Şimdi Ara

Scart mı - HDMI Kablo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
19.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yeni bir LCD TV aldım. Samsunghttp://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-LED-TV/SAMSUNG/LE-32C450-p-40717-c-9.htm
    HD Ready bişe.
    Sorum şu, Uydu alıcım eski bir Next. Acaba bu uygu alıcısını HDMI çıkışlı bir uygu alıcısı ile değiştirsem TV den daha fazla verim alabilirmiyim? Görüntü kalitesinde herhangi bir artış olur mu? Şu an Scart ile bağlı

    Teşekkürler.



  • HDMI kablo kullanmanız kesinlikle görüntü kalitesini artıracaktır. Ancak HD ready bir televizyonda HD görüntüyü zaten çok kaliteli birşekilde izleyemezsiniz. Bazı arkadaşlar en ucuz HDMI kablosunu almanızı söylemişler. Kesin bir şey var ki gidip ucuza para verecek kadar zengin insanlar olmadığımızdır. Altın uçlu denilen HDMI kablosu tabikide saf altın değildir. Ancak kalite olarak standartlara en yakın olanıdır.

    Eğer ikamet ettiğiniz yerde Kablo TV şebekesi var ise Teledünya da alabilirsiniz. Teledünya HD,National Geog HD, National Geog Wild HD,BBC HD, Eurosport HD,TRT HD,Sinema HD, Sinema HD2. Bu HD kanallara ilave olarak 100 ün üzerinde kanal seçeneği. Ayda 9,5 TL.

    Teledünya kanal listesi içinhttp://www.kablotv.net/index.php?i=t&id=2 linkine tıklayın.

    www.kablotv.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablotv -- 6 Ocak 2011; 21:23:56 >




  • Arkadaşlar bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

    Aşağıda linkini vereceğim ürünü alacağım HDMI çıkışlı dvd oynatıcı. BD diskleri okumuyor ama dvd içersine yazılmış hd videoları izletme imkanı sağlıyor. Benim sormak istediğim dvd içersine yazdığım hd videoları aynı pcdeki kalitede gösteriyor mu? Performansı nasıl Full hd 1080 p görüntü iyileştirme diyor bilmeden almak istemiyorum.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-dvd-c550xtr-usb-girisli-divxdvd-oynatici-/ProductDetails.aspx?productId=evsamdvdc550xtr&categoryId=157458




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.