Şimdi Ara

Ford Focus C-Max 1.6 TDCI Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
34.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Beni tanıyan arkadaşlarımın bizde 1.5 yıldır LPG'li 2004 HB Opel Astra 1.6 105 HP Easytronic araç olduğunu biliyorlar. Artık 108000'e dayandı araba. Daha yolu var kendisinin ama araç artık küçük geliyor gibi. Bagaj küçük. Arabanın kendisi de küçük gelmeye başladı bana. Astra'yı satıp başlıktaki gibi Ford Focus C-Max 1.6 TDCI GHIA otomatik vites düşünüyoruz. İnternetten araştırdım biraz fiyatlar ortalama aynı gibi aşağı yukarı.

    Aslında düşünüyoruz şu anda ama uygun bir araç bulamadık gibi birşey. Daha doğrusu tam karar vermedik hemen değiştirsek mi yoksa biraz daha beklesek mi acaba diye?

    C-Max hakkında pek bilgim yok. Bir kaç kişiden yol tutuş sorunu olduğunu denge sorunu olduğunu duymuştum. Dizel ve otomatik olmasını istiyoruz ama Ford'un eski dizel otomatikerinde sorun çıkartma potansiyelinin yüksek olduğunu da duymuştum. Eh malum artık benzinli arabaya da binilmiyor(Astra LPG'li ama artık benzinli araç almayız) mecburen dizel veya LPG'li otomatik olacak yeni araç.

    Geniş olacak.
    Kesinlikle otomatik vites olacak.
    Masrafı cep yakmayacak bakımlarında.
    Az yakacak(otomatik vitesten dolayı biraz fazla yakabilir orası normaldir ama Astra gibi 9 10 litre yakmayacak)
    Kesinlikle konforlu olacak. Bu otomatik vitesten sonra ikinci kriter
    GHIA donanım olmasını istiyoruz C-Max için farklı araç olduğu zamanda dolu bir araç olmalı. Jantlar kapaklı olmayacak en basitinden. Klima analog ve manuel olmamalı.
    Sunroof değil komple cam tavan güzel olur aslında.


    Siz ne dersiniz. Bana kalsa CRV benzinli(LPG olacak) veya Corolla dizel için zorlarım ama işin içine abimde girdiği için tek ben karar veremiyorum

    Mantıklı bir araç mıdır dizel otomatik C-Max yoksa uzak durulması gereken bir araç mıdır?

    Sıfır düşünsek o zaman da otomatik seçeneği yok sanırım. Hadi otomatik olmasın desek zor bir ihtimal ama o zaman da fiyat 58.000 civarına çıkıyor(Tüm opsiyonlar dahil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 20 Ocak 2011; 16:12:22 >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.