Şimdi Ara

tuş kilidini unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iphone 4 e koyduğum tuş kilidini unuttum şu anda açamıyorum telefon kilitlendi yardımcı olursanız sevinirim
    iphone 4 jailbr 4,1



  • "iPhone'unuza şifre koydunuz ve şifreyi hatırlamıyorsanız ihtiyacınız olan USB kalbonuz ve bir iTunes...


    Önemli Not: bu işlem tamamlandığında cihazınızı iTunes üzerinen Restore etmeniz gerekmektedir. Önceden yedeklenmiş olmasına dikkat ediniz. Aksi taktirde tüm uygulama telefon rehberi vb. uygulamalarınız tamamen kaybolur. Kullanıcıdan kaynaklanan veya cihazda olabilecek hatalardan sitemiz sorumlu değildir. Bu gibi durumlarda lütfen cihazınızı uzman bir kişiye teslim ediniz.


    Şifre girilmiş ekran koruyuculu cihazlar iTunes'a bağladığınızdada iTunes tarafından şifrenin kaldırılması gerektiği uyarısını verir. Yapmanız gereken Power tuşuna basılı tutup cihazınızı komple kapatın. Bilgisayarınızdan iTunes'u açın.

    Daha sonra telefonunuzu açmadan önce elinizi HOME düğmesine basılı tutun ve bir ucu bilgisayarınıza bağlı olan USB kablosuna takın. Telefonunuz üzerine usb kablo resmi çıkacaktır. Aynı zamanda iTunes tarafından gelen uyarıları Cancel(iptal) ile geçebilirsiniz.

    Artık iTunes cihazınızı gördü ancak Restore yapmanızı isteyecek. Böylece cihazınızı en son yedeklenmiş ve şifresiz haline döndürebileceksiniz.

    Kullanıcıdan kaynaklanan veya cihazda olabilecek hatalardan sitemiz sorumlu değildir. Bu gibi durumlarda lütfen cihazınızı uzman bir kişiye teslim ediniz."

    Youtube Videosu (İngilizce)

    Kaynak: iOyna.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedommaker -- 26 Ocak 2012; 15:06:01 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.