Şimdi Ara

Yeni logitech Z506 Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
6
Favori
55.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de logitech z506 aldım bugün ama sağ ön hoparlörden ses alamıyorum üzerinde açma kapama düğmesi olan.harici ses kartım yok
    asus m4a785tdv-evo anakartımın dahili girişlerine bağladım driver güncelledim baya bi araştırdım ama çözemedim.sizce sağ ön hoparlör arızalı mı?

    edit:bi kaç ayar yaptım suan sağ ön hoparlör testte ses veriyor ama diğerlerine göre çok az bir ses veriyor.bu normal mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medjaii -- 17 Ağustos 2012; 1:25:34 >
  • ben daha almadığım için hiç bir bilgim yok maalesef nerden kaça aldınız acaba? ben şu an fiyat araştırması yapıyorum. Ayrıca bağlantıları doğru yaptığınızdan emin misiniz? ve anakartın ses çıkışları kaç tane 3 tane mi 6 tane mi? eğer anakartınız eski ise uyumlu olmayabilir ses kartı almanızda fayda var. Çok fazla bilgim yok ama bilgili arkadaşlar yazacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esettt

    hocam mediamarkt te ne kadar acaba şu an bilginiz var mı? ben sitelerinde bulamıyorum da? 170 tl civarında ise bayramı boşuna beklemeyeyim.

    mediamarkt fiyatına bakmamıştım. en iyi fiyat hala hepsiburadada sanırım ama sonunda stok sınırlı ibaresini belirtmişler.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd85340&categoryId=256

    Sağ öndeki hoparlörden ses gelmemesi ise subwooferı yaptığınız bağlantı ile ilgili olmalıdır. Eğer orda eksik yoksa ses kartınıza bağlanan yeşil kabloyu kontrol edin frontlara ses o kablolardan ulaşıyor buna rağmen sağ ve sol front eşit değilse arızalı ürün olabilir.




  • bayramda vatan indirime girerse ordan almayı düşünüyorum. Ayrıca verdiğiniz bilgiler için sağolun. Birde bağlantıları nasıl yapacağım kitapçığında belli mi?

    birde bazı arkadaşlar cızırdama yapıyor diyor ve altın uçlu kablo alıp taktıklarında cızırtı kesiliyormuş ne kadar farkeder sizce alıyımmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 18 Ağustos 2012; 0:55:44 >
  • 3 jack takılıyor anakarta.bu arada hala tam ses alamadım sağ ön hoparlörden assassins creed oyununda 5.1 özelliği çalışıyor ama sağ ön hoparlörde çok az bi ses geliyor diğerlerinin yanında duyulmayacak kadar az bi ses
  • o zaman sistemi aldığın yerden fazla zaman geçmeden değiştir. Sonra başın ağrır.
  • bağlantılar hem kitapçıkta belli hemde renklere göre direkte takabilirsiniz. cızırdama problemi kablo tipiyle ilgili değil. şöyleki hoparlöre 2 yollada sinyal gönderdikten sonra(pcnin açık olması yeterli) ufak bir cızırdama var boştayken. ses verdiğiniz anda duyamıyorsunuz zaten. onun dışında tek kanallı boş kullanımda hiç cızırdama yok. tabi ucu açık kablo bırakmadığınız sürece böyle olacaktır.

    sağ önden az ses gelen ürün ise sanırım arızalı yeşil kabloyla oynadığınızda dahi bir sonuç alamıyorsanız temassızlık değil direk hoparlörle alakalı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. bu girişi farklı bir hoparlör ve kablo kombinasyonuyla test ederseniz daha emin sonuç alabilirsiniz. ama soldan ses normal geldiğine göre sanırım bir arıza var. en kısa zamanda garantiye göndermenizi öneririm.
  • tmm bilgiler için teşekkürler yarın sabah bi alıyım bakalım şu an 1+1 var ses çıkmıyo valla
  • Vatan indirime gitmedi hoparlörlerde eksen bilgisayardan alsam 175 tl şuanda güvenilir bir yer mi sizce alışveriş yapan var mı? ürün değişiminde zorluk çıkarırlar mı?
    çok soru sordum affola



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 19 Ağustos 2012; 2:31:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esettt

    Vatan indirime gitmedi hoparlörlerde eksen bilgisayardan alsam 175 tl şuanda güvenilir bir yer mi sizce alışveriş yapan var mı? ürün değişiminde zorluk çıkarırlar mı?
    çok soru sordum affola

    eksen bilgisayardan yana sorununuz olacağını sanmıyorum. bir çok kez alışveriş yaptım. 175 lira uygun fiyat zaten.
  • eyvallah saolasın ama edifier da5000pro alabilirim düşünüyorum şu an
  • vatan bayramın 2. günü açık olur mu?
  • temmuz başında aldığım z506 yı isteyen olursa satabilirim arkadaşlar.ilgilenenler pm atabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sıfır almayı düşünüyoerum saol yorumun için
  • Arkadaşlar Z-506'yı almış bulunuyorum. Bugün eksen bilgisayardan aldım. Herkes gibi bendede 2+1 olarak çalıştı. Sonra hoparlör doldurma seçeneğini seçtim. Ondan sonra hepsinden ses gelmeye başladı. (Merkez hoparlör , arka sağ ve arka sol dan ses gelmiyordu) ancak ön sol ve sağ hoparlör kadar ses vermiyor. Ses ön hoparlörlere göre oldukça az geliyor. Ne yapmam lazım? Creative augidy 7.1 alsam ses bütün hoparlörlerden eşit miktarda çıkar mı? ama anakart yeni anlamadım gitti bu işi

    5+1 sesi tam anlamıyla almak için illa dts destekli müzik mi dinlemem gerekiyor? ben şu an winampta normal mp3 dinliyorum..

    ayrıca z506 nın herhangi bir driveri yok değil mi?
  • Hocam AIMP3 ile dinle. Winamp sesleri 16bit çözüyor. Bahsini ettiğim oynatıcı ise 32bit. Ayarları daha basit hem daha kullanışlı.uygulama içinden kaç kanal ses vereceğin ,bass echo vb ayarlarida var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esettt

    Arkadaşlar Z-506'yı almış bulunuyorum. Bugün eksen bilgisayardan aldım. Herkes gibi bendede 2+1 olarak çalıştı. Sonra hoparlör doldurma seçeneğini seçtim. Ondan sonra hepsinden ses gelmeye başladı. (Merkez hoparlör , arka sağ ve arka sol dan ses gelmiyordu) ancak ön sol ve sağ hoparlör kadar ses vermiyor. Ses ön hoparlörlere göre oldukça az geliyor. Ne yapmam lazım? Creative augidy 7.1 alsam ses bütün hoparlörlerden eşit miktarda çıkar mı? ama anakart yeni anlamadım gitti bu işi

    5+1 sesi tam anlamıyla almak için illa dts destekli müzik mi dinlemem gerekiyor? ben şu an winampta normal mp3 dinliyorum..

    ayrıca z506 nın herhangi bir driveri yok değil mi?

    Öncelikle hayırlı olsun. Arka hoparlörler hoparlör doldurma seçeneğiyle çok verimli olmuyor. Arkadaşın dediği programı bilemiyorum ancak jetaudio bu konuda yeterli geldi bana. Anakartınızla ilgili bir sorun yok. Dtsden ziyade 5.1 destekli şarkılar mevcut ancak dediğim gibi yazılımla çözmek zaten mümkün. Z 506yla ilgili herhangi bir driver yok zaten ihtiyaçta yok.




  • öncelikle yorumlarınız için teşekkürler az önce jetaudio kurdum. Ses olarak hepsinden geliyo ama hoparlörleri doldur seçeneğinin tikini kaldırdım yine hepsinden ses geliyor. Jetaudio ayarlarından 5+1 seçmeme gerek var mı? seçiliyorsa nasıl seçecem? (forumda böyle yazmışlar) ayrıca benim ses kartı almama gerek yok değilmi? yani ses olarak fark edermi ? creative agidy alsam? Şimdi deneyemiyorum tabi yarın deniyecem inş . Ayrıca herkesin dediği cızırtı problemi son sese kadar açtım sistemi şarkıyı durdurdum ve herhangi bir cızırdama olmadı ..
  • aımp 3 te var jetaudio da bakalım ikisiylede deneyeceğim ses kalitesi olarak fark edecek mi

    Sonuç: İkiside aynı kalitede ses veriyor. Birde dfx kurdum ses gerçekten çok kaliteli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 23 Ağustos 2012; 4:35:58 >
  • Arkadaşlar şuan 5+1 ses alıyorum ama merkez hoparlörden biraz az ses geliyor diğerleri gayet iyi

    Birde 192 kbps ve 320 kbps mp3 var dts destekli olan 320kbps mp3 mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 23 Ağustos 2012; 12:55:21 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.