Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.082
Cevap
59
Favori
812.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 tane 58 lık bir tane 48 lık var.Ama sonuç hep aynı bütün hastalıkları seçip elemeyi geçiyorum ama sampcilious anketi yüklenirken öylece kalıyor.Açılsa yapacağım ama.53 luk hiç çıkmadı bir ara deneriz yine..
  • 24 token.Eleme sorusu IT HARDWARE VE IT software işaretle.Kutucuk açılınca IT/TECHNİCAL işaretle.Resimdekileri yap tokenleri kap:)
     Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook
  • Dostlar size tavsiyem bu oyunu bırakın. ben bırakalı 4 ay oldu ve inanın çok mutluyum. oyunu bırakırken 3 tane orjinal takım formam ve logom vardı (liverpool, arsenal, real madrid) 2k dan fazla token vardı ve takımım tamamen 7 yıldızlı oyuncularla kuruluydu 8 yıldızda vardı. yani anlayacağınız hayvani bir kadrom vardı. gel gelelim oyunu neden bıraktım ? ligde şampiyonlugum garanti gibi bir şeydi şl de bir rakiple karşılaştım adamın en iyi oyuncusu 5 yıldız. bir takımı 1 kez yenemezsin anlarım ilk maçı 1-0 yendim, 2. maça geldik oyun her şeyi ayarladı adeta. 3 oyuncum sakatlandı 2 oyuncum kırmızı kart gördü ve rakip 1 tane penaltı kazandı. sonuc olarak 2-1 yenildim sahamda ve elendim. şimdi diceksiniz e kardeşim bunun için oyun mu bırakılır ? evet bırakılır bunun gibi olaylar başına 50 kere gelirse bırakılır. oyun sahipleri oyuna değer veren emek harcayanları adeta enayi yerine koyuyor. sağlık paketiniz çoksa oyuncularınız sürekli sakatlanır ki o paketler bitsin para verin ya da ugraşın paket alın. token boldu açık arttırmadan milletle kapısırdım ve hiç tek tokene oyuncu alamazdım. sabah 6 da 5 de girerdim bir kamboçyalı gelir 100 tur gider. o gelen kamboçyalınında gerçek oyuncu oldugunu sanımyorum ya neyse. işin özü bu arkadaşlar bu oyun zaman kaybından başka bir şey değil. ha ben günde 1-2 kez bakıyorum fazla kasmıyorum diyorsanız o başka. şahsen ben oynadıgım oyunları ciddiye alan biriyim kendimi kaptırırm yani bu oyunda öyle oldu emek harcadım ama oyun emek harcayana karşı daha zalim
  • para kaptirmayin bu bos belescilere oyun bu oyun keyf icin oynayin gunde 1 Saat ayirin her sezon 1. 2 kupa alirsiniz zaten sanal oyun gunde bir kupa alsaniz ne olacak AKiLLi olun AKiLLi
  • Token a para verip almak ne demek yaa. Saçmalamayın lütfen. Fırsat buldukça girin oynayın işte. Para tuzağı. Aldanmayın. Kaptırmayın kendinizi soygunculara.
  • tum gun pc basinda gececekse pekte kolay is degilmis
    hileyi anlat sende kurtul Bizde kurtulalim
    bol bol hayir duamizi alirsin
  • Vıetnam, Tayland, Endonezya tayfası yüzünden oyundan soğudum. Ne iğrenç insanlar yahu... Token hilesini kasmışlar oynuyorlar...
  • Facebook'ta bir arkadaşımın oyunla ilgili bir hareket paylaşımını görünce hatırladım bu oyunu. :) Oyunu kasım ayı gibi bırakmıştım. Yanlış hatırlıyor olabilirim, 15. seviyedeydim diye hatırlıyorum.

    Açıkçası lig yükseldikçe oyunun saçma bir şekilde zorlaşması beni oyundan soğuttu ve bırakma kararı almıştım. Bu benim için bir karardı; zira oyunun neredeyse bağımlısıydım. Her gün, günde birkaç kere oyuna girip, turnuvalara ve takıma bakıyordum. Ama 15.(?) lige geldiğimde bu oyunun daha fazla yürümeyeceğini anlayıp, oyunu bıraktım.

    Takımın giderleri artıyor; fakat bu artışı karşılayacak gelir yok. Mesela maç başına daha çok prim vermem lazım yeni sezonda; ama gelirler primlere göre daha az artış gösteriyor. Primleri yükseltmemek de takımın performansına, dolayısıyla skorlara yansıyor. Jeton hilelerine, video izleme olaylarına giresim de gelmedi. Normal yollardan elde edilen jetonlar da bu ekonomiyi yönetmeye yetmiyor.

    Oyundan beni soğutan bir diğer şey de Asyalılar. :) Artık gerçekler mi, yoksa botlar mı, bilmiyorum. Ama her önemli transferde karşıma çıkıp, baya bir tur götürüyorlar. Ligde ve kupalarda da hayvani kadrolara sahipler.

    Geçen sezon şampiyon olan kadrom ertesi sezon son sıralarda takıldı da küme yükselemedim. (Allah'tan küme düşme yok.)

    Bunlar ve bunlar gibi şeyler... Bu oyun tamamen jeton sömürü sistemine dayalı.

    Oyuna hiç başlamamış olan ama başlamayı düşünen ve bu konu gibi araştırma yapanlara önerim; hiç bulaşmayın.
  • Topeleven'de oyun içinde en yüksek kaç lvl oyuncu gördüğünüz foto paylaşımı yapar mısınız?
     Top Eleven Manager - Facebook
  • mys66 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeniyim de oyunda takas işlemi nerden yapılıyor? Göremedim internette de baktım ama çıkmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hredius


    quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Aylık kart kullanan var mı? İlk gün 10 sonra hergün 3 token diyor. Hali hazırda günlük token alıyoruz zaten. Onun üzerine mi ekleniyor acaba?

    Ben kullaniyom her gun giriste 3 token veriyo 30 gun boyunca girmezsen alamazsin

    O zaman günlük 3 ve sponsordan gelen tokenlar değil mi?

    Evet o sekil.
  •  Top Eleven Manager - Facebook



    Top Eleven Manager


    Online managerlik oyunu. Oyuna " Çırak " olarak 1. kademede başlıyoruz. 14 takımın olduğu bir ligdeyiz. İlk 7ye giren bir üst tura çıkıyor. İlk 4'e girenler ise bir üst tura ve Şampiyonlar Ligine çıkıyor. Hergün 1 maç oynuyoruz. Rakibimiz de bizim gibi online...

    Managerlik oyunu tutkunlarının kaçırmamasını tavsiye ederim.

    Facebok Adresi:http://www.facebook.com/topelevengame?utm_source=site&utm_medium=button&utm_campaign=Top%2BEleven%2Bsite

    Resmi Site:http://www.topelevengame.com

    Oyun İçi Görüntüler

     Top Eleven Manager - Facebook


     Top Eleven Manager - Facebook


     Top Eleven Manager - Facebook


    Bağımlılık yaratabilir :D



  • Deniyorum. Farmvilleden iyidir :D
  • Farmville'de kendi kendine gelişiyorsun. Burdaysa takımını geliştirip gerçek insanlara karşı maç yapıyorsun. Transfer yapmak, stadyum geliştirmek, oyuncu satmak, para kazanmakta cabası. Tabi bu dediklerim bu oyunda kolay değil :)
  • takım oluşturdum Cimbom Old Boys" yarın maçım var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

    takım oluşturdum Cimbom Old Boys" yarın maçım var


    Ben bugün maç yaptım 6-1 yendim deplasmanda :) Şimdi Şampiyonlar Ligi rövanş maçım var. İlk maçım 1-1 bitmişti, deplasmana gidiyorum. İnşallah yenip çıkıcam Yarı Finale :)
  • Severim menejer oyunlarını, hemen kuruyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli


    quote:

    Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

    takım oluşturdum Cimbom Old Boys" yarın maçım var


    Ben bugün maç yaptım 6-1 yendim deplasmanda :) Şimdi Şampiyonlar Ligi rövanş maçım var. İlk maçım 1-1 bitmişti, deplasmana gidiyorum. İnşallah yenip çıkıcam Yarı Finale :)


    Sen iyi takıma konuşlanmışsın. Benim konuşlandığım takım ligde 4. hiç bir avrupa kupasında yok. para 100k vardı 200 de taraftar vardı. Şu anda ligde 2. 357 k para 224'de taraftarım ama stadın kapasitesi 200 kişi. Stadın kapasitesini 1000'e(15 gün kaldı) yükselttim, Bilet fiyatlarını 2 tl'den 10 tl'e getirdim, Kazanma primini 250 lira yaptım. Bakalım hayırlısıyla

     Top Eleven Manager - Facebook
  • 5.likte olan bi takımı verdiler bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

    5.likte olan bi takımı verdiler bana


    sponsorluk anlaşmaları felan yap, reklam panolarını doldur. maç kazanma primini 250 yap şimdilik, devamı gelir. Benim 6 maç kaldı minimum 4 maç kazansam şampiyon olurum herhalde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.