor çin postanesine, pttye daha sonra istanbula geldiğinde kayıt atıyor eğer gideceği yer istanbul dışı ise misal benim ankara, ankaraya gelince ayrı bir kayıt atıyor bu süre zarfında 3-4 gün geçiyor. Süre pttnin hızına bağlı, gideceği ile bağlı, çıkacağı dağıtıma bağlı değişebilir. Size geldiği zaman anlayınki artık genelde bu süre içinde gelecek. Büyük ihtimal kayıt sırasını bekliyordur sizin ile gelip, oraya bildirim olur. Örnek olarak ekliyorum, geliş zamanını siz kestirin artık.




     Bulduğum en ucuz çin sitesi tavsiye olunur




  • Bu siteleri devamlı kullanan birisi olarak konuyu bende takip edeyim.. Son zamanlarda focalprice tan güneş gözlüğü ve araba için siyah çizik giderici kalem falan almıştım. 20$ üzeri takip numarasıda oluyor. Sorunsuz bir şekilde bütün ürünler elime geçti..
  • Benim gönderiler 2-3 gündür aynı duruyor büyükşehir olmayınca geç mi geliyor gönderiler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Benim gönderiler 2-3 gündür aynı duruyor büyükşehir olmayınca geç mi geliyor gönderiler?


    hocam bir önceki mesajımda belirtilen gibi süre işliyor bikaç gün anca oynar diye düşünüyorum o eklediğm resimdekilerden.
  • @terbiyesüzcanavar

    hocam sepete 24 dolarlık ürün ekledim. ödeme sayfasında takipli gönderi için 1,90 dolar ekstra istiyor. 20 dolar üstüne takip ücretsiz değil miydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???

    @terbiyesüzcanavar

    hocam sepete 24 dolarlık ürün ekledim. ödeme sayfasında takipli gönderi için 1,90 dolar ekstra istiyor. 20 dolar üstüne takip ücretsiz değil miydi?


    hocam önceden 20 idi son bir aydır 30 olmuş. Benim de 2 tane takipsiz gönderim yolda. Sanırım ilki bu önümüzdeki hafta gelir.
  • neyse kaybolmasın diye ekstra ücret verip takipli sipariş verdim. umarım memnun kalırım. bu arada site sürekli gidip geliyor. açıklama da yazmışlar ana sayfaya "sürekli ddos ataklarına maruz kalıyoruz" diye.

    quote:

    Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???

    @terbiyesüzcanavar

    hocam sepete 24 dolarlık ürün ekledim. ödeme sayfasında takipli gönderi için 1,90 dolar ekstra istiyor. 20 dolar üstüne takip ücretsiz değil miydi?


    hocam önceden 20 idi son bir aydır 30 olmuş. Benim de 2 tane takipsiz gönderim yolda. Sanırım ilki bu önümüzdeki hafta gelir.




  • 16.5 $ lık alışveriş yaptım bakalım ne zaman elimize gelir:)
  • PTT'nin takip sistemine dünden beri giremiyorum umarım yarın elime ulaşır ürünler.

    __________________________________________________________________
    Ürünler bugün gelmiş, aşağıya babam indikten 2 dk. sonra zil çaldı ve ürünleri aşağıda bulmuş. Pazar günü geleceğini sanmıyordum ama gelmiş :D Ürünlerin hepsini deneyemesemde denediklerim çok güzel ve kaliteli tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 5 Haziran 2011; 11:53:56 >
  • dün akşam üstü verdiğim siparişi bugün postaya verdiler. ve paketin de resmini eklemişler. oha demek istiyorum. çin sitelerinden yaptığım ilk alışveriş ve ağzım açık kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.