Şimdi Ara

Samsung GT-S3353 (Ch@t 335) Cep Telefonu ve Kullananların Noktası [Genel Başlık] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.880
Cevap
7
Favori
379.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamstt12

    fotoğraf makinesinden çekilen fotoğrafları bir türlü görüntüleyemiyor. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?


    1600x1200 çekim fotoları göstermiyor 800x600 çekim fotoları gösteriyor sadece bu telefonun bi saçmalığı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamstt12

    fotoğraf makinesinden çekilen fotoğrafları bir türlü görüntüleyemiyor. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?


    o fotoğrafların kaç mb olduğuna baktın mı?
  • Geçen ay hepsiburada.com üzerinden 228 TL'ye aldım. Tek beğenmediğim noktası kulaklık takıldığın berbat bir performans vermesi. Neyseki 4. nesil ipod touch'ım vardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®

    Geçen ay hepsiburada.com üzerinden 228 TL'ye aldım. Tek beğenmediğim noktası kulaklık takıldığın berbat bir performans vermesi. Neyseki 4. nesil ipod touch'ım vardı


    Evet kulaklık gerçekten kötü.Neyseki Piranha MP4+Philips MP3+Sony Kulaklığım var.




  • wifi baglanıyor diyo ve öyle kalıyo daha önce böyle bi sorun yoktu neden olabilir acaba ?
  • 4 mgbyte fotolarda çözünürlüğünü değiştirsem açabilir miyim yani?
  • bende yeni aldım telefonu beyaz olanından.arka kapak çizgi çizgi olduğundan arasına pislik birikicek gibi.siz kılıfla mı kullanıyosunuz telefonu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımsewer

    bende yeni aldım telefonu beyaz olanından.arka kapak çizgi çizgi olduğundan arasına pislik birikicek gibi.siz kılıfla mı kullanıyosunuz telefonu?


    Ben silikon kılıf kullanıyorum,sende herhangi bir telefoncuya gidip silikon kılıf al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliyuksel

    wifi baglanıyor diyo ve öyle kalıyo daha önce böyle bi sorun yoktu neden olabilir acaba ?


    Telefonu sıfırla tekrardan dene
  • Dr.Danger silikon kılıfla nasıl duruyor fotoğraf ekleyebilirmisin acaba zahmet olmazsa..
  • Bende desire hd yi şarjı yüzüdnen satıp bu telfonun sıfırnı aldım. Telefon gerçekten çok sempatik hoşuma gitti gitmesine ama ses olayı canımı sıktı doğrusu. Tabi desire Hd den buna geçince tatminsizlik yaşayacağımı biliyodum ama bununla müzik dinlemek hiç zevkli değil. Seslerdeki ayrıntıları duyamiyosunuz fazla ve dışardada volume çok yetersiz kalıyor. Eğer telefon alırken Tercih sıranız Telefon özellikleridnen soınra müzik dinlemekse almayın bu telefonu hayal kırıklığı olur. ses çıkışı iyi olmadığı için kaliteli kulaklıkta nafile ama diğer özellikleri bakımından çok sempatik. yanıan sanırım kaliteli bir mp3 çalar alarak devam edicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zupper79

    Bende desire hd yi şarjı yüzüdnen satıp bu telfonun sıfırnı aldım. Telefon gerçekten çok sempatik hoşuma gitti gitmesine ama ses olayı canımı sıktı doğrusu. Tabi desire Hd den buna geçince tatminsizlik yaşayacağımı biliyodum ama bununla müzik dinlemek hiç zevkli değil. Seslerdeki ayrıntıları duyamiyosunuz fazla ve dışardada volume çok yetersiz kalıyor. Eğer telefon alırken Tercih sıranız Telefon özellikleridnen soınra müzik dinlemekse almayın bu telefonu hayal kırıklığı olur. ses çıkışı iyi olmadığı için kaliteli kulaklıkta nafile ama diğer özellikleri bakımından çok sempatik. yanıan sanırım kaliteli bir mp3 çalar alarak devam edicem.


    mp3 bakımından bana yetiyor ama atılan şarkıları bazen görmemesi beni deli ediyor
  • htc desire dan sonra tabi bu biraz attan inip eseğe binmek gibi olduğundan normal bence
  • Arkadaslar facebookdaykn resim indiriyorum bazilarin sorunsuz aciyor bazilarinida indiriyor ama indirdikden sonra acmiyo aciyor ama carpi gorunuyo bos resim olarak gorunuyor birde buyuklugu 0 gorunuyo ama boyutu normal gorunuyor .Resmin formati jpg acmasi lazim degilmi arkadaslar?
  • facebook chat için herhalde ebuddy yüklüyoruz ancak ben yuklemeye çalışırken telefonun marka ve modelinde takıldım. bizim telefon görünmüyo model listesinde? siz nasıl yüklüyosunuz?
  • arkadaslar opera mini de turkce karekter calismiyor bir cozum bulabildinizmi??
  • Arkadaşlar bende bu telefondan var.Alalı 1 ay falan oldu.Ara sıra kendi kendine donma yapıyor bazende reset atıyor.başka bir sıkıntısı yok.Sorun neydedir yardımcı olabilirmisiniz ? formatmı atmalıyım yoksa teknik servisinemi götürmeliyim.?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oruc97

    Arkadaşlar bende bu telefondan var.Alalı 1 ay falan oldu.Ara sıra kendi kendine donma yapıyor bazende reset atıyor.başka bir sıkıntısı yok.Sorun neydedir yardımcı olabilirmisiniz ? formatmı atmalıyım yoksa teknik servisinemi götürmeliyim.?
    Şimdiden teşekkürler.


    ne gibi donma kardeş biraz daha açıklarmısın reset kırkta 1 oluyor mesaj gelince çok aşırı nadır desteklemediği uygulama olursa açarkende resetleme yapabiliyor ancak kullanırken 2.5 aydır donma vs hiç yapmadı biraz daha açıklarsan nasıl oluyor ?
  • kardeş dün telefona birşeyler oldu yavaşladı iyice.Radyoya girdim birden kilitlendi bataryayı çıkartıp tekrar girmek zorunda kaldım.Ara sırada reset oluyor işte bir anda müziklerde diğerine geçiş tuşuna bastıgımda resetlenıyor.Anlamadım bende.
  • Bende sattim telefonu blackberry kovaliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.