Şimdi Ara

Sağ kaburga altında hafif ağrı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
65.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öne hafif eğilince ve derin nefes alında sanki sağ kaburgamın alt kısmı sanki içeri batıyor gibi bir ağrı yapıyor ama çok hafif.Dik oturduğumda yada ayakta sorun yok.Devamlı sağ tarafıma yatıyorum.Bide bu aralar devamlı ders çalıştığımdan sürekli öne hafif eğik duruyorum birşeyler okurken dik durulmuyor.Sizce doktora gitmeye gerek var mı 2 gündür var hafif şekilde.



  • İhtimallerden biri safra kesesi olabilir. Bu ara abur cubur,kızartmayı bırakın bence. Hatta yumurtayı da azaltırsanız iyi olur..Geçmezse veya ağrı artarsa doktora gözükürsünüz. Geçmiş olsun.
  • Teşekkürler.Ağrı biraz azaldı gibi.Ya bu ara sürekli stres;sıkıntı,üşütme de bar buz gibi havada 40 dk birisini bekledim çok rüzgar yedim birde sürekli yatarken yük oraya biniyordu.Biraz düz yatmaya çalışıyorum.Kızartma falan da biraz fazla yedim bu aralar.Bir ihtimalde gaz olabileceğini düşünüyorum.
  • Evet. Stres safra kesesini vurur aslında. Özellikle kızgınlık,gerginlik. Gaz da olabilir dediğiniz gibi.Yatma şekliyle pek ilgisi olacağını sanmam. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NIL2113
    Evet. Stres safra kesesini vurur aslında. Özellikle kızgınlık,gerginlik. Gaz da olabilir dediğiniz gibi.Yatma şekliyle pek ilgisi olacağını sanmam. Geçmiş olsun.

    Teşekkürler.Son bir aydır finallere çalışıyorum hala da bitmedi.Sürekli stres,gerginlik var.Fakat safra kesesi tam olarak nerde?Bahsettiğim yer sağ kaburganın sağ altı.Belki kaslarla alakalıdır valla bi yandan dersler birde onla uğraşıyorum
  • sanırım biraz göbek var ve oturma pozisyonuna baglı göbek mideye baskı yapıyor bu gaz sıkısması büyük ihtimalle ben bunu yıllardır yasıyorum sanki misket kadar bir bölümde agrı degilmi arkadasım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.