Şimdi Ara

facebook sohbet geçmişini bula bilirmiyiz ? çok çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
21.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öğlen sohbet ettiğim birisi ile aramda geçen konuşmaları nasıl bula bilirim. google chrome kullanıyorum ve ayrıca pc yi hiç kapat madım şuanda o kişi face de değil ?




    edit:arkadaşlaar dediğim kişi şu anda face de sohbet e tıkladığımda geçmiş sohbetimiz görünmüyor nasıl bulacam bi el atın acele



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyologg -- 1 Ocak 2011; 16:49:40 >



  • @halil hocam gelen cevap mailde



    quote:

    Kayıtlarımız bizimle iletişime geçtiğiniz e-posta adresinin uyarı almış ya da kapatılmış bir hesapla ilişkilendirilmediğini gösteriyor. Size yardım edebilmemiz için, bizimle ilgili hesapla ilişkilendirilmiş bir e-posta adresinden iletişime geçmeniz gerektiğini lütfen unutmayın.

    E-postanızın konu kısmına giriş e-posta adresinizi yazdığınızdan ve asıl sorunuzu da değerlendirebilmemiz için şu ana kadarki tüm yazışmalarımızı dahil ettiğinizden de emin olun.

    Giriş e-posta adresinizden bir e-posta göndermeniz mümkün değilse, size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu e-postaya cevap verin ve cevabınızda giriş e-postanızın ne olduğunu belirttiğinizden emin olun.

    Sorunuz uyarı almış veya kapanmış bir hesap ile ilgili değilse lütfen Yardım Merkezi’mizihttp://www.facebook.com/help.php bağlantısından ziyaret edin.

    Teşekkürler,
    Facebook Ekibi

    diyor ama tam olarak ne anlatmaya çalıştığını anlaayamadım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.