Şimdi Ara

Digiphone DG88 Çift Sim Kart + TV + Wi - fi hb da 159 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
21.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: befman

    aynı sorun dewam ediyor


    http://www.opera.com/mobile/help/connect/?provider=Avea&region=Turkey

    şöyle bişey var ama işe yarar mı bilmem.
  • benim hat vodafon, vodafon live profil ayarlarıyla tel. un kendi tarayıcısı internete giriyor ama java programların (opera , ebuddy) internet bağlantısı error diyordu.ben de yeni profil ekledim , şuan gprs bağlantıda problem yok.önce veri hesabı-gprs den herhangi bir çinişi hesabı düzenleyin (yeni ekle seçeneği olmadığından gereksiz birini seçip düzenliyoruz)hesapadı:voda,apn:wap diğerlerini boş bırakıp kaydedin. bu menüden çıkıpinternet hizmeti-ayarlar-profiller den yeni ekleyin veya gereksiz birini düzenleyin.profiladı:profilim anasayfa:ben m.facebook.com yaptım, size kalmış. veri hesabı:voda (demin oluşturduğumuz hesabı seçiyoruz)bağl.tipi:wap ip adresi:212.065.136.226 (siz kendi operatörünüzinkini yazacaksınız) . söylemediğim yerlere dokunmayın boş bırakın kulladı parolayı falan. böylece sizde de sorunsuz bağlantı oluşması lazım , olmassa sizin operatör kull adı şifre filan istiyo olabilir...
  • Bi yönetici bu konuyu burdan telefonar bölümüne taşısa sevaba girer.

    yoksa biri gelip sorgusuz sualsiz silecek konuyu, onca bilgi paylaşım boşa gidecek.
  • Benim telefonda bir arama geldiği zaman telefon hareket edince sesi ve titreşimi kesiliyor. Yürürken vs az bi titriyor sonra kesiliyor. Bu sizde de oluyor mu acaba? Bu bir üretim hatası mı yoksa özellik mi? Özelliklerde de böyle bir şey görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurcugum

    Benim telefonda bir arama geldiği zaman telefon hareket edince sesi ve titreşimi kesiliyor. Yürürken vs az bi titriyor sonra kesiliyor. Bu sizde de oluyor mu acaba? Bu bir üretim hatası mı yoksa özellik mi? Özelliklerde de böyle bir şey görmedim.


    özellik olması lazım, mesela çalarken ters çevirsen sessize alıyor. gerçi ters çevirme de gerekli değil sanırım. oynatman yeterli olur.

    ayarlarda ivmelenme mi öyle bişey vardı, telefonu sallayınca arka plan ve mp3 değişmesi vs de oradan ayarlanıyor. orada sessize al özelliği açık olabilir. ona bak derim.
  • vay be bu paraya ne telefon....bayağı oyalıyor insanı
  • bende ona hayret ettim , 20 gündür kurcalaya kurcalaya bihal oldum . arkadaş 5800 aldı , sen anlarsın bi bak öğret bana dedi . baktım menüsü falan çok yavan geldi bana iyiki 500 lira verip almamışım. niyetlendim içini açıp bi mekanizmayı incelemeye , 4 vidasını söktüm ama tırnakları var , kırılır diye uğraşmadım gerisingeri vidaladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD


    quote:

    Orijinalden alıntı: ugurcugum

    Benim telefonda bir arama geldiği zaman telefon hareket edince sesi ve titreşimi kesiliyor. Yürürken vs az bi titriyor sonra kesiliyor. Bu sizde de oluyor mu acaba? Bu bir üretim hatası mı yoksa özellik mi? Özelliklerde de böyle bir şey görmedim.


    özellik olması lazım, mesela çalarken ters çevirsen sessize alıyor. gerçi ters çevirme de gerekli değil sanırım. oynatman yeterli olur.

    ayarlarda ivmelenme mi öyle bişey vardı, telefonu sallayınca arka plan ve mp3 değişmesi vs de oradan ayarlanıyor. orada sessize al özelliği açık olabilir. ona bak derim.

    Çok teşekkür ederim, hallettim




  • ozellikle wifi den internet sitelerini hızlı acıyor. işlemci ne koymuşlar bunun uzerine bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 9 Mayıs 2011; 16:32:59 >
  • bu ne saçmalık ya konuyu taşıdıkları yere bak. ikinci el ilanı mı şimdi bu. bişiyi yapacaksanız doğru dürüst yapın. taşıyacaksanız cep telefonu bölümüne taşıyın forumu iyice karıştırıyorsunuz böyle ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    bu ne saçmalık ya konuyu taşıdıkları yere bak. ikinci el ilanı mı şimdi bu. bişiyi yapacaksanız doğru dürüst yapın. taşıyacaksanız cep telefonu bölümüne taşıyın forumu iyice karıştırıyorsunuz böyle ya


    ahahaha, sesli güldüm valla ben de :D
  • mtk 6235 diye biliyorum işemcisini , yabancı forumlarda (özellikle ruslar) bu telefona yeni firmware atmaya falan uğraşıyorlar. telefonu şarja koyup "batarya voltajı üzerinde" diye bi uyarı gören var mı?ben kendi şarj aletini hiç kullanmadım , nokia şarjına bağlıyorum , uzun süre şarjda durunca bu uyarı çıkıyo. gizli menüde aşırı şarj kesme auto 4.3 v görünüyo ama baktım şarj esnasında 4.32v da bile şarj akımını kesmiyor , 60ma civarı bir akım görünüyor (bu arada telefonun bu gizli menüsüne bayıldım ama yakında elimde patlar bu telefon , mahrem yerlerini fazlaca kurcalıyorum :)
  • d
  • ya hala bi mersajınız hakknıda işlem yapıldı diye mesaj ghelyior yöneticden. bi de 6 tane üstüüste aynı mesaj. ne biçim içi yapıyosunuz ya. açtığıma açacağıma pişman oldum başlığı
  • telefonun sol üst köşesinde RM1 yazan bir ikon var...araştırma yaptım ama kesin bir şey söyleyen yok..avea da oluyomuş..yurtdışı arama demekmiş.ama hat yurtdışına kapalı olmasına rağmen yazıyo ekranda..nasıl yok ederiz acaba?fikri olan var mı?..teşekkürler..
  • konuyu ben güncellemedim, blls71 nickli arkadaşın mesajı var gözüküyordu ama çıkmıyor.

    @ZiveR, konunun yerinin değişmesi isteği şu sebeptendi, bir süre sonra indirimli fiyat bitecek ve bir mod gelip, asarım keserim havasında kimseye bşiey demeden çat diye konuyu silecekti. biz de bu kadar paylaşım bilgi ziyan olmasın diye cep telefonları bölümüne aktarılmasını rica etmiştik.

    fiyat hala devam ediyorsa burda dursun ama lütfen indirim bitince bu konuyu SİLMEYİN. bahsi geçen yere taşıyın.

    Görüldüğü üzere HB deki indirimli fiyat bitmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 16 Mayıs 2011; 22:07:30 >
  • Benim telefonun üst kısımlarının boyası soyulmaya başladı, dokunmatiği de iyi çalışmaz oldu. Tuşları kilitlediğim zaman zor açıyorum. Defalarca denediğim oluyor. Mesaj hiç yazmadım ama numaraları bile zor yazıyorum. Alarmı bile zor kuruyorum :) Rakamların yeri değişti sanki. Garantiye göndereceğim ama nasıl yapmam lazım hiç bilmiyorum.
  • kötu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haberim Donan -- 17 Mayıs 2011; 10:01:08 >
  • youtube videolarını bile oynatıyor daha bulamayanlara duyurulur
  • uğurcuum , ekran kalibrasyonu yapmayı dene.benimkinde de benzer şeyler oldu , ince uçlu bir stilusla kalibre ettim düzeldi.bir şekilde kalibrasyonu kayıyor arada ekranın.ayarlar-işaretçi ayarlarından yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.