Şimdi Ara

Karakol | Show TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Behzat Ç.'ye sıkı bir rakip geliyor!..

    Behzat Ç. ye sıkı bir rakip geliyor!..

    NTC Medya - Mehmet Yiğit Alp'in Show TV için "Karakol" isimli diziye imza atacak. Yönetmenliğini genç kuşağın başarılı isimlerinden Onur Tan'ın üstlendiği dizide başrolü Ertan Saban canlandıracak. Saban, Behzat Ç.'den de sert bir komiser olan Reşat rolüne can verecek. Saban özel timin başında ve iki çocuk babası olarak kamera karşısına geçecek. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Seda Akman, Zeynep Eronat, Ekin Türkmen, Müge Boz, Mustafa Avkıran, Mahir İpek, Levent Özdilek, Güray Kip rol alacak. Dizide Akman devriye ekibi Ayşe, Eronat Cinayet Masası polisi Leyla, Türkmen hayat kadını Songül, Boz devriye polis memuru Nesrin, Avkıran Asayiş Büro Amiri Metin, İpek ile Özdilek polis müfettişini canlandıracak.

    İşte "Karakol"un hikâyesi:
    İçişleri Bakanlığı, özellikle büyük şehirlerde artan suç oranını önleyebilmek için yeni bir proje geliştirir. Proje kapsamında, emniyet teşkilatının dışından seçilmiş yetenekli kişilerden oluşan, bazı özel yetkilerle donatılmış birimler oluşturulacak ve bu birimler şehrin suç oranı en yüksek bölgelerinde bulunan karakollara yerleştirilerek suçla mücadelede aktif olarak kullanılacaklardır.

    Bazı bakanlık yetkililerince hararetle desteklenen proje bazıları tarafından da eleştirilir. Projeyi destekleyen taraf suçla mücadelede bu birimlerin kullanılmasının büyük yarar sağlayacağını savunurken, diğer taraf özel yetkilerle donatılmış kişilerin zaman içinde suça bulaşacağını savunur. Bunun üzerine bakanlık yeni proje için bir pilot uygulama başlatır. İstanbul’un suç oranı en yüksek bölgesinde bir Karakol belirlenir. Bu karakola “operasyon timi” adı verilecek olan özel birim yerleştirilecek, belirlenen süre sonunda timin başarısı değerlendirilerek projenin Türkiye genelinde uygulanıp uygulanmayacağına karar verilecektir.
    İçişleri Bakanlığı’ndaki bir yetkili, projenin başına Reşat adında bir polisi getirir. Reşat, suçla mücadelede gösterdiği önemli başarılardan dolayı teşkilatın yüz akı olmuş, ancak bir dönem ismi yasadışı olaylara karıştığı için kızağa çekilip beklemeye alınmış bir polis memurudur. Adına açılan davaların düşmesinden sonra İçişleri Bakanlığı’nın “pilot uygulamayı” hayata geçirmesi için görevlendirilir. Ekibini kendi kurar.

    Aradan 6 ay geçer. Reşat ve adamlarının işe başlamasıyla, bölgedeki suç oranı düşmeye başlamıştır. Operasyon timi sokağa hâkimdir. Suçu büyük oranda kontrolü altına almayı başarmıştır. Karakolda Reşat ve adamları ayrıcalıklı bir konuma sahiptirler. Ancak bunu sağlamak için çoğu zaman kuralların dışına çıkmakta ve kendi adaletlerini uygulamaktadır. Metin’in, hem de yakın bir zaman Metin’in yerini alacak alan aynı karakolda sorgu masasında çalışan Haluk’un Reşat hakkındaki şüpheleri artar. Reşat kendi bildiği yöntemlerle işini yapmaya devam ederken, diğerleri onu kirli çamaşırlarını gün yüzüne çıkarmak için çabalar.

    Taklitlerden sakının.







  • Kesinlikle Behzat Ç.'nin tırnağı olamaz. Bir kere İstanbul dizisi olması nedeniyle baştan kaybediyor. Birbirinin aynısı olan İstanbul dizilerinden bıktık artık! Behzat Ç.'yi Behzat Ç. yapan şeylerin en başında Ankara dizisi olması gelir. İstanbul'da değil de mesela Adana'da geçseydi o zaman bu dizi farklı olurdu.
  • Ya behzat baba tutunca tabiki çakmaları gelir ama kıyaslamamak lazım fragmanlardan bile bile izlemeyin deyip duruyor,
  • güzele benziyor cinayetten gına geldi biraz organize şube ye kayın artık
  • gaffar okkan veya hüseyin avcı temalı bi dizi cekebilirler
  • Behzat ç. le aynı gün aynı saate koymasınlarda başka birşey istemiyorum karakol dizisinide merakla bekliyorum umarım behzat ç. gibi kaliteli bir yapım olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayd

    gaffar okkan veya hüseyin avcı temalı bi dizi cekebilirler

    Hocam bir zamanlar Köprü vardı.Gece geç saatlere kadar sürmesine rağmen soluksuz izlerdim.Karakol vs. hikaye artık,Köprü bir numaraydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Léo

    quote:

    Orijinalden alıntı: oktayd

    gaffar okkan veya hüseyin avcı temalı bi dizi cekebilirler

    Hocam bir zamanlar Köprü vardı.Gece geç saatlere kadar sürmesine rağmen soluksuz izlerdim.Karakol vs. hikaye artık,Köprü bir numaraydı.

    sağır oda köprü pars dahası ni tanımam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Léo

    quote:

    Orijinalden alıntı: oktayd

    gaffar okkan veya hüseyin avcı temalı bi dizi cekebilirler

    Hocam bir zamanlar Köprü vardı.Gece geç saatlere kadar sürmesine rağmen soluksuz izlerdim.Karakol vs. hikaye artık,Köprü bir numaraydı.

    sağır oda köprü pars dahası ni tanımam

    Parsta iyiydi hocam,eskilerin tadı yok artık.
  • Tanıtım videosu.
  • ilk fragmanı izlediğimde aklıma direk behzat ç geldi.

    bu arkadaşlar tutunamazlar,behzat ç herşeyiyle bambaşka bi dizi

    herşeyi geçtim harun gibi kimse olamaz,ordan kaybediyolar bi kere
  • taklitler asıllarını yaşatır ya bu dizideki oyunculara baktığımda Zeynep Eronat diye bi kadın var çok iyi bi oyuncudur,çok ta popülerdir aslında ama neden bu taklit dizide oynamayı kabul etmiş anlam veremedim.
  • 2. Kahramanlar fiyaskosu olacak.
  • Bir Behzat amirim değil
  • Dizi yüksek ihtimal iki hafta sonra yayında olacak.
  • 2nci fragramanıhttp://www.youtube.com/watch?v=vCCthNJlVag&feature=related
    parça güzel her dizinden bir oyuncu gördüm biri kapıyı açık unutmuş umarım diğer rolleri ile hatırlamayız




  • O Tanıtım videosu ne öyle çok iyiye benziyor dizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodgé

    Tanıtım videosu.


    Fark yok diziler arasında.Türkiye de bir furya başladı mı kopup gidiyor.Bir ağa dizisi,bir roman dizisi,bir polisiye!Tüm kanallar aynı tip dizileri yayınlıyor,özgünlük diye bir şey yok




  • herkes adalet ister..http://www.youtube.com/watch?v=pUEcdCBKPz0 bir an kara şimşek ve 21.cadde izliyorum sandım

    bekliyoruz hacı
  • Behzat Ç. kadar kalite beklemiyorum ancak kadro iyi gibi.Bu dizi tutar sanki. Umarım Behzat Ç. ile aynı güne koymazlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.