Şimdi Ara

TTnet Wifi Çıkış Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
39.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç saattir elektrikler kesik olduğundan birşeye bakmak için laptop ile TTnet Wifi'ı kullanarak internete bağlandım. Tarayıcıyı açınca üyelik adıyla giriş yaptım ve açılan ekranda bunu kapatmamam gerektiğini işim bitince ordan çıkış yapmam gerektiğini yazıyordu ayrıca bu ay herkese 2011 dakika hediye imiş. Bakmak için internete bağlandığım şeyi bile bulamadan birden internet kesildi?! O çıkış yapacağım sayfada kopmuştu tabi hemen tekrardan bağlanıp sayfayı yeniledim ama o sayfa açılmıyordu. Bilgisayardanmı olduğunu çözemediğim sayfalar olmadığında yönlendiren opendns guide böyle bir sayfa olmadığını söylüyordu. ttnetwifi.com.tr ye girip aynı yere ulaşmaya çalıştım ama nedense koymamışlar?! Açıklama kısmınada otomatik olarak gelen yerden giriş yapın çıkın yazmışlar. Şimdi burdan çıkış yapamazsam ve laptopun pili birazdan biterse faturaya bu dakikaları geçirecekler ve bu çıkış olayını zorlaştırmaktaki amaçlarıda bu açıkça. Bu çıkışı nasıl yapabilirim biri yardım ederse sevinirim.







  • http://giris.ttnetwifi.com.tr/ böyle birşey yazıp ordan çıkış yapcan
  • Merhaba,

    https://giris.ttnetwifi.com.tr/portalsms/ttnet/home?connect_button=connect

    deneyebilirsin,

    ek açıklama,

    1- TTNET WiFi herhangi bir Internet'e gidiş geliş olmazsa otomatik olarak kesiyor, örnek yukardaki sayfayı yanlışlıkla kapattın, sonra çıkışa basmadan laptopu kapattın gittin, arka planda sistem 10 dk sayıp senden hiçbir veri gelip gitmediğini kontrol edip, bağlantıyı otomatik düşürecekti.

    2- TTNET WiFİ dakikaların biterse dakikaların bitmiş oluyor, ek dakika otomatik eklenmez, faturalanmaz, burada 2011 i kendi isteğinle kullandın 2011. dakikada hizmet kesilir , sen gidip ekstra dakikayı almadığın müddetce sisteme giremeyecektin. Geçirme vs yok yan..


    kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.