Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.607
Cevap
13
Favori
160.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aramıza tekrar hoşgeldin @Inter Milan

    Caner Erkin transferini yerinde buldum. Piyasada bonservissiz alınabilecek, tekniği fena olmayan, yaşı da müsait bir oyuncu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milanda Galliani, İnterde Mancini kadro mühendisligini yaparsa, 2 takimda basarili olamaz. Rakiplerle kalite farkini kapatip, avantajli duruma Caner ve Banegayla mi gececeksin? Napoli güclenecek, Roma güclenecek. Juventus güclenecek. Caner gibi oyuncuya net 2.5 milyon avro verilir mi, gross 5 milyon avro yapar. İyi bir oyuncu ama İnterin daha iyi beklere ihtiyaci vardi. 3 Senedir söylüyorum, İnterin en büyük ihtiyaci bir forvet. Sonra 2 CM. Baneganin yanina Bigliayi da alirsan, Banega transferi mantikli olur.

    Canerin bölgesi Turkiye Liginde bile otobana dönüyordu. Serie Adaki en kötü kanat, Turkiyedeki takimlarda rahat ilk11 oynar. Veronanin kanat oyuncusu.
  • Inter menajeri Roberto Mancini, Manchester City'den Yaya Toure ve Tottenham'ın forveti Erik Lamela'yı bu yaz kadrosuna katmak istiyor.

    Kaynak: Corriere dello Sport
  • Melo satılacak mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymndgn

    Melo satılacak mı

    ewt
  • Belirsizlik hakim kulupte , transfer hamleleri bu yuzden yapilamiyor.

    Bir taraf Interin tamami satildi moratti ve thorir den kurtuldu derken , oteki taraf henuz satisin olmadigini geciyor.

    Ancak her taraftar gibi burda kesin olan birsey var. Thorir donemi tamamiyle basarisiz bir donem oldu cok gec olmadan kulubun kurtulmasi lazim , ki oylede oldu gibi duruyor. Birazdan asagida paylasacagim yazidan okuyabilirsiniz.

    600-650 m euro gibi bi paradan bahsediliyor , %70 ini almak icin kulubun. Tam rakami kimse bilmiyor belki fazladir belki eksiktir , ancak benim guvenilir kaynaklardan aldigim duyum bu. Moratti , michael bolingbroke , toldo , stankovic gibi adamlar %95 ihtimalle kulupten aforoz edilecek veya gene yonetimde olup sadece sus agaci gibi duracaklar. Mesela elcilik gorevi verilecek. Thorir ise suanki gorev suresi bitimine kadar president kalmaya devam edecek , sonrasi allah kerim. %30 hisse ile ne yapabilir , ne kadar soz hakki tanirlar bilemiyorum.

    Transfer calismalarini nasil etkiliyor bu donem.

    Oncelikli olarak cinliler mr mancini ile calismak istemiyor. Her ne kadar ulu orta dillendirilmese de temmuz ayi mancini icin son olabilir. Yerine soylenen adaylar komik olmakla birlikte mancini kapasitesinde. Hepsi cop anlayacaginiz.

    Bu sebeple transfer calismalarini duraklattilar. Caner ve banega zaten bu dedikodulardan once gelmisti ondan dolayi etkileyen bir durum yok. Mancini veya yeni hoca gelse bile bu 2 oyuncuyu veto edecegini dusunmedim.

    Bir de asya pazarina dogrudan acilma durumu var , bu gelirleri inanilmaz arttiracak duzeyde. Juventus pazarlama stratejisi her zaman bizden daha iyi oldu , olmustur. ama su cinlilere satilma durumunda Asya pazarini ele gecirecegiz gibi duruyor. En azindan Cin ve endonezya da. En kalabalik yerler.

    Texeira gibi oyuncularin kiralik olarak takima katilabilecegini duydum ancak cok cok cok dusuk ihtimal o maaslari karsilayabilecek bir butcemiz yok maalesef.
    En kotu melo santon llajic jovetic gibi copleri cin takimlarina kakalariz max bu olur.


    Bir tane yazi okudum . Ingilizcesi olan arkadaslar icin orjinal metni olmayan arkadaslar icin cevirisini yazacagim. Belkide gelecegi ve suani ozetleyen bir yazi.


    The sale of Inter to the Suning Group is not yet complete, but that has not stopped Inter owner Erick Thohir from attempting to rewrite history over his failed ownership of the club. (Interin satin alimi henuz suning grup tarafindan gerceklesmese bile bu erik thorir in Basarisiz olan inter donemini yeniden canlandirmasina inanmasina engel degil.
    “Inter are in good hands” (Inter guvenilir ellerde)
    “With Suning, we’ll make Inter stronger thanks to the arrival of a strategic partner, who has a very strong presence in China”. (Cindeki guclu grup (presence orda bulunma anlamina geliyor , Sabanci gibi dusunun) Suning group un katilimi ve sayesinde Inter i suankinden daha da guclu yapacagiz.
    “Moratti and I have done a good job, now we have a front office worthy of a top European club, not everyone in Italy has one”. (Moratti ve ben iyi bir is cikardik ( ne kadar basarili oldugunuz tartisilir , ancak yeni bir yonetim gerekiyor evet) Simdi ise En basarili avrupa kulupleri gibi saglam bir yonetim kadrosu oldu. Italya da herkes boyle bir kadroya sahip degil.
    “The objective is to build a global Inter, but one that won’t lose its values, a club capable of integrating in an Italian league that has to grow to be able to compete with Europe’s other top leagues”. (Objektif cok acik , Eski (dunya capinda taninan interi yeniden insa etmek.) Ancak bunu yaparken degerlerinden taviz vermeyip kaybetmeyen , Italya icerisinde dominant bir takim entegre etmek ve cl el gibi kupalarda diger takimlarla rekabet etmek.



    I don’t think many Inter fans would consider a good front office to be the first thing that you mention when you are selling the club. Especially when the new owners are expected to remove most of that front office when they take over as they are out of touch with Italian football. ( Bir cok inter taraftarinin yonetim kadrosunun iyi oldugunu dusunecegini sanmiyorum ozellikle de thorir kulubu satmaya karar vermisken. Ozellikle takimin yeni sahiplerinin mevcut yonetim kadrosunun neredeyse tamamini kulupten aforoz etme niyetindeyken ve Italyan futbolu hakkinda bilgisi yokken...)
    Any definition of success as the owner of a football club has to be success on the pitch. And here there is no doubt that Thohir has been a failure. He took control of the club in September 2013 and in the 2013/14 season Inter finished 5th in Serie A with 60 points. (Bir kulup sahibinin basarili olarak anilmasi icin kulubun sahada basarili olmasi sart. Iste thorir in basarisiz oldugu burda ortaya cikiyor. Eylul 2013 de kulubu satin aldi , sezon sonunda 60 puanla ligi 5. olarak bitirdi.)
    In his first full season in charge, 2014/15 Inter finished 8th with 55 points. Then this past season Inter finished 4th with 67 points. ( Kulubun tam anlamiyla basindaki ilk sezonda , 2014/2015 maalesef ligi 8. sirada 55 puanla bitirdik. Sonraki sezonda farksiz 67 puanla 4.)
    Inter under Thohir are no closer to winning a trophy or competing for the title than they were in August 2013 before he took over. (Thorir in kulubu aldigi donem ile , oncesi arasindaki donemde cok bir fark yok , Ne bir kupa almaya yaklasildi ne de lig yarisinda bizde variz denilebildi.)
    You can make the case also that under Thohir’s stewardship that he was unable to reign in the over spending at the club, as Inter are expected to lose over €80m for the 2015/16 season and have been punished by Uefa for violating their financial fair play guidelines.(Suda unutulmamali ve eklenmeli. Maalesef kulupteki yuksek harcamalari durduramadi ve sezonu 80 milyon eurodan daha fazla bir zararla kapatilmasi bekleniyor.. ++ Ffpden gelen uyari ve cezada unutulmamali.





    Artik yeni gelecek cinlilere kurtarici gozuyle bakiyorum , bilmiyorum ne kadar dogru Interin Asyalilar tarafindan alinmasi biraz da gucume gitmiyor degil. Yeni bir thorir faciasi yasanmaz umarim.
    Nereden nereye. Dunyanin en iyi takimindan asyalilardan medet uman takima donustuk. Allah sonumuzu hayir etsin.



    Cok cok cok onemli bir gelisme olmadigi surece buraya yazmayacagim cunku a yazsan b cikacak bir ortam var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 5 Haziran 2016; 4:28:25 >







  • Dunku yazdigimi dogrular nitelikte bir fotograf. Zanetti ve inter yonetim kadrosu suanda cinde suning group ile detaylari gorusuyorlar.

    Tr saati ile 7.30 uk saati ile 5.30 da son gorusme ayarlanmis.

    Erick Thohir, Javier Zanetti, Giovanni Gardini and Michael Bolingbroke Suning baskani Zhang Jindong ile gorusecek. Bunlarin disinda suning temsilcileri Michael Gandler, Robert Faulkner ve Richard Lamb.

    Son dedikodulara gore Zanetti satin alim islemi gerceklestikten sonra inter baskani olabilir. Eger bir puruz cikmaz ise , yarin sabah saatlerinde ortak basin toplantisi yapilip kulubun devredildigi aciklanacak.

    Inter channel calisanlari da ayni sekilde suanda cinde.
    Kulubun 78.55% hissesi 535 milyon euroya satilmis.




  • Interin 3 twitter accountundan aciklama geldi ve artik satin alma olayi gerceklesti.


    Inter kulubunun yeni sahibi :



    Sky - Suning will purchase a 68.55% stake in Inter, with Thohir retaining 31% and 0.45% left for other small shareholders

    Kulubun %68.55 i suning , %31 i thorir %0.45 moratti ve diger coplere kalacak.

    Sky - Inter's change of ownership will be announced in a press conference on Monday, at 15:00 local time (09:00 CET, 08:00 BST, 03:00 ET) (Local saatleri bilmiyorum kusuruma bakmayin ancak muhtemelen bir onceki mesajlarda yazdigim saatlerde basin toplantisi gerceklesecek ve aciklanacak)

    Tancredi Palmeri @tancredipalmeri 7h7 hours ago
    BREAKING NEWS: Inter FC are now owned by Chinese: the 68.55% of shares have been sold to chinese group Suning

    Press conference to be held in Nanjing, 9:00 CEST on Monday 6 June. More details here:http://****/24rj3Sa #FCIM

    Yarinki basin toplantisinda konusacak 4 isim , Zhang Jindong, Gong Lei, Thohir ve Zanetti


    Thorir donemi her ne kadar basarisiz olsada bir kac kelime soylemeden olmaz.

    Kulupte o kadar cok ise yaramaz ve belesten para alan cop vardi ki , thorir bunlari tek tek tespit etti ve gorevlerine son verdi.

    Mazzari ve mancini coplerini bu klasmana dahil etmiyorum en azindan onlar denedi.

    Yarinki basin toplantisindan sonra , goruslerim bu baslikta olacak. Yeni donem inter icin basladi.





  • Moratti : Yonetimden tamamen ayriliyorum.

    Moratti : En onemli sey , yeni sahiplerin taraftara saygi duymasi hakettigi interi geri getirmesi.

    Moratti : Taraftarlar saskin mi ? 3 yil once kulubumu satmistim , simdide tamamiyle ayriliyorum , merak etmeyin suning grupta yeterince potansiyel var.

    Moratti : Onlar futboldan anliyor ve guzel isler yapmak istiyor. Bende dahil olmak uzere herkes en guclu halindan daha guclu bir Inter arzuluyor. Yapabilirler.

    Gds - The birth of the Chinese Inter. Moratti's out. Mancini: extension or goodbye

    F.C. Internazionale @Inter_en 2h2 hours ago
    Zhang Jindong: "We'll make #Inter great again, continuing tradition and the success achieved under the #Moratti family" #InterSuning #FCIM

    Basin toplantisi icin hazirliklar baslamis. Canli aktaramayacagim okulum var , gece saatlerinde guncellerim muhtemelen.








  • Benim anlamadığım; Thohir Inter'i daha yeni aldı. Niye satıyor şimdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 6 Haziran 2016; 16:00:39 >
  • Ne güzel hemen sattınız kulübü, bizim Berlusconi hala boş şeyler peşinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Benim anlamadığım; Thohir Inter'i daha yeni aldı. Niye satıyor şimdi?

    Kulubun nakit paraya ihtiyaci var , thorir tek basina altindan kalkamayacagini anladi. Kendi cebindeki parayi 3e katladi. +++morattiyi gonderme firsati bulmusken kacirmadi. Kulubun 500 milyon euroya yakin borcu var. suning %70ini uzerine aldi borcun. Birde asya pazarina acilma imkani varken kacirmadi. Baskan olarak kalmaya devam ediyor. Sana boyle bi imkan gelse satmaz misin:). Aksam daha detayli yazacagim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 6 Haziran 2016; 18:32:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAtes5252

    Ne güzel hemen sattınız kulübü, bizim Berlusconi hala boş şeyler peşinde.

    Oda ikna olacak az kaldi, el ele cin parasiyla eski gunlere.d

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MM yonetimdeyken takimi destekliyordum , ET basa gecti yine gram azalma olmadi , SG gelmesiyle de degisiklik yok. Ben ve benim gibi interistalar hic bir yere gitmedi , gitmiyor.
    Inter ailesi thorir den sonraki donemde gercekten heyecanli ve mutlu.

    Moratti : Uefa ile yeniden bir gorusme yapilacak , butce sunulacak. Buda yeni high profile oyuncularin takima katilmasi demek.
    SG = YENI DONEM !



    Banega ispanyol gazetesine demec vermis sanirim intere katildim , zanetti ile surekli gorusuyorum diye.

    Medel bidon borozovic banega baklava duzeninde olabilir. Ancak gene amc kisminda problem var. Benim tercihim medel bidon banega alex olur cinlilerden 2 senelik kiralanmasi gundemde. 1 kurus odemeden tabi

    Simdi gelelim thorir kismina , uzun zamandir boyle uzun yazmak istemistim.

    Italya da veya dunyada ki Inter takimini takip eden herhangi bir kisiye sorsaniz , thorir doneminin fiyasko oldugunu soyler. Katilmadigim 1-2 nokta var.

    Oncelik olarak moratti den aldigi finansal bakimdan enkaz takimi en azindan normal seviyelere cikardi , 60 m gibi bir para harcamaya vesile oldu. Moratti doneminden kalan kontratlari hala temizlemeye calisiyor kulup bknz Palacio 5.5 Euro py , Nagatomo 4 py

    Kulupte hicbirsey yapmayan copleri , ozellikle yonetim kadrosunu toparladi. En iyi haline soktu.
    Moratti doneminde suanda ki milan gibi 2 ceo , 5 direktor , 5 danisman vardi. Suan 1 ceo 2 d 1 danisman var. Fazlasi zarar ve gereksiz.

    Simdi gelelim hayatin gerceklerine ,


    Juve standartina yaklasamamak , aradaki gapin acilmasi taraftarin gozunde thorir i bitirdi.
    Endonezya da yasamasi , futboldan anlamamasi hatta ve hatta ulkesinde spor bakani bile secilememesi zaten bunu gosteriyor.
    3. Taraftari yok saydi. Italya da bu taraftar olgusu yadsinamaz. En basit ornegi Totti. Taraftar istiyor , yonetim mecburen verecek kontrati. He iyidir kotudur performansi tartismayacagim cunku bir yere varilmiyor.
    4. Morattiyle aralari acikti.

    Mayis ayinda SG temsilcilerinin Once meazza sonra training center i ziyaret etmesi , flortu baslatan hamleydi. Thorir mayis ayinda hayir satis olmayacak kulupteki kontrolumu kaybetmek istemiyorum demesine ragmen , moratti kendi hisselerini SG ye onererek thorir e hamle sansi birakmadi. %30 olan SG %70de olur , %100 de. Bunun bilincindeydi moratti bu yuzden ozellikle son 2 ayda aralari cok bozuldu. O siralar banliydim haber alamadiniz tabi.

    5. Yildiz oyuncu pesinden gitmemesi.

    Bundan onceki 2 baskan ve getirdikleri oyunculari yaziyorum.

    Ernesto Pellegrini --> Karl-Heinz Rumenigge.
    Moratti --> Ronaldo
    Thorir --> D ambrossio , Kondogbia(bidon)

    Thorir her ne kadar uefa ile anlasma yapmis bile olsa , mantigi su. Eger yildiz bir oyuncu alacaksan once oyuncu satmak zorundasin. Eger gelirin yoksa oyuncu alamazsin.

    Transfer konusundaki basarisizligi taraftari cildirtma noktasina getirtmisti.

    Hernanes 18 milyon euro , guarin ile sikecilerin rezerv kadrosundaki vucunic takas etmeye calismasi artik uc noktaydi.

    Capellonun soylediklerine bir goz atalim : Buyuk kulupler hakkinda konustugunuz zaman , yeni sahiplerinin birseyler etkileyici birseyler yapmasini beklersiniz.Kulubu guclendirmesini , haklarini savunmasini vs. Thorir bunu yapmiyor , yapmayi gectim cabalamiyor.

    6. Interin 21. yuzyilda Italya ya getirdigi seyler , Inter Markasinin lisans haklari , Kulubun iletisim departmanindaki iyilestirmeler , Bilet sisteminde ki komple guncellemeler ve ozellikle mac gunu deneyimi , Erasmus ogrencilerine sadece 5 euroya bilet verilmesi vs hep morattinin eseri. Thorir her ne kadar yonetim kadrosunda iyilestirmeler yapsada burda sinifta kaldi. Taraftar icin avantajli hic birsey yoktu.

    7.Morattinin 18 yillik inter kariyerinde kulubun kasasina koydugu net para 1.1 milyar euro
    Thorir in 3 yillik kariyerinde inter kasasina cebinden biraktigi para 75 milyon euro. Tabi ki 18 yil ve 3 yil kiyaslanabilecek rakamlar degil ancak bu harcamalardan sonra interin olmasi gerektigi yer baskaydi. Olmasi gerektigi yerde degildi inter. Mazzari kovdu , uzerine 1.5 ay hocasiz kaldi bu takim cunku herhangi bir high profile hoca ile anlasamadi onuda beceremedi. Sonrasinda moratti mancini yi kulube getirdi bela etti.

    8. Xherdan Shaqiri , Mateo Kovacic ,(Potansiyel) Murillo , Handanovic , Borozovic satislari.

    Xherdan Shaqiri den edilen zarari anlatmak istemiyorum. Benim son yillarda gordugum en buyuk transfer fiyaskosuydu. Onu o fiyatlarla transfer etmekte bambaska bir aptallikti zaten. Olur her buyuk kulup transferde hata yapar , ancak biabiany nin sag acik olarak oynadigi takimda shaqiri kalamaz miydi ?

    Kovacic --> Burda cok suclamanin anlami yok 35 milyon euro , bonussuz , taksitsiz cash olarak kulubun hesabina yatirilinca thorir ucak biletini almak zorunda kaldi kovacic. Suanda biz , milan ve sikeciler kiralik istiyor. Thorir burda oldukca gelmem demesi acikliyor yeterince...

    9. Borc Miktari.

    Bir onceki yazimda yazdim kulubun uzun vadede borclari 500 milyon euro civarinda diye. Peki bu uzun vadede ki borclar kime ait ? Besiktasta yildirim demiroren vardi , oda birazdan yazacagim seyler gibi kulube kendi parasini borc verip , gittiginde faiziyle geri almisti. O besiktas daha yeni toparlandi.

    108 milyon euro thorir
    230 milyon euro goldman saschs (Kulubu satmak istedigi , beceremeyip sadece %10 faizle kredi aldigi sirket)
    100 milyon euro bankalar

    kalan borclarda bunlarin faizleri , odenemeyecek faizleri.

    10. Kazandigi Reputation

    2.5 yillik sure zarfinda thorir in interden kazandigi tek sey , 100 milyon euro kar oldu. Zamaninda ucuza aldigi kulubu bugun 100 milyon euro kar ile satti. Tabi ki cebini doldurdu.

    11. Stadyum Projesi ve Federasyon ile mac saatleri polemigi.

    Hic birsey yapamayan baskandan en azindan stad sorununu cozmesini istedi taraftar. Tabi ki ondada basarisiz oldu. Ama burdan yargilamak bence cok dogru degil , cunku Milan yeni stad yapabilecek durumda degil.
    Teklif acikti , staddan cikin meazzayi bize birakin biz catisini takalim kapasiteyi 60k yapalim. Yeni stadiniz olana kadar gelin meazza da ucretsiz oynayin. Kabul ettiremedi. Piskin piskin , Meazza dunyanin en guzel stadi yeni stada interin ihtiyaci yok dedi.

    Asya da serie a maclarini izlemek isteyen kisinin gece 3 ile 5 arasi uyanik olmasi gerekiyor. Gunduz maclari da tam ogle saatine geliyor yanlis bilmiyorsam. Bunlarin en azindan 1-2 saat erkene alinmasini diger baskanlar ile konustu. Reddedildi.

    Sonuc olarak :

    Inter ffp ye uymak zorunda ve gonullu olarak uefa ile yapmis oldugu anlasma tekrardan gozden gecirilmek zorunda. Sg nin yapacagi yatirim bilinmedigi icin , ne kadar cabuk olacak bu gozden gecirme bilmiyorum. Belki bu donemi sadece caner banega + bir oyun kurucu transferi yapip bitirebiliriz. Ama yatirimin buyuklugune baktikca ve uefa bu yatirim planlarini onaylayinca cok guzel seyler olacak gibi duruyor.
    Her zaman soyledim , hala soyluyorum. Italyanlarin avrupa ligdelerinde ve milli takimlar duzeyinde tekrardan basarili olmasi icin Milan kuluplerine ihtiyaci var. Umuyorum buda ilk asama olmustur.



    Umarim aydinlatabilmisimdir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 7 Haziran 2016; 4:31:40 >




  • Sen ölmemişmiydin la? Neyse hoş geldin tekrar.
  • Ellerim ovusmuyor degil

    ➖ Yaya Toure
    ➖ Candreva
    ✔ Banega
    ✔ Caner
    ➖ Alex Teixeira
    ➖ Ramires
    ➖ Erik Lamela
  • Gectigimiz donemde yazdigim yazilardan dolayi herhangi bir pismanligim yok , yazilmasi soylenmesi gerekeni yazdim soyledim.

    Banega transferi icin 1 temmuzu bekliyoruz caner den sonraki 2. transferimiz bahsetmistim.

    Cambiasso: Moratti ve ailesi icin zor bir durum. Satisa ragmen Moratti Inter tarihinde her zaman yer alacak , edinecek.

    Premium - Mancini kontratini 2018e kadar uzatacak. Aldigim en kotu haber , simeonenin 17/18 senesinde takima katilacagini umut ediyordum.

    Kovacic : Interde 2.5 yil gecirdim , kendimi bir fan ve nerazurro olarak goruyorum. Juve ve milan da asla oynamam. Inter de mancini copu varken takima geri katilmam.

    Sunning 2. baskani : Eger gerekiyorsa Inter oyuncularini 25-15 arasi bedellerle alabiliriz , ayni sekilde bizim oyuncularimizda herhangi bir ucret odemeden intere katilabilir.

    Aslinda uzun zamandir bekledigim aciklama bu. Ramires alex gibi adamlari maasini jiangsu odetmek kosuluyla takima katilabilir. Ranokya melo gibi amator ligde oynayamacak ameleleri de 10-25 arasi fiyata cine kakalasak muhtesem olur. Ffp yi baska turlu delemeyecegiz cunku.

    Cds - Onumuzdeki sezon Inter scudettoya juve disinda oynayabilecek tek takim.


    Gecen iletimde de yazmistim simdi de yaziyorum. Thorir in Inter sahibi oldugu sure zarfinda yaptigi en iyi sey kulubu satmak oldu. Nesemiz , enerjimiz herseyimiz yerine geldi.

    Gabriel Jesus icin juve ile cekisiyoruz 25 milyon gibi bir para konusuluyor ortalikta.

    Onumuzdeki sezon icin beni tek endiselendiren nokta muhtesem dunya klasindaki teknik direktorumuz Roberto Mancini.

    Cok acik bu adam Inter hocasi olarak yeni sezonu gormemeli. Zayif ve overrated.

    "Mancini : Herkes gelecegimle ilgili sorular soruyor ve bu sorular artik kabak tadi vermeye basladi."

    Adam bunu anlayamayacak kadar aptal , Cunku herkes bir gun bir toplantida gidiyorum diyecegin ani bekliyor.

    Kadronun guclenmesi lazim , zayiflamasi degil. Suanki okudugum dedikodulara gore bu gerceklesecek. Suning group take overi herseyi degistirdi gibi duruyor takim acisindan.




  • SportItalia: Franco Vazquez, 2017 yazına kadar Çin ekibi Jiangsu'da, daha sonra ise Inter'de oynama teklifini reddetti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    SportItalia: Franco Vazquez, 2017 yazına kadar Çin ekibi Jiangsu'da, daha sonra ise Inter'de oynama teklifini reddetti.

    Sport Italia formunda bugun desene
  • Islerim dolayisiyla konuya giremedim uzun zamandir ancak 3. sayfaya dusmez diyordum.

    Yok artik ya.


    Neyse

    "I ask you to shout 'forza Inter' with passion but not anger".
    Wise words from Giacinto, one of our greatest. 💙


    Guncellemelerle yarin buralardayim
    '
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.