Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.558
Cevap
54
Favori
427.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tv izleyemiyorum bir süredir, Farkında değildim ama rezillik bu resmen. Taahhüdüm bittiği gün kapattıracağım tivibuyu. Yandaş ol ne olursan ol ama insanların neyi izleyeceğine demi sen karar vereceksin. İnanılmaz gerçekten.
  • Valla ben öyle görüntü delisi değilim hocam.. Eskiden Digiturk kullanıyordum. Fiyatı çok daha uygun olduğu için Tivibu'ya geçtim. "Tivibu Uydu" seçeneğini satın aldım. Öyle aman aman fark göremedim digiturk ile.
    Bir de uydudan değil de internetten yayın yapanı var. Tivibu ev tv diye geçiyor ismi. Onda biraz daha kaliteli diyorlar görüntü kalitesi için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aktfoskta

    85. kanala TRT Spor 2 eklendi.
    Yaban TV, Digiturk ile olan anlaşmaları gereği 1 Ekim 2019 tarihinden itibaren sadece Digitürk'te yayın yapacak.
    Hiç bir şey kaybetmedik bence. Bir kere açmadım şu yaban tv yi
  • S sport 2 hayırlı olsun.
  • TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]






    Ana Sayfası

    http://www.tivibu.com.tr/


    Kanal Listesi

    http://www.tivibu.com.tr/paketler


    Sıkça Sorulan Sorular

    http://www.tivibu.com.tr/destek




    Kullananlardan yorum alalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 13 Kasım 2018; 7:28:22 >
  • Sinema kanallarını bende bu akşam farkettim. Gayet de güzel filmler var. Bana göre şuan en uygun fiyatlı platform Tivibu şüphesiz.
  • Iptv si bütün platformlarından iyi yatırıma ihtiyacı var
  • Bugün fark ettim yeni kanallar gelmiş. Viasat History love nature
  • Bu son değişikliklerden önce "ttnet internet abonesi" olmayanlar için de tivibu hizmeti veriyorlardı. Fakat o konuyla ilgili sayfalar artık yok. Belliki iptal etmişler.

    Benimde oturduğum yerde hem ttnet hem SO fiber altyapısı var evin içine kadar geliyor. Her nasılsa ttnet fiber'i bağlayamadı. İlla telefon ile birlikte vermek zorundalarmış. Bu da demek oluyor ki aslında fibernet değilde hipernet veriyorlar. Yani telefon kablosu üstünden. Altyapı var hizmet yok. İşte ttnet böyle bir firma. Tam mal.

    Superonline'ı aradıktan tam 3 saat sonra 50 Mbit fiber bağlantım hazırdı. Evet 3 saat içinde kurdular ve interneti açtılar.
    Ne yazık ki SO şimdilik sadece sitelere hizmet verebiliyor. TTNet bu nedenle hala kazıklama modunda.

    Tivibu 4K yayın için +5 TL alsa hadi neyse. Ama bildiğin 720p yada 1080p için istiyor 5 TL farkı. Yahu bu zamanda HD yayın için fark istemek neyin kafasıdır? Üstelik birçok kanalın HD'si yok. Sen surround (Dolby/DTS) yayın bile yapmıyorsun. Paralı platformsun ama yayınladığın filmler sansürlü. Bunları daha önce yazmıştım ama yeni girenler için bilgi olsun diye tekrarladım. Bugün seyredebildiğiniz bazı kanalların, haber verilmeksizin keyfi bir şekilde yarın paketten çıkarılabileceğini, hatta en üst paket diye aldığınız paketin daha sonra alt paket olabileceğini (son yaşananları kastediyorum) hesaba katın. Paketlerdeki kanalların çoğunun uyduda bedava olduğunu bilin. Ve sizler daha fazlasını talep etmedikçe, ne MTV gibi bir müzik kanalının, ne de HalkTV, Ulusal TV gibi muhalif kanalların bu platformlarda yayın şansı bulamayacağını ve penguenlere mahkum kalacağınızı farkedin.

    En kötüsüde, tivibu,diğer yayın platformlarıyla karşılaştırınca "iyi" kalıyor. Acı ama gerçek.
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    su faturası fazla gelmesin diye
  • bi tanıdığım tivibu almış.deneme fırsatı buldum.
    canlı yayın geri alınamıyor

    senelerdir 1 saat geri alınabiliyor diyorlardı.

    tivibu iptv almanın avantajı yok o zaman.tekrar izle içerikleride hd değil zaten.
    digiturk daha iyi tivibu evden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliann34

    Samanyolu TV,Kanaltürk ve Yumurcak TV hem tivibu evden hem tivibu webden çıkarıldı.

    her ne kadar bu kanalları izlemesemde yaptıkları kabul edilebilir değil.
  • arkadaşlar ip tv hızımı 2,7 mbit düşürüyor benim dışımda bunu yaşayan var mı? varsa çözmü nedir?
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    müneccim değiliz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forzanta

    Seç izlede sansürü çok abartılı!

    Dedemin fişi" filminde ürkmüş keçi boku'nu dahi sansürlenmiş.

    Bir sürü yaş sınırı ayarı falan var ,bunun için mi bu teknoloji?

    Bu film sadece bir örnek

    Av mevsimini doğramışlar

    Kolpaçino'da tex kalmamış.

    Tivibu sansürü bu kadar abartmamalı ,

    TV'yi büyükler de izliyor çünkü
    .

    Çocuğun ne işi var TV başında ey yetkili?

    Sansürlü ve amaç dışı kanalların yani "History Channel" gibi kanalların yaptığı yayınların hitap ettiği bir insan skalası var ne yazık ki! Üstelik o özendikleri toplumda bile pornografiye varan yayınlar sıfır sansürle yayınlandı yani tamamen sansürsüz! Şimdi o sansürü islamcılıkla, dindarlıkla, mahremiyetle ve ahlakla bağdaştırmaya çalışan o skaladakiler sansürün bizi ne hale getirdiğini sıra kendilerine geldiğinde anlayacaklar ki şuan da sıra tamda kendilerinde durmak yok yola devam zaman sizin zamanınız! :)
  • unsur kullanıcısına yanıt
    Açıklama derdine düştüğüm falan yok böyle şeyleri nereden çıkarıyorsunuz anlamak güç ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Zira Tivibu kullanıp memnun olan onlarca müşteri var sanki Tivibunun genelinde sorun varmış gibi lanse ettiğiniz için bende kişisel sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışıyorum. Tivibu da çalışmıyorum primde almıyorum.



    Şampiyonlar Ligi maçlarının yarısını D-Smart da iken de Star ve NTV Yayınlıyordu sanki zorla sattılar size alırken haberiniz yok muydu Deplasman maçlarının TRT de Kendi evinde ki maçların da Tivibu da yayınlanacağını?

    Boş muhabbet yapıyorsunuz almayın kardeşim bik bik bik konuşmanın anlamı yok UEFA D-Smart da iken de bu böyleydi nerden kötüleyeceğinizi bulamadığınız için gerçekten bahane bunlar.
  • Ip tv baglantisi yapildi fakat 3 farkli cat5 kablo takilmasina ragmen mozaiklenme sorunu cozulmedi. Cat6 kablo alip denedim yine olmadi. Evde fiber var eve kadar fiber geliyor. Gpon modem baska odada tv baska odada. Bu sorun cozulmezse iptal ettirecem. Cezasi ne ise oderim ama burunlarindan getiririm.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    yüzde yüz katılıyorum, her yönüyle oldukları gibi arayüz ve kanal bilgi sistemi de berbat. Verdikleri cihazlar o arayüzü kaldırmıyor, arayüz o derece kasmaya değecek kadar güzel olsa içim yanmaz.
  • Merhabalar,

    Tivibu için bilgi danışanlar, memnun kalmayanlar varmış. Hem genel bir özet hemde bir kaç kıyaslamayla yardımcı olmak istiyorum.

    Öncelikle şu maç olaylarından dolayı taaa star digital/teleon, cine5 zamanından bu yana her platformu denedim, kullandım. Tivibu iptv'yi hemen hemen ilk alanlardanım. Dolayısıyla uydu sürümünü kullanmadım ve orası hakkında bilgim yok.

    Şu anda iptv kullanmamın sebebi de televizyonun olduğu büyük oda da uydu anten girişi yok. Tekrar kablo çatıdan inmesin, evin görüntüsü bozulmasın diye alternatif ararken karşıma çıkmasıdır.

    Tivibu iptv'ye ilk abone olurken "Ev Full Paket HD" olarak tanımlamam yapılmıştı ve o zamandan bu yana herhangi bir paket değişikliği yapmadım. Dolayısıyla ilk zamandan bu yana bütün kanallar açık ve HD olarak takip edebiliyorum.

    Öncelikle kullandığın internet paketi, bulunduğun lokasyon, aldığın hız çok çok çok önemli.

    Misal ben AKN'siz 16 Mbit'e kadar olan paketi kullanıyorum. Bulunduğum yerde de gerçekten 16'ya kadar hızı görebiliyorum. Ama tivibu'nun şöyle kötü bir özelliği var: Hız kısıtlaması!

    Tivibu yayını size iletirken internet hattınızın sadece yolunu kullanıyor. Dolayısıyla bu durum hızınızı etkiliyor. Örnek olarak tek şerit yolda geliş gidiş yapan araçlar sadece internet değil yayında taşıyorlar. Haliyle trafik sıkışıyor.

    Bu durumu Türk Telekom niyeyse kabul etmiyor. Doğrudan açıklamaları "Tivibu internetinizi ve hızınızı etkilemez" Ama ben bunu delileri ile ispatlamama rağmen hala da kabul etmiyorlar.

    Hız düşmesi şöyle: Modem arayüzünde 16 hız bağlantın olduğunu görüyorsun ama cihaz sadece fişe takılıyken speedtest ya da herhangi bir hız testinde 12 alabiliyorsun. Cihazı açtığın an bu hız 6'lara kadar düşebiliyor. Biraz can sıkıcı olarak gelebilir ama gerçekten çok fazla hissetmiyorsun yani rahatsız etmiyor. Yine youtube üzerinde 1080p olarak kesintisiz video izletebiliyor, böyle düşünebilirsiniz.

    Kanal içeriklerine gelecek olursak, tivibu size hem kendi film kanallarını hemde sinema tv oluşumuna ait kanalları veriyor. Hemen hemen her saat bütün aile için güzel filmler oluyor. Kendi adıma hiç bir zaman "Hiç izlenecek film yok." durumuna düşmedim. Nitekim kendi "Seç - İzle" bölümünde ücretli/ücretsiz filmlerde sunuyor ve yeterince geniş bir skalaya sahip bence. Bir de sansür, bipleme, kesilme gibi durumlar mecburen var ve tivibu kişiye özel kapalı bir yayın yapamıyor mevcut rtük durumlarından dolayı.

    Film sonrası FX grubu dizi kanalları da gayet cazip durumda. Amerika yayınından 1 gün sonra mottosuyla izlenebilme durumu çok iyi.

    Çocuklar için çizgi film kanalları seçenekleri de mevcut. Hatta bir tık ilerisi olarak ingilizce pratik kanalı bile bulunmakta.

    Belgesel kanalları için çok şey yazmak isterim ama gerçekten ifade edemem. Muazzam kanallar, muazzam kalitede yayınlar var. Sadece kanalların kendine has olarak gündüz/akşam kuşaklarında sık reklama giriyorlar ama onun çaresi zaten tivibu değil. Gece yayınlarını tavsiye ederim. Sıfır reklam, kesintisiz yayın.

    Spor kanalları olarak ŞL ve AL zaten yayıncısı. Onun üzerine EuroSport grubu zaten mevcut. Tek eksiği TSL diyebiliriz ki digiturk'ün bırakmaya niyeti yok.

    Yabancı kanallar sadece olmuş olması için var görünümünde. Çünkü ülkelerin devlet kanalları var. Örneğin Eurovision yayıncısı TRT ama yarışmaya katılmadığımız için yayın vermiyor. O gece İspanya devlet kanalı TVE üzerinden izlemiştim.

    Ulusal kanallar bildiğiniz gibi zaten. Ek olarak yayınlar kuruluşa göre SD-HD olarak değişiklik gösteriyor ki bu durum tivibu'da olan bütün kanallar için mevcut.

    Yerel kanallar da parayı veren modeli ya da tanıdık kanal modeli mevcut. Konya'ya ait bir yerel kanalın vereceği haber/reklam Samsun'da olan birini çok fazla ilgilendirmez mesela.

    Cihaz özelliği olarak gazetelerin ilk sayfası, hava durumu, nöbetçi eczane gibi uygulamaları var. Hatta volkswagen uygulamasında araçların model bilgisinden fiyatlarına kadar bilgilendirme dahi var. Yani demek oluyor ki yavaştan da olsa gelişmeye devam edecek.

    Özet olarak bizdeki bir günlük kullanım özeti; sabah gazeteler, sonrasında haberler, sonrasında film kanalları, sonrası belgesel/spor.

    İnsan gerçekten sıkılmıyor. Bu yönden çok çok artısı var.

    Şimdi gelelim sıkıcı olan taraflara. Öncelikle fiyatlandırma taahhüt olmadığı zaman uçuyor. Şu an taahhüt ile 45 TL olan paket taahhütsüz 78 TL.

    Uçurum olunca arada insanın biraz canı sıkılıyor. Altyapı sorunundan dolayı yayınından keyif alamazsan içine oturur o sözleşme :/

    Ben ilk "ağır ve hantal" motorola cihazla başladım ve şu an "akıcı" airties 7205 kullanıyorum. Cihaz uzun kullanıma bağlı olarak aynı modem gibi gün aşırı ya da 2 günde bir yeniden başlatılmayı bekliyor. Kumanda ile ilgili sorun yaşamadım. Sadece bazı modelleri kablosuz cihaz bağlantılı bazıları sıradan kumanda gibi. Bu da klasik cihaza/ekrana/televizyona kumandayı tutmak ya da tutmamak gibi çalışma prensibine sahip.

    Altyapı da sorun varsa geri al/duraklat gibi özellikler hata verebiliyor.

    Buraya kadar sıkılmadan okuduysanız gerçekten çok teşekkürler. İnşallah biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.

    Ara ara bakıyorum foruma, daha önce de bilgilendirme için yazmıştım. Yine sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

    Herkese iyi bayramlar, görüşmek üzere..
  • Web4.0 W kullanıcısına yanıt
    Ttnet abonesi olmadan tivibu iptv yi kullanamazsiniz. Bu nedenle zaten iptv icin taahhutsuz kampanyayla uye olmak mantikli geldi bana. Gerci baska fiber altyapi olmayinca mecburen ttnet'e de 2 sene taahhut verdik zaten daha yeni. 2 sene kullanirim artik iptv yi.
  • Arkadaşlar s sport kanalını nasıl ekletebiliriz tivibuya nasıl istekte bulunabiliriz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.