Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
6
Favori
55.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bi durum söz konusu..ben orta kademede dinliyorum bas ayarini..yanliz bu zevk meselesi ayni ürünü diğer arkadasim son kademede kullanıyor...referans olacak bi parca linki verirseniz sistemle dinleyip yorum yapabilirim..

    @Angelica

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteor0636 kullanıcısına yanıt
    En basitinden Lil Jon - Get Low parcasinda orta ses, son bass da dayanabiliyorsa helal olsun..

    Hatta uydularin baglantilarini keserseniz yani sadece sub ile power tusunun oldugu uydudan ses gelmesini saglarsaniz subwoofer sesindeki bozulmayi daha net duyarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve geçtiğimde bahsettiğiniz parcayi dinleyip istediğiniz testleri yapar buradan bildiririm durumu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteor0636 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam beklemedeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder kullanıyorum. Ses sistemi olarak da Logitech Z-506 (5+1) kullanıyorum. Samsung Led Tv ile beraber Digitürk kullanıcısıyım ve amacım DD yayın yapan kanallarda 5+1 ses alabilmek.
    Sorunum şu ki belli bir zaman sonra Z-506 ses sistemimde açma kapama butonunun hemen üstündeki led ışığı bir anda zayıflıyor ve o anda ses kesiliyor. Sorunu çözmek için ses sistemini kapatmam biraz bekleyip tekrar açmam gerekiyor. Led ışığının parlaklığı artıyor ve ses sistemi sorunsuz çalışıyor. Bu sistemde Optik kablo bağlantısını Digiturk uydu alıcısından direkt Playvision HDA-51A’ya veriyorum. Daha önce Samsung Led TV’den optik bağlantı yapıyordum yine aynı kesinti oluyordu.
    Sizce sıkıntı ses sisteminde mi yoksa Playvision+Logitech birlikteliğinde mi ?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • selpe_78 kullanıcısına yanıt
    Bence sorun z506 amfisinde. Fazla isindigi icin kendini kapatiyor olabilir. Siz biraz bekleyince biraz sogudugu icin sistem tekrar calisabilir hale geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 30 Ekim 2014; 19:41:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kablodan nette bulamadım, nerede satıldığını bilen var mı arkadaşlar?


    http://img499.yukle.tc/image.php?id=4715s99gv.jpg

    edit: resim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oFfSpR!nG -- 31 Ekim 2014; 10:53:55 >
  • Yıllardır kullandığım Voica A-700'ün bass kalitesinden gayet memnumdum. Fakat bugün açılışa özel fiyatına dayanamayıp aldım Z506'yı. Ama ne göreyim eski sistemimi ezdi geçti mükemmel bir bassı var
  • Arkadaşlar bende bugün aldım ancak bağlayamadım logitec de siyah yeşil kavuniçi renkli üç kablo var Vestel tv de kırmızı beyaz ve sarı renkli üç renkli giriş var siyahı taktığımda tek bir hoparlör çalıyor diğer renkleri siyah renkli tv deki girişe taktığımda farklı hoparlörler tek olarak çalıyor nasıl bağlayabilirim yardım ederseniz sevinirim
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Usta öncelikle kusura bakmayin geç yazmamin sebebi halisahada bi talihsizlik sonucu parmak da çatlama yasadim..bahsettiğiniz parcayi sistemde hem onboard'da 5+1 hem de asus xonar u3 ses kartiyla 2+1 olarak dinledim tabiki ses kartiyla çok fark edilir bi iyileşme mevcut yanliz yinede son seviyede bas ayarinda benim icin dinlenmeyecek seviyede bogunukluk soz konusu...aslında tok baslari seven biri için orta ayarda baslari memnun eder yanliz son sevideki bogunukluk bana hitap etmiyor... Ayrıca başka bi konuda 2+1 arayisi içinde olduğunuzu gördüm agirlikli müzik için daha iyi bi tercih bencede...birde t sinifi anfi ile olusturacaginiz bookself hoparlör sisteminde sizin için alternatif olabilir, forumda detaylı konusunda var t sinifi anfilerin incelememiz faydali olur

    @Angelica



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor0636 -- 31 Ekim 2014; 20:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteor0636 kullanıcısına yanıt
    Hocam estagfurullah. Parmaginiz icin uzuldum buyuk gecmis olsun.

    Sonuc bekledigik gibi olmus acikcasi.

    Evet actigim konuda belirttigim gibi 2.1 sistemlere yonelmek daha mantikli gozukuyor

    T amfisini ilkkez duydum ve hemen arastirmalara basliyorum.

    Tekrar gecmis olsun iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Çok sagolun forumdaki konunun adi t sinifi amfiler hakkında herşey olucakti konuda ciddi incelemeler ve kullanici yorumları mevcut...


    @Angelica

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selpe_78 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum..Ürünü yeni aldım dolayısıyla Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder'im yok şuan. kulaklık girişinden bağlantı yapıyorum tv'ye. bir iki saat sorunsuz dinledikten sonra ses kesiliyor senin de belirttiğin gibi sistemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor.
    Benim anladığm bu sorun üründe enerji verimliliği modunun olmasından kaynaklanıyor. şöyle ki "Bu hoparlar sistemi yaklaşık 120 dakika geçtiğinde enerji verimliliği moduna girer. Sistem ses algıladığında veya ses kontrolleri kullanıldığında açılır. Küçük bir gecikme yaşanması normaldir." diye bir tabir var kitapçığında.
    Ayrıca benim sistemimde daha önceki mesajlarda belirtilen cızırrtı problemi bulunmamakta düşük veya yüksek ses seviyelerinde dahi.( Bass'ı da ses seviyesini de ortanın biraz üstünde kullanıyorum.)
  • oFfSpR!nG O kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/3-5mm-stereo-aux-kablo-127005489 bundan 3 adet alsanız bitişik olmaz ama aynı görevi görür bence
  • teşekkür ederim hocam ben de öyle yaptım zaten :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Yıllardır kullandığım Voica A-700'ün bass kalitesinden gayet memnumdum. Fakat bugün açılışa özel fiyatına dayanamayıp aldım Z506'yı. Ama ne göreyim eski sistemimi ezdi geçti mükemmel bir bassı var

    Merhaba açılışa özel fiyata nereden kaça aldınız hocam?
  • 149 TL'ye alınır mı bu sistem ? Ankarada 85 TL gibi uçuk bir fiyata satan BİM var mı ?
  • pascalksk P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,http://www.playvision.com.tr/playvision-iletisim.php sitedeki cep telefonunu aradım Burak Bey ile görüştüm kendisine durumu izah ettim.
    Playvision Sound decoderda ikinci bir optik giriş var (D1-D2) D2 girişini kullanarak optik bağlantıyı yaptım. Şu anda test ediyorum. Bakalım neler olacak.
    Gelişmeleri paylaşırım.
  • selpe_78 kullanıcısına yanıt
    Bence Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder ile ilgili bi durum değil..Bende şuan playvision decoder yok ama senle aynı problemi yaşıyoruz.
    Normalde ses algılamadığında enerji verimliliği moduna geçmesi gerekirken tv izlerken ve ses açıkken durduk yere bu moda geçiyor. Acaba uzun bir süre ses açıp kapa yapılmazsa da mı geçiyor bu moda? Deneme yanılma yoluyla ben de test edicem.
  • pascalksk P kullanıcısına yanıt
    Teste başladığımda belki de en az 20 dakika olmuştu. Mesajı foruma yazdığımda saat 23:25 imiş şu anda 00:07...
    hesaplarsak 20+35+7=62 Dakikadır kesilme yok.
    Sanırım Playvision HDA-51A'nın D1 kanalında sıkıntı var. O Kanaldan bağlantı yaptığımda 20 dakikaya bir Logitech Z-506'da ses kesilmesi yaşıyordum. Yarın tekrar D1 kanalını kullanarak bağlantı yapıcam eğer yine aynı sorun tekrar ederse şüphem kalmayacak.
    Ayrıca Playvision Teknik destekle de görüşeceğim. Bakalım sonuç ne olacak. Durumu tekrar paylaşırım.
    Bence Logitech'de bir sıkıntı yok, sorun ses sistemine gelen sinyalde bu da Playvision'ı işaret ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.