Şimdi Ara

Turkcell Mobil Tv ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Turkcell Mobil Tv'de Yenileme Mi Var Görüntüsü Acayip Bozuk ... 3gp formatında gösteriyordu televizyonu ama son günlerde 3gp değilde abuk sabuk bi video formatıyla gösteriyor . sorun da bence burdan . sizinkiler nasıl . yorum alabilir miyim ?



  • Cihazın çekim durumu nasıl, sinyal zayıf ise belki bulanma vardır. Ya da eskiden 320 x 240 çözünürlükte idi de şimdi 176 x 208 falan mı oldu acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Cihazın çekim durumu nasıl, sinyal zayıf ise belki bulanma vardır. Ya da eskiden 320 x 240 çözünürlükte idi de şimdi 176 x 208 falan mı oldu acaba.


    çekim durumu süper ... çözünürlükte değişiklik yok sadece video formatı değişik gözüküyor ... ama bi mesaj gelmişti turkcell mobil tv istanbul şebekesi yenilenmiştir vs şeklinde. acaba bundan mı ama yeniledilerse böyle daha mı kötü olacak demek oluyor : (
  • Söz Sizde sayfasından Turkcell'e bir sorun durumu derim. Ya güncelleme ya bir ayar değişikliği gerekiyordur. Turkcell ücretsiz NTV Mobil habere üyeyim. Toshiba Portégé G500 cihazımla videoları 320 x 240 mp4 olarak indiriyordum. Sonra Samsung Omnia i900'e geçtim, videolar başladı 176 x 140 olmaya. Telefonun Internet Explorer'da mobil cihaz olarak ayarlanması gerekmiş, öyle ayarlayınca 320 x 2260 inmeye başladı videolar. Yani mutlaka bir ayar değişikliği vs. gerektiriyordur. Belki Turkcell cihazınızı yanlış algılıyor ve düşük çözünürlüklü video falan gönderiyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Söz Sizde sayfasından Turkcell'e bir sorun durumu derim. Ya güncelleme ya bir ayar değişikliği gerekiyordur. Turkcell ücretsiz NTV Mobil habere üyeyim. Toshiba Portégé G500 cihazımla videoları 320 x 240 mp4 olarak indiriyordum. Sonra Samsung Omnia i900'e geçtim, videolar başladı 176 x 140 olmaya. Telefonun Internet Explorer'da mobil cihaz olarak ayarlanması gerekmiş, öyle ayarlayınca 320 x 2260 inmeye başladı videolar. Yani mutlaka bir ayar değişikliği vs. gerektiriyordur. Belki Turkcell cihazınızı yanlış algılıyor ve düşük çözünürlüklü video falan gönderiyordur.



    anladım kardeş dediklerinizi yapacam inş ... sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.