Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.885
Cevap
75
Favori
1.048.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim anlamadığım neden gitti ? Futbolu o dönem bıraksaydı liverpool efsanesi olarak br stemiyo diye gidiceğine bıraksaydı futbolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

    Baktı takım iyi gidiyo gelip el atıp işleyen düzeni bozayım demiştir kaptan fantastik. Neyse herkes mutluysa problem yok. Hayırlı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac gunu Ingiltere Lig Kupasi
    Liverpool vs Tottenham TSI:21.45
    #ComeonReds!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktı liverpool iyi gidiyor gidiyimde şampiyonluk yaşayım demiştir kesin.Sen olmadığın için şampiyonluğa gidiyor takım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç günü: İngiltere Lig Kupası, Liverpool v Tottenham, 21:45
  • Umarım Gerrard rol oyuncusu olacağını bilerek geliyordur. Bu yaştan sonra Premier League maçlarında takıma pek bir şey katacağını düşünmüyorum. Lig Kupası ve kolay FA Cup maçlarında kullanırız, hem takımda futbolu bırakmış olur hem de işleyen düzen bozulmamış olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi kisilerdeki Gerrard dusmanligini anlamiyorum.Bu Gerrard size ne yapti ?.Tartismasiz Ingiltere ve dunya futbol tarihinin gordugu en iyi oyunculardan biri (Benim icin Kenny Dalglish ile 1.sirada yer alir).Ama ne hikmetse bazi arkadaslar Gerrard'a Mustafa Sarp muamelesi yapiyor.Evet 2014 senesinde sampiyonlugun kaybedilmesinde hatasi var.Ama is oralara gelene kadar ne hatalar yapildi bu kadar nefret duymamak gerek.2005 deki CL macini stadda ve Anfield'da da 5 defa kaptani canli izlemis biri olarak onun bu takim ve taraftar icin ne anlama geldigini cok iyi biliyorum.Isterse 100 defa daha ayagi kaysin hic onemli degil.Sampiyonluklar kazanilir kaybedilir.Ama Gerrard gibi efsaneler kolay kolay kazanilmaz.Sirf sampiyonluk icin Gerrard gelmesin veya oynamasin demek gercek Liverpool taraftarinin soyleyebilecegi bir laf degildir.Gerrard demek Liverpool demek.Umarim kaptan yeniden 8 numarasiyla sahada yerini alir ve bende yeniden onu canli olarak izleme firsati elde edebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Paisley kullanıcısına yanıt
    bana diyosan ben gerrard düşmanı değilim hatta gerrard ı severim , sırf espiri olsun diye paylaşmıştım o fotoğrafı
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sana demedim.Senin yorumlarini az cok okudugumdan tahmin edebiliyorum espri yaptigini.Benim lafim baskalarina,onlar kendini cok iyi biliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klopp’tan Mourinho’ya ‘otobüs’ göndermesi

    Tottenham’ın göze hoş gelen bir futbol oynadığını belirten Jürgen Klopp, “Tottenham bize karşı kazanmak için her şeyi yapar ancak kale önüne otobüs çekmez” dedi.

  • Liverpool 11'i:Mignolet,Arnold,Klavan,Lucas Leiva,Moreno,Grujic,Stewart,Wijnaldum,Origi,Sturridge,Ejaria
    Yedekler:Karius,Clyne,Lovren,Lallana,Emre,Mane,Ings

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro seçiminde rotasyona gitmiş hocam. Ayrıca B takımdan iki yetenekli isim Ejaria ve Arnold'u bugün ilk kez izleyeceğiz.

    Ayrıca uzun bir aradan sonra Ings'de kadroda kendine yer buluyor.. İkinci yarı mutlaka forma şansı bulacaktır.
  • Her iki takiminda rotasyona gitmis durumda.Acikcasi Lig kupasi maci oldugu icin oyuncularin cok buyuk motivasyonla oynayabileceklerini dusunmuyorum.Umarim izlemesi keyifli,temposu yuksek,bol gollu ve sonunda bizim kazandigimiz bir mac olur.
    #YNWA !!!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yarıyı Sturridge'in golüyle 1-0 önde kapatıyoruz.
  • Tam tahmin ettigim gibi bi ilk yari oldu.Motivasyonun fazla olmadigi,dusuk tempolu,az pozisyonlu,tatsiz tuzsuz bi ilk yari oldu.Stewart,Moreno ve Wij ilk yarinin iyilerinden denebilir.Grujic daha beklenen seviyede degil.Klavan tam gorev adami cok sade ve dogru oynuyor.Sturridge ve Origi ise cok pasifler ozellikle Origi.Origi'nin biraz daha sorumluluk almasi lazim.Bu sekilde potansiyeline ulasmasi zor.Mignolet ise bildigimiz gibi kale Allah a emanet.Her geri topta odum kopuyor.Hic guven vermedi bana.Genel olarak beklenen tempo ve mucadelenin altinda bir ilk yari oldu.Umarim ikinci yarida daha tempolu ve mucadele dozajinin arttigi bir oyun goruruz.Ings ve Lallana oyuna girmeli bana gore.Sikisan oyunu acabilecek tarzda adamlar onlar.Ozellikle Ings kesinlikle girmeli.Sakatlik sonrasi buyuk sans bu mac onun icin.Ikinci yari daha kaliteli bi oyunla tur atlariz umarim.
    Come on Reds!
    #YNWA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Paisley -- 25 Ekim 2016; 22:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı kazanan taraf biz oluruz sıkıntıya gerek yok...
  • maçı izlemiyorumda bizimkiler nasıl oynuyo bilgilendircek var mı (nkoudou onomah janssen carter vickers winks bu oyuncular özellikle )
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Topu ilerde tutmakta zorlanan bir Spurs var.Bunun en buyuk sebebi Liverpool orta sahasinin ve hucum hattinin ilerideki presi.Topu bir turlu yerden oynayamayip Janssen e uzun oynamaya calisiyor.Ama su ana kadar pek basarili degiller.Dier orta alana gelip top dagitmaya calisiyor.Ama bu seferde Origi ve Sturridge aralara kacip,tehlike yaratiyor.Genel olarak durum bu.Bireysel olarak cok on plana cikan yok.Sadece ilk yari Onomah ve Janssen kipirdadi.Ama ikinci yarinin basindan su ana kadar onlarda oyundan dusmus durumda.Bir tek Janssen ve Dier biseyler yapmaya calisiyor.Kendimce bu kadar yazabildim hocam.Umarim yardimci olabilmisimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STURRIDGEEEEEE 2 OLUYOR!!!
  • 2-0 Sturridge atti.Kendisinin ve takiminin 2.golu
    Wij'in pasi cok kaliteliydi.2.yariya hem taraftar hemde takim daha iyi basladi.Ileride basip,topu kapar kapmaz dikine veya araya paslarla pozisyon yaratmaya calisan bir Liverpool var.Oldukca keyifli vi ikinci yari oluyor su ana kadar.Bu arada Clyne ve Ings oyunda.Origi ve Arnold cikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.