Şimdi Ara

Rothschild Ailesi [Dünyanın En Zengin Ailesi]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
29.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rothschild ailesi son 200 yıldır, dünyanın en zengin ve nüfuzlu ailesidir. Tek başına birkaç büyük devlet kadar güçlü olduğu iddia edilebilir. 2009 yılında, servetleri 3-4 trilyon dolar, kontrol ettikleri para ise 15 trilyon dolar olarak tahmin edilmektedir. İngiliz merkez bankasını yaklaşık 80 yıl boyunca yönetmişlerdir. HSBC Bank, Royal Bank of Scotland, Banco Santander, J.P.Morgan-Chase, De Beers, Rio Tinto, Ing Group ve Aviva en çok tanınan ve bilinen şirketleridir. Rockefeller ailesinin kurulmasını finanse etmiş, bu sayede de halen Citigroup,Standart Oil, Exxon-Mobil, Chevron gibi şirketleri de dolaylı olarak kontrol etmektedirler. Dünya elmas ticaretinin %90'ı, altın ticaretinin % 40'ı, kömür-bakır-uranyum-aluminyum ticaretinin de % 15'i bu aile tarafından yapılmaktadır. 2001 yılında kapanmış olan Osmanlı Bankası ile 2000 yılında Fransız devletine sattıkları BNP Paribas' ın da kurucuları ve sahipleridir. Fransız şarap endüstrisinin yarısı ellerindedir.Aile işaretinin üstünde bulunan yazı tıpkı illuminati ve masonik derneklerde olduğu gibi ordo ab chao ( kaostan gelen düzen) 'dir.

    Geniş bilgi :
    http://www.haberortadogu.com/index.php/2010/08/21/dunyayi-yoneten-rothschild-ailesini-bilir-misiniz.html



  • vatandaş mahmut da dünyanın en fakir ailesinin reisidir. düzenine de sistemine de adaletine de dünya.
  • Bu ailenin servetleri toplamının 125 trilyon dolar olduğunu okumuştum. Gerçi bu bütün mal varlıkları da olabilir. Ama yinede 125 trilyon dolar devasa bir miktar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusei

    http://denizaslim.blogcu.com/2011-dunyanin-en-zenginleri-dunyanin-en-zengin-adamlari/9901427 burda niye yok


    Dünya'yı yönettikleri için olmasın.
  • O zaman Bill Gates falan ne oluyor? Kriter neye göre?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusei

    http://denizaslim.blogcu.com/2011-dunyanin-en-zenginleri-dunyanin-en-zengin-adamlari/9901427 burda niye yok

    Al işte...
    Sen Allah' ın insanlarla konuştuğunu düşünebiliyor musun peygamberler hariç ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lee-on!

    O zaman Bill Gates falan ne oluyor? Kriter neye göre?


    Bunu bende düşündüm. Neden Forbes dergisinin her yıl yayınladığı en zengin işadamları listesinde bulunmazlar falan diye ama. Bu aile çok derin bağlantılı, birçok ülkeyi yönetiyor hatta hepsini desem yeridir. En azından etkilidir. Bu yüzden bence ortalıkta isimlerinin anılmasını istemiyor. Bugüne kadar kaç kişi zaten bu ailenin ismini duydu ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif


    quote:

    Orijinalden alıntı: yusei

    http://denizaslim.blogcu.com/2011-dunyanin-en-zenginleri-dunyanin-en-zengin-adamlari/9901427 burda niye yok

    Al işte...
    Sen Allah' ın insanlarla konuştuğunu düşünebiliyor musun peygamberler hariç ?


    ne alaka ? bilmediğimden soruyorum ukalalık yapmıyorum madem zenginler niye listedeyok merak ettim sadece
  • Olum biz de zenginiz lan. Babamın SSK'sı falan var.
  • Kaç kere açıldı sayfalarca konusu var merak eden okusun nasıl bir aileymiş arkadaş elini sallasan bunlara değiyor (anlatılana göre) parayı basan karıyı kaçıran 100 doları tuvalet kağıdı yapan heyt
  • yahudi bunlar, savaş zamanı finansman oldukları için şuanda dünyanın kontrolleri ellerinde ( lobi dediğimiz olay ) tabii diğer bir yahudi aile ile birlite
  • Bazen sunu dusunuyorum gercekte ilahı adalet dedıklerı sey var mı?
    -bızım gıbılerı kandırmak ıçın soylenen bır fakır avuntusu mu yoksa
  • Ya bide şöyle düşünün adalet diyorsunuz herşeyiniz var paranız okadar paranız varki istediginiz kadınla işinizi görüyorsunuz hergün başka araba alıyorsunuz herşeyi alabiliyorsunuz ama herşeyi eee herşeyi aldıktan sonra amacın kalmıcak çünki herşeye sahip oldun ama çalışıp alın teri döküp o para ile ailesini yemege vs yada hediye alan bir baba yada abi abla'nın yaşadığı duyguları yaşıyabilicek mi hayır tabikide en basitinden şöyle düşünün bu forumdakiler daha iyi anlar bu örneği diyelim ki dünya üzerindeki en iyi bilgisayarınız var bütün oyunları bitirdiniz yayın yapıyorsunuz en yüksek skoru yaptınız oc diyelim eee sonunda yapıcak bişi kalmıcak ama kötü bilgisayarı olan birgün benimde iyi bilgisayarım olucak daha iyi bilgisayarı olunca evet başardım aldım yada birisi alicak çok sevinicek neyse böyle işte gelişi güzel yazdım özür dilerim imlalar için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cremiesto

    Ya bide şöyle düşünün adalet diyorsunuz herşeyiniz var paranız okadar paranız varki istediginiz kadınla işinizi görüyorsunuz hergün başka araba alıyorsunuz herşeyi alabiliyorsunuz ama herşeyi eee herşeyi aldıktan sonra amacın kalmıcak çünki herşeye sahip oldun ama çalışıp alın teri döküp o para ile ailesini yemege vs yada hediye alan bir baba yada abi abla'nın yaşadığı duyguları yaşıyabilicek mi hayır tabikide en basitinden şöyle düşünün bu forumdakiler daha iyi anlar bu örneği diyelim ki dünya üzerindeki en iyi bilgisayarınız var bütün oyunları bitirdiniz yayın yapıyorsunuz en yüksek skoru yaptınız oc diyelim eee sonunda yapıcak bişi kalmıcak ama kötü bilgisayarı olan birgün benimde iyi bilgisayarım olucak daha iyi bilgisayarı olunca evet başardım aldım yada birisi alicak çok sevinicek neyse böyle işte gelişi güzel yazdım özür dilerim imlalar için.

    +10000
  • Cremisto ' ya katılıyorum. hileyle oyun oynamak gibi bişey olsa gerek
  • İstenildiği kadar kişisel tatmin yapılsın, adamlar dünyada ne olcağına karar veriyor,

    Bugün ortadoğu ve kuzey afrikada olanların perdearkasında bu ve bna benzer aileler yatıyor.
  • Böyle aileler soylu olduklarına inanıyorlar, kendilerini diğer insanlardan maddi manevi olarak üstün görüyorlar.Onlar patron biz çalışan oluyoruz yani, ne derlerse yaşamak için mecburen yapıyoruz.Para insanların kendilerini adam hissetmelerine yarıyor başka birşeye değil.!

    "İnsan;sadece insan olduğunu anladığı zaman,ruhu serbest kalacaktır."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lee-on!

    O zaman Bill Gates falan ne oluyor? Kriter neye göre?


    Bill Gates'in kişisel serveti 50-60 milyar dolardır,

    Bu aileler ise 1000-2000 kişilik aileler ve bahsedilen rakamlar 15 trilyon dolar, diğer bir hesapla 300 tane Bill Gates alabilirler.
  • Osmanlı devletinin yıkılmasında etkili olan bir hanedanlık.
    Tarih daha önceden olduğu gibi yine bizi bu hanedanlık ve mensup olduğu ülkesiyle tekrar karşı karşıya getirecektir.Tabi bir farkla çok daha iyi yetişmiş ve güçlü bir ülke olarak.Elmas için Afrikalılar’a, tütün için Türkler’e kıydılar çünkü o günkü şartlar altında Osmanlı da bir Afrika ülkesiyle aynı vasıfları taşıyordu.
    Katledilen onbinlerce insanımızın öcü bir şekilde alınır mı bilmem ama bu hanedanlığın çok daha uzun ömürlü olacağı kesin.
    Elmas alım satımının dünya çapında %90'nı, altın ticaretinin %40'lık kısmı en az altın kadar değerli olan çok sayı da banka kuruluşlarının sahipleri bu tezi güçlendiriyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.