Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.261
Cevap
2
Favori
802.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YAW OYUNUN EASY HARD AYARI YOKMU YAW BİLEN VARSA SOLESİN BEN BULAMADIM.YARISLAR KOLAY GELİO BOYLE SIKILDIM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hitmannnnnn

    YAW OYUNUN EASY HARD AYARI YOKMU YAW BİLEN VARSA SOLESİN BEN BULAMADIM.YARISLAR KOLAY GELİO BOYLE SIKILDIM

    aha bende gecenin bu saatinde bunu sormaya gelmiştim bende önce sorulmuş easy hard ayarı bulamadım bende karambole oynuyorum valla.
    birde bu kazandığımız bountryler var onlar ne işe yarıyor bilen var mı?
  • crack olayi henuz cikmadi!

    4-5 mesaj once yazdigim gibi; orjinal mdf dosyasini Daemona mount etmek gerekiyor ve kurukafayi acip hide basmak gerekiyor... sonra aciliyor..

    hala cd yanlis diyenler lutfen mount ettiginiz dosyanin dedigim gibi olduguna bakin. 2 gun sonundada olsa bulmus oldum..:)
  • Oyunda biz zorluk seviyesi yok anlaşılan bütün dosyaları didik didik ettim bişey bulamadım.Çok kolay olmuş restart etmeden yarışları bir defa da bitiyo.
    Ama genede kral oyun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wild_rain

    crack olayi henuz cikmadi!

    4-5 mesaj once yazdigim gibi; orjinal mdf dosyasini Daemona mount etmek gerekiyor ve kurukafayi acip hide basmak gerekiyor... sonra aciliyor..

    hala cd yanlis diyenler lutfen mount ettiginiz dosyanin dedigim gibi olduguna bakin. 2 gun sonundada olsa bulmus oldum..:)


    dostum mount ettim
    1.cddeki hide den all hide drives ıa tıkladım hide all drives dedims

    yok abi yokkk
    çalışmıyor çalışmıyor

    bu arada kuru kafa nerde çıkıyor (alcholla denedim olmadı deamonla yaptım olmadı ne yaptıysan ıhhhhh)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 21 Kasım 2005, 9:02:24 >
  • hard nerdeee !!!!!!!
  • AMD 64, PCI-E Asus 6600 512 RAM de ben 800x600 de anti-a, V-sync kapalı diğerleri full de oynuyorum. Çok nadir kasmalar oluyor...
  • yaw şu shopa girince ateş resmi çıkıyo çarpı 1 felan yazıyo haritanın yanındada çıkıyo nedir bu arkdaşlar
  • Arkadaşlar merhaba,
    Konuyu baştan sona takip ettim, bazı yanıtsız sorularınıza cevap getirmesi dileğiyle bilgilerimi paylaşıyorum:

    Oyunun %81 ini bitirdim, BLACK LİST 3 teyim.

    -KISA BİLGİLER:
    Öncelikle oyunda gece modu yok. Ama hava şartları o kadar güzelki eksikliğini aramıyorsunuz, zaten oyun içerisinde bir yarışı restart yaptığınızda bile başka bir hava şartında oynama ihtimaliniz oluyor. Oyun yapımcıları gece modundan daha çok, (ki zaten artık gece gece sürekli gece içimizi karartmaya başlamıştı diğer oyunlarda olmadığı iyi olmuş) başka özelliklere özenmişler. Özellikle oyunun sonbahar ayında çıkması programcıları birazda sarı renk tonlarına yönlendirmiş, dökülen yapraklar ve biraz puslu hava gerçekten oyuna mükemmel bir hava katıyor. Gece modu olmadığı içinde doğal olarak neon olayıda oyuna dahil edilmemiş, Nfsu2 de olduğu gibi saçmalamayıp araba içindeki hoparlörler yok motor rengi falan gibi gereksiz şeylerde arındırılmış.

    -GRAFİK KALİTESİ:
    Eğer gerçekten sorunsuz ve dört dörtlük bir oyun oynamak istiyorsanız, en az 660 Nvidia chipine sahip bir ekran kartınız olmalı. Mx440 ve benzeri kartlar ile tabii ki oyunu oynamaya kalkarsanız,bütün özelliklerinden yoksun olarak çalışacağından, oyunu gereksiz yere karalamış olursunuz, ki bunu yazılarda gördüm. Ben 3.0 64 bit amd, 6600Gt, 1Gb ram ile film gibi bir görüntüde oynuyorum. Hatta eve gelen misafirler bile şok olup gidiyor, çünkü oyunda nos u kullandığınızda veya biraz hızlandığınızda inanılmaz bir efekt devreye giriyor, bütün ekran flulaşıyor ve hızı hissediyorsunuz. Ati kullanan arkadaşların bu aralar malesef şanssız olduğunu düşünüyorum, çünkü bir çok oyunda sorun çıkartmaya başladı. Tavsiyem, bundan sonraki kart değişikliğinde, şanslarını Nvidiadan yana kullanmaları. 9 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım, ki zaten mesleğim bu ! İlk defa babam bir oyun görüp oynama isteği hissetti kendinde :)

    -AÇILIŞ SORUNU:
    Oyunun açılışında Hide ve Restoreyi malesef birkaç kez denemeniz gerekiyor. Bu arada oyun içerisinde print screen tuşu ile çok hoş görüntüler yakalayıp painte yapıştırabilirsiniz. G tuşu ile hatırlayanlar bilir, Max Payne oyunundaki Blutte time olayına oyun içinde geçebiliyorsunuz. Ayrıca P tuşuna basılı tutarsanız, kamera aracın tamponuna iniyor. L tuşu ile arkadanızdaki hırçın polisleri izlemek ise ayrı bir keyif.

    -OYUNDA AMAÇ NE:
    Arkadaşlar oyunda iki bölüm var, birisi CARIER diğeride TOURNAMENT, siz ilk olarak CARIERDEN girin, daha sonra New Carier yapın. İlk olarak bir BMW M3 ile kısa bir senaryo var onu tamamlıyorsunuz, arabanızı kendini beğenmiş bir düşmanınız kaybettiğiniz için elinizden alıyor, ardından araçsız kaldığınız için polis sizi enseliyor, sonrada daha önce tanıştığınız cici hatun sizi karakoldan alıyor. Yani her halükarde BMW elden gidiyor. Böylelikle asıl oyun başlamış oluyor. Arabanızı geri almak ! Alana kadarda para kazanıp oluşturduğunuz 15 kişilik kara listeden (BLACK LIST) adamların üstünü tek tek çizmek.

    -YAPMANIZ GERKENLER:
    Oyunda yarışlara gitmek için haritada deli gibi dönüp durmanıza gerek yok ! Sadece BLACK LİST yazan yere tıklayın, ve hiç bir tuşa basmayın bekleyin! işte hepsi karşınızda...İlk olarak listenin altından Black listteki 15. adamdan başlıyoruz. Buraya oyun içerisinde B tuşu ile gireceğiz. Ayrıca birde M tuşu ile harita olayı var, ama pek kullanacağınızı sanmıyorum, sadece Car LOT yani araç değişimi için ve SHOP araç modifiye için gidiyorsunuz. Diğer zamanlarda genelde hep B tuşu ile oynayacaksınız. GPS gibi bir kolaylık var bununla gitmek istediğiniz yere tıklayıp ok ile yönünüzü bulmanız daha kolay olabilir.Fakat bu adamla oynayabilmek için bazı şeyler yapmpamız gerekiyor. Bu bölümde iki yer göreceksiniz, RACE EVENTS ve MILESTONES. Ekranın sağ tarafında iki bölümdende kaçar tane yapmanız gerektiğini karşısında görebilirsiniz. TARGET şeklinde bir yazı altında hepsi çıkar. Mesela Carierden girdiniz Black liste girdiniz.Bekliyorsunuz, kaç tane race events kaç tane milestones bitircem ben diye. Hemen oradan ona göre o bölüme girip görevleri tamamlıyorsunuz. Mesela bazı bölümlerde 5 race events var ama 4 race events bitirmenizi istiyor. Sizde öyle yapıyorsunuz, fazlasına gerek yok. Oyunda süreli yarışlar, hız yarışları, draglar ve polis kovalamacaları mevcut. Önceki oyunlardaki Drift saçmalığı bu oyunda yok.

    -POLİS:
    Bazı MILESTONES lerde polise 150.000 Bounty (Para anlamında kullanmışlar) haser vermeniz isteniyor. Bunu bazı arkadaşlar, oyun içinde kazandıkları miktar sanabilir hayır değil, sağ tarafta üstte dikkat ederseniz, bu "o anki açtığınız hasar toplamı / 150.000" şeklinde görünüyor. Buna fazla kafanızı takmayın siz helikopterlere ve araçlara yakalanmadan kaçın, bu arada zaten görevi tamamladığınızda Mission Complateted yazısı ekranda çıkıyor. Ama bütün sorun arkanızda polis varsa kaçmayı mutlaka başarmış olmanız. Yani polisi illa ekeceksiniz :)
    Şimdi OYUNDA ÜÇGENLERE FALAN GİTME GİBİ BİR MECBURİYETİMİZ YOK. Bi kere böyle bi görev yok zaten. O sadece polis arabalarından kurtulabileceğimiz bazı özel yerleri gösteriyor. Mesela şimdi polisler arkamıza takıldı, adamları hız yaparak ya da o üçgenlerde pestil ederek kaçtınız, altta dolan bir çubuk göreceksiniz, bu hakkınızdaki aranma durumu, eğer o dolmadan polis sizi bulamazsa hakkınızdaki arama iptal oluyor. Fakat o dolarken ekranda dönen yuvarlaklar çıkıyor, kimi arkadaşlarda buralara mı gitmem gerekiyor diye soruyor. Yok arkadaşım sana kalmış, iyi bi yere saklanırsan gerek yok, oralar sadece o hakkında arama süresinin kısalmasını sağlıyor, yani bi nevi gizlenmeni hızlandırıyor. Her black list kişisiyle oynamak için istenilen miktarda Race EVENTS ve Milestones yapmanız gerekiyor. Olay bu !

    Sevgili arkadaşlar, oyun gerçekten mükemmel, bu güne kadar çıkmış en iyi oyun. Ama malesef istediği donanım özellikleri biraz yüksek.Bu yüzden çoğu arkadaşımız bu güzelliklerden kısıtlı olarak faydalanabiliyor. Bu arada bir kaç güne kadar yurt dışından oyunun orjinal key ' i gelecek, NFSU1 i netten oynayıp devasa puanlar elde ediyorduk ve dünya listelerinde üstlerdeydik, umarım bundada aynı şekilde yabancıların burnundan getiririz :)

    Her ne olursa olsun ikiside farklı tarzda oyunlar olsada, yinede Battlefield 2 den daha bir oyun değil, ama şu an için oynadığım en iyi 8 oyun içerisinde diyebilirim.
    (Bu arada bilmeyen duymayan varsa BF2 yi mutlaka öğrensin araştırsın, online olarak oynamadan, dünya gözüyle görmeden ölmesin)

    İki oyunla ilgili olarak dilediğiniz zaman benden yardım isteyebilirsiniz, müsaitsem seve seve cevap vermeye çalışırım.
    MSN: erhan2006@hotmail.com

    Saygı ve Sevgilerimle;




  • ENFARKLISI guzel bır acıklama olmus tesekkurler.

    ama hala yanıtsız bırkac soru var arkadaslar.su harıtanın ustundekı alev ısaretı ne anlama gelıyor.ayrıca hız gostergesının ustunde bır saat ıkonu var o ne anlama gelıyor.ayrıca 9 .elemandan bır araba kazandım kart secımınde ve o arabayı bulamıyrum nerde benım arabam
    caldılar benım arabayı yaw.





  • Tekrar merhaba,
    Alev işaretini oyun içinde farklı yerlerde farklı anlamlar için kullanmışlar, mesela araba için x2 veya x4 diye gösteriyor yanında bir de alevi, böylece o arabanın artık x4 olduğu ve son halini almış olduğu manasında...vs..Kartlardan bazen araba çıkabiliyor dediğin gibi, ama bana kalırsa o şanslarını modifiyelerden yana kullan, çünkü zaten o adamı geçtiğin için, elindeki arabadan daha iyi arabalar açılmış oluyor. Arabayı bulamama nedeninin biride satmış olma ihtimalin, çünkü SELECT CAR bölümünde yanlışlıkla 1 tuşuna veya butonuna tıklayınca araba için fiyat veriyor, ok e basınca da cart diye satıveriyor. Sanırım menülerden çıkarken falan böyle bir durum oldu sende echolon.

    Saygı ve Sevgilerimle;
  • ENFARKLISI sana bi sorum var :)
    EARL diye bi zenci adam var. Bu adamı sprinte bi türlü geçemedim. select car da bi porsche varmış onunla da geçemedim(daha doğrusu porsche yi kullanamıyorum araba bi türlü dönmüyor.)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ENFARKLISI

    Tekrar merhaba,
    Alev işaretini oyun içinde farklı yerlerde farklı anlamlar için kullanmışlar, mesela araba için x2 veya x4 diye gösteriyor yanında bir de alevi, böylece o arabanın artık x4 olduğu ve son halini almış olduğu manasında...vs..Kartlardan bazen araba çıkabiliyor dediğin gibi, ama bana kalırsa o şanslarını modifiyelerden yana kullan, çünkü zaten o adamı geçtiğin için, elindeki arabadan daha iyi arabalar açılmış oluyor. Arabayı bulamama nedeninin biride satmış olma ihtimalin, çünkü SELECT CAR bölümünde yanlışlıkla 1 tuşuna veya butonuna tıklayınca araba için fiyat veriyor, ok e basınca da cart diye satıveriyor. Sanırım menülerden çıkarken falan böyle bir durum oldu sende echolon.

    Saygı ve Sevgilerimle;


    tekrar tesekkurler .aslında emınım satmadıgıma arabayı ama bellımı our kaptırıp satmıssızdır aracı neyse yenısıne kısmet artık




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2189


    quote:

    Orjinalden alıntı: venom800


    quote:

    Orjinalden alıntı: 2189

    512 ram ve geforce ti 4200 ile baya takılıyo yeni bi ekran kartı alma zamanı gelmiş anlaşılan.

    sizlerde de öylemi bide bu fps yi oyun içi komutlamı yoksa extra programlamı görüyorsunuz.



    dostum oyun bende kasılmıyo aslında ama nfsde demoda olan o takılmalar maalesef tam sürümdede var yani oyunla ilgili bi problem artık ati/nvidia nın yeni bi sürücü çıkarmasını bekliicez.. fps görme olayına gelince Fraps adında bi program var onu google dan arat ve indir bu program sayesinde bütün oyunlarda oyun esnasında fps değerini görebilirsin


    çok teşekkürler. Bu arada çözünürlük ve ayarlar nasıl sende.(aynı kartı kullanıyorsak eğer)



    dostum bende asus 6800gt var (350/1000 o/c 432/1200) diğer özellikler ise amd2600+ msı k7n2ultra 512*2 twinmos dual ddr400 bu sistemle 800*600 aa açık shadow kapalı car reflection ortada road reflectıon ortada diğer ayarlar hıgh ve 35-40-50-60 fps lerde dolaşıo duruma göre.. ii yani performansı ama şu oyundan kaynaklanan takılmalarda olmasa daha ii olacak artık çok rahatsız etmio ama yinede ii değil yanee..




  • durum çoğunlıkla böyle sinirlenmeye başladım

  • ASLINDA BÜTÜN NFS SERİSİ ÇOK KOLAY NEDEN DERSENİZ, DİKKAT EDİN YAPAY ZEKA ASLINDA İYİ GİBİ GÖRÜNÜR AMA GENELDE KÖTÜDÜR, EA NIN BU EKSİĞİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ. asimarda260 kardeş, EARL gerçekten tam bir baş belası, ama biraz düşünürsen mantığı çok kolay.

    NASIL MI ?

    OYUNU OYNARKEN OYUNDAN KİMSE KOPMUYOR, OOHH OLUR MU BÖYLE ŞEY, SİZ HIZLI GİDİN ONLARDA HIZLI GİDİYOR, SİZ SÜPER OYNAYIN ONLARDA ÖYLE OYNUYOR.

    ÇÖZÜMÜ:
    Gerçi bu yazıyı okuduktan sonra biraz keyfiniz kaçacak gerçi ama, yinede yazayım, oyunlar sizin üzerinize göre sürer, mesela hırs yaparsanız oyunda yapar. Ama dikkat edin, iyi yada kötü oynayan herkes aşamaları bir şekilde geçer...Demekki NE YAPICAZ ? YAVAŞ GİDECEĞİZ....!!! GERÇEKTEN SAMİMİYİM, Çok hızlı gitmeyin, standardı koruyun sağa sola çarpmayın, bakın rakibinize çok yakın gittiğinizi göreceksiniz :)
    Bilgisayar böyle bir şey işte, artık bunu okuduğunuza göre araba yarışlarının keyfi sizin için kaçmış demektir hadi hayırlı olsun :)

    Son olarak, EA Microsoft kadar duyarlı olamamış, oyunda TÜRK BAYRAĞI yok sinir oldum. Üzerinde çalışıyorum, bir mod yapabilirsem paylaşacağım.

    Bu arada polisler gerçekten zor, hadi bir iki tır devirdik, altından üstünden geçtik, barikatları yardık, helikopteride tünelde ektik, e nasıl izimizi kaybettircez :) O zaman yine aynı mantık, hırs yapmıcaz :)

    Saygı ve Sevgilerimle;




  • sağol bide senin dediğin gibi yapayım.ama önce biraz sakinleşeyim :)
  • quote:

    Ati kullanan arkadaşların bu aralar malesef şanssız olduğunu düşünüyorum, çünkü bir çok oyunda sorun çıkartmaya başladı. Tavsiyem, bundan sonraki kart değişikliğinde, şanslarını Nvidiadan yana kullanmaları.


    Nvidia kullanan bazı arkadaşlarda da sorunlar var hatırlatırım. Bu genel bir sorun. EA in kendi forumlarında da 7800 GTX le bile yaşanan bir sorun. Dolayısıyla sadece Ati den kaynaklanmıyor.
  • Sevgili arkadaşlar, açıklamam istendi; Bayraktan kastım, arabamızı modifiye ederken Nations Flag diye bi bölüm var, bu Tires lerin olduğu yerde, orada ülke bayraklarını arabanın sağ ve sol ön kapısına yapıştırabiliyorsunuz, sorun orada bizim Bayrağımızın olmaması. Üzerinde çalışıyorum...

    venom800 dostum, bende oyun hiç takılma yapmıyor, sorun directx ten kaynaklanıyor olabilir, bir iki yabancı sitedede aynı sorunu okudum, sanırım varsa bilgisayarının ghostundan geri yedekle yükülemen, yoksa pc yi üşenme yeniden yükle, sorunun çözülme olasılığı yüksek, tabii driver update' ini yaptın farzediyorum.
  • direcxle oyunun kurulumuyla crackla ilgili sorunlarınız varsa msn adresimdem ulaşabilirsiniz fleissig@rock.com genelde akşamları
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.