Şimdi Ara

Ruhsat' taki EK-1 Kağıdının Yenilenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
84.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Dostlar,

    Forumun arama kısmı çalışmıyor, mecburen yeni konu açtım.

    Benim aracın muayenesi bitti. işin kötü yanı muayene yaprağında yer yok. yeni yaprağı nereden alabilirim? (ek-1 belgesimiymiş neymiş) Şöförler odası diyen var, trafik şube diyen var.

    benim araç üsküdara kayıtlı. yarın sabah gitsem şubeye, başka hiç bir yere gitmeden bir günde yenilenmiş ruhsat yaprağını alabilir miyim?

    işlemleri yaptıran ve sade bir şekilde anlatabilecek olan var mı?

    Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 26 Ocak 2011; 0:10:16 >



  • trafik şubeye gidip ek-1 kağıdı alacağım diyin. ruhsat yaprağı da yenileniyor. giderken son muayene evrağını götürmeyi unutmayın

    EKLEME: trafik şube randevulu çalışıyor istanbulda.https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/islem_sec.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 10 Temmuz 2013; 23:52:29 >
  • Ruhsatta muayene boş yeri bitenler, önce Tüvtürke muayeneye gidiyorlar, eğer geçer iseniz Araç Tespit Raporu diye bir belge veriyorlar. Bu belge, ruhsatınız ve nüfus cüzdanınız ile Emniyete Trafik tescile gidiyorsunuz. Ankarada iseniz şu adresten randevu alıyorsunuz: http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/trafik_randevu.aspx
    Randevuda hangi bankoya gideceğiniz yazıyor, yine Ankarada bu üç belge harici birşey istenmiyor (ne dilekçe, ne de nüfus cüzdanı fotokopisi) Ruhsatın her iki yaprağını ve nüfus cüzdanını alıp üstündeki bilgileri kontrol edip, Trafik tescil ve n.cüzdanını geri veriyorlar, Tüvtürkten aldığınız belgeyi de size imzalatıp alıyorlar. 2013 yılı için 89TL olan ücretide aldıktan sonra size bir kağıt verip, yarın 11'den sonra kafeteryanın oradaki teslim yerinden trafik belgenizi alın diyorlar.
    Ama kafama takılan bazı sitelerde ruhsatın tescil yaprağınıda yeniliyorlar yazıyordu, benden istenmedi. Başta iyi gibi gözükse de eski ruhsatlarda İstiap Haddi: 4 kişi yazıyor ve yapılan değişiklik ile Koltuk sayısı 5 yazmayan araçlar tüvtürkten ağır kusur alıyormuş, iki sene sonra bu seferde tescil belgesini değiştir diye yollarlar mı ki?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.