Şimdi Ara

LİPPİ-TOLUNAY KAFKAS-ŞENOL GÜNEŞ-ABDULLAH AVCI-MUSTAFA DENİZLİ-FATİH TERİM ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanıyorum,önümüzdeki sezon bu isimlerden biri takımın başında olacak.Tolunay Kafkas aslında gönüllerde var ama bir risk bu kadar sportif başarısızlıktan sonra.

    Abdullah Avcı'nın ise uzun süreli anlaşmalarda başarılı olabileceği düşünülüyor,yani ilk 2 yıl şampiyonluk gelmeyebilir ama uzun süreli bir çalışma gelecek adına kalıcı başarılar getirebilir se de Galatasaray ilk yıl şampiyon olmak zorunda.

    Şenol Güneş tercihi ise,sistem ve ekol açısından tatmin eder,eleştirileri bitirir,Şenol Güneş'im düşünülmesi surpriz değil,ve kendisi de istiyordur.Şenol Güneş dedikodusuna ben inanıyorum.


    Mustafa Denizli ismi belki tartışmaları bitirir ama gelecek ve uzun vadeli başarı açısından Mustafa Denizli bence yanlış isim.Kısa vadede sadece ilk yıl başarı isteniyorsa Mustafa Denizli aslında ilk düşünülecek isim.

    Fatih Terim tercihine gelince,çok fazla istekleri olur,Başkanı aşar,bu durumda yönetimin anlamı kalmaz.Gelirse yüksek paralarla ciddi masraflarla transferler yapılacağı kesin.Fatih Terim kendini riske atmaz,masraflı bir transfer yapar.Futbol'a kimsey, karıştırmaz hatta herşeye karışır,başarısızlık durumunda ise günümüze kadar etkisi olan Özhan Canaydın'ın durumuna düşer Başkan ve yönetim.

    Aslında Fatih Terim'i istemez ne Başkan ne de yönetim ama tepkileri muhalif sesleri en keskin kesme tercihi Fatih Terim'dir.Buna rağmen günü kurtarma adına atılaca adımlardan uzak durmayı da düşünebilir Başkan.

    Benim kişisel görüşüm ve tercihim ise,Lippi yada Tolunay Kafkas'ın ikna edilebilmesidir.Özellikle Tolunay Kafkas uzun vadede uluslararası başarılar getirebilecek bir isim bana göre.Futbol görüşünü,oynatmak istediği ekolü ve sistemi seviyorum,güveniyorum da.Sadece G.Antep takımında değil,Kayserispor'da yapmak istedikleri çok dikkatimi çekiyordu.Bence hem kişisel yetemek ve mücadele futbolunu hemde takım oyununu üst seviyede tutabilecek bir isim.

    Lippi'yi yıllardır takip ederim,sözlerini genellikle okudum ne zaman konuşsa.Lippi'yi Lucescu ya benzetiyorum.Çok benziyorlar düşünceleri ve futbolcu yönetimleri açısından.

    Bu arada Lucescu'yu tercihler arasına yazmadım,çünkü Lucescu'nun Türkiye'de Fenerbahçe dışında bir takıma tekrar geleceğini sanmıyorum.Gelirse Fenerbahçe için gelir.



  • şenol güneş mi? :D
  • fatih hocadan başkası parklamaz takımı
  • Tolunay Kafkas benim de dikkatimi çekiyor. Fakat baskıyı kaldırır mı bilemiyorum. Bu dönem için gelecek adamın Rijkaard gibi bir ismi olmalı bence. Dikkat edin ismi diyorum. Çünkü Rijkaard geldiğinde "en az iki sene sabır" lafları ortalarda dolanıyordu. Bu dönem sonrası başarının geleceğine bu yönetiliş tarzı olduğu sürece inanmadığım için gelecek teknik adamın sağlam, güçlü bir ismi olmalı diye düşünüyorum. Benim adayım ise Felix Magath.
  • Felix Magath Hagi gibi inatçı ve sorun yaşanabilecek biri.Bence Magath'ın takım çalıştırması,kondisyon yüklemesi mükemmel ama iletişimi riskli.Arda'ya bir fırça atsa,Servete fırça atsa,hele Hakan Balta'ya bir fırça atsa,her takımdan fark yeriz.hemde bütünm goller birbirinin kopyası olur.Arda zaten sakatım der,hocanın yüzüne bakmaz,maçı bırak antrenmanlara çıkmaz,çıksa da tek başına koşar.Yani hoca dediğin futbolcularla iyi iletişim kuracak.Aynen Lucescu gibi.Adam kazanmasını bilen,denge yöneticisi olacak.Beyin yıkayacak.
  • Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Lippi ihtimallerini unutalım bence..

    Şenol güneş gibi değerli bir futbol adamı Trabzonspor'u bırakıpta cayır cayır yanan Galatasaray'ın içersine kendini atmaz. Keza herkesin bildiği üzere Galatasaray'da ne profosyonel bir futbol kadrosu var ne de bir yönetim anlayışı. Rijkaard gibi değerli, melek gibi bir adamı dahi yoldan çıkartan yönetime Şenol Güneş kendini atmaz, zaten galatasaray'da Trabzonspor'u şu hale getiren ve artık bu takımla özdeşleşen bir teknik direktöre teklif yapmaz..

    Mustafa denizli ise geleceği kurtaracak bir teknik direktör değildir. Mustafa Denizli'nin başarılarının hepsi kısa vadede olup uzun vadede enkaz bir takım bırakmıştır. Bunu Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş örneklerinde gördük. Bir senede kazanılmadık kupa bırakmadı ama kendinden gelen teknik direktöre nasıl bir kadro bıraktı ? Görüyorsunuz Schuster adam edemedi o Beşiktaş'ı. Galatasaray'a sistem kuran, geleceğin kadrosunu oluşturan bir teknik patron lazım. 91-92'lerde kallinin, 2000'lerde henüz egosu şişmeyen Terim'in yaptığı gibi.

    Fatih Terim ihtimaller dahilindedir ama gelmesini hiç istemediğim bir alternatiftir. İlk sezonunda türk futbol tarihinin en başarılı takımını ve takır takır işleyen sistemini kurmuş olabilir ; ancak ikinci dönemide Galatasaray'a yaşattıklarına ne demeli ? Harcanan nice oyuncular, istikrarsızlıklar, kulübün ezeli rakipten tarihe geçecek bir fark yemesi... Kısacası fatih terim ikinci devrinde birinci dönemindeki başarılarını bir anda sildirmiştir. Harcadığı 10 numaralara gelmiyorum bile.. Felipe gibi kalması dahilinde Alex'i sollayacak bir adamı harcaması, Revivo'dan bir türlü yararlanamaması diğer kötü referansları.. Acaba bu düşünce yapısıyla Baros, Kewell, Pino gibi adamları nasıl idare edebilecek ve ego savaşında kimleri yıkacak ?

    Benim istediğim Tolunay Kafkas'dır. Ancak onunda en büyük handikapı böyle basiretsiz bir yönetim modeli ile bir işe girişme ihtimalidir. Düşünün şu anki yönetim modeli Keita'yı gönderip kazım'ı getiriyor. 150.000 euro için potansiyelli futbolcuları alamıyor ve en önemlisi teknik direktörün sunduğu oyuncuları almıyor. Bu çok kafa kurcalayıcı bir durum. Rijkaard giderken mustafa yücedağ'ın "Rijkaard'ın istediği hiçbir oyuncu alınmadı, misimovic listede yoktu bile" açıklamasını yönetim yalanlamadı. Bu durumda Tolunay nasıl başarılı olabilir. Görüyorsunuz tolunay kafkas'ın getirdiği, istediği yabancı oyuncular şu an türkiye liginin en iyi yabancı oyuncularından. 4 milyon euro civarında bir bonservis ödenen sosa, kiralık alınan ama satın alma opsiyonu bulunan popov gibi oyuncular yönetimin oynadığı bir kumar asla olamaz. Nitekim bu oyuncular iyi bir gözlem ve futbol bilgisi olan birinin bilgisi dahilinde alındılar burda da tolunay kafkas'ın büyük etkisi var..

    Acı bir gerçek ama kim gelirse gelsin takım içersinde ciddi bir operasyon yapılmadığı müddetçe başarı gelmesi çok ama çok zor. Bu gün galatasaray virane olmuş durumdadır. Ne defansta, ne orta sahasında ne de kalesinde o asil formayı hak edecek oyuncular mevcuttur. Taffarellerin, mondragonların, caponelerin, bülentlerin, popescuların bıraktığı yerler emin ellerde ve ayaklarda değildir. Yönetimde bu işe çanak tutmaktadır. Bütün galatasaraylı dostlarımıza sabır diliyorum, inşallah gelecek sezon biz yanılırız da bu yazdıklarımızı yutarız.
  • van gaal münihten sezon sonu ayrılcak.. keşke bize gelse.süper olur
  • Gaziantep deki olumlu transferleri Tolunah Kafkas'a bağlamak haksızlık olur Gaziantepspor da yıllardır çalışan transfer komitesine.Çünkü yıllardır Gaziantepde görev yapmakta olan transfer komitesi varmış,onlar karar veriyorlarmış getirilecek futbolculara,onlar daha önceden izliyorlarmış alınacak futbolcuları.Cenk Tosun'u Tolunay getirtmiş diyorlar ama bişey diyemem.

    Yalnız ben Toluany hocanın iyi antrenman yaptırdığını düşünüyorum ve iyi motive ettiğini düşünüyorum.Birde futbolculara futbolculuk konusunda da iyi eğitim verdiğini,pozisyon bilgisini,nerde duracaklarını,nasıl organize olacaklarını nasıl defans yapılacağını iyi öğrettiğini düşünüyorum.İzlenimlerim bu şekilde.Birde saplantılı biri değil gibi geliyor bana.Kendisiyle barışık biri.

    2 sene önce çoğunluk ligimizde en iyi Türk teknik direktör Ertuğrul sağlam derken,ben Tolunay Kafkas diyordum.Bence Ertuğrul Hocanın asla geliştiremiyeceği bir taktik bilgisizliği var.Oyunu okuma ve oyunu geliştirme özelliği yok.Ertuğrul Sağlam iyi antrenman yaptırır,iyi koşturur iyi motive eder.Vizyonu bence belirli bir seviyeyi aşamaz.Oysa Tolunay Kafkas da çok fazlası var diye düşünüyorum.Maş esnasında oyunu okuması ve doğru hamleleri çok dikkatimi çekiyor.
    Rotasyonu da iyi yapıyor,şımaran futbolcuyu da iyi kesiyor,zamanında kesiyor,tekrar kazanmasını da biliyor.Antepdeki anlaşmasının detaylarını bilmiyoruz ama seneye neden olmasın diyorum.Tabi Lippi olabilecekse kısa vadede başarı için Lippi derim,Tolunay Hoca da Lippiyi seneye gönderdikten sonra gelsin ehe ehe.
  • Yabancı bir teknik direktör gelecekse ne yapıp edip Lucescu getirilmeli. Lucescu gelmiyorsa yerli bir teknik direktör tercih edilmeli.

    Ayrıca Magath iyi bir teknik direktör olabilir ama kariyerinde hiç Almanya ligi dışında takım çalıştırmamış. Bu bir dezavantaj olabilir. Lucescu Türkiye ve Galatasaray ı tanıyan, bu ortama kolay uyum sağlayabilecek bir isim. İkna edilmesi zor. Fakat imkansız değil.
  • Lucescu 60'ına gelmiş, ciddi bir ameliyat geçirmiş ve dolayısıyla strese gelemeyecek bir adam. Lutfen biraz empati yapın bir yerde çalışıyorsunuz, huzurlusunuz, başarılısınız, saygı görüyorsunuz, bir dediğiniz iki edilmiyor.. Birde geçmişe baktığınızda saygı görmemişsiniz, arkanızdan köylü denilerek dalga geçilmiş, değerniz bilinmemiş.. Gittikten sonra ne olduğunuz anlaşılmış, vefasızlığın piri edilmiş. Siz hangisini seçersiniz bir daha o ortama geri döner misiniz ? Luce bize fazlaydı, değerini bilemedik ve şimdi kıymetini bilen insanları bırakıpta buralarda macera peşinde koşmaz.
  • en doğru seçim ABDULLAH AVCI ve TUGAY KERİMOĞLU ! Sportif Direktör olarak Fatih Terim o olmazsa Hakan Şükür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksenophanes



    Benim istediğim Tolunay Kafkas'dır. Ancak onunda en büyük handikapı böyle basiretsiz bir yönetim modeli ile bir işe girişme ihtimalidir. Düşünün şu anki yönetim modeli Keita'yı gönderip kazım'ı getiriyor. 150.000 euro için potansiyelli futbolcuları alamıyor ve en önemlisi teknik direktörün sunduğu oyuncuları almıyor. Bu çok kafa kurcalayıcı bir durum. Rijkaard giderken mustafa yücedağ'ın "Rijkaard'ın istediği hiçbir oyuncu alınmadı, misimovic listede yoktu bile" açıklamasını yönetim yalanlamadı. Bu durumda Tolunay nasıl başarılı olabilir. Görüyorsunuz tolunay kafkas'ın getirdiği, istediği yabancı oyuncular şu an türkiye liginin en iyi yabancı oyuncularından. 4 milyon euro civarında bir bonservis ödenen sosa, kiralık alınan ama satın alma opsiyonu bulunan popov gibi oyuncular yönetimin oynadığı bir kumar asla olamaz. Nitekim bu oyuncular iyi bir gözlem ve futbol bilgisi olan birinin bilgisi dahilinde alındılar burda da tolunay kafkas'ın büyük etkisi var..

    Acı bir gerçek ama kim gelirse gelsin takım içersinde ciddi bir operasyon yapılmadığı müddetçe başarı gelmesi çok ama çok zor. Bu gün galatasaray virane olmuş durumdadır. Ne defansta, ne orta sahasında ne de kalesinde o asil formayı hak edecek oyuncular mevcuttur. Taffarellerin, mondragonların, caponelerin, bülentlerin, popescuların bıraktığı yerler emin ellerde ve ayaklarda değildir. Yönetimde bu işe çanak tutmaktadır. Bütün galatasaraylı dostlarımıza sabır diliyorum, inşallah gelecek sezon biz yanılırız da bu yazdıklarımızı yutarız.


    Yazdıklarınızda son derece haklısınız. Öncelikle takım içerisinde çok ciddi bir operasyon yapılması lazım. Bu zihniyet, yönetim anlayışı değişmediği sürece başarı elde etmek hayal. İsterse Jose Mourinho gelsin.
  • takımın başarısı bu hocaların gelmesine değil adnan polat efendinin gitmesine bağlıdır...

    kalli kovulup cevat hoca getirildiğinde kazanılan şampiyonluğu adnan sezgin ve adnan polat kendilerinin eseriymiş gibi gösteriyorlardı ve o gün bugündürde hep kaybediyorlar ve kaybetmeyede devam edecekler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksenophanes

    Lucescu 60'ına gelmiş, ciddi bir ameliyat geçirmiş ve dolayısıyla strese gelemeyecek bir adam. Lutfen biraz empati yapın bir yerde çalışıyorsunuz, huzurlusunuz, başarılısınız, saygı görüyorsunuz, bir dediğiniz iki edilmiyor.. Birde geçmişe baktığınızda saygı görmemişsiniz, arkanızdan köylü denilerek dalga geçilmiş, değerniz bilinmemiş.. Gittikten sonra ne olduğunuz anlaşılmış, vefasızlığın piri edilmiş. Siz hangisini seçersiniz bir daha o ortama geri döner misiniz ? Luce bize fazlaydı, değerini bilemedik ve şimdi kıymetini bilen insanları bırakıpta buralarda macera peşinde koşmaz.


    Elbette. Ama Lucescu ömrünün sonuna kadar Shaktar Donetsk kulübünde kalacak değil. Birgün ayrılması muhtemel. Daha öncede belirttiğimiz gibi yönetimde ciddi operasyonlar yapılması gereklidir. Bu kulüp sadece Lucescu gibi bir adamın değil zamanında birçok insanın da değerini tam anlamıyla bilemedi. Yönetimde,takımda ciddi operasyonlar gerektiren nedenlerden bir tanesi de bu. Herneyse. Benim aslında belirtmek istediğim görüş kulübümüzün şuanda Lucescu haricinde ki yabancı teknik direktörler yerine yerli bir teknik direktörle yola devam etmesi. Yoksa Lucescu ikna edilir yada kendisi kabul eder mi bunu tam anlamıyla bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greyhound

    en doğru seçim ABDULLAH AVCI ve TUGAY KERİMOĞLU ! Sportif Direktör olarak Fatih Terim o olmazsa Hakan Şükür

    abdullah avcı doğru seçim olur bence oyun tarzını çok seviyorum türkiyede barcelona gibi oynatıyor takım defansı olsun çok etkili yaptırdığı kontra ataklar olsun ve maça göre de taktik değiştirebilme özelliği olsun bana gore işinin ehli bir teknik adam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanpaşa

    takımın başarısı bu hocaların gelmesine değil adnan polat efendinin gitmesine bağlıdır...

    kalli kovulup cevat hoca getirildiğinde kazanılan şampiyonluğu adnan sezgin ve adnan polat kendilerinin eseriymiş gibi gösteriyorlardı ve o gün bugündürde hep kaybediyorlar ve kaybetmeyede devam edecekler...



    Kalli bir devrimciydi, Galatasaray içerisindeki yeniçerilere başta Sabri, Hakan Şükür, Hasan Şaş gibi adamlar olmak üzere darbeyi vurmak üzereydi, hatta hatırlarsanız arda'ya dahi göz açtırmayıp 60'ıncı dakikaya doğru o zamanlar 66 numaralı forması ile içten içe homurdanmasına rağmen oyundan alırdı belki o sezon kaybedilecek ama Galatasaray geleceğini kazanacaktı izin vermediler yeniçeri düzeni galip çıktı, idareciler anlık başarıları seçti. Bu gün futbolcuya dayalı bu iğrenç düzenin baskın çıkmasının en önemli sebebi kalli'nin kurtlara yem edilmesidir.
  • en önemli özelliği dengeli hücum ve dengeli defans yani sadece hücum ve sadece defans yaptıran bir futbol görüşü olmaması ve bunu İstanbul BŞB gibi çok düşük maliyetli bir takımda yapıyor ve 3-4 sezondur hep üstüne koya koya gidiyor. Galatasaray altyapısından çok daha takviyeli bir takım oluşturabilecek kapasitesi ve görüşü var.

    özellikle yerli futbolcuların saygı duyacağı bir hoca olacağını düşünüyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: GenozHealzU


    quote:

    Orijinalden alıntı: greyhound

    en doğru seçim ABDULLAH AVCI ve TUGAY KERİMOĞLU ! Sportif Direktör olarak Fatih Terim o olmazsa Hakan Şükür

    abdullah avcı doğru seçim olur bence oyun tarzını çok seviyorum türkiyede barcelona gibi oynatıyor takım defansı olsun çok etkili yaptırdığı kontra ataklar olsun ve maça göre de taktik değiştirebilme özelliği olsun bana gore işinin ehli bir teknik adam
  • Sezon sonu karaktersiz, işe yaramayan, kafasına göre maç satan 9-10 ismi yollamazsan, takımın başına Mourinho'yu da diksen hikaye. Önce takımda temizliğini yapacaksın, sonra teknik direktör seçimini. Yoksa gelen hoca -ismi de varsa- bu konuya karışır, 'oyuncuları görmeden bir şey diyemem' der, yarısını takımda tutar. Sezon sonu ne teknik direktör ne de başkan; takip edeceğim tek şey, takımda yapılacak temizlik.

    Adaylara gelirsek; artık ismi, cismi, ağırlığı olmayan adam bizde harcanır. Oraya gelecek adam başkanın piyonu olmayacak, bunu bize hissettirecek! Oraya gelecek adamdan başkanı da yönetimi de futbolcusu da korkacak. Keza medya da, Fenerbahçe medyası da! Hakkında yazıp çizerken 2 kez düşünecek. Senin başkanın kulübünü, futbolcusunu koruyamıyor, medyaya yem ediyorsa; gelen teknik direktör bunu engelleyecek, olaya müdahale edecek!

    Yani Tolunay ve Avcı kafadan gidiyor. İyi hoca olabilirler, ama ezilirler. Mustafa Denizli ise alsın torunlarını yanına, anlatsın anılarını. Lippi desen yabancı; bize ülke futbolunu, futbolcusunu, koşullarını, dönen oyunları, medyasını bilen adam lazım. Zira ülkede futbol sadece top, kale ve çim sahadan ibaret değil. Geriye Terim ve Şenol Güneş kalıyor. Şenol Güneş'in kalkıp geleceğine ihtimal vermiyorum, Terim diyorum.

    Kimse kalkıp "Terim gazla çalışıyor yeaa..." saçmalığını dile getirmesin, aptallığını belli etmesin. O gaz denilen şey motivasyon; Terim'in bir özelliği, bonusu. Ve her adamda kolay kolay bulunmaz. Her neyse, varsın 'sadece' gazla çalışsın. Eğer benim ülkemde dönen her türlü oyunu biliyor, karşısında medya önünü ilikliyorsa, varsın sadece gazla çalışsın. Biz takım patır patır düşerken sahaya hala Mustafa Sarp'ları süren gazsız, 4-3-3 bilginlerini de gördük. O yüzden geçin...
  • Ayrıca, Avcı direkt teknik direktör olarak değil, yardımcı konumunda olacaksa buyursun gelsin. Ben altyapının başında görmek isterim onu, ama kabul edeceğini sanmam. Tugay ise kesinlikle bir yandan altyapıyla ilgilenmeli, diğer yandan kendini geliştirmeli. 3-5 yıl sonrası için şimdiden teknik direktörlük altyapısını almalı, tamamlamalı. Kurslara gitsin, Avrupa'ya gitsin... Gerekli donanımı aldıktan sonra onu kulübede görmek isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macabre

    Sezon sonu karaktersiz, işe yaramayan, kafasına göre maç satan 9-10 ismi yollamazsan, takımın başına Mourinho'yu da diksen hikaye. Önce takımda temizliğini yapacaksın, sonra teknik direktör seçimini. Yoksa gelen hoca -ismi de varsa- bu konuya karışır, 'oyuncuları görmeden bir şey diyemem' der, yarısını takımda tutar. Sezon sonu ne teknik direktör ne de başkan; takip edeceğim tek şey, takımda yapılacak temizlik.

    Adaylara gelirsek; artık ismi, cismi, ağırlığı olmayan adam bizde harcanır. Oraya gelecek adam başkanın piyonu olmayacak, bunu bize hissettirecek! Oraya gelecek adamdan başkanı da yönetimi de futbolcusu da korkacak. Keza medya da, Fenerbahçe medyası da! Hakkında yazıp çizerken 2 kez düşünecek. Senin başkanın kulübünü, futbolcusunu koruyamıyor, medyaya yem ediyorsa; gelen teknik direktör bunu engelleyecek, olaya müdahale edecek!

    Yani Tolunay ve Avcı kafadan gidiyor. İyi hoca olabilirler, ama ezilirler. Mustafa Denizli ise alsın torunlarını yanına, anlatsın anılarını. Lippi desen yabancı; bize ülke futbolunu, futbolcusunu, koşullarını, dönen oyunları, medyasını bilen adam lazım. Zira ülkede futbol sadece top, kale ve çim sahadan ibaret değil. Geriye Terim ve Şenol Güneş kalıyor. Şenol Güneş'in kalkıp geleceğine ihtimal vermiyorum, Terim diyorum.

    Kimse kalkıp "Terim gazla çalışıyor yeaa..." saçmalığını dile getirmesin, aptallığını belli etmesin. O gaz denilen şey motivasyon; Terim'in bir özelliği, bonusu. Ve her adamda kolay kolay bulunmaz. Her neyse, varsın 'sadece' gazla çalışsın. Eğer benim ülkemde dönen her türlü oyunu biliyor, karşısında medya önünü ilikliyorsa, varsın sadece gazla çalışsın. Biz takım patır patır düşerken sahaya hala Mustafa Sarp'ları süren gazsız, 4-3-3 bilginlerini de gördük. O yüzden geçin...

    Tamam Tolunay ve Avcı konusunda risk konusunda haklısın ama hocam,Terim konusunda o bahsettiğin gaz sence Milli Takımda işe yaradımı.Yunanistan Avrupa kupasını aldı bu arada,elin slovakyası,slovenyası dünya kupasına katıldı.Senin bahsettiğin o gaz ile biz 2 dünya kupası turnuvasını kaçırdık.Yani gidemedik.Almanyadaki turnuvaya ve Afrikadaki turnuvaya gidemedik.Bu durum ülkemize maddi açıdan ve ülkemizin tanıtımı açısından çok zarar verdi.Fatih Terim bunun farkında değilmiydi,gaza ihtiyaç yokmuydu.Lütfen uzun vadeden falan bahsetmeyin,zaten kullandığı süre oldukça fazlaydı,birde zaten Türk Futbolunu ve futbolcusunu tanımıyormuydu Fatih Terim.Milli Takım'ı başarısız yapan bir antrenör yapılmayan transferden falan da bahsedemez,malum koca ülke futbolu ve futbolcusu emrinde.

    Keza aynı gaza sahip bu hocamız tarihimizin en yüksek harcamalı transferlerini yapmasına rağmen ne şampiyonlar liginde ne de ülkemiz liginde son gelişinde başarılı olamadı.üstelik şampiyon olmuş kadronun başına geçmişti.

    Gözümüzde bence fazla büyütüyoruz.Fatih Terim eski Fatih Terim değil,artık ne eski heyecanı var ne de eski felsefesi var.Artık atrenman mantığı bile farklı adamın,yardımcım çalıştırır ben taktik veririm maçtan önce diyor.
    Keşke Fatih Terim gelse de haklılığım görülse.Evet bir heyecan yaşayanlar olacağı kesindir ama ben asla heyecan yaşamam gelirse,onun artık başarılı bir teknik direktör olamıyacağına inanıyorum çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.