Şimdi Ara

Adminler.. Bu konu silinsin.. Tavsiye edilen bir mekanın adı darbeci şerefsizlerle anılıyor.. (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
109
Favori
167.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk mesaja güncelleme yapılsa liste olarak daha iyi olur. Konu içinde gezmedim açıkçası.
  • Köfteci Yusuf un ilk yerini bilirim Orhangazi dekini ;

    Lakin bu kadar büyütülecek bir işletme değil .Tek takdir ettiğim ticari çok büyük bir başarılar var ve alkışlıyorum.Başkada hiç bir şey yok.

    Aslında uzun uzadıya çok şey yazılabilir lakin , tek esprisi fiyatı ve hızı. 50 saniyede masaya oturduktan sonra masanın köftesinden salatasına içeceğine vs donatıldığını bilirim.

    Ekmek kadayıfından büyük olan kaymak Eker kaymak pardon krema, sucuk ise ısıl işlem görmüş fermente sucuk yok.
  • afyon kolaylı dinlenme tesisinden uzak durun, hem pahalı hem de geçen sene at vs eti çıktığı gerekçesiyle ceza aldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KADANS

    afyon kolaylı dinlenme tesisinden uzak durun, hem pahalı hem de geçen sene at vs eti çıktığı gerekçesiyle ceza aldı

    afyondan geçecekler için yukarıda önerilerim var okumanızı öneririm.
  • arkadaşlar selam

    bayram geliyor iki hafta sonra yollara düşeceğiz. konunun hortlama vakti gelmedi mi =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursattokko1907 -- 20 Haziran 2016; 13:13:45 >
  • arkadaşalr bayramda izmirden ankaraya yolculuk yapacağım
    arabada ufak bebek de var
    dolayısıyla 2 saatte bir hatta bazen saat başı mola vermem gerekecek
    genelde sabah 7 gibi aç karnına yola çıkar 10 gibi mola veririm kahvaltı için
    izmir-ankara güzergahında tavsiye edeceğiniz yerler var mı yemek için?
  • Benim guzergahim sabittir, Istanbul-Mugla, once bir Susurluk'da dururum o ayrani icmeden olmaz, ardindan Aydin Cine yaparim, sisleri gotururum.
  • İstanbul-Çeşme Susurluk Tost-Ayran
    İstanbul- Antalya Afyon Sucuk
  • Bende ankara Antalya yapacağım. Çok uzun yol değil ama çocuk olduğu için mola vermek gerekecek 2 3 kez.
    Tavsiye yerler olursa sevinirim.
    Konya makastan gideceğiz büyük ihtimal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir - Ankara arası biraz dişinizi sıkarsanız Afyon' da İkbal ya da Köroğlunda özdilekte durup kahvaltınızı edebilirsiniz. Eğer mola verme ihtiyacınız var ise. Uşak Merkez tam İzmir'den 2 - 2.5 saat sonra ve hem düzgün Opet/Shell hem de büyük kipa var. Yolunuzu çok uzatmaz şehrin içine de girebilirsiniz.
    Afyondan 2 saat sonra da Sivrihisar' da Mola Park var dinlenme için fena değil. Acıkırsanız Çini Bahçe ya da Muhteşem Tesisleri var. Ballı Gözlemeyi tavsiye ederim.

    Konya da Kulu Makasında "Baran Tesisleri" var. Kahvaltısı çok güzeldi bir zamanlar. Kulu makasından sonra ise Konya İçinde "Tiritçi Mithat" var. Tirit süper bir lezzet ve heryerde bulunmuyor. Mutlaka deneyin. Foursquare den adresi bulabilirsiniz ben tam adresini bilemiyorum. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kursattokko1907

    İzmir - Ankara arası biraz dişinizi sıkarsanız Afyon' da İkbal ya da Köroğlunda özdilekte durup kahvaltınızı edebilirsiniz. Eğer mola verme ihtiyacınız var ise. Uşak Merkez tam İzmir'den 2 - 2.5 saat sonra ve hem düzgün Opet/Shell hem de büyük kipa var. Yolunuzu çok uzatmaz şehrin içine de girebilirsiniz.
    Afyondan 2 saat sonra da Sivrihisar' da Mola Park var dinlenme için fena değil. Acıkırsanız Çini Bahçe ya da Muhteşem Tesisleri var. Ballı Gözlemeyi tavsiye ederim.

    Konya da Kulu Makasında "Baran Tesisleri" var. Kahvaltısı çok güzeldi bir zamanlar. Kulu makasından sonra ise Konya İçinde "Tiritçi Mithat" var. Tirit süper bir lezzet ve heryerde bulunmuyor. Mutlaka deneyin. Foursquare den adresi bulabilirsiniz ben tam adresini bilemiyorum. :)

    Tiritçi mithat'a saat 14'den önce gitmenizi öneririm bulamazsınız yoksa




  • Kör gırtlağının dibini göremeyen biri olarak planladığım güzergah ile ilgili bir iki de ben yazayım. (Karatay tiyzeciim, selamlaaarr)
    İstanbuldan yola çıkılııır
    Gümüşyakada durulur Aykut lokantasında 2 ya da duruma göre 3 çanak kelle içilir İsteyen de tekirdağ ya da kasap köfte yer
    Gümüşyakada durulmadıysa Tekirdağaya girilir. Direkleraltında artık ne beğenirsen...
    O da mı olmadı, Malkara girişinde ünalda durulur, tost seven tost yer, peynir stoğu tamamlanır.
    yok, canımız tost istemedi sadece piynir aldık, öyleyse Malkaraya çıkılır, satır et yinir ya da devam edilir.
    Malkaradan sonra yol kestirilir; Deveciküy, Teteküy, Seydiküy, Şükrüküy derken Baaçeküyün berisinden Keşan Gelibolu asfaltına çıkılır, (siz öyle yapmayın, Keşan üstünden uzatın yolu, köy yolları az bozuk olabiliyor, benim ezberimde olduğu için sorun yok) Korudağı geçilir.
    İviit, Geliboluna geldik, Lapsekiye geççez. Feribot sırasına girmeden ilçe içine girilir.
    Acıkan varsa Belediye caddesindeki Kardelen börekçisinde börek yenir. (Artık canın ne isterse)
    Börek saati değil mi? O zaman tam karşısında balık hali var, iyi balık alınır, temizlettirilir, az yukarısında Gürcan restorantta pişirttirilip işkembeye indirilir. Bi dakka La feribot kaçıyo tutun laaa.
    Neyse, balığı başka zaman yeriz feribota yetiştik, Lapsekiye geçtik, Çanakkaleye doğru bastırıyoruz, anaaa, fazla basmayın, sağda solda şeftali satan aplaların ağğbilerin içinde bazan radar oluyor. Ceza yememek için yavaşladık, e yavaşlayınca durduk, durunca da şeftali, domat falan aldık. Önce istabul fiyatı çekiliyor, pazarlık başlıyor, kaç kilo sorusuna "ne kilosu beyaa, şundan 3 bundan 5 ondan 2 kasa" deyince fiyatlar yarı yarıya güm.......
    Ç.kale ayrı bi dünya 2 sayfa yazarım da mola kısa, bayır yoordu mu almalı acep? Evet leen, bayır yoğurdu alınmadan olmaz. Çimenlik kalesinin arkasında, Fatih camiinin yanındaki çınarların koyu gölgesinin altında çay da içelim ama. Yok biraz da düzgün bi yer arayanlar donanma bahçesine gidebilir.
    Çanakkaleden çıktık, Güzelyalıda tabyaları gezdik Ezineye geldik, her zaman çay içtiğimiz esnaf çay ocağında da çay içelim bari, kalmasın hatırı. Tabi gene koyu ağaç gölgesinde Sonra da peynir alırız, gerçi ünaldan aldıydık ama burdakiler benim rakının yanına arkadaş olacak
    Çıktık ezineden kaz dağlarındaki malum yerlere asla uğramadan, müşteriye hıyar muamelesi yapan esnafın, birbirini yiyip hıyar muamelesini hak eden görmemiş istanbullu müşterinin içine girmeden vardık küçükkuyuya, Bebeğin yerinde balık yedik, kalamar yedik, sahilde çay falan içtik. Eeehh içimiz dışımız çay mı oldu ne? Tekrar çıktık yola.
    Küçükkuyudan Edremite kadar geldik döndük İzmire, vardık Dikiliye
    Küçükkuyu Dikili arası asfalt üstü bi numara yok. Eğer köy arabaları gibi tek tek yerleşim yerlerine girerseniz ilginç yerler keşfetmek mümkün ama.

    Tesislerde mazot alma ve işeme dışında asla durmam. Dolayısıyla bu yazdıklarım bir çoğunuza hitap etmez. Yine de yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 28 Haziran 2016; 17:43:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • her yaz antalyaya giderim. gece 1-2 gibi yola cikarim mehmetcikte redbull&kahvemi alirim hic oyle kuru yemis cart curt ugrasmam ve yola cikarim ilk pamukovada dururum yemek belki yerim o saatte pek istahim olmaz ama turl kahvemi icerim zaten zimba gibi olurum. Burdan sonra uzun sure durmam wc ihtiyaci haric ve yolculugun en guzel ani hava hafif aydinlanirken afyonda starbucksta yaz sabahi hafif serin havada kahve sigara keyfidir benim icin. Zaten yaklasik 3 saat sonra otele giris yaparim genelde gec kahvaltiya yetismis olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yaz geldiğinde, senelik iznim yaklaştığında benim bu konuyu baştan sona tekrar okuyasım gelir. İhtiyaç olduğundan değil. Zaten tüm tesisleri biliyorum yolumun üzerindeki. Sadece zevk için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Her yaz geldiğinde, senelik iznim yaklaştığında benim bu konuyu baştan sona tekrar okuyasım gelir. İhtiyaç olduğundan değil. Zaten tüm tesisleri biliyorum yolumun üzerindeki. Sadece zevk için.

    Şimdi arayış içindeyken ben de tesadüfen buldum bu konuyu. Bayramda Konya-Kastamonu yolculuğum olacak. Hatta araştırma yaparken sizin

    quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Merhaba

    Gerede, Karabük üzerinden giderseniz Ilgaz sizi ilgilendirmez. Ilgaz'dan geçmiyorsunuz. Fakat Ankara-Çankırı-Ilgaz yolunu şiddetle öneririm. Yol kötü değil. Ilgaz yolunda ise Kastamonu il sınırına girince birazcık bozuk yerler var. Ama sırf bu kısım için fazladan 100 km yol tepmeniz gerekmez. Sonrası yine geniş ve çok şahane yol. Özellikle Kastamonu havaalanı civarları hem geniş, hem de yağ gibi yol.

    Bu arada geçen sene Taşköprü, Kastamonu'dan itibaren Konya'ya kadar kesintisiz video çekimi yaptım. Araç kamerası ile çekmiştim. Ah keşke mümkün olsaydı da seyrettirebilseydim.


    mesajınıza denk geldim.
    Aynı rotayı takip edeceğim sanırım :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DMustaine

    arkadaşalr bayramda izmirden ankaraya yolculuk yapacağım
    arabada ufak bebek de var
    dolayısıyla 2 saatte bir hatta bazen saat başı mola vermem gerekecek
    genelde sabah 7 gibi aç karnına yola çıkar 10 gibi mola veririm kahvaltı için
    izmir-ankara güzergahında tavsiye edeceğiniz yerler var mı yemek için?

    afyonda durun. haftasonuysa özdileğin açık büfesi güzeldir. karşısındaki afiumda ikbal var ama sakın bulaşmayın.
  • Bayramda istanbul-niğde-antalya-istanbul yolculuğu var.

    İstanbul-niğde arası bir yere uğramayı düşünmüyorum bildiğim yol ve mekanları sevmiyorum ancak niğde-antalya arası yardıma ihtiyacım var . Planımda Antalya- İst dönüyorken köfteci yusuf uğramak var ama fiyatları ne durumda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Ilgaz'da tünel açıldı mı? Bilmiyorum. Eğer tünel açıldı ise Ilgaz'ı çok kolay geçersiniz. Fakat ben yine de Ilgaz dağını çıkmanızı tavsiye ederim.
  • Bu arada 2 senedır tatıl yolunu cok rahat yapıyorum
    Istanbul antalya arası 11 saat cıvarı ama 15-16 saatte gıdıyorum
    Gece yarısı cıksam ertesı gun 3-4 te antalyada oluyoduk sonra 1 gun kafadan gıdıyordu tatılın
    Bende artık aldıgım otelın yakınında 1 pansıyon veya orta hallı otelde gecelık alıyorum ve hem ılk gun yorgunlugunu orada atıyorum hem de gec saatte antalya da oldugumdan tatılın ılk gunu bosa gecmemıs oluyor
    Artık 2 kısı bı otel gecelık 700-800 tl altında yok bu yuzden sırf aksam yemegıne o parayı vermek mantıksız
    Bu sene mesela suenoya gıttım , yakınlarında 1 gece knakladım (aksam 7 de belekteydım ) ertesı sabah aradım otelı 8 de gırıs yapabılır mıyız dıye; hemen kabul ettıler bız de gıttık :)
    Tabı bunda bırde bebeklı oluş önemlı. Cunku bebek vs oldugunda 1 saatte bı durup hava aldırmak yurutmek lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorum'da durulmaz! Yemek yemeyene tuvalet paralı diye yazı yazacak kadar ahlaksız esnafa para kazandırmam ben, birde lavaboya yöneldiğimde peşimden geliyordu kapıda bekleyecekti beyimiz, ailemi de kaldırdım başka yerde yedim böyle ahlaksıza para kazandırmam ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 29 Haziran 2016; 11:59:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.