Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.147
Cevap
37
Favori
394.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesela58

    Arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum benim harddisk hata veriyor diagnostici çalıştırdım dell in sitesinden baktım değiştirmem gerekiyormuş sorunlarda var zaten bizim bu dell n5110 serisinde sata 3 desteği olduğunu duydum bu doğru mu?Birde şu harddiski aldım uyum sıkınstısı olurmu şimdiden teşekkürler...

    http://www.hepsiburada.com/wd-black-500gb-7200rpm-sata-3-32mb-2-5-notebook-disk-wd5000lplx-p-BD803154

    almışken SSD al derim. Eski iletilerde yazmıştım, aynısı benim de başıma geldi.
    quote:

    Orijinalden alıntı: hepmisafir

    Arkadaşlar benim n5110 da 2. kez harddiskte hasar oluşması sonucu gittim bir Kingston 240 GB SSD aldım taktım. Bunun yanında DVD yuvasını da iptal ederek HDD CADDY alarak, sektör onarımı yapıp eski harddiski de DVD yuvasından kullanıyorum. Benzer sorunu yaşayan varsa, tavsiye ederim. 300 TL'ye bilgisayar canlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepmisafir -- 7 Şubat 2016; 4:04:23 >
  • Arkadaşlar ben de makinanin i7 2670qm olanından almistim ve hala kullanıyorum. Isınma problemini yabanci sitelerin bitinden turbo boost u biostan kapatarak halleistim. O zamandan bu zamana kadar da isinma sorunu yaşamadim. Şarj soketi acayip dandik. İçindeki plastik yapı kırılınca adaptorle bağlantı sorunları yaşamaya başlıyor. Benim sorum su; adaptor kayıp... Yeni alacağım adaptor değerleri için 19.5v kaç amper olmalı. 90w 4.62a veriyor ama i7 için orjinal değerleri bedir acaba. İdareten bi 90w adaptor aldim ama makina bostayken bile baya isiniyor. Bu İşlemciye sahip bi arkadaş orijinal adaptor üzerindeki degerleri paylaşabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polsar P kullanıcısına yanıt
    Buyur arkadaşım resmini çektim.
  • Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop Dell marka.
    Intel i5 2450M 2.50GHz 4 GB RAM 64bit
    Ekran karti kisminda AMD Radeon HD 6470 ve Intel HD Graphics Family yazmakta.
    Laptop sahibi 700 TL istemektedir. Bu PC için nasıl fiyatı?
    Kullanim amacı LoL gibi orta basit oyun ve internet amaçlı.
    Yorumlarinizi bekliyorum. Teşekkürler.
    Degermi arkadaşlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum her malın bi eksik tarafı var. Deneyimimden yola cikarak bu seride kalitesiz kasa, çabuk bozulan şarj soketi ve aşırı ısınma ve kendini kapatma. Ben makinayı ilk aldığım sıralar aşırı ısınma problemi yaşadım. Biostan turboboostu kapattiktan sonra aşırı ısınma sorunu yaşamadim. Tabi sert zemin uzerinde alt hava izgaralari kapanmayacak sekilde Uzun sureler AC black flag (performans için kıstas olur umarım) oynadım ve herhangibir sorun vermedi. Fiyat konusunda birşey diyemeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bahsettiğim ürünü aldım cihaz gerçekten bayağı hızlandı açılıştan tutunda uygulamaları açış hızına kadar ürünü tavsiye ederim uyumlu bir ürün bilginize.
  • Arkadaşlar bilgisayarın sağ tarafında bulunan anakart ile bütünleşik olmayıp bir köprü ile bağlanan üzerinde Ethernet ve USB 3.0 girişlerinin olduğu kısım sıvı teması nedeniyle arızalandı, bilgisayar çalışıyor ama USB 3.0 ve Ethernet kullanamıyorum çalışmıyor.
    Bu parçayı temin edebilir miyiz?

  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    parcanin uzerinde yazdigi uzere parcanin kodu dg15 io board. bu sekilde google da arayip ister y.ici ister y.disindan siparis verebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    saglamsa isinizi gorur tabi. saticiyla bi konusun isterseniz, calismazsa iade edebilirmisiniz vs...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Üzerinde Wifi alıcısı var mı diye mesaj attım da cevap gelmedi, varsa o olmadan alıp fiyat düşürmeye çalışacağım. Dönüş yaptığında onu da sorarım hocam.
  • Wireless olacagini sanmam acikcasi. Hayirlisi olsun...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masteRy100

    Windows 10 a yüksetlmek istediğimde Uyumluluk Sorunu olarak BIOS Desteklemiyor uyarısıyla karşılaştım araştırmalarım sonucunda BIOSun güncellenmesi gerektiğini yazanlar olmuş fakat güncelledim bir sonuç alamadım, farklı yöntemler deneyip yükseltebilenler var mı?



    Bu soruna çözüm bulabilen var mı? Kafayı yemek üzereyim.
  • Ben mu model kullanicisiyim şöyle bi sorun başkasının başına geldi mi bilmiyorum sormak istedim nvidia suruculerini yukluyorum exprnce dye bisey var güncellemeleri yaptığımız yer format attığın zaman exprinceye sorunsuz bi şekilde giriyor fakat bi sure sonra yine nvidia ya gidilmiyor yanıt vermiyor diye hata alıyorum w7 yukledim w8 w8.1 w10 ne yükledi isem aynı sorun league of legend oynuyorum FPS de problem oluyo donuyo filan driverleri dell sitesinden yukledim sorunu cozemedim bazı arkadaslarda w10 a geçerken sorun oluyormuş bende öyle bi sorun olmadı hiç bütün sürümlere geçtim ama ben bios u guncellemistim w10 yüklemeden önce yardımcı olana şimdiden tesekkur ederim .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarın bu model ikinci el bir cihaz alıcam. Arkadaş çok kullanmamış sıfır ayarında neredeyse cihaz. Ama benim için önemli olan ekran parlaklığı. Dell latitude modelindeki ekran gibimdir acaba? Ekran netliği ve parlaklığı iyi değilse boşuna gitmiyim almaya diyorum.
  • (Aranıyor) Merhaba DELL N5110 15R laptopum var ancak bataryası ölü şarj adaptoru de bozuldu. 40 Tl ye muadilini aldım ama şarja takınca touchpad ve usblerde problem oluyor sanırım fazla voltaj veriyor. Sorunsuz şarj aleti önerir misiniz? İnternette ki muadillerden alıp sorunsuz kullanan var mı? Yada elinde çıkma olan varsa onu da alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taupe16

    (Aranıyor) Merhaba DELL N5110 15R laptopum var ancak bataryası ölü şarj adaptoru de bozuldu. 40 Tl ye muadilini aldım ama şarja takınca touchpad ve usblerde problem oluyor sanırım fazla voltaj veriyor. Sorunsuz şarj aleti önerir misiniz? İnternette ki muadillerden alıp sorunsuz kullanan var mı? Yada elinde çıkma olan varsa onu da alabilirim.

    Hocam aynı cihazdan bendede var usblerde 3.0 olanlar doğru düzgün çalışmıyor driverlerden diye tahmin ediyorum 2.0lar çok nadir sorun oluyor şarj cihazındn mi hiç fkrm yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben laptaopda 1080p dosyaları oynatamıyorum..720pleri rahatlıkla oynatabilirken 1080p dosyalarda çok takılma oluyor..aynı problemi yaşan var mıdır?
  • Üst kapaktaki soyulmalara çözüm bulabilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.