Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.638
Cevap
326
Favori
1.615.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ORJİNAL PARFÜM SATAN MAĞAZALARLA BAŞLAYALIM
    1-YKM
    2-BOYNER
    3-TEKİN ACAR
    4-SEVİL
    5-PİNO
    6-DOUGLAS
    7-WATSONS


    ORJİNAL PARFÜM SATAN TÜRKİYE'YE KARGOSU OLAN YABANCI İNTERNET SİTELERİ

    1-WWW.STRAWBERRYNET.COM => TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ tr.strawberrynet.com
    2-www.extrascents.com
    3-www.cheapsmells.com

    İNDİRİMLİ ORJİNAL PARFÜM SATAN TÜRK İNTERNET SİTELERİ
    1-WWW.mizu.COM
    2-WWW.misspera.COM
    3-WWW.hizlial.COM
    4-WWW.Hepsiburada.com
    5-www.balerin.com
    6-www.aktifreyon.com
    7-www.724tikla.com
    8-www.e-tekinacarkozmetik.com


    İNDİRİMLİ PARFÜM SATAN KAMPANYA FIRSAT SİTELERİ
    1-WWW.markafoni.COM
    2-WWW.TRENDYOL.COM
    3-WWW.limango.COM



    NOT: Aklıma gelmemiş olan markalar olabilir hatırlatırsanız sevinirim.
    NOT2:Sıralama yapılırken rastgele sıralama yapılmıştır kalite fiyat bazında sıralama yapılmamıştır.

    Orijinalden alıntı: trakia_

    Arkadaş konu başlığı Orjinal Parfüm Tavsiyeleri ve Değerlendirmeleri olarak değişti hala DP,Bargello,Sansiro muhbetleri yapmayın.Açık parfüm ile ilgili sorularınızı lütfen ilgili başlıklarda konuşun.Ayrıca sevgili genç arkadaşlarıma da tavsiyem evlilik programına yazar gibi kendinizi tanıtmayın.Parfümün boy,kilo ve kıyafet rengi ile ne alakası var hala çözebilmiş değilim.Oldu olacak birkaç fotoğrafınızı da yükleyin ona göre tavsiye isteyin.

    Parfümün ten rengi ve cilt yapınız ile alakası olur.Kiminin cildi kuru kiminin ise yağlı olur.Bir de esmer ve beyaz tenliler arasında cilt yapısından kaynaklanan kalıcılık farklılıkları olabiliyor.Esmer tenlilerin cildi daha yağlı ve tuzlu olduğundan parfüm kalıcıklıkları ve kokuları değişebiliyor.

    Lütfen aşağıda söylediklerimi dikkate alın ve forumu böyle mesajlarla kirletmeyin

    Sevgilerle....

    1) Yağlı cildin özellikleri: Aynı vücut kıllarının size uygun kolonyanın kokusunu tutması gibi, yağlı cilt de kolonyanızı dağıtır ve yayar. Nem ve yağlı ciltlere hafif narenciye bazlı kokular daha iyi gelir çünkü bu maddeler vücudunuzun ortaya çıkardığı doğal kokuları daha güçlü bir şekilde dengeler. Daha taze bir his için ferah ve "yazlık" kokular kullanın.

    2) Kuru cildin özellikleri: Koku bazen bir yere tutunmak ve kurumak ister ve kuru veya hassas cilt yağlı cilt kadar uzun süre kokuyu tutmaz. Herkesçe bilinenin aksine, her bir kokudan biraz sürmek çözüm değildir. Bunun yerine, tütün ve misk otunun alt tonları ile daha ağır ve yoğun kokuları sürün; bunların harika bir duruşu vardır ve daha hafif bir kokudan çok daha uzun süre üzerinizde kalacaktır.

    Doğru parfümü seçmek her zaman bir dergide hoş kokan birşeyle ilgili değildir.Parfümünüzü ararken seçeneklerinizi daraltmak için yaşam tarzınızı da göz önünde bulundurmanız gerekir. Örneğin, baharatlı yiyecekleri tercih eder misiniz? Düzenli olarak çok fazla miktarda alkol tüketir veya sigara kullanır mısınız? Midenize indirdiğiniz herşey sürdüğünüz parfüm ile karışarak sindirimle derinizin yüzeyine çıkar ve etrafınızda oluşacak kokuya dahil olur.

    Parfümünüzü seçerken genellikle gözden kaçırılan bir nokta da neyi nerede süreceğinizdir. Gece klüplerini gezerken sürdüğünüz parfüm ofis için uygun olmayabilir. Eğer bir parfümü günlük olarak kullanmayı düşünüyorsanız, o zaman tüm yaşam tarzınıza uyacak dengeli bir koku aramalısınız.



    Orijinalden alıntı: trakia_

    Sevgili parfüm seven arkadaşlar;

    Öncelikle kendimce önemli bulduğum bir konuyu belirtmek istiyorum.

    İnternetten satış yapan bir çok site bulunmakta ancak bu sitelerin bir çoğu sattıkları ürünleri ithalatçı distribütör firmalardan temin etmektedirler.İnternet üzerinden aldığınız ürünler size ilk geldiğinde ithalatçı firmanın orjinal bandrolü veya adının bulunduğu bir etiket olacaktır.Aldığınız ürünlerde bunların olmasına dikkat edin.

    İkinci yapacağınız şey ise size gönderilen şişedeki seri numarası ile ürün kutusundaki seri numarasının tutması.Bunda da bir problem yoksa eğer gelelim aldığınız ürünün kontrolüne.

    Eğer aldığınız ürün Avrupa Birliği ülkelerinden birinde üretilmşse(Fransa gibi).Ürününüzü gs1.tobb.org.tr adresinden barkod numarasını girerek nerden ithal edildiğini görebilirsiniz.Faturalı ve ithalatçı firma ibreli tüm ürünlerin TOBB'da kaydı bulunmaktadır.Avrupa birliği dışındaki yerler için malformed ibaresi çıkmaktadır.

    Ayrıca yine aldığınız ürünü checkcosmetic adresinden de kontrol edebilirsiniz.

    Birkez daha belirtmek isterim ki internet üzerinden aldığınız ürünlerinde çıkan problemlerin bir çoğu distribütör firmalarla ilgilidir.Şikayetlerinizi burada belirtirken .... markanın ..... adlı ürününü ....... sitesinden aldım.Ürün ..... firma tarafından ithal edilmiş şekilnde belirtirseniz biz de böylelikle aldığımız ürünlerdeki tihalatçı firmalara dikkat ederek daha doğru bir şekilde problemli firmaları ve bu firmalarla çalışan siteleri öğrenebiliriz.

    Sevgilerle....




    Öne çıkan üyelerden tavsiyeler:

    Yaz için öne çıkan, denenmesi gereken kokular : Bvlgari aqva ve aqva marine, Polo blue, D&G light Blue, Davidoff echo, Paul smith story, Fahreinht Summer, Kenzo Leaupar, Kenzo Leaupar İndigo, Givenhcy ultramarine, Kenzo Pour Home, Yves Laurent La nuit,212
    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    Gökhancığım, bir çok arkadaşımız gibi ben de son 1-2 senede epey yol aldım.

    Tabi bunda forumun kurucusu olarak başta senin, sonrasında da parfüm konusunda tam anlamıyla bir duayen olan Qgambler üstadın, forumun tartışmasız en çok gelişme kaydeden elemanı olan ve kaliteli bir çok kokuyu sayesinde temin ettiğimiz Efendy'nin, sevgili deeply11'nin, Arda kardeşimizin, esmen kardeşimizin ve ismini sayamadığım diğer forum dostlarının çok büyük katkıları var.

    Bu vesileyle hepsine teşekkürlerimi sunarım.

    Hepimizin birbirimizden aldığı/öğrendiği değerli ve çok yararlı bilgiler ve öneriler var, forumun başlangıcındaki seviye ile şu anki seviyesi arasında (Qgambler Üstad hariç, zira üstad kapsam dışı, zaten ilerleyeceği kadar ilerlemiş ) hepimiz açısından ciddi farklar ve ilerlemeler var, umarım böyle de devam eder.

    Keşke elimizdeki kokular onlarca yıl bozulmadan durabilse de hiçbirini elden çıkarmayıp, Qgambler üstadın dediği gibi koleksiyon yapabilsek. Ancak bu sırf parfümlerin dayanma süresi ile de iligili değil, işin bir de ekonomik boyutu var, içimizde öğrenci olan arkadaşlarımız da var, kolay değil bunca kokuyu denemek ve alabilmek. Belli ve düzenli bir gelire sahip olmama karşın benim de maddeten çok tıkandığım zamanlar oluyor, parfüm oldukça pahalı ve işin içine girdiğinde vazgeçmesi çok zor olan bir zevk, kaç kez bu kokuyu aldıktan sonra uzunca bir süre koku almayacağım dedim ama beceremedim, 25 yıldır başbelam olan sigaradan vazgeçmem ne kadar zorsa parfüm sevdasından vazgeçmem de bir o kadar zor.

    Öte yandan, düşük fiyatlı (bazıları market kokuları sınıfında olan) parfümlerden fiyat/performans açısından başarılı ve öneriye değer bulduklarımı sıralayacak olsam kabaca şöyle bir liste yapardım:

    1- Tabac Original
    2- Brüt Klasik
    3- Pino,
    4- Oriflame Eclat Sport
    5- Dunlop Chic Sport
    6- Oriflame Architect
    7- Dunlop Summer
    8- Pierre Cardin Revelation
    9- Oriflame Urban Lovers For Him
    10- Banderas Sprit
    11- Pierre Cardin Emotion
    12- Oriflame Voyager
    13- Oriflame Ascendat
    14- Slazenger (Mavi)
    15- Tiaras Calm




    Orijinalden alıntı: Qgambler

    Açık tenliyim, uzun boylu yeşil gözlü, gelirim iyi, terazi burcuyum, arabamın markası Ford, 44 numara giyiyorum, yüzmeyi çok severim, hafta bir halisaha maçı yapıyorum, saçlarım orta uzunlukta, arkaya doğru yatıyorum ama çok jöle surmem, her sabah sinekkaydi traş olurum... Bana göre bir parfüm önerir misiniz?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum:))
    Ha birde, 100 metreden koku belli olsun, bayanlar sürekli parfumumu sorup akşam yemeğe çıkmayı teklif etsinler sonra bikac bayan benim için sacsaca başbaşa kavga edip karakolluk olsunlar. Ev sahibim parfumumu çok beğenip bikac ay kira almasın. Ve bu Kokunun açığını alacağım için bu kokuyu en iyi açık kim yapıyorsa onuda söyleyin...
    Tavsiyelerinizi bekliyorum!

    Arkadaşlar, parfümler karakterlerinizi değiştirmez, yahut statunuzu arttirmaz. Parfüm bir aksesuar gibi sizin sadece tarzinizi oluşturan öğeler arasındadır ve bugüne kadar parfüm kullanmayan biri bugun iki gus sokunca hayatı değişmez. Kişi ne ise odur. Bir parfüm alacaginizda, buraya notumuzu teninizi yazıp öneri istiyorsunuz. Sizin tarzınızı bir Allah birde siz bilirsiniz bana güzel gelen size gelmez. Dolayısı ile gidin parfumunuzu kendiniz deneyin ve sevdiğinizi alın ama unutmayın parfüm kokusunu önce siz sevmelisiniz, yani bayanlar beğendiniz diye parfüm sikilmaz. Örneğin; Dünya da tüm zamanların en çok satan parfumlerinden birkaçı, rochas, angel, pi, öne million, gio, ultramarin, burberry classic dir. Bayanlar da bu parfümleri çok seviyor olabilir ancak hiçbiri benim için parfüm değeri tasimazlar ve kullanmıyorum. Ama buna ben bu kokuları koklayarak karar verdim, kimseye sorarak değil! Çünkü kimse benim neyi begenecegimi bilemez! Eğer ben parfümü birilerine sorarak seçiyor olsaydım, yukarıda saydığım parfümleri yüz kişiden sekseni onerirdi ve bende hüsrana uğrardim. Dolayısı ile lütfen buradan tavsiye istemeyin, yorum yapın, geçmiş sayfaları okuyun ve fikir edinin, gidin hu parfümleri koklayin ama tavsiye istemeyin. Zaten geçmiş sayfalarda neredeyse tüm parfumlere dair yorumlar var. Her sayfada boyunu, kilosunu vs. yazıp öneri isteyenler bence sadece komik oluyorlar, çünkü parfüm zevk işidir ve zevlerle renkler tartışılmaz ve ortusmez!



    Orijinalden alıntı: HAKGÜN68

    Oriflame'in hakkında bilgi sahibi olduğum kokuları hakkında biraz kelam edeyim.

    Bizatihi alıp kullandığım kokular: (30 ve 75 ml'lik şişelerde)

    - Voyager, Ascendat, S8, Signature, Giordani Man, Eclat Sport, DeMarco ve Deep İmpact (Deep İmpact; ferah, hoş bir kokuya sahip ama traş kolonyası niteliğinde ve dökme şişede)

    Numunesini temin ederek denediğim kokular: (1-2 ml'lik tüplerde)

    - S8 Night, Eclat, Excite, Architect, Urban Lovers, Giordani Man, Platinum.

    Önce kötü haberlerden pardon kötü bulduğum kokulardan başlayayım. İyileri sonra sıralarım.

    Bir kere "Giordani Man"den kesinlikle uzak durun, bunun bir de "Dolce Vita"sı var (ki bu versiyonu hakkında bilgim yok) onunla karıştırmayın, ben standart "Giordani Man"den bahsediyorum. Hiçbir özelliği olmayan son derece vasat bir koku, çok hafif, kalıcılık yerlerde sürünmekte. Henüz 2 gün önce alıp hayal kırıklığına uğradığım bir koku. Numunesini dikkat çekici bulmadığım halde, katalogta benim gibi gri saçlı orta yaş üstü bir vatandaşın tanıtımını yaptığını görünce numune beni yanıltmış olabilir deyip atladım kokuya, sonuçta yaklaşık 40 TL havaya gitti açıkçası.

    Eclat, Excite ve Platinum da vasat ve/veya kötü bulduğum diğer kokular. Bu kokuları hiçbir şekilde önermem.

    Gelelim iyi haberlere, yani iyi olarak nitelediğim kokulara;

    - Voyager, Eclat Sport, S8 Night, Ascendat, Urban Lovers, S8, Signature ve Architect oldukça başarılı kokular, genel beğeniye fazlasıyla hitap etmekteler. Uygun fiyatları gözönüne alındığında pişman ettirmeyeceklerini düşünüyorum.

    Ascendat, Urban Lovers, S8, Signature ve Architect tatlılığı daha ön planda olan ve fakat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 7 Ocak 2013; 18:33:02 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    tom ford extreme basenotes da unisex koku olarak geçiyor ama daha çok erkeğe giden bir koku
    bugün fırsatım olursa ixoradan bvlgari pour homme a bakmayı düşünüyorum david walkerdaki bph çok güzel ama ne yazık ki kalıcılık konusunda oldukça fazla sıkıntısı var o bakımdan birde ixoradan denemeyi düşünüyorum

    Tom Ford for Men extreme olarak geçiyor arkadaşım koku yanlışın var
    http://www.derinmor.com/tom_ford_men_s_extreme_edt_erkek_parfum__bd197__VV-T037010000.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    tom ford extreme basenotes da unisex koku olarak geçiyor ama daha çok erkeğe giden bir koku
    bugün fırsatım olursa ixoradan bvlgari pour homme a bakmayı düşünüyorum david walkerdaki bph çok güzel ama ne yazık ki kalıcılık konusunda oldukça fazla sıkıntısı var o bakımdan birde ixoradan denemeyi düşünüyorum

    Tom Ford for Men extreme olarak geçiyor arkadaşım koku yanlışın var
    http://www.derinmor.com/tom_ford_men_s_extreme_edt_erkek_parfum__bd197__VV-T037010000.htm

    www.basenotes.net parfüm incelemeleri veren bir site burda unisex olarak gözüküyor
    az önce ixoradaydım tom ford extreme yorumum: kokusu yeşil dunlop u andırıyor ama dunlop daha freshken tom ford da odunsu notalar daha hakim diyebilirim başarılı bir koku ama mükemmel değil
    bvlgari pour homme ada baktım ixora her zaman ki gibi mükemmel bir iş çıkarmış kokuyu çok beğendim orjinaline çok yakın tavsiye ederim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11


    quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    tom ford extreme basenotes da unisex koku olarak geçiyor ama daha çok erkeğe giden bir koku
    bugün fırsatım olursa ixoradan bvlgari pour homme a bakmayı düşünüyorum david walkerdaki bph çok güzel ama ne yazık ki kalıcılık konusunda oldukça fazla sıkıntısı var o bakımdan birde ixoradan denemeyi düşünüyorum

    Tom Ford for Men extreme olarak geçiyor arkadaşım koku yanlışın var
    http://www.derinmor.com/tom_ford_men_s_extreme_edt_erkek_parfum__bd197__VV-T037010000.htm

    www.basenotes.net parfüm incelemeleri veren bir site burda unisex olarak gözüküyor
    az önce ixoradaydım tom ford extreme yorumum: kokusu yeşil dunlop u andırıyor ama dunlop daha freshken tom ford da odunsu notalar daha hakim diyebilirim başarılı bir koku ama mükemmel değil
    bvlgari pour homme ada baktım ixora her zaman ki gibi mükemmel bir iş çıkarmış kokuyu çok beğendim orjinaline çok yakın tavsiye ederim

    Arkadaşım şu parfüm çalışmalarını hayranlıkla izliyorum valla Ankara'dasın sanırım bu kadar rahat ulaşman zor yoksa açık parfümcülere.Sanırım ikimizin tarz meselesi ben daha çok odunsu kokulara yakınım.Bvlgari pour home gerçekten güzel kokudur yakınlık açısından %kaç oran verirsin o kokuyu almayı düşünüyorum pazarland.com da güzel kampanya yapmış orjinalinde. gerçi o blvgari man 110 liraya geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz


    quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Joop'un parfümleri kalıcı diye de biliyorum güzelse joop parfümü alınır kalıcılık konusunda kafanızda soru işareti oluşmaz.Millet burberry clasicte ne buluyor onu anlamıyorum hakkatten çok kötüydü.Bvlgari man de çok kötü ve kalıcı değil.



    ben ixora da bi joop denedim ama bilmiyorum jump demişti kadın kodu e068 gerçekten inanılmazz ağır ama yani hiç sevmedim nefret ettim okadar. başkasına tabi güzel gelebilir. şu konuda sana katılıoum çok kalıcı. iiki gün çok rahat gidio. hatta elimi kolumu her yerimi yıkadım çıksın die ama yok yani. :D


    Bu arada bargello dan geliyorum. tom ford u denedim. kötü bi parfüm değil. biraz erkeksi ama ağır yinede oldukça :( armani black code u denetti adam. o da hoşuma gitti. black xs i denemek istedim nasıl acaba die ? kesinlikle rezalet bambaşka bi koku. alaksı yok yani. elma kokusu diğerek essential ı denetmek istedi ama elma kokuyo mu bilmioum kullanmıştım daha önce orjinalini pek dikkat etmemiştim açıkçası :(

    en sonunda adamın önerilerini aldım şekerli bişiler olsun dedim. unisex iki parfüm önerdi. biri chanel candy , diğeri de sui dreams die bişi. ikiside çok çok hoşuma gitti. chanel candy biraz bayanımsı kokuyo elma ve çilek karışımı ama bi kız üzerinize yapışıp yalamaya başlayabilir o kadar tatlı bi koku. sui dreams adamın dediğine göre beyaz çikolata kokusuymuş. ama o da güzeldi. 1 alana bi bedava varmış aldım çıktım. şimdi biraz deniycem ikisinide beğenmezsem götürüp değişteribliomuşum.

    Kardeşim kadın sana yanlış parfümü vermiş joop home verdiği e199 jump. Black xs'nin şimdi testerı var bende ixora becerememiş ne yazık ki ya da bilmiyorum orjinalinin kokusunu ben alamadım.Çünkü alakasız geldi bana. Pek ağır hissedilmiyor aslında fazla koku deneyince sana öyle gelmiş olabilir en azından ixorada öyle tabi.Red delicious'u denemiş miydin o biraz şekerli gibi gelmişti bana onu sevebilirsin
    Bir de şu kokuyu bir dener misin?
    http://www.vimjo.com/urun/thierry-mugler-angel-a-men-rubber-spray-50-ml--erkek-parfum.aspx
    Elma kokusu diyince arkadaşım direk aklıma be delicious gelir ötesi de yok.
    Şekerli koku erkekte çok nadir olsa da ben duymadım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz


    quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Joop'un parfümleri kalıcı diye de biliyorum güzelse joop parfümü alınır kalıcılık konusunda kafanızda soru işareti oluşmaz.Millet burberry clasicte ne buluyor onu anlamıyorum hakkatten çok kötüydü.Bvlgari man de çok kötü ve kalıcı değil.



    ben ixora da bi joop denedim ama bilmiyorum jump demişti kadın kodu e068 gerçekten inanılmazz ağır ama yani hiç sevmedim nefret ettim okadar. başkasına tabi güzel gelebilir. şu konuda sana katılıoum çok kalıcı. iiki gün çok rahat gidio. hatta elimi kolumu her yerimi yıkadım çıksın die ama yok yani. :D


    Bu arada bargello dan geliyorum. tom ford u denedim. kötü bi parfüm değil. biraz erkeksi ama ağır yinede oldukça :( armani black code u denetti adam. o da hoşuma gitti. black xs i denemek istedim nasıl acaba die ? kesinlikle rezalet bambaşka bi koku. alaksı yok yani. elma kokusu diğerek essential ı denetmek istedi ama elma kokuyo mu bilmioum kullanmıştım daha önce orjinalini pek dikkat etmemiştim açıkçası :(

    en sonunda adamın önerilerini aldım şekerli bişiler olsun dedim. unisex iki parfüm önerdi. biri chanel candy , diğeri de sui dreams die bişi. ikiside çok çok hoşuma gitti. chanel candy biraz bayanımsı kokuyo elma ve çilek karışımı ama bi kız üzerinize yapışıp yalamaya başlayabilir o kadar tatlı bi koku. sui dreams adamın dediğine göre beyaz çikolata kokusuymuş. ama o da güzeldi. 1 alana bi bedava varmış aldım çıktım. şimdi biraz deniycem ikisinide beğenmezsem götürüp değişteribliomuşum.

    Kardeşim kadın sana yanlış parfümü vermiş joop home verdiği e199 jump. Black xs'nin şimdi testerı var bende ixora becerememiş ne yazık ki ya da bilmiyorum orjinalinin kokusunu ben alamadım.Çünkü alakasız geldi bana. Pek ağır hissedilmiyor aslında fazla koku deneyince sana öyle gelmiş olabilir en azından ixorada öyle tabi.Red delicious'u denemiş miydin o biraz şekerli gibi gelmişti bana onu sevebilirsin
    Bir de şu kokuyu bir dener misin?
    http://www.vimjo.com/urun/thierry-mugler-angel-a-men-rubber-spray-50-ml--erkek-parfum.aspx
    Elma kokusu diyince arkadaşım direk aklıma be delicious gelir ötesi de yok.
    Şekerli koku erkekte çok nadir olsa da ben duymadım


    ok tamam hele yani imkanı yok herkes sevmiş bu kadar ben hiç ama hiç beğenmedim bi yanlışlık varmış. red delicious u denemedim. bu arada black xs birebir diyebilirim ixorada yüzde 85 diyebilirim. orjinalini denemiş miydin.




  • abercrombie hakkında
    www.basenotes.net
    teki yorumları okuyunca bir hayli şaşırdım açıkçası
    ben aldığım bütün parfümleri mutlaka bu sitedede okurum ve bu kadar çok bayanlar tarafından beğenilen ve sexy yazılan bir ikinci kokuya daha rastlamadım almakta fayda var gibi
    yorumların büyük bir çoğunluğuda olumlu yönde bu da insanı ister istemez parfümü almaya yöneltiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    abercrombie hakkında
    www.basenotes.net
    teki yorumları okuyunca bir hayli şaşırdım açıkçası
    ben aldığım bütün parfümleri mutlaka bu sitedede okurum ve bu kadar çok bayanlar tarafından beğenilen ve sexy yazılan bir ikinci kokuya daha rastlamadım almakta fayda var gibi
    yorumların büyük bir çoğunluğuda olumlu yönde bu da insanı ister istemez parfümü almaya yöneltiyor

    kadınlarkulübü.com a girip bakabilirsin aslında oraya da bayanlar hangi parfümü beğeniyormuş.
    bargello kodu da 511 abercrombie 'nin bir deneyelim bakalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeTaXs

    Önerilerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim acqua di giodan vazgeçtim ama jpg'yi yinede bi denemek istiyorum çünkü gerçekten bir efsane Cool water'ın fiyatı daha uygun hem geçen sevgililer gününde 100 ML'inin fiyatı 62 liraya düşmüştü strawberry'de

    Cool water'ın seti forumda 110'tl den satılıyordu hem de öyle böyle set değil orjinalliğinden şüphen olmasın setlerde sahte pek olmuyor.Referansları da sağlamdı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37154009/tm.htm
    Linki de burada.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    abercrombie hakkında
    www.basenotes.net
    teki yorumları okuyunca bir hayli şaşırdım açıkçası
    ben aldığım bütün parfümleri mutlaka bu sitedede okurum ve bu kadar çok bayanlar tarafından beğenilen ve sexy yazılan bir ikinci kokuya daha rastlamadım almakta fayda var gibi
    yorumların büyük bir çoğunluğuda olumlu yönde bu da insanı ister istemez parfümü almaya yöneltiyor

    kadınlarkulübü.com a girip bakabilirsin aslında oraya da bayanlar hangi parfümü beğeniyormuş.
    bargello kodu da 511 abercrombie 'nin bir deneyelim bakalım.

    bargello yu tercih etmiyorum fazla, hem kalıcılık olarak, hemde kokularında bir acılık var

    kadınlar kulübüne bi ara bakıyordum orda fix yarısından fazlasının dediği parfüm ya armani code ya da acqua di gio onun dışında tek tük farklı kokular diyenler var çoğununda zaten erkek parfümü bilgisi 3 5 kokuyu geçmez o bakımdan pekte önemsemiyorum o siteyi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11


    quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    abercrombie hakkında
    www.basenotes.net
    teki yorumları okuyunca bir hayli şaşırdım açıkçası
    ben aldığım bütün parfümleri mutlaka bu sitedede okurum ve bu kadar çok bayanlar tarafından beğenilen ve sexy yazılan bir ikinci kokuya daha rastlamadım almakta fayda var gibi
    yorumların büyük bir çoğunluğuda olumlu yönde bu da insanı ister istemez parfümü almaya yöneltiyor

    kadınlarkulübü.com a girip bakabilirsin aslında oraya da bayanlar hangi parfümü beğeniyormuş.
    bargello kodu da 511 abercrombie 'nin bir deneyelim bakalım.

    bargello yu tercih etmiyorum fazla, hem kalıcılık olarak, hemde kokularında bir acılık var

    kadınlar kulübüne bi ara bakıyordum orda fix yarısından fazlasının dediği parfüm ya armani code ya da acqua di gio onun dışında tek tük farklı kokular diyenler var çoğununda zaten erkek parfümü bilgisi 3 5 kokuyu geçmez o bakımdan pekte önemsemiyorum o siteyi

    sevgilisi kocası ne kokuyorsa onu beğeniyorlar gerçi.
    ben pek bir sorun yaşamamıştım bargelloda ama bu yorumlarını dikkate alıcam sağolasın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeTaXs

    Bilemiycem ama 5 dakika filan traş kolonyasından ayırmanın imkanı yok diyim

    Traş kolonyası iyi bir orjinal parfüm denedim bebek maması kokuyor erkek olmasına rağmen edp namussuzun kokusu 2 fısa rağmen dolabı sardı. işte bu parfüm
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=12155




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuq35

    Arkadaşlar, açık bvlgari pour homme SOIR bulabileceğimiz bir yer var mıdır?
    Bvlgari pour homme ları en iyi taklit edebilen firma hangisidir?


    quote:

    Orijinalden alıntı: deeply11

    www.basenotes.net parfüm incelemeleri veren bir site burda unisex olarak gözüküyor
    az önce ixoradaydım tom ford extreme yorumum: kokusu yeşil dunlop u andırıyor ama dunlop daha freshken tom ford da odunsu notalar daha hakim diyebilirim başarılı bir koku ama mükemmel değil
    bvlgari pour homme ada baktım ixora her zaman ki gibi mükemmel bir iş çıkarmış kokuyu çok beğendim orjinaline çok yakın tavsiye ederim




  • monsieur givenchy

    http://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/givenchy/monsieur-givenchy-eau-de-toilette/17671/#DETAIL


    ayrıca kocaelide ixora yok



    dp / dawid walker / romeo juliet falan var. yine hepsini bulabileceğim tek yer sanırım dp. kodlarını bilen arkadaşlar var mı bu yazdıklarımın? ayrıca en küçük 50cc lik şişeler var dmi. lacoste red gibi olmasın yine. 100 lük aldım aptal gibi çok dokundu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trk.

    monsieur givenchy

    http://tr.strawberrynet.com/mens-fragrances/givenchy/monsieur-givenchy-eau-de-toilette/17671/#DETAIL


    ayrıca kocaelide ixora yok



    dp / dawid walker / romeo juliet falan var. yine hepsini bulabileceğim tek yer sanırım dp. kodlarını bilen arkadaşlar var mı bu yazdıklarımın? ayrıca en küçük 50cc lik şişeler var dmi. lacoste red gibi olmasın yine. 100 lük aldım aptal gibi çok dokundu

    Pek bilindik bir parfüm değil 1959 üretimiymiş herhalde elimdeki d&p kodlarında o iki parfüm yok
    David Walkerda düşük bir ihtimal olabilir yine ikisi.
    hugo boss boss h1
    Monsieur Givenchy ---
    intense ultramarine ı3
    lacoste essential l6
    Herrera Aqua ----




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: _ AWESOME _


    quote:

    Orijinalden alıntı: I Love Cookies

    Arkadaşlar bugün bir mağazadan C. Dior Homme Intense aldım,müthiş diyebilirim.Parfümün EDP olması da benim için çok büyük bir artı çünkü birçok parfümde beyaz tenim yüzünden kalıcılık sorunu yaşıyorum.Kokusu tatlımsı,çikolatalı vanilyalı azcık odunsu gibi.Kesinlikle tavsiye ederim,bir parfümeriye gidip deneyin bence.




    Aldığından beri kalıcılığını anlayabilecek kadar kullandıysan kalıcılık nasıl? Edp olması fark yaratıyor mu? Bu arada mükemmel seçim gerçekten. Çok dengeli ve özellikle karşı cinsin bayıldığı bir parfüm

    Valla ben sevgilime koklattım beraber denemiştik midesi bulandı edp olması fark ediyor 3 gün kazaktan çıkmadı daha önce denediğimi de arkadaş yazmadan söylemiştim.Üzerime düşmeden atladım soruna ama.


    Ben pazarland'deki fiyatını görünce almak istedim ama bu ay 4 tane parfüm aldığım için kartta limit kalmayınca çıkıp bir mağazadan deneyeyim ve beğenirsem yurtdışından alırım artık dedim ve 3 arkadaşımla dolaşırken parfümeriye girip denedik ve hepsi bayıldı kokuya. Ben de çok sevdim. Zaten her ne kadar yorumlar her zaman doğru çıkmasa da bir parfümü yorumlayanların %95'i beğeniyorsa bir keramet var demektir.

    http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Homme-Intense-1771.html

    http://www.basenotes.net/ID26129449.html

    gibi mesela.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ AWESOME _


    Ben pazarland'deki fiyatını görünce almak istedim ama bu ay 4 tane parfüm aldığım için kartta limit kalmayınca çıkıp bir mağazadan deneyeyim ve beğenirsem yurtdışından alırım artık dedim ve 3 arkadaşımla dolaşırken parfümeriye girip denedik ve hepsi bayıldı kokuya. Ben de çok sevdim. Zaten her ne kadar yorumlar her zaman doğru çıkmasa da bir parfümü yorumlayanların %95'i beğeniyorsa bir keramet var demektir.

    http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Homme-Intense-1771.html

    http://www.basenotes.net/ID26129449.html

    gibi mesela.

    Beğenilme oranı yüksek ona lafım yok ben de bakıp denedim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı koku hakkaten çok kötü geldi. Bebek bisküvisi gibi kokuyordu hatta pahalıolduğu için çoğu parfümeri alıp testerını ortaya koymuyor saklıyorlar isteyince çıkartıyorlar.Ben de edp olduğu için merak etmiştim. 160-170 tl vermek istemiyorsan mor parfümeri'den dior home 'u öneririm intense'e göre daha hafif. Güzel de yapmışlar.




  • Dostlar bu siteyi nasıl bilirsiniz? Alışveriş yapan var mı? Bu fiyatlara ürünlerin orjinal olması imkansız gibi, yinede tecrübesi olan arkadaşlara danışayım dedim.


    http://www.parfumeridepo.com/index.php?route=common/home
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    Dostlar bu siteyi nasıl bilirsiniz? Alışveriş yapan var mı? Bu fiyatlara ürünlerin orjinal olması imkansız gibi, yinede tecrübesi olan arkadaşlara danışayım dedim.


    http://www.parfumeridepo.com/index.php?route=common/home

    Arkadaşım o fiyata parfümün imkanı yok daha doğrusu orjinal olmasının imkanı yok forumda bir arkadaşta satıyor 15 tl aynı parfümdür büyük ihtimal 40 tl vereceğine ondan al çekoslavakya malı olduğunu söylemişti ki onlar da öyledir.
    O siteden alışverişim olmadı yurtdışından alsan o parfümü yine o fiyata alamazsın minumum 80 85 tl ye alırsın ona da indirimine denk gelmelisin burdaki 160 tl lik parfümü.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.